Halihó!
Na, végre itt....ma szaladgáltunk.
Megvettem az etetőszéket!
Végül Peg Pelegot vettem, mert az ABCnél a brendonos eladó 'sok szerencsét kívánt' az összeszereléshez.....őőőő..azonnal revidiáltam döntésem és hagytam magam rábeszélni a másikra (persze drágábbra....
).
Nagyon tuti!
Lilinek nagyon tetszik...vidámkodott benne!
Ez kávébarna-fehér-ezüst. És az ülésén vonalrajz van...IMÁDOM....tudjátok, amikor a cerka felelmelése nélkül rajzolnak mindenfélét....nagyon király, már találtam rajta pillangót, virágot, almát....áll. a gyerekek szeretik, mert izgi nekik és nézegethetik sokáig. A demó szerint persze...
Na, holnap teszteljük.
Panndi!
Stokkében Lili még nem tud stabilan ülni sokáig....nekem meg asap kellett egy etető, mert a pihiszékünk babybjörn (behináztatja magát kaja közben...naponta moshattam a huzatot....de már a padlószőnyeg is répás lett...alig tudtam kiszedni.....).
Ez most remek!
Szofi!
Jaj, dehogy baj, hogy más az ízlésed! Színesen szép a világ!
Én is szeretem...csak van egy harmónia mániám, nem szeretem az össze-vissza színeket, formákat....és rajongok a szimmetriáért is....
Magamon pl. 3 színnél többet nem tudok elviselni....
Tudom....ez kicsit nyünyükés
.....férjem is kiakadt, amikor elkezdtem neki anno magyarázni a mályva és a tüdőszín közti árnyalatnyi különbséget. Vagy nem értettem, hogy egy homokszínű felsőt miért hív bézsnek....
Tipikus pasis: szerinte a narancs egy gyümölcs és nem egy szín....
Jaj, és képzeljétek: Anyum mesélte, hogy tegnap mit látott:
ERŐS IDEGZETŰEK OLVASSÁK CSAK TOVÁBB!!!!!!
A C&Aban volt a babaosztályon....1szercsak egy óriási ordítás...majd egy felnőtt hang elkezdett kiabálni, hogy segítsenek-segítsenek.......Egy 2 év körüli kislány játszott egy ruhafogassal....és kiszúrta a szemét!!!!!!!!!!!
Apa, anya, tesó is vele volt....és mégis baj lett......
Anyum totál kiakadt....majdnem elbőgte magát......inkább kiement, mert jó magyar szokás szerint mindenki leállt bámulni, hogy az eladók hogyan segítenek....
Jaj, nagyon szomorú.....
ÓVATOSAN!!!!!