Új privát üzeneted érkezett!

na csajok most bukkantam rá arra, ami nekem a szülésnél volt! Nagyon nagyon félek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.doktorinfo.hu/drinfo/pid/0/b ... seg.4_6395

Kép
Kép
onlány

Csajok

a C vitamin nem gátolja a teherbeesést, nekem is kell szednem de a doki kihangsúlyozta, hogy az 500mg-ost :!: Mondjuk nem is kérdeztem rá, hogy pl. 1000-est lehet-e..
Folsav is mehet mellette párhuzamosan.

Csip
hogy milyenek :?: Egy fiú egy lánnyal kiegyeznénk :!: :P 8) :lol:
És hogy mikor hozom a +tesztet :?: Azt hiszem télapótól már meg fogom kapni :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Onlány: Igen köszi tudtál segíteni...
Na de basszus, ne ilyeneket olvassál a neten...Minek???Végig semm olvastam...Tök hülyesség...Az embert csak felidegesíti...Nem érdemes...
Nem jó, felejtsd el az ilyen dolgokat!!!!!!!!!!!!!
Szépről és jóról tessék keresgélni a neten!!!Ami vidámságot hozz :wink:
csip-csip18

Iner

Én is MagneB6-ot szoktam szedni. Különösen az elején nekem igen nagy görcseim voltak és a doki mondta, ha ez segít, szedhetek napi max. 2-őt. Nekem is tegnap fájt a hasam, kicsit olyan mensisen. Bevettem 1-et ma reggel és most nincs semmi. De pl. ha tudom, hogy hosszú napom lesz, akkor reggel szoktam bevenni, különben nagyon húzódik estére a hasam. De azért kérd ki a dokid véleményét szerintem. nem vagyunk egyformák.

Joli
Kép
Kép
joli83

Csip csip, igen, próbálok csak a jóra gondolni, csak nagyon felzaklatott az, hogy qrvára nem figyeltek rám annak ellenére, hogy mondtam a tüneteimet a drmnak és baromira egyértelmű volt a dolog, csak tojt a fejemre. Sőt a szülőszobán többször telefonáltak neki, na mind1 nem folytatom, remélem nem fog megismétlődni. Nagyon kiborultam most annyira sírtam, de már kezdek kissé megnyugodni :(

Kép
Kép
onlány

Helló Lányok!!!

Itten vagyok, visszaolvasok :lol: ....Van mit szerencsére, termeltetek, mint a kis hangyák :wink:

KépKép
gyancsi

Ancsa: Utána tessék mesélni mi történt véled!!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Suzytündér: Hol vagy????Ha jól emlékszem te nem ma mentél dokihoz????????? :roll: :roll:
Mi elöbb gyere a hírekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
csip-csip18

Na itten vagyok :lol: ....Jó sokáig tartott amíg elolvastam és kijegyzeteltem, mert nem akarok senkit sem kihagyni :wink:

Susytunder- Anyós téma sokszor kényes, próbáld magad nem felhúzni rajta...Nekem szerencsére Anyósék 600 km-re laknak, szóval imádom őket :lol: ....na jó amúgy sincs velük semmi gond, de így meg főleg :D ...Hányinger nem lehet kellemes, gyömbér állítólag jó rá!

Onlány- Én imádom a ponchókat, ezekre az átmeneti időszakokra a legjobb :lol: ...Hős vagy a szakdoli miatt, főleg egy gyerek mellett, nekem tuti nem lenne energiám....Ne sokkold magad ilyen hülye videókkal, mert seggbe rúgást kapsz, nálam lehet rá jelentkezni!! :lol:

Gtunde- Köszi , de nekem ne oszd ide a róka komát.... :lol: Na jó, hogy ha már valaki odabent okozná ,lehet összebarátkoznánk!Seggbe rúgás neked is érik, ha még hülyeségeken gondolkozol!! :wink: Minden okés odabent és kész!!!Mennek a drukkok a hétfői Uh-hoz...Én is voltam itt kint a barinőmmel, mikor ő volt babás, tök izgi volt :lol:

Zsu- Igen, ez a Budapesti Kaáli, Dr Krizsa Ferenc a dokker bácsim ( vagy lehet ezt még túlzás írni, hisz nem is randiztunk :lol: )....Hashajtás témához ( gyenge idegzetűek ne olvassák :D )....Enyém párom képest benyomni egy kis kovi ubit, aztán leöblíti egy liter tejjel....Szerintem a vas szöget is megemészti a gyomra, hihetetlen :lol: ....Ha pl. eszünk kukoricás rizst, ő belőle 2 óra múlva láthatóan távozik ( mert ugye a kukoricát nem tudja az ember megemészteni, így fellehet ismerni), én 3 nap múlva találkozom vele a WC kagylóban :lol: ...Bocsi a nyers megfogalmazásért, de szebben nem tudtam érzékeltetni :lol:...Igen a terhesség , teherbeesés jó kis üzlet, de hát a babákért mindent, nem igaz???...Neked is küldök pozitív energiát jövő hétre, hogy hozz nekünk te is egy szép kis tesztet!!

Iner- Nem is tudtam, hogy Győri vagy??Vagy hiányos agykapacitásom végett lehet elsiklottam felette :lol: ..Az itteni barátnőm ( és a férje is) Győriek, onnan sodorta őket ide az ár, vagy is egy Opel Vectra de mindegy :lol: ...Én is úgy tudom, hogy Magne B6 simán mehet!!

Kírus- Nem szabad ám húzni a fogdokit, mert utána annál rosszabb lesz!!Ejnye-bejnye!! :wink: ....Le a csalókkal, nyerjen Kíra!! :lol: ...Megyek is szavazni!!

Betty- Miki csomagba tessék szépen beletenni a pozi tesztet :lol: ...Csajok azt hiszem én is kiegyeznénk az ikrekkel, bár itt kint nekem egyedül nem lenne egy fáklyás menet, de akkor is :lol: Én is akarommmmm!! :D

-J- Remélem megkapod végre a hőn áhított Closti-dat..Olyan vagy, mint egy szerelmes tinédzser, csak a Clostin jár az eszed :lol:

Csip-Csip- Helló Csajeee :lol: Én is péntekre várom ( na jó, mit játszom az eszem, szóval NEM várom) ezt a szemét pirit, úgyhogy egyszerre fogunk " pirosodni" :oops: :D ...Szorítok, hogy karira ott legyen a pocidban a kis "pöttyöd"...Igen, szerintem is már csak 5-en vagyunk "versenyben"!!De folyamatosan csökkenünk :lol:

Nálunk megint zajlott ez élet ahogy szokott....Tegnap hazaértem fél 5-re kb,mondom Apjuknak: Szántsd már fel a kertet a géppel, hogy lehessen trágyázni meg a fűmagot elszórni , mert egyre hidegebb van , aztán ezt fagyban csak a hülyék művelik....Azt mondja, jó , csak előtte kimegy még az irodába...Mondom neki, de hát Ember mire visszaérsz full sötét lesz, nem fogsz látni semmit....Dehogy lesz sötét, mondja ő.....Elmegy....10 perc múlva kajak sötét volt odakint :lol: .....Ez az elvetemült képes volt tök sötétben felszántani a kertet a géppel, aminek olyan a hangja, mint egy traktornak, a szomszédok legnagyobb örömére....Még szerencse, hogy senkinek nem volt otthon romlott tojása, vagy rohadt narancsa, mert tuti kapott volna egyet-kettőt a nyakába fentről :lol: ...De jelentem, a kert felásva, betrágyázva, fűmagozva!! :lol: .....Ma csak estére megyek melózni, úgyhogy ma kitakarítottam megint a lakást, mostam 2 adagot, leszedtem mind a 2 szárítót, összehajtogattam a ruhákat, rendet raktam, műanyag üvegeket kihajítottam, boltban voltam főztem....Apjuk hív 2-körül, kérdezi mi újság....Mondom semmi dolgozom, és még hátra van ez meg ez meg az...Asszongya....Mit csináltál eddig??? :shock: :evil: ...Mondom a seggem vakartam, mert annyira viszketett :lol: ...Kész vannak ezek a pasik, azt hiszik a kaja, a tiszta lakás, meg a tiszta ruha az magától termelődik :lol:
Nagy vonalakban ennyi történt mi nálunk Lányok!!

Most lépek melózni, holnap megint jövök, tessék sokat írni, hogy legyen mit olvasnom :wink:

Szép estét mindenkinek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Joli- Basszus, téged hagytalak ki, mert a jegyzetelő lapom másik oldalán voltál, aztán annyi eszem nem volt, hogy megfordítsam a lapot :lol: ...Szóval szerintem se foglalkozz ezzel a hülye urológussal, ért is ő az UH-hoz!!!A marha!!Majd a doki bácsid szépen megnyugtat úgy is....Minden baba más, mindig vannak kis eltérések, a korukat sem tudják mindig pontosan meghatározni, így nem lehet minden babára egy sémát rányomni!!Minden okés, ez tuti, úgyhogy ne izgulj!! :wink:

KépKép
gyancsi

Bazd ki sírok még mindig, mintha magamat hallottam volna...

Mondom a seggem vakartam, mert annyira viszketett ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csip-csip18

Ancsa: DE SZERETLEK GYERE SÜRÜBBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
csip-csip18

Anyca: Láttom itt vagy a fórum!!!!Gyere várunk, olyan rég voltál!!!
Mit történt nálad????Gyere nézz be céppen kérlek :cry:
csip-csip18

Jujj Csip :oops: :wink: :lol: ...Köszi, egész elpirultam :lol:
Én is szeretek itt mindenkit!!Jó ide közétek tartozni :wink:
Igen, sajnos ritkán jövök, de akkor ütök :lol: ....Jó lenne már babásnak lenni és akkor lenne több időm.... :roll: :lol:
Na most tényleg lépek...El kell hoznom a kolleganőmet is, mert ma nincs kocsija és előtte kérte,hogy menjek fel hozzá, mert megmutatja a macskáját :shock: ...Hát ez nem tudja, hogy utálom a macskákat???Szegény cirmi, előre sajnálom mit fog kapni tőlem.....Ráadásul valami nem tudom hány 100 euróért vette azt a bolhás dögöt.....Mondtam neki, hogy a mi kertünk tele van kóbor macskákkal, az egyik ide is ellett, ahogy beköltöztünk, öt kismacskát, mondtam neki, hogy ha szólt volna, ingyé kapott volna 5 macskát.....Az ingyen macska is ugyanazt tudja, mint az 500 eurós, nem???? :lol: ...Na jó , nem szemétkedek és elnézést kérek előre is a macska tulajdonosoktól :!: :wink: ...De én inkább kutya párti vagyok!!Bár a macskát se tudnám fizikailag bántani, csak nem szeretem a természetüket egyszerűen.....na most már tényleg lépek!!

Pusszantás mindenkinek!!

KépKép
gyancsi

Ancsa, megnevettettél, rámfért :D
[quote]z írta: ingyen macska is ugyanazt tudja, mint az 500 eurós, nem????
:shock: :lol:

Kép
Kép
onlány

onlány úgy látom együtt tartjuk majd a popónkat Ancsának a seggberúgásért... :) még jó, hogy van itt valaki, aki rendbeszed minket... :) :lol:

betty615 van itt nekem egy télapóm, csilingel a sapija vége... majd belesúgom a fülébe a kívánságod... állítólag úgy kell... :wink: :lol:

joli83 gööööörcsök??? és az nooooormális??? akkor ne aggódjak, ha néha itt-ott szúrkál egy kicsit???

gyancsi azért kiváncsi leszek, Te mennyire fogsz parázni!!! :wink: :wink: :wink:

Zsu okok, de akkor péntek az utsó határidő!!! :wink: :lol:

susytunder Te meg felszívódtál? mi van Veletek? remélem minden ok!!! ne ijesztegess ilyen eltűnésekkel!!!

csip ma is dolgozol?

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást, arik vagytok nagyon. Nem bírok vissza olvasni, ma rohangálós nap volt, holnap elutazunk a szüleimhez, és még semmi nincs bepakolva, ha nem jelentkezek, gondolok mindenkire, de otthon nem tudom mikor jutok géphez.

Voltam dokinál, és láttam ahogy jár keze lába az én kis picikémnek!!! Annyira boldog vagyok, le sem tudom írni, azóta egyfolytában ez van eszembe. Nagyon jó volt látni, van kis kezecskéje, lábfeje. Teljesen odáig vagyok, és ami a legfontosabb, hogy minden rendben.

Lányok sokszor puszillak titeket, mindenkinek a legjobbakat kívánom, anyósék is tündériek voltak ma, nagyon happy vagyok, engedélyezek is magamnak egy fini vacsit. :wink:

Kép
Kép
susytunder

susytunder de jóóóóóó!!! képet majd kaphatunk? :oops:

Kép
gtunde75

Tünde
Komolyan csak nektek, mert ilyen drágák vagytok! :lol:

Kép

Kép
Kép
susytunder

susytunder jipppijuhhhééééj! de cééééééééép!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Azt a mindenit!!!!!!!!!!!!!
JUJUJUJUJU DEEEEEEEEEEEEE SZZZZZZZZZZZÉÉÉÉÉÉÉÉPPPPPPPPPPP ÉSSSSSSSSSSSSSS
CUKKKKKKKKKKKKKKIIIIIIIII!!!

GRATULA!!!! Érezzd jól magad!!!
csip-csip18

Suzytündér
gratula :!: :wink:

Tünde
nna, sugdoss csak annak a télapónak a fülébe nagyon gyorsan :!: :wink:
Mondd meg neki, én üzenem, ha nem hoz zebrásat ikrekkel, akkor szétrúgom a pi..áját :!: 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty615 okkkkk, intézem!!! :wink:

Kép
gtunde75

Na csajok Én léptem zárni!!!

Holnap nehéz napom lesz...Megyek Pécsre fülészetre kontrollra... :?
Drukkoljatok, hogy mindent rendben találjanak!!! :(

Szép Éjszakát Mindenkinek!!!

Nagy ölelés és pusszantás..............
csip-csip18

Csip-csip
Holnapra neked:

Kép

Tünde
ok :!: :wink:

betty615

ancsi!
[quote]R írta:emélem megkapod végre a hőn áhított Closti-dat..Olyan vagy, mint egy szerelmes tinédzser, csak a Clostin jár az eszed

ha-ha... szerelmes tinédzser... ha kell, én még a dokinak is szerelmet vallok, csak írja már fel :D

suzy!
ez ollan cép! :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Onlány- Örülök, hogy felvidíthattalak egy kicsit :lol:

Gtunde- Ez nem is kérdés, hogy én mindenen parázni fogok, de most megadom a felhatalmazást nektek a seggberúgásra :D

Susytunder- Ez tényleg csodaszéééép!!?Mennyire kis cuki formája van :P ...Nagyon örülök, hogy minden rendben nálatok!Jó pihenést a szüleidnél! :wink:

Betty-Tuti, hogy a kaporszakállú már be is készítette neked az ikreket a batyujába :lol:

Csip-Csip- Egy nagy kalappal holnapra a fülészetre neked :wink:

-J- Vallj szerelmet a dokinak, de vedd fel videóra, mert mi is akarunk ám röhögni :lol: Szerintem ha megteszed, a siker garantált!! 8)

Na húzok aludni!
Jó cakkát! :wink:

KépKép
gyancsi

Kaposzakállú Kép Kép

betty615

Tünde, jah együtt állunk sorba a fenékberúgásért. :lol: nagyon el voltam tegnap kenődve. Bizti a kismamahormonjaim túltengtek, de akkor is rosszul esett az, hogy egyértelmű jelei voltak a "betegségemnek" és tojt rá a drim, akinek rendesen jattoltam (uannyit, mint egy magánnak!)

Betty,
[quote]h írta:a nem hoz zebrásat ikrekkel, akkor szétrúgom a pi..áját
, szerintem fiú a mikulás :wink: :D :lol: :lol: :lol: :lol: de ez jó volt!Vagy ígérj be neki valami dögös macát, hogy tutira menj! De amúgy a viccet félretéve ha jó kislány voltál tuti hoz zebrás tesztet, lehet még zebrát is kapsz hozzá grátiszba :wink:

Ancsa, :wink: :D Jaj nekem sincs energiám az a legrosszabb. Tegnap leültem és nekikezdtem a dolinak. Erre azt vettem észre, hogy már az asztalon fekszem és ragad le a szemem :cry: Párod nem egyszerű a szántással :lol: Ezen jót nevettem.

Suzytunder, de éééédike! Kis pirinyó! Neked most csinálták a 12.heti terkóredős dolgot? :shock:

Csip csip, drukk holnapra! Mi van amúgy a füleddel :?: :shock: és Pécsre? Ide a szomszédba :shock:

[quote]h írta:a kell, én még a dokinak is szerelmet vallok, csak írja már fel
jesszusom milyen csapatba kerültem :D :lol: :lol: :lol: :lol: na legalább a mosoly a kedvemen javít!!!! Juli, köv hóban megint kell szedned ezt? Valahol azt olvastam, hogy november óta neked még csak 2szer jött meg????! Vagy csak én kombinálok :shock: :?:

Kép
Kép
onlány

elnézést:
jó reggelt!

Kép
Kép
onlány

Jó reggelt!

El sem hiszem, átaludta Kristóf az éjszakát, 6- kor arra ébredtem, hogy majd be pisilek, és csodálkoztam, hogy a helyemen vagyok, még mindig alszik, de én már nem tudok. :)

Köszönöm a sok dicséretet, gratulációt, kívánom mindenkinek, hogy élje ezt át, nagyon megható.

Onlány
Neem most volt a nyakiredő vizsgálat, most csak a dokinál voltam. Jövő csütörtökön lesz, meg az integrált teszt is.

Betty
Nektek minimum jár az iker a sok várakozás miatt, és ezt odafent is jól tudják.

Kitti
Drukk mára!

Kép
Kép
susytunder

Szép jó reggelt!

Betty, köszi az infót, akkor merem továbbra is bátran enni mind a kettőt!

Suzy, gyönyörű a kis bébike!gratula és köszi a képet, hogy ide is felraktad!

Csip, kitartást mára!

Ancsa, nálatok aztán tényleg zajlik az élet mindig :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Onlány, sztem Betty arra a testrészre gondolt, ami meg van mindkét nemnek :?: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok! csak beköszönök, hogy jó reggel! ma rengeteg melóm van! sztem majd este tudok csak írni!

Szép napot mindenkinek!! puszi!

Kép
gtunde75

Nna jó csajok, akkor a seggét :!: :!: :lol:
Csak a "picsáját" jobban hangzott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

betty615

tudtam én hogy a női nemiszervére gondol :idea: :D :wink:
Suzytunder, de jó neked, hogy csak úgy grátiszba is meguhuz a dr! Irigy irigy :)

Tünde, jaj szegény, gályázás + kismamiság, az fárasztó

Kép
Kép
onlány

Zsu
Csak ide, nem ide is! Csak nektek! :lol:

onlány
Nekem mindig van uh, már egy rakás képem van, és olyan jó nézegetni hogy mennyit változott.

Na most már tényleg nem leszek, hamarosan indulunk, puszi mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Suzy, bocsi igazad van, csak nekünk! :oops: jó utat és kikapcsolódást a szüleidnél!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jó reggelt!

ancsi!
ha ez kell a gyógyszerért, én tényleg megteszem :lol:
sztem Kírus tudja igazolni, hogy amilyen lökött a dokim/dokink, simán végighallgatná, és még jót röhögne is rajta :lol: viszont sajnos felvenni nincs mivel :(

onlány!
most bromót szedtem, ezt nem hiszem, hogy kellene még egyszer. nem voltam tőle jól. most jön majd a closti.
nem kombinálsz, nov 2 óta nem volt spontán vérzésem. volt 2x valamiféle vérezgetés/pecsételés, de arról sem vagyok meggyőzve, hogy az mensi volt, hiszen mind2nél előtte 1-2 nappal voltam uh-n, és akkor azért a nyh-vastagságból látnunk kellett volna, ha készül valami.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

onlány
:(((((((((( nem vagyok fáradt...pedig alig alszom... a hőm esik lefele, és a tesztem se erősödik.... :( szóval a kismamiság megkérdőjelezhető... :((((((((((((

Kép
gtunde75

:shock: :?: :?: :?: Akkor sztem ne várj jövőhétig, hanem s.o.s be a dokidhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
onlány

lehet csak progi utánpótlás kell!

Kép
Kép
onlány

Nem viccelek Tünde, mert különben nálam is sorbaállhatsz :wink:
Raknál fel képeket? Ha meg dolgozol, mondd meg a főnöködnek, hogy nagyon rosszulérzed magad, haza szeretnél menni.

Kép
Kép
onlány

tünde!
igaza van onlánynak! SOS dokihoz!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

fél 3-ra kaptam időt egy vadidegenhez... utána jelentkezek...
szorítsatok!!!!

Kép
gtunde75

Tünde, veled vagyunk, sok sikert :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Gyancsi!
Végülis nincs baja a fogamnak(nem érzem egyiknél sem hogy baj lenne) csak olyan ellenőrzésre szeretnék menni :)

Susy!
Nagyon kis ari formás a babóca!!! :wink:
Örülök hogy jó a kedved! Jó kikapcsolodást nektek!! :)

Tünde!
Megy a drukk!!!!!+++++++++ Nem lesz semmi baj,legyen igaza onlánynak hogy csak progi pótlás kell(bár én ehhez nem értek)!!!
Gyere majd a hírekkel!!!
Nagy ölelés neked!!!

Juli!
Hát igen nagyon jópofa doki :lol: ,csak szólj hogy mikor vallasz neki,én meg majd beosonok kamerával :lol:

csip-csip!
Gyere majd a hírekkel!!!! Drukkolunk,minden rendben lesz :wink:

Én ma voltam védőnőnél...a vérnyomim nagggyon zsír :!: :!: a sulyom is frankó(vagyis hát nem az,de nem szedtem fel semmit még,és ez király :!: :!: )
És ami a legjobb..meghallgattuk a szívhangját!!!! Kíra pont velem volt így hallhatta a kistesó szívdobiját :D :D ,csak nézett nagyokat :shock: :lol:
Vendég

Ja köszi a szavazatokat mindenkinek!!!
Csak így tovább!!! :wink:

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/baba_szepsegverseny.php#
3-7 éves kategória-30.kép-Bolvári Kíra

Kösziiiiiiiiiiiii mindenkinek aki szavaz!!!! :wink:
Vendég

Kírus, ez szuper ügyi vagy nagyon!csak így tovább :wink: akkor most boldog a kiscsaj :?: nagy dolgok ezek :wink: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi :D ,remélem ilyen is marad minden!!! :wink:
Sok munkád van ma?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?