Új privát üzeneted érkezett!

röpcsi
igen ő aki azt mondta.Igen rosszul esett nekem amit mondott
de azért sajnálom őt.Tudom milyen szenvedni a babáért.
Át tudom érezni a fájdalmát.És mitől szívódhat fel a baba?
krisztike54
 
 


Kriszti ez jó kérdés, nem tudom! :roll: Valahol olvastam róla, de nem emlékszem rá!
Korai vetélésekről, méhenkíüli terhességekről én is olvastam és azt valamelyest meg is értettem, de, hogy egy 9 hetes terhességnél a baba felszívódjon, egyszer csak van aztán nincs........hát ezt nem nagyon tudom felfogni! :roll:

Nálam még nincs változás!:D Nagyon reménykedek benne, hogy ma v. holnap v. szombaton v. vasárnap, hétfőn jön majd meg rendesen! :roll: Pénteken nem jó :!: :!: :!: :evil:
Vendég
 


Röpcsi,
miért nem jó a péntek?Drukkolok,hogy úgy legyen,ahogy a legjobb!

Krisztike,
sok oka lehet egy vetélésnek.Ha a magzat valami súlyos genetikai hibát hordoz,valami miatt nem életképes akkor nem fejlődik tovább és felszívódik.Lehet,hogy nem is 9 hetesen halt el,hanem már korábban.Sajnálom.Barátnőmnek volt 10 hetes vetélése,olyan szörnyű,nagyon sírtam én is,mikor megtudtam :(

Twist,
örülök,hogy jól megy ez a diétázás.Nekem is sok ismerősömnek magas volt a cukra,betartották a diétát és mindenki egészséges lett,baba és mama is!Olyat is ismerek,akinek az 1.terhességében volt ilyen gond,utána a többinél nem,elég volt az elején picit figyelnie a szénhidrátokra.Szóval hajrá!Már jó nagy pocid lehet! :wink:

Én holnap reggel megyek vérvételre,UH-ra és gondolom,megkapom a tüszőrepesztőt.Már szurlál a peteflészkemnél,gondolom,feszítik a majdnem érett tüszők.(2 db)
Pénteken inszem!Még jó,hogy dolgozom ezerrel,nem is érek rá izgulni!
Vendég
 

 
 

mmzsó
A péntek azért nem jó, mert ha aznap jön meg, akkor nem tudok elmenni a hormonvérvétel vizsgálatra ugyanis a ciklus 2 és 3. napján mehetek csak. :? Ha pedig pénteken jön meg, akkor a második nap szombat, a harmadik pedig vasárnap! :(
Ez a vérvizsgálat mindenképpen kell, mert csak ez hiányzik a lombikkezdéshez :!: :roll: A hisztero megvan, a hormoneredményt nemrég kérdeztem meg az ARO-n, akkor mondták, hogy nem jó és most ha megjön újból megcsináltathatom, így még a prof.-al való konzi előtt meg lenne és remélhetőleg most az eredmény is elfogadható, jó lenne. :wink:
Ha most nem tudok elmenni, egy hónapot kell várnom, hogy a kövi mensim elején eltudjak menni! :(

Sajnálom, hogy még 2 szurit kellett kapnod! :( Biztos meglesz az eredménye és szépen megnőnek, megérnek azok a tüszők :!: :D :wink: Drukkolok, hogy holnap jó eredményeket kapjál a vérvétel és az uh vizsgálatkor és pénteken összejöjjön a nagy randi :!: :!: :!: :!: :D :wink:
A régi betegséged miatt a vérvételnél mást is néznek vagy csak nálad is ösztradiolt?

Twist, októberi pocak fotót teszel fel nekünk?
Vendég
 


Röpcsi: Én úgy tudom, hogy a vérvételt a 2-4 nap között kell megcsináltatni. Nekem is volt, hogy a 4. napon tudtam csak elmenni. A hétfő szerintem még jó, ha úgy van.
Ha megkérlek, tudnál írni nekem arról a dokiró, akihez ti mentek lombikra? Meg mindenről, ami eszedbe jut ezzel kapcsolataban?
Nagyon gondolkodom én is, hogy mi legyen, mert a műtétnek csak akkor van értelme, ha utána kedhetem is a lombikot. Nem ám várunk pár hónapot, aztán minden kezdődik elölről. Azt nem akarom! És most, hgy ezzel a várólistával mi lesz, amit az OEP be akar vezetni, azt nem tudom. Ettől tartok egy kicsit!

Krisztike: Én is nagyon sajnálom a sogórnődet, így láthatatlanba is, de igaza van, ha így kellett lennie, akkor jobb így.

Zsu
uzsuzs
 
 


Szia Zsu! :D

Szeptemberben amikor voltunk a Prof.-nál konzin, akkor az általa adott vérvételes beutalóra Ő írta rá, hogy a 2-3 napon menjek erre a vizsgálatra. Most nem írták rá az asszisztensek, de mondták! :(
Na, majd meglátom, hogy lesz, mint lesz! :roll: Nem tudom, hogy 1 nap ide vagy oda mennyit számít :!: :?: :!:
Persze, nagyon szívesen, írok róla :!: :!: :!:
Szerintem mondjuk itt mindenki tudna írni erről-arról, hogy milyen véleménye van a klinikáról, dokikról stb. Igaz Lányok? Sőt, én azt mondom Mindenki írjon és akkor így biztos semmi hasznos infó nem marad ki és bőven tudsz majd miből mazsolázgatni :!: :wink:

Megértelek :!: :D Mi már régóta járunk ide, volt egy csomó kezelésünk, vizsgálatunk, a lombikprogram sikerességében nagyon reménykedünk és bizakodunk, ezért most, hogy megvannak a Prof. által kért vizsgálatok, a továbbiakban várni nem akarunk :!: :!: :!: :D KEZDENI AKARUNK MÉG EBBEN AZ ÉVBEN :!: :!: :!: :D
Tudod, lehet, hogy most hülyén fog hangzani, de úgy vagyok vele, hogy hogyha most elkezdenénk és esetleg most az első még sem sikerülne (de sikerülni fog, Twist kismaminknak is sikerült), akkor is nagyon boldog leszek, mert ha így spontán, amit tudtunk megtettük, de babánk nem lett, akkor legalább esélyt kapjunk, kaptunk arra, hogy kezeléssel sikerüljön, amiért mi szintén mindent megteszünk, megtettünk :!: :D

Hogy érted ezt? Én erről nem hallottam!
"És most, hogy ezzel a várólistával mi lesz, amit az OEP be akar vezetni, azt nem tudom."
Vendég
 


Röpcsi: Dévai mondta, ő is csak a tv-ben hallotta, hivatalos papírt még nem kapott róla, hogy korlátozni fogja az OEP novembertől a elvégezhető lombikok számát. Állítólag Dévai is csak 20-at csinálhat majd minden hónapban, de ő maga mondta, hogy gőze nincs, mi alapján fogja kiválasztani azt a 20 embert. Azért reménykedem benne, hogy csak rémhír, amíg nincs róla hivatalos papír. De azért szerintem tök gáz, hogy a dokik is tv-ből tudják meg mi van, nem egyeztet előtte velük senki.
Én is nagyon bízom benne, hogy a mostani ( majd, ha egyszer eljutunk odáig ), ami a 2. lombik lesz, sikerülni fog. Az intézetben nagyon sok csajszi avn, akiknek a 2. volt a sikeres, remélem, én is közéjük fogok tartozni.
Ti mióta foglalkoztok a lombik dologgal? Az endó miatt kell, vagy van más bibi is?

Zsu
uzsuzs
 
 


Drága Twist, csak most olvastam el az üzidet, sajnos nem tudok segíteni! :oops: :(

Zsu
Hát ez a lombik kezeléseknek a korlátozása, egyszerűen felháborító :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil:

Hogy, érted azt, hogy mióta foglalkoztat minket a lombik dolog?

Nálunk nincs semmi baj, ismeretlen eredetű meddőségről van szó és mivel a termináltból, alapkezelésből 5-öt, az inszemből 6-ot "sikeresség nélkül, eredménytelenül" csináltunk végig, következő lépésként, új kezelésként a lombikprogramot mondták, hogy elkezdik nálunk! :roll:
Vendég
 


Csajok, felháborító, hogy korlátozni akarják a lombikok számát!
Vendég
 


Sziasztok!

Röpcsi barátnője vagyok, engem hívott meg itt a fórumban.

Visszaolvastam, így képben vagyok, kivel mi a helyzet.

Mi a Férjemmel 21 hónapja várjuk a trónörököst, eddig mindhiába. Tavaly kaptam closty kúrát, mellette UH-n követte a doki a tüszőket. 1x kaptam tüszőrepesztőt is, de akkor sem jött a csoda. Aztán kis időt az ilyen jellegű kezelésekben kihagytunk, az életünk egy kicsit besűrűsödött. Szeptembertől ismét rendszeres látogatója vagyok az orvosomnak.

Tavaly volt a Férjem kiskatona vizsgálaton, arra akkor azt mondta az urológus, hogy hagy némi kívánnivalót magaután mennyiségileg és minőségileg.

A szeptemberi konzultáción az orvosom azt mondta, fel kell turbózni őket, ezért 3 hónapos FER14 (http://fer14.hu/) kúrát javasolt neki. Napont 2x 1 tablettát kell szedni. Utána olvastam fórumokon, a férfiak jó tapasztalatokat írtak róla. Lassan másfél hónapja, hogy szedi.

Szept.30-án voltam HSG vizsgálaton. Maga a vizsgálat egy kicsit kellemetlen volt, nem fájt, viszont utána a hasam 2 napig kő kemény volt, és az viszont már fájt. A vizsgálaton a kontraszt anyag ahogy benyomta, már át is zúzott a hasüregbe, tehát ezzel nincs gond. Orvosom szerint nálam nincs gond. Házas élet HSG után 3 nappal lehetett, pont akkorra esett az ovu is.

Aztán 6 nap késés után megjött. Szervezhettem át a látogatást.
Felboríthatja, késhet a HSG miatt a mensi?

Jövő7 csütörtökön megyek UH-ra, megnézzük mekkorák a tüszők, ha nincs closty. Kérni fogok egy hormonvizsgálatot is a ciklus 2. felére. Ha idén nem jönne a baba, januárban kezdjük az inszemet.

Jövő7 szombaton megyek egy tornára. Nem tudom, hallottatok e már róla, úgy hívják hogy aviva módszer http://www.avivamodszer.hu/. Telefonon egyeztettem az oktatóval, mondta, hogy ne gondoljam, hogy rögtön teherbe is fogok esni. Nem várom, de remélem előbb - utóbb igen.

Sok mindent kipróbáltam én is a baba érdekében, különféle teákat, avivát könyvből (most a szakszerűség miatt megyek a tanfolyamra), hőmérőztem, de a többműszakos munkarendem miatt abba is hagytam. Használtam ovu tesztet, PG/53 mikroszkópot. Nyakamban lóg egy rózsakvarc medál is... ágyam mellett a sólámpa...

Lombik korlátozásról én nem hallottam, bár még nem tartunk ott, azért eléggé szemfüles vagyok. Jó tudni az ilyenekről!

Mindenkinek a legjobbakat kívánom! :)
Vendég
 


luna81
Az én páromnak is kevesek voltak a kis katonák.
Kapott clostyt amit 6 hétig szedett,de nem javult semmit.
Mi most készülünk a lombikra.
Igen a hsg bekavarhat a mensibe.Nekem is bekavart,vagy
egy hétig barnás valamim volt amikor meg kellett jönnie.
Aztán elmúlt megint elkezdődött.Szóval gáz volt.Bár nekem
amúgyis gáz de nem így hanem egyáltalán nem jön meg.
Hallottam az awiva módszerről,sokan dicsérik.
Röpcsi,uzsuzs,twist
Én teljesen kiakadtam most ezen a korlátozáson!!!!!!!!!!!!
Mi az hogy korlátozzák a lombikozást??????????????? :!: :?:
Mit képzelnek ezek :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Undorító ez az ország.De nem is az ország,hanem azok
akik ilyeneket találgatnak.
krisztike54
 
 


Szia Luna, de jó, hogy jöttél, üdv közöttünk!:)
21 hónap küzdés, bizony nagyon sok. Reméljük, hogy már nincs sok baba-nélkülözés hátra nálatok!:)
Aviva módszer, igen ismerem. Az első inszemre készülünk topicban tornáznak néhányan aszerint, ha jól tudom.
Igen, a HSG felboríthatja a mensi érkezését, bizony.
A rózsakvarc nekem nagyon sok pozitív energiát adott, én alig mertem letenni, csak a 12. hét után tettem le. Nagyon sok jó történt velem, míg a nyakamban volt!:) A leszíváskor és beültetéskor is velem volt. Nagyon erős a jó energiája szerintem:)
Vendég
 


Krisz, szerintem az 5 próbálkozás igenis jár minden lombikosnak, az a jó! Van, akinek annyi sem elég és így is tök stresszes annak, aki az 5-re készül, hogy jaj, most már muszáj sikerülnie. Vagy lehet, hogy pénzt akarnak? Mert fizetős lombikból akármennyit lehet, de az 360 000 Ft kb. tehát csak milliomosoknak való..._(
Vendég
 


twist
Igen jár az öt,csak ha az orvosnak be lesz korlátozva,hogy
havonta 20 ember akkor mikor csinálják meg az ötöt?
10 év múlva?Szóval ezaz ami már undirító! :!: :!: :!:
Teljesen ki akarnak minket magyarokat irtani.
Ez dühít.Ellehetetlenítenek mindent.Azt is hogy éljél.
krisztike54
 
 


Röpcsi drukkolok hogy úgy jöjjön meg a mensid hogy tudjál menni laborba,de szerintem ha ne adj Isten pénteken jönne meg a hétfői vérvételi nap sima ügy,az még jó.
Nekem is volt már igy és 4. napon mentem vérvételre és az is megfelelt ciklus elejinek :wink:
Ma megyek felvételre a klinikára,de nem kell bent aludnom a kisfiamra hivatkozva hazaengednek estére.
Kicsit izgulok az altatás miatt még sosem altattak,a császármetszésem is amikor volt akkor is spinális érzéstelenitésben voltam,mert nagyon óckodtam az altatástól :roll:
Most dolgozom de majd még irok.
Puszi :!:

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


kamilla
nagyon drukkolok neked,hogy minden smián menjen.
Az jó ha nem kell bent aludnod.Írjál mi van veled.

Puszi
krisztike54
 
 


Helló!


Mmzsó
Köszi!!!:D
Szorítok, hogy jó eredményeket kapjál a vérvétel és ultrahangvizsgálatkor :!: :!: :!: :D :wink: Szerintem mára már biztos, hogy nagyon szépen megnőttek azok a tüszők! :wink:

Szia luna81!
Üdv. itt közöttünk!
Kép Basszus, lapítók ezerrel, e-mail és tábla eladó lakással kiírás küldés......... :oops: :oops: :oops:
Már akartam írni, hogy nagyon örülök a HSG-s eredményeidnek, nagyon jó, hogy mindkét oldalon teljesen átjárható vagy :!: :!: :!: :D
A férjednek biztos javulni fognak a vitamintól az eredményei :!: :wink:
A HSG miatt, igen késhet vagy akár előbb is megjöhet a mensi! :?

Kíváncsi vagyok az ultrahang vizsgálat eredményeire! Szorítok, hogy bogyó nélkül is sok és nagyon tüszőid legyenek :!: :D
Nekem egyszer volt, hogy kezelések nélkül szép tüszőim lettek, amikor mondta is a doki, hogy akkor próbálkozhatunk, mert összejöhet a babyke! :D

Zsu
Nem felejtettem el a leírást, máris írom! :D
Vendég
 


Lányok!

Van itt valaki?
Vendég
 


röpcsi
Itt vagyok de csak néha,mert dolgozom is közben.
Mizu veled?Megjött már?
krisztike54
 
 


Szia Kriszti!


Én is csak be-be ugrok, ezeregy elintézni valóm van! :? :(
Köszi megvagyok, van egy jó hírem, mától mikis Röpcsi vagyok :!: :D :) 8) 8) 8)
Holnap reggel irány a labor!!!!!!!! :D :lol: Jaj, de jóóóóóóó!!!!! :wink:
Ügy örülök, hogy megjött, hogy az nem igaz :!: :!: :!: :D

A másik jó hírem az, hogy ismét jönnek érdeklődők a lakásunkra :!: :D A táblát kiraktam, a hirdetést a netre felraktam, remélem valaki valamelyikre ráharap majd! :)
Vendég
 


Röpcsi, én is vagyok, csak nem nagyon írtok, így nincs mire reagálnom.
Végre pirizel! Hajrá vérvétel!
Nekem is kellene piri! Beszélnél vele?

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Lányok köszönöm a drukkokat!Nektek is bent kellett aludni egy napot a méhtükrözés után,nekem azt mondták csak egy nap múlva mehetek haza,még akkor is bent kell aludnom ha nem találnak semmit és nem lesz sebészeti korrigálás csak tükrözés.
Nektek hogy volt?
Irjatok hamar lányok!
Kicsit parázok,ma lenyugtatózom magamat meg holnap reggel is,muszáj mert zakatol a szivem :roll:
Puszi nektek kérlek gondoljatok rám holnap délelőtt 10 körül :!:

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Lányok köszönöm a drukkokat!Nektek is bent kellett aludni egy napot a méhtükrözés után,nekem azt mondták csak egy nap múlva mehetek haza,még akkor is bent kell aludnom ha nem találnak semmit és nem lesz sebészeti korrigálás csak tükrözés.
Nektek hogy volt?
Irjatok hamar lányok!
Kicsit parázok,ma lenyugtatózom magamat meg holnap reggel is,muszáj mert zakatol a szivem :roll:
Puszi nektek kérlek gondoljatok rám holnap délelőtt 10 körül :!:

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Bocsi lassú volt a gép és véletlenül 2x küldtem :roll:

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Szia Kamilla!

Nekem hétfőn késő délutánra kellett bemennem a klinikára, másnap, azaz kedden délelőtt meg volt a beavatkozás és kaja után (kb. 1 óra fél 2 körül) bejött az osztályvezető doki + nővérek vizitelni és félülell hallottam, hogy azt mondták a méhtükrözéseseket késő délután haza is lehet majd küldeni, haza is küldik őket :!:
Amikor én bent voltam, akkor is hazaküldték a többséget a beavatkozás napján. Én is hazamehettem volna, csak a hőm miatt nem engedtek! :(

Kamilla nem lesz semmi baj, minden simán fog menni, Murber doki nagyon jó és ügyes doki, jó kezekben leszel meglátod :!: :!: :!: :D Nagyon szorítok holnapra! :wink:

Holnap délelőtt 10 órára kell bemenned vagy akkor lesz a beavatkozás?
Mert ha holnap délelőtt lesz akkor ma már este 18:00-tól nem ehetsz, csak ihatsz 24:00-ig :!:
Vendég
 


röpcsi

Jaj nagyon örülök a piridnek. :D :D :D Irány a klinika!!!!!!!!!!
Hajrá!!!!!Képzeld én ma voltam a vérvételes papíromért.
Tudod ami kb 3 hete rossz lett.Kevés vas,bacis vizelet.stb....
És képzeld mindenem jó lett. :D :D :D :D :D :D
Jaj nagyon örülök.Ja és a vicc az egészben,hogy a kevés
vasamból annyira sok lett hogy most meg le kell vinni.
Jó mi?? :D :D :D :D
Szóval jövőhéten mehetek Pestre és jó eredményekkel. :D :D :D
Remélem jó lesz minden Pesten is,és elkezdhetjük a lombikot.
krisztike54
 
 


Kamilla
Nagyon szorítok neked!!!!!!!Ne félj jó kezekben vagy.

Puszi
krisztike54
 
 


Szia Kriszti!

Köszi :!: :D Én is örülök neki :!: (De furcsa ilyet írni :lol: )
És mit olvasok?! A múltkor elvégzett vérvizsgálatod eredménye, ami rossz lett, most jó lett :!: :!: :!: :D De jó :!: :!: :!: :!: :!: :!: 8) GRATULÁLOK a jó eredményekhez :!: :D :wink: Jajjj, nagyon örülök, hogy minden rendben van nálad :!: :D
Érdekes, hogy az előző vizsgálatkor a vasad kevés volt, most meg sok lett! :roll: Mondjuk szerintem az nem baj, nem?
Most már csak pár nap és itt lesz a nagy nap, mehettek a klinikára, a prof.-hoz lombikprogram kezdésre :!: :D Nagyon szorítok :!:

mmszó, mi volt ma a vérvétel és ultrahangvizsgálatkor :?: :?: :?:

Adri írt tegnap, hogy vírus szállta meg a gépét, mindene elszállt, amint jó lesz a gép, jönni, jelentkezni fog!!! :(
Mindenkit puszil :!: :D
Vendég
 


7 re kell az osztályon lenni 10 körül kerülök sorra.Nem ettem nem ittam!Most indulok,amint tudok irok!!!

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


röpcsi
Igen jó lett mindenem.Hát a vas kérdés az érdekes.
De én arra gondoltam,hogy tuti a hsg vizsgálat miatt
volt a rossz véreredményem.Mert akkor éjjel nagyon
rosszul voltam,és másnap reggel mentem vért adni.
Úgyhogy tuti attól lett ennyire gáz.De ezt csak én gondolom.
Szerinted?
krisztike54
 
 


Krisztike, örülök a jó eredményeknek!

Röpcsikém:puszi!

Kamilla, drukkolok!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Kamilla, én is drukkolok neked, ügyes legyél!!! Nyugtatót ott is kapsz, majd segíteni fog biztosan.

Röpcsi, de jó, hogy megjött a mensid és mehetsz a klinikára. Még belefér akár két kezelés is ebben az évben.)

Baba, te már jobban vagy?
Vendég
 


Luna,
üdv.köztünk! :wink:

Kamilla,nagy-nagy drukk mára!(Ugye mára kell?)

Krisztike,
örülök,hogy rendben van a vérképed!

Röpcsi,
szuper,hogy megjött időben,már biztos túl vagy a vérvételen is és reméljük,indulhat a móka!Mikor is mész a profhoz?

Mi voltunk reggel anyagleadáson,tegnap 2 gyönyörű tüszőt látott Murber,így mondta.Mindjárt megyünk vissza 11-re és meglesz az inszemi.Izgulunk.
Vendég
 


mmzsó
Ez csodás hír.Nagyon drukkolok nektek :!: :!: :!: :!:
Puszi
krisztike54
 
 


Mmzsó, nem is tudtam, hogy ma lesz a nagy nap:)
Drukkolok, veled vagyunk, mindent bele! Gratula a két szép nagy tüszőhöz, ügyik vagytok!
Vendég
 


Röpcsi, köszi, igen. Hőemelkedésem ugyan még van. DE:megjött piri!Reméelm, eltűnteti a cisztát. Eléggé görcsölök, de nem kell megijedni!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok,megvolt az inszem,de valószínűleg több nem lesz,át kell váltani lombikra.Romlott a férjem eredménye.Milyen jó volna,ha ez sikerülne most!

Képzeljétek,én nem kaptam Utrogestan-t.Ti szoktatok kapni inszem után?

Köszi a drukkot!

Babaimádó,
remélem,eltűnik a cisztád!
Vendég
 


Mmzsó, ügyik vagytok, sok sikert a kiskatonák és a tüszők találkozásához!
Utrót csak az szokott kapni a SOTE-n, akinek a leletei alapján Murber doki úgy ítéli meg, hogy kapnia kell.
Ez van. Van, aki kap és van, aki nem.

Én is csak lombik után kaptam.

Baba, szuper, hogy megjött a pirid, nyomja is ki azt a fránya cisztát, hajrá!
Vendég
 


Mmzsó, ki csinálta az inszemit nektek?
Vendég
 


Hazaértem,negativ a méhtükrözés semmit nem találtak.Még azt a pici foltot sem amit a prof. látott!Teljesen tiszta a méh a Murber azt mondta:)
Tényleg jó volt az altatás nem is olyan szörnyű.
Holnap irok,és nagyon-nagyon köszönöm az együttérzéseket!
Puszi lányok :!:

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


kamilla
Tök jó,hogy jó lett mindened!!Nagyon örülök. :D :D :D
Írjál holnap. Puszi
mmzsó
Lehet nem is kell a lombik,mert most babás leszel.
De nem értem,hogy miért romlik a pasik eredménye?
Mitől romlik?Mennyire rossz az az eredmény pontosan?
babaimado
Biztos eltünik a cisztád. :D
twist
Jól vagytok?
krisztike54
 
 


Zsu
Bocsika a késésért, máris írom a lombikos, dokis dolgokat! :oops: :D
Mi, mint azt már olvashattad 5 otthoni próbálkozásos és 6 inszeminációs sikertelen kezelés után jutottunk el a lombikprogramig.
Az évelején elvégzett 6. inszeminációs kezelésünkkor, az uh vizsgálat eredménye: a jobb oldali petefészekben 1 nagy és egy közepecskés tüszőcske, míg a bal oldaliba egy kicsi tüszőcske lett, ami végülis jó eredmény, de sajnos nem nekem, mert a hsg vizsgálat szerint a jobb petevezetékem vége lezártnak tűnik, a folyadék nem is ment ki a végén. :( :oops: A bal oldali pedig elvileg teljesen átjárható. :D De a nagy tüsző sajnos nem az átjárhatóba volt, hanem a másikba. :oops: A vizsgálat után, míg Murber doki a tüszőrepis papíromat megírta, kinyomtatta, megkérdezte, hogy a lombikprogramról, a lombikot megelőző vizsgálatokról beszéltünk-e már? Mondtam, hogy még nem, csak annyit, hogy még utoljára azt mondta, hogy neki futunk az inszemnek és ha az se sikerül, akkor nem csinálunk már belőle többet, hanem tovább lépünk. Erre elmondta, hogy ezt az inszemet még igen végig csináljuk, de utána tényleg nem érdemes belőle többet csinálni, mert ha eddig, ennyi inszem (5 v. 6) alatt nem sikerült a babynk, akkor egy következőnél sem fog :!: :cry:
Mondta, hogy hogyha megjön, akkor Urbancsek profl-hoz kell majd időpontot kérnem, de előtte, hogy nem mennyen az időnk, el kellene, hogy mennyünk egy, két vizsgálatra, ami majd kelleni fog a lombikhoz. :D A vizsgálatok elvégzése után a leletek ugyanis csak 2 v. 3 hét múlva lesznek meg, így ha most megcsináltatjuk őket, akkor ezzel már nem fog menni az időnk, amikor megyünk majd az Urbancsek prof.-hoz. Nagyon jólesett, hogy ennyire segíteni akart :!: :D Az uh vizsgálat után egyébkén én biztos, ami biztos alapon rákérdeztem tőle, hogy mennyi esélyt lát a mostani kezelés (6 inszem) sikerességére, így, hogy az átjárhatóba egy kicsi, végülis nem megtermékenyíthető tüszőm van, az átjárhatatlanba meg 1 nagy, 1 közepecske tüsző van, mennyi az esélyünk a sikerességre :?: Azt mondta, sajnos nagyon minimális.:(
A vizsgálat után mondta, hogy szóljak az Annának, az egyik asszisztensnőnek (aki most éppen babázik, nemrég szült), hogy mondja el milyen vizsgálatokra kell elmennünk és akkor amint tudunk mennyünk majd el rá, rájuk.
Annával megbeszélve az inszem napján reggel fél 8-kor jelentkeztünk is nála a belgyógyászati laborvizsgálat beutalójáért, amivel a főépület II. emeletére, a kémiai laboratóriumba kellett, hogy elmenjünk. Mind a kettőnknél elvégezték a vérvétel vizsgálatot, majd kiskatona leadás és páróra múlva maga az inszem is megtörtént.:) Az eredmény kiderülése után, miután ugye kiderült, hogy ez a kezelés sem sikerült, elmentem mellkasröntgen vizsgálatra és bejelentkeztünk a prof.-hoz konzultációra. Ez úgy történt, hogy a Twist által már leírt számot (06 20 825 42 34) felhívtam az egyik asszisztensnővel beszéltem, akinek mondtam, hogy a Professzor Úrhoz akarok időpontot kérni, mert a lombikprogram előtt elvégzendő vizsgálatokkal megvagyunk. Erre az asszisztensnő ciklusnaptól független napot adott meg, hogy azon napon kell mennünk a Prof.-hoz. Elmentünk, bejelentkeztünk, majd vártunk, szerencsére ha jól emlékszem nem sokat, de volt már rá példa, hogy ennek ellentettje volt.

Az osztályon, a liftből kilépve, ha balra nézel az a mellékhelyiség ajtaja, aztán jobb kéz fele haladva az asszisztensek szobája jön, amiből a Prof. ajtaja, rendelője is nyílik. Tovább haladva, Murber dr. szobája, a lombik utáni pihenő szoba, Szendei dr. (aki már úgy tudom nem ott rendel, endo doki) szobája, a folyosó végén a labor (ahol a vérvételek zajlanak) visszakanyarodva a műtő, ahol az inszemek, lombikok zajlanak majd az embriológus szoba van.
A rendelőkbe, laborba, műtőbe a születési hónapod és napod alapján hívnak be. :D

Az asszisztensek szobája felett a hónap, napom kijelzése után az asszisztensek „szobáján”keresztül bementünk a Profl-hoz. Az ajtón ahogy belépsz balra van két szék, ott foglaltunk mi is helyett, szembe a dokival. A doki mögött van a rendelő vizsgáló része, ahol a nőgyógyászati szék, uh készülék, öltöző és egy átjáró ajtó van Murber dr. szobája fele.
A köszönések után, a Prof. párperc alatt elmondta/elmondja a kórelőzményt, hogy hogyan jutottunk el a lombikprogramig, milyen kezeléseink és eredményeink vannak, voltak, valamint azt, hogy a lombikprogramot megelőző vizsgálataink eredményei milyenek lettek. Odaadta a lombikprogramról szóló tájékoztatókat, majd elmondta, hogy a ciklus hányadik napján kell majd jelentkezni. Ezekután, miután mindent elmondott és odaadott, megkérdezi van-e kérdés. Nyugodtan fel lehet neki tenni a kérdéseidet, de mielőtt hozzá mennétek, írd fel neki egy kislapra, nehogy akkor amikor ott vagytok elfelejtsd :!: :wink:

A konzi után ha a Prof. esetleg vizsgálatra küldött vagy a programhoz kell időpontot kérned, az asszisztensekhez kell ez ügyben fordulnod, akik nagyon aranyosak és segíteni fognak amiben csak tudnak :!: :D :wink:
Két asszisztens van, az egyiket Katinak hívják, Ő olyan 40 év körüli, a másik asszisztensnek sajnos nem tudom a nevét, Ő szerintem olyan 30 év körüli lehet. :roll: A Katit, a klinikára járásunk eleje óta ismerem, nagyon segítőkész és a milliónyi teendője ellenére is mindig nagyon kedves mindenkivel :D :wink: , pedig ahogy láttam mindig nagyon sok dolga van, sokszor csodálom milyen mobilis, pörgős, fáradhatatlan :!: :shock: A másik asszisztensnő is, aki most Anna helyett (aki szülni ment) van nagyon aranyos, kedves! :D Szerintem nagyon jól tudja már, hogy mi, hogy megy a bejelentkezésekkor, vizsgálatokkor, Kati nagyon jól betanította! Van, hogy valamit nem tud, akkor türelmet kér és ha tudja egyből megkérdezi a Katit vagy megkéri az embert, hogy várjon v. hívja vissza egy kicsit később. :D

Az első lombikkezelést mindig a Prof. csinálja, van, hogy a másodikat is, de többségében úgy tudom az első sikertelen kezelés után a második, harmadik, negyedik stb. kezelést Murber doki végzi. A prof. ötven és hatvan év közötti, első látásra, lehet, hogy nem tűnik majd valami barátságosnak, de a lényeg, hogy érti, amit csinál, nagyon jó és elismert orvos :!: :!: :!: :D :wink: (Most a klinikai bent létem alatt a szobatársamtól azt is megtudtam, hogy megpályázta a klinika professzori helyét, de aztán valamiért még sem választották meg, de úgy tudom a másik felet sem!) Nem sokszor lehet látni mosolyogni, de ez szerintem valahol érthetödő is, hiszen egyik percben valakivel azt közli, hogy terhes lett, másik percben azt, hogy nem, harmadikban, hogy nem tudják mi az ok, negyediknél, hogy további vizsgálatok kellenek még stb. Persze van olyan is, amikor mosolyog! :D Az emberek többsége nem sok időt tölt bent el nála, mindenki hamar végez, csak a lényeget mondja el:!:
Az biztos szerintem, hogy valamelyest átérzi a mi helyzetünket, hiszen családos ember, szereti a gyerekeit, így gondolhatja meg látja is, hogy mi a betegei min megyünk valójában keresztül, azért, hogy szintén családos, gyerekkel/gyerekekkel együtt boldog emberek legyünk! :D
A pénzről annyit, hogy itt csak a gyógyszerekért kell fizetni, az, hogy Te adsz vagy mennyit adsz a dokinak a saját dolgod! :wink:
Vendég
 


mmzsó
Reggel én is voltam a klinikán, hormonvérvizsgálaton, lehet, hogy láttalak Titeket, habár most nem nagyon néztem körül :!: :D :roll:
GRATULÁLOK a 2 gyönyörű tüszőhöz :!: :D 8) :wink: Nagyon örülök, hogy jó eredményt kaptál :!: :D
Az inszemről lombikra való átváltást az embriológusnő mondta, javasolta:?:
Sajnálom, hogy a férjed eredményeid romlottak!:( Nagyon drukkolok, szorítok, hogy ez a kezelés sikeres legyen és lombikra már ne kerüljön sor :!: :!: :!: :D
Vendég
 


mmzsó
Fél 9 körül voltam ott a klinikán!
A prof.-hoz jövő héten jelentkezek be, ma eszembe volt, de aztán a labornál ahogy végeztem, már el is jöttem. :?
Utrogestan-t én se kaptam!

Most a szurkolás és drukkolás témája:
- A hormoneredményem jó legyen
- A konzikor és az uh vizsgálatkor minden rendben legyen


Kamilla
Örülök, hogy jó eredményekkel túl vagy már a tükrözésen!:D
De azért ez érdekes, hogy múlthéten még láttak valamit, most meg semmit! :roll: Rejtélyes valahogy ez az egész, nem?
Mikor kell menned a klinikára?


Babaimadó
Örülök, hogy megjött és hogy a görcsök ellenére jól vagy :!: :D
A mensi után fogsz bejelentkezni a klinikára vagy hogyan lesz tovább???


Kriszti
Már számolod vissza a napokat, ugye? Jajjj, nagyon szurkolok, hogy elkezdjétek a programot :!: :D


Twist
Megnéztem Dorka mackós lámpácskáját, nagyon ötletesen megcsináltad! :wink:


Zsu
Mindjárt itt van hétfő és mehetsz Bokor dokihoz :!: :D
Remélem, jó benyomást kelt benned a magánrendelője is és Ő is :!: Nézz majd körül alaposan és ha van ár táblázat nézd majd meg nekem, hogy kb. mi mennyibe kerül. Pl-ul: rákszűrés
Vendég
 


röpcsi
Igen nagyon várom már hogy menjek a profhoz.
Nagyon izgulok már. :D :D :D :D :D
Te is jössz akkor jövőhéten a profhoz?
krisztike54
 
 


Nem, én csak telefonon időpontot kérek, bejelentkezek :!:
Vendég
 


Szia Röpcsi!Azt mondta a doki hogy az Uh nem megfelelően informativ,azért mert ott látnak valamit nem biztos hogy az kóros ezért kellett a tükrözés.Kiderült még le nem vált menstruációs réteg volt amit látott.Csak a prof kicsit túlbuzgó,meg szerintem ezt a tükrözést már kötelezővé tették az első lombik előtt van egy ilyen érzésem.
Jövő héten hivom a klinikát.
Puszi

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Szia Kamilla!
Hogy vagy?
Most, hogy így "mondod", írod, nekem is átfutott az agyamon, hogy az uh vizsgálattal láthattak is meg nem is valamit, hiszen hányszor van, hogy a terhes kismamiknál is egyszer látnak valamit, aztán utána meg semmit, mert valahogy a vizsgálatkor úgy helyezkednek el a szerveink, hogy olyan mintha árnyék vagy valami ilyesmi lenne ott, közbe meg semmi sincs.

Igen, jól érezted, gondolod, mert egyre többször kérik a lombikprogram előtt ezt méhtükrözéses vizsgálatot, függetlenül attól, hogy kinél mi a baj. Mondhatni ez is belépő a programba!
A Prof. amikor nála voltunk evvel a vizsgálattal kapcsolatban azt is mondta, hogy ez a vizsgálat sokkal pontosabb (főleg a lombikprogramhoz) képet ad, mint a HSG.
Vendég
 


Kamilla!

Örülök,hogy semmi sincs a méhedben,ami nem oda való :wink:
A Murber csainálta végül,ugye?Hánykor?Csak,mert mi 11-re mentünk inszemre,vártunk-vártunk,aztán mondta az Andrea(Ígí hívják az új asszisztensnőt),hogy Murbernek műtőbe kellett mennie,fél 1 körül jön.Rögtön az jutott eszembe,hogy tán csak nem te fekszel a műtőasztalán?Mondtam is a férjemnek.

Hát ez az inszemi nagyon gyorsan megvolt.Murber csinálta,Twist.Utána még 15 percet kellett ottt feküdni.Az asszisztensek(Andrea,és azt hiszem,az embriológus ő Zsuzsa)valami tündériek voltak!Az embriológusnő mondta először,hogy rosszabb a spermakép és Murber is rögtön mondta,hogy legközelebb lombik lesz.Ha megjön 2 hét múlva,Urbancseknél kell jelentkeznem.Csakhogy én kiszámoltam,hogy a rákövetkező ciklus közepe pont Karácsonyra esi,így nem hiszem,hogy idén lehet még lombikozni.Még ebben a 2 hétben megpróbálok bejutni Murberhez és rábeszélem,hogy legyen még egy inszem a köv.ciklusban,addig sem tétlenkedünk.
A másik tervem pedig,hogy tudok még egy jó nevű andrológust(Kopa Zsolt),akihez szeretném,ha elmennénk és mondana valamit arról,mitől lehetett ekkora romlás a férjemnél 10 hónap alatt.

Röpcsi,mi tegnap 8-ra mentünk és 8.20-kor már dolgavégezetten távoztunk.. :wink:
Hát,még az is érdekes játszma lesz,Urbancseket rábírni,hogy elégedjen meg ezzel az onkológusi véleménnyel,amit prezentálni tudok.Hozhatok még ügyvéd által ellenjegyzett nyilatkozatot is arról,hogy magamra vállalom a kezelés felelősségét,és akkor ő tökéletesen védve van.Remélem,szót tudok vele érteni,nekem nagyon nehéz e,bernek tűnik.Intézetet meg nem szívesen váltanék,bízom bennük,közel is vannak hozzánk,ami nem utolsó dolog.
Köszi,Röpcsi,hogy szorítasz,az embriológusnő is mondta,ha a Jóisten akarja,így is lehetek terhes.Hát könyörgök is Hozzá most nagyon buzgón!Pedig nem szoktam ilyen konkrét dolgokat kérni,de most kérem!
Szurkolok én is neked,Röpcsi,hogy kezdjetek már és rögtön sikerüljön is!És Mindannyiótoknak,Lányok!
Vendég
 


Röpcsi: Nagyon köszi az infókat! A leírtak alapján,a doki nagyon hasonlít Dévaira :D . Hát, ezek a meddőségi szakemberek akkor már csak ilyenek!
Már nagyon izgulok a hétfő miatt! Mindenképp jól körbenézek majd és ha van, megnézem az árakat is neked.

Kamilla: Örülök, hogy minden rendben volt és nem találtak semmit! Akkor most hogyan tovább?

Mmzsó: Nagyon szorítok, hogy sikerüljön! Ez hányadik inszemetek volt?

Akkor hétfőn majd jelentkezem. Szorítsatok nekem légyszi!

További szép hétvégét mindenkinek!

Zsu
uzsuzs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?