Új privát üzeneted érkezett!

Kérdés: gyerekem lassan kinövi a kiskádunkat... Hogyan tovább, és főleg mikor?? Van még valaki hasonló cipellőben?

Mozza, persze, ahogy gondoljátok. Csak gondoltam esetleg segítem a döntést a véleményemmel. A műanyagot, ha akarod, szerintem viszonylag jó áron el is tudod majd adni, ha nem rakjátok el a tesónak.
Ami a színeket illeti, nekem attól függ miről van szó! Magamon a feketét szeretem, mert slankít, a kéket, mert az a legszebb szín és a pirosat, mert jól áll! Csanin imádom a barnát, a pasztell színeket és a pirosat is. Bútorban a cseresznye szín a kedvencem és a sötétbarna. Szőnyegben és függönyben a narancs, terrakotta, barna, bézs, kék. Falon az egészen halovány pasztell homokszín, sárga, barack, tojáshéj. Gyerekcuccokban (bútor, ágynemű és akár etetőszék :lol: ), az unisexebb, de élénk, vidám színek: zöld, sárga, narancssárga... Szóval én szeretem a változatosságot, a színeket de szerintem ettől nem ordenáré az ízlésem, remélem... 8) :lol:
A gyerekek meg szerintem azt szeretik meg talán, amiben felnőnek. de alapvetően az élénk színekhez vonzódnak. csak azt akartam mondani, hogy a saját ízlésünk mellett fontos észrevenni, hogy egy pici gyereké már. Mondjuk talán nem az etetőszéknél érdekes ez annyira, de mondok egy példát: koszoríúslányruha. Kinéztem 6 évesen életem legszebb ruháját, atom abroncs, királynős, rózsaszín, szinte barbiszerkó!!! Anyukám szerint ízléstelen volt, és egy fehér elegáns, felnőttes kislányruhát kaptam. El voltam keseredve. Akkor megfogadtam, hogy ha gyerekem lesz, megkapja a maga "barbiszerkóit", még akkor is, ha felnőtt fejjel már úgy gondolom, hogy sokkal szebb volt a fehér ruha! :lol: Persze a mi gyerekeink nagyon picik, csak eszembe jutott ez az egész kérdéskör valamiről... Ugye nem haragusztok, hogy leírtam.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Tinu, nagyon szorítok!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi :lol: :lol: :lol: :lol: Rám meg egy ordenáré piros kosztümöt akartak feladni folyton...egy időben emiatt utáltam is a pirosat!Mára már szeretem! :lol: De azt a csúf bársony piros kabátkát...jaj ha eszembe jut is hányok 8) :lol: :lol:

Nekünk is lassan kicsi a kád....arra várok h Iza üljön....esetleg fürödjön veletek a nagykádban,vagy még midig vehetsz olyan beültetős izét,amiben KicsiLili van az előző oldalon...én is gondolkozom rajta,csak szerintem már nem tudnánk kihasználni.....szóval a kérdés jó,de megoldást nem nagyon tudtam rá írni :lol:

annus11
 
 

 
 

Eszter,Panndi????Hogy vagytok???

annus11
 
 


Tinu, ha nem juttok kínába, akkor legalább nem fogja Tüncit injekcióstűvel fenyegetni az óvónő! Nézz balra a cikkekhez! :D

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Tinu++++++++++++++++++

annus11
 
 


D S66666 X
Ennyi volt Kamilla hozzászólása a mai naphoz. :lol: :lol:
Kihasználtuk, h süt(ött) a nap, és fesétáltunk a Kissvábhegyre, egészen a legutsó utcáig, ahonnan felfelé már csak az erdő van, nagyon jólesett!! :D És rá kellett jönnöm, h ha ébren van, Kamilla már szinte csak teljesen ülő pózban van el a bébikocsiban, úgy, ha teljesen kilát belőle jobbra-balra. Asszem nézek egy esernyőre csukható "ülős"kocsit... Van tippje valakinek milyen márkát/típust érdemes keresni? Múltkor egy Chicco-t láttam a játszón, de nekem elég kicsinek (szűknek) tűnt...

Más: úgy tűnik, növekedési ugrunk (jólmegaszondtam...). K beiktatott egy 6. étkezést (az éjszaka közepére, hova máshova) :lol: , plusz duplájára emelte az adagjait... :shock: Tegnap ebédre megevett egy bébiétel-üvegnyi (~ 190 gr) édeskrumplit, majd ~ 100 gr körtét, majd leöblítette mindezt 80 ml tápszerrel... :shock: :shock: :shock: És, evés után mindebből egy büfivel egyetlen nyeletnyi körte távozott... (bocs)

Tinu,
drukk-drukk-drukk!!!!!! Remélem a kínaiak nem olyan karót nyelt bürokraták ilyen esetekben, mint a magyarok... :roll: :roll:

Még nem tudtam visszaolvasni: Anita, összejött a baracskai állás?????

Kép

Kép
zsüci
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! :D :D :D
Nem ezért írtam ám, hogy ma van....... :oops: :oops:
Meg a családra, gyerekeimre, rám vonatkozó dicséreteket is :wink:

Tinu!
Nagyon drukkolok hogy rendben odaérjen a levél!!!!

Niki!
Kacsás Lili irtó cuki a kádban :D

Szofi!
Léna már hetek óta a nagy kádban fürdik a fiúkkal. :wink:
Van egy ikea-s műanyag ülőkénk, arra ül Gabi is úgy fürdeti a kisasszonyt 8)
A fiúk meg segítenek a mosdatásban, pl. ők mossák a haját is.

Én is jobban szeretem az élénkebb színeket, nekem pl. a minimál bútor meg lakás nagyon nem jön be. A mediterrán stílust szeretem, de az eredetit, nem az utánzatot.
Pl. Gyöngyiék házában nagyon sok minden tetszik :wink:
El tudnám képzelni a házamat régi olasz, vagy francia bútorokkal berendezve, meg mindenféle régi kiegészítővel. Na ez álom, de asszem az is marad, kivéve ha kiköltözünk Toscana-ba 8)

Ma jött anyukám és szülinapi ajándékként elvitte a fiúkat, holnap du. kapom csak őket vissza. Már kitakarítottam, most raktam le Lénát aludni, remélem alszik egy nagyot :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Szofi, nálunk uez a probléma... Mi szerintem lassan átköltözünk a nagykádba, de ha egyikünk sem fürdik együtt a csöppel, akkor térdre kell ereszkednünk ugye, h meg tudjuk fürdetni... Na, hát én ezt a térdemmel annyira nem kultiválom... Még keressük a megoldást.

Kép

Kép
zsüci
 
 


Blankának boldog 5.hónapot!!!Tegnap el is felejtettem írni!Mára meg Mirának boldogságos 5.hónapot! :wink:

annus11
 
 


Annus! Köszönjük!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Barbi: BOLDOG SZÜLINAPOT !!!!

Tinu: jajj de jó, mire jövök már meg is oldódik, sztem az életben az egyik legszörnyűbb dolog a tehetetlenség és várakozás.. Most már tuti rendben lesz!!



Szofi: hr :D


Kád: khömm, Gergő már egy ideje kinőtte. És kaptunk háttámasztós szuperkádat, amiben G sajna vmelyik oldalra mindig eldőlt :lol: :lol: , így azt visszaadtuk és vettünk egy mérettel nagyobbat (jó hosszú) 2eFt-ért Mi egyelőre nem fürdünk vele, meg sokszor egyedül fürdetem, azt úgy nem lehet. A nagy kádunk meg olyan nagy, hogy még pici víz az alján sem túl takarékos..

Lili édes nagyon, hogy koncentrál :lol:



Panndi???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hase 2009.11.19 00:20-kor.
hase
 
 


Jaj Szofi, Csani is gyönyörűű!! A mosolygós kép simán címlapkép!!! Olyan kis formás a buksija :lol: :lol:

KépKép

Kép
hase
 
 


Petya már elég régóta egyedül nagykádazik. Csúszásgátló alulra, és tök jól elvan. Én ülök a kád szélén, és csak a konkrét fürdetéshez hajolok be hozzá, egyébként meg gyönyörködöm ahogy a formás testével pancsol! :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Barbi,
Nagyon boldog szülinapot kívánok! :)

Csilla, de tündériek ezek a harisnyák! Én is én is .... Esetleg össze állhatnánk, én 2 db-ot szeretnék, valaki be tudná vállalni, hogy nekem is rendel?

Barbi, esetleg te, ha tényleg rendelsz? Elmennénk érte szivesen hozzátok, vagy talin úgyis találkozunk...
Léna tüneméyn, mint mindíg.. csini bini....

Mozza,
Én nagyon sokszor együtt fürdök Marcival a nagykádban. Nem bírja a derekam tartani a kicsiben, annyira ficánkol, nyomja fel magát...

Séta: férjem mostanában elviszi az autót, azért nem jeleztem, hogy tudnánk menni sétálni.

Habtapit én is megnézem a Praktikerben...

Tinu,
dukkolok, hogy összejöjjön kína!

Annus,
nagyon aranyos Izus a sapiban, olyan szépen tud mosolyogni!

Netti, Boro is tünemény!
vanni
 
 


Na lassan végzek a nyomtatással. Még szereznem kell egy bazi nagy borítékot, bár asszem csomagban kell elküldenem a papírokat, olyan sok. Minden papír 5 példányban kell, és van benne egy publikáció is, ami magában 12 oldal. És mellékelni kell az összes anyagot még CD-n is. Eszem megáll komolyan.
Este feladom az egészet, lesz, ami lesz. Aztán írok egy e-mailt még egyszer ennek a kínainak, hogy holnap megy egy magyar elvinni a levelet. Remélem, legalább annyit megtesz, hogy tényleg lepecsételteti még egyszer azt a nyomorult levelet és lefénymásolja. Én ennél többet nem tudok tenni, majd az EU dönt sorsom felett. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Harisnyával szimpatizálók! :wink:

Azért azt nézzétek meg az e-bay-en a leírást, mert a legkisebb méret 80-as, tehát azért még nagy a babókra..

Az viszont jó, hogy free shipping-esek, azaz nincs felszámítva a postázási ktsg, akárhonnan rendeli az ember :)

KépKép

Kép
hase
 
 


Sziasztok!

Barbi, boldog születésnapot!

Mozza: de minek vesztek műanyag etetőszéket? :roll: Miért nem elég a stokke?

Annus: megnéztem a blogban a retroruhákat, nagyon jók :D

Tinu: remélem most már minden simán fog menni!

szofi: Zsófi három hónaposan, Fruzsi két hónaposan költözött a nagy kádba. Zsófit midnen segédeszköz nélkül fürdettem ott, Fruzsi kapott kölcsön egy ilyet:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25
Ő ebben van, de Zsófi miatt. Szóval két gyerekhez sokszor kevés a két kéz :wink:

Tervezem, hogy írok a blogba, hogy mi újság nálunk, ha a lányok hagyják, ma meg is teszem.

Ja, és kinéztünk egy naaaaaaaaaaagy autót, ha sikerül megvennünk, jöhetnek a gyerekek, mert 9 (!!!) személyes :lol: Mondtam is Apának, hogy ha megvesszük, annyi neki, mert ebbe 6 gyerek is kényelmesen elfér :wink:
Vendég
 


Ahoj!

Jelentem Marci 8150 gramm és teljesen normális. Mármint, hogy elkezdett megint éjszakai műszakot nyomni (etetés 23-kor, 3-kor, 5-6 körül). Azt mondta a szőrös lábú dokinéni, hogy nagyon gyakori eset. Főleg amikor fogzanak, illetve új mozgásformákat vesznek be a repertoárba (bár az én gyerekem szerintem egyelőre elméletben csiszolja a mozgáskultúráját :D ) Szóval a védőnővel karöltve nem javasolta, hogy kezdjek el hozzátáplálni. Nem a tej a "bűnös" a nemalvásban.

Tinu, szerinted hányan lehettek erre az ösztöndíjra? Nagyon szorítok, hogy sikerüljön a levél-projekt. Tisztára mint az ágyúgolyó futam :-)

Barbi, köszi a lakásdicséretet, majd ha látok valahol zománcozott cicás teáskannát, ígérem szólok :-)

Szofi, kád kérdés nálunk is aktuális. Pláne, hogy tervezzük a felköltözést a galériára. A fenti fürdőben kád van, oda már nem cígölném a kiskádat magunkkal. Szerintem egyelőre hátfájós, gyors fürdetések lesznek, aztán majd ha ül, akkor már sínen vagyunk, jöhetnek a gumikacsák :-)

Lili nagyon helyes kacsatulajdonos. :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Lányok!
Sos segítség kéne!
Nincs valakinek ismerőse aki NORMÁLIS áron tudna fuvart vállalni? Csepelről egy kanapé két fotellel soroksárra! (Aki ígérte, az először azt mondta, hogy üzemanyag árban megcsinálja, ma meg benyögte, hogy 6000,-)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 



Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi!

Ez nagyon király!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Hát, Trixi, fuvarozás kategóriában ez még nem is olyan vészes. Lecígölni a harmadikról az ülőgarnitúrát+elvinni kb. sajnos ennyit kóstál.

Mi a múltkor azon akadtunk ki, hogy Ikea 20 ezer forintért hozná ki Szigetmikire a 100 ezer HUF-os kanapét... :roll:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Csak az a gáz, hogy elsőre azt mondta, hogy csak üzemanyag, hiszen haveri segítség! Oszt erre benyögi ezt az összeget!
Mert ha eleve ezt mondja, akkor szó sem lehet róla, keresek mást, de most kapkodhatok!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Na sziazstok!

Barbi: Isten éltessen nagyon, nagyon sokáig!!

Mi már augusztus óta nagy kádasak vagyunk, Vilike élvezi, mert abban bőven elfér! Én nem fogom semmijét, úgy úszkál ahogy neki jól esik, először gyors fürcsi, aztán van a pancsi rész, összesen kb. negyed óra, és odatérdelek elé, az én térdem sem szereti, de azért ezt még bevállalja, aztán amikor már játék rész van, akkor meg oda ülök mellé, és úgy játszom vele.

Jó volt a babatali, itt nem húzódik el annyira mint otthon! Itt fél 10kor jöttek, és délben már senki nem volt, illetve azzal akivel alapból megismerkedtem mentünk még sétálni! Képzeljétek megkóstolták a töltött paprikámat, tegnap főztem, nagyon bejött nekik! :wink: Nem tudják mi a jó! A piros aranyat csak az egyik merte megkóstolni, de annak ízlett! :lol:

ésésésés akkor egy pár kép: :oops:

Kép Svéd "Izus" sztem... egyébként Vera

Kép Vék

Kép Összenéztünk.. :lol:

Kép na és az én kis Mazsolám

Bocsi, ha sok voltam... :oops:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nóri, nem voltál sok, nagyon édesek a babák :-) Azért döbbenetes, hogy a te meg az én fiam mennyire hasonlítanak egymásra. Vagy csak én látom úgy? :oops: Jójójó Vilinek tüzes barna szeme van, Marcinak meg kékeszöldespalaszürkéses, de szerintem nagyon egyforma vágásúak.
És ott miért nem tart sokáig a találkozó? Ők annál tartózkodóbbak, minthogy órákat vendégeskedjenek? Vagy kötöttebb a napirend? Vagy alvás szigorúan otthon van?
NNNa örülök, hogy jól sikerült. Hogy van a töltött paprika svédül? :D

Mirát és Blankit puszilom 5. hónapjuk alkalmából.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Boldog 5. hónapot Mirának és Blankának :)

Én behajolva fürdetek, négyszer műtötték a térdem, nem szeret térdelni :roll:
Vendég
 


Ja és írtam a blogba, most megyek pihenni :)
Vendég
 


Most kicsit tudok magamon kívül másra is reagálni. :)

Barbi, boldog születésnapot!!! A gyerekeid nagyon csinosak, és a fiúk annyira hasonlítanak egymásra!

Izának tényleg nagyon jól áll a sapi! Én is vettem Csonginak egy lilát, de olyan jó minőségű (KIK), hogy a mosásnál szétfoszlott a kötője. :twisted:

Csani iszonyat édes abban a retroszerkóban. Rátok meg olyan jó nézni!

Gyöngyi: fogalmam sincs, hogy hányan jelentkezhetnek erre a pályázatra. Remélem, kevesen. :D

Fürdetés: Csongi is kinőtte a kádat, várom, hogy tudjon ülni és akkor megint jó lesz neki. Már most is inkább úgy fürdetem, hogy tartom a hátát és ül a kádban. Úgyis csak meglögybölöm, aztán gyorsan kiveszem. Pár perc az egész. Nem visszük túlzásba a fürdést, nehogy elkopjon a gyerek. :lol:

Zsüci: Kamillának jó étvágya van. :lol: És hízik is? És akkor a térded kezelésével mi van? Megvárod a szopi végét vele?

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok, mindjárt visszaolvasok, de előtte egy gyors kérdés.

Cukormázat (tojásfehérje meg porcukor) mivel lehet színezni, pl pirosra??? Köszi!!!!
Vendég
 


Gyöngyi-ezt már én is megfigyeltem, hogy néhány képen amiket felraksz akér Vilike nézne rám, csak valóban kékeszöldesszürkésenyhebarnás beütésű szemekkel! :lol:
Nem tudom, hogy miért tart csak eddig, mert Ienni amikor aludni akart Vera, simán letette Vilike kiságyába aludni! Szóval tényleg fogalmam nincs, de mondjuk én beérem ennyivel is, mert végülis az a lényeg, hogy a gyerek is korabeliek társaságát élvezze, meg én is tanuljam a nyelvet! Töltött paprika svédül?? Megfogtál! Elmagyaráztam, hogy paprika, benne darálthusi, meg paradicsomszósz, néztek rám bután - azt tudunk egymásra rendesen :lol: - majd elővettem a nagykotla cuccost, beleszagoltak és kértek! 8)

Mira és Blanki boldog 5. hónapot!!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Böbi!
Ennek Incike a tudora, de ma nem lehet elérni őt, telefonon sem!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Barbi, Isten éltessen sokáig!!

Trixi, köszi, holnapra is ráér, holnap sütök tortát a drága nagylányomnak és kellene a felirathoz.

Gyöngyi, én is voltam már felfüggesztve a teszveszen, de tisztáztuk a félreértést és kb 3-4 nap múlva aktiváltak, hátha az eladó csaj is visszakerül, ne kapkodj, nem késel le semmiről, ha vársz pár napot.

Tinu, nagyon drukkolok!!!!!

Irigó 2 hónapos kora óta agykádban fürdik, egyelőre az apja ölében, de ha már ül majd, kb 7 hónaposan, akkor van kádba tehető fürdetőkarikám, Gyv nagyon szerette.

Megyek Panndit olvasni! (mi csak 7 személyes autóval szemezünk! :-) )
Vendég
 


Na én újra itt, aludni akartam, de nem megy, ettem helyette csokit :wink:
Vendég
 


Böbi, céklalé, piros ételfesték, málnaszörp...

Kép
Kép
zili
 
 


Sziasztok! Minden ok. csak őszi szünet van, és diliház.. Kb.20 oldal lemaradásom van. Majd a jövő héten elolvasom..
Tinu! Bocs, nem tudtam felvenni. Aktuális még?...

Kép
szkitty
 
 


Én is hívtalak! :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Panndi, milyen kocsit néztetek ki? Remélem minimum ilyen lesz :lol:
Kép

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Barbi, boldog szülinapot.Tinu, hajrá...
Kádazás: tappancsolható fürdetőfekvőke a kádba, ha már ülni tud, fürdetőgyűrű-Peti utálta, lett egy csúszásgátló, azon ült.
Kacsaevős kép tündér.Raknék én is, a másik gépen van, átvarázsolom a laptopba, oszt nyomom:)

Kép
Kép
zili
 
 


Gyöngyi :lol: Mindjárt szólok apának, hogyha megvesszük, az első dolga legyen ezt a festést elintézni :lol:

Fiat Scudo különben :)
Vendég
 


nem lesz mostanában tali? ugy néz ki pénteken megyünk pestre! Lili esetleg átadhatná féligmászó tuományát, hmmm, csalogató? 8) :lol: :lol:

már ez egyik kezét felelmi előre hátra hinta közben :lol: :shock: anya szerint van 1 max 2 hetem a mászásig

TINU csongi hogy áll?

Nóri írtam közben neked (gondolom nem tudom hogy tudtál visszaolvasni) hogy multkor nem volt akkora ody a tecsoban de vadászom rendületlenül!

Kép
Kép
mniki84
 
 


JajI stenem csajok, nem vicc, a héátamon feláll a szőr, Peti az előbb magyaráz valakinek a másik szobában :shock: :shock: , a nyitott ajrón át csak őt láttam, azt mondja:kedves ursam, bekapcsoljam anyának a tv-t?Aztán jön át, bekapcsolja, közben mondja, hogy:ammóta, tv-t bekaccsójjam. :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
zili
 
 


Zili, és megkérdezted, hogy ki mondta neki, hogy kapcsolja be? A gyerekeknek vannak képzeletbeli barátaik, nem? Bár azok biztos nem urak... :shock:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Most kérdeztem épp, nem mondja, csak hajtogatja, hogy bekapcsoltam..

Képzeletbeli barát van, az unokahúgomnál évekig, az asztalnál is evett :shock: velük :shock:
Peti még nem említette, hogy neki is lenne :shock: :shock:
Érdekes volt, amit láttam, ugye csak őt, de a tekintete egy nákla kicsit magasabb, nem túl messze lévő vmire szegeződött... :shock: :shock: :shock: Most meg szt mondja, kapcsoljuk be a babaőrt :shock: :shock:
Jó, ha nem írbnék többet, akkor szörnyethaltam :shock:

Kép
Kép
zili
 
 


Zili, ez elég rémisztő! :lol: Bár bízom benne, hogy csakis valami jószellem lehetett, ha a tv-t bekapcsoltatta Neked! :lol:
Ételszínező vagy málnaszörp jobb? És ha a színező, azt hol lehet kapni? Auchan pl?
Vendég
 


Böbi, már megszoktam....De ez egy kicsit új, hogy beszélget is vele :shock: :shock:
Sztem a színező jobb, koncentráltabb, így bnem változtatja meg a hab állagát a megfelelő szín erő elérésénél, málnaszörpből lehet, hogy sok kellene, elfolyósodna a hab
Én a Spar, Kaiser's csoportnál szoktam látni , a vanilincukor-sütőpor-tortadara polcon.De biztos osán, tekszó is forgalmazza.
Szilas márka, olyan műanyag zöld kupakos dobozkában van, mint pl a rumaroma, amit lyukasztani kellett.

Kép
Kép
zili
 
 


Zili, köszönöm!!! Holnap még úgyis el kell ugranom de az ósanba, mert fogytán vannak a pelusok.
A múltkor én is írtam, hogy Gyv rendszeresen köszön meg integet a szobában egy néninek a lépcsőházban meg egy babának! :roll: Én hiszek Istenben, de ettől még nem tartom kizártnak a szellemvilágot sem! :lol:
Vendég
 


Böbi!

Kell is hinni benne, mert van, éppen csak a Bibliából sok mindent "cenzúráztak" annak idején, nem véletlenül.
'

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok

Böbi
Ételszínezékkel. Auchan, Cora, Tesco stb. -ben lehet kapni.

Kép
Kép
incike
 
 


Incike, Neked is köszi!!! Akkor tegyem már bele, amikor készre vertem a habot, vagy eleve ezzel verjem?
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?