Na itten vagyok
....Jó sokáig tartott amíg elolvastam és kijegyzeteltem, mert nem akarok senkit sem kihagyni
Susytunder- Anyós téma sokszor kényes, próbáld magad nem felhúzni rajta...Nekem szerencsére Anyósék 600 km-re laknak, szóval imádom őket
....na jó amúgy sincs velük semmi gond, de így meg főleg
...Hányinger nem lehet kellemes, gyömbér állítólag jó rá!
Onlány- Én imádom a ponchókat, ezekre az átmeneti időszakokra a legjobb
...Hős vagy a szakdoli miatt, főleg egy gyerek mellett, nekem tuti nem lenne energiám....Ne sokkold magad ilyen hülye videókkal, mert seggbe rúgást kapsz, nálam lehet rá jelentkezni!!
Gtunde- Köszi , de nekem ne oszd ide a róka komát....
Na jó, hogy ha már valaki odabent okozná ,lehet összebarátkoznánk!Seggbe rúgás neked is érik, ha még hülyeségeken gondolkozol!!
Minden okés odabent és kész!!!Mennek a drukkok a hétfői Uh-hoz...Én is voltam itt kint a barinőmmel, mikor ő volt babás, tök izgi volt
Zsu- Igen, ez a Budapesti Kaáli, Dr Krizsa Ferenc a dokker bácsim ( vagy lehet ezt még túlzás írni, hisz nem is randiztunk
)....Hashajtás témához ( gyenge idegzetűek ne olvassák
)....Enyém párom képest benyomni egy kis kovi ubit, aztán leöblíti egy liter tejjel....Szerintem a vas szöget is megemészti a gyomra, hihetetlen
....Ha pl. eszünk kukoricás rizst, ő belőle 2 óra múlva láthatóan távozik ( mert ugye a kukoricát nem tudja az ember megemészteni, így fellehet ismerni), én 3 nap múlva találkozom vele a WC kagylóban
...Bocsi a nyers megfogalmazásért, de szebben nem tudtam érzékeltetni
...Igen a terhesség , teherbeesés jó kis üzlet, de hát a babákért mindent, nem igaz???...Neked is küldök pozitív energiát jövő hétre, hogy hozz nekünk te is egy szép kis tesztet!!
Iner- Nem is tudtam, hogy Győri vagy??Vagy hiányos agykapacitásom végett lehet elsiklottam felette
..Az itteni barátnőm ( és a férje is) Győriek, onnan sodorta őket ide az ár, vagy is egy Opel Vectra de mindegy
...Én is úgy tudom, hogy Magne B6 simán mehet!!
Kírus- Nem szabad ám húzni a fogdokit, mert utána annál rosszabb lesz!!Ejnye-bejnye!!
....Le a csalókkal, nyerjen Kíra!!
...Megyek is szavazni!!
Betty- Miki csomagba tessék szépen beletenni a pozi tesztet
...Csajok azt hiszem én is kiegyeznénk az ikrekkel, bár itt kint nekem egyedül nem lenne egy fáklyás menet, de akkor is
Én is akarommmmm!!
-J- Remélem megkapod végre a hőn áhított Closti-dat..Olyan vagy, mint egy szerelmes tinédzser, csak a Clostin jár az eszed
Csip-Csip- Helló Csajeee
Én is péntekre várom ( na jó, mit játszom az eszem, szóval NEM várom) ezt a szemét pirit, úgyhogy egyszerre fogunk " pirosodni"
...Szorítok, hogy karira ott legyen a pocidban a kis "pöttyöd"...Igen, szerintem is már csak 5-en vagyunk "versenyben"!!De folyamatosan csökkenünk
Nálunk megint zajlott ez élet ahogy szokott....Tegnap hazaértem fél 5-re kb,mondom Apjuknak: Szántsd már fel a kertet a géppel, hogy lehessen trágyázni meg a fűmagot elszórni , mert egyre hidegebb van , aztán ezt fagyban csak a hülyék művelik....Azt mondja, jó , csak előtte kimegy még az irodába...Mondom neki, de hát Ember mire visszaérsz full sötét lesz, nem fogsz látni semmit....Dehogy lesz sötét, mondja ő.....Elmegy....10 perc múlva kajak sötét volt odakint
.....Ez az elvetemült képes volt tök sötétben felszántani a kertet a géppel, aminek olyan a hangja, mint egy traktornak, a szomszédok legnagyobb örömére....Még szerencse, hogy senkinek nem volt otthon romlott tojása, vagy rohadt narancsa, mert tuti kapott volna egyet-kettőt a nyakába fentről
...De jelentem, a kert felásva, betrágyázva, fűmagozva!!
.....Ma csak estére megyek melózni, úgyhogy ma kitakarítottam megint a lakást, mostam 2 adagot, leszedtem mind a 2 szárítót, összehajtogattam a ruhákat, rendet raktam, műanyag üvegeket kihajítottam, boltban voltam főztem....Apjuk hív 2-körül, kérdezi mi újság....Mondom semmi dolgozom, és még hátra van ez meg ez meg az...Asszongya....Mit csináltál eddig???
...Mondom a seggem vakartam, mert annyira viszketett
...Kész vannak ezek a pasik, azt hiszik a kaja, a tiszta lakás, meg a tiszta ruha az magától termelődik
Nagy vonalakban ennyi történt mi nálunk Lányok!!
Most lépek melózni, holnap megint jövök, tessék sokat írni, hogy legyen mit olvasnom
Szép estét mindenkinek!
Szeretettel:
Ancsa