Kérdés: gyerekem lassan kinövi a kiskádunkat... Hogyan tovább, és főleg mikor?? Van még valaki hasonló cipellőben?
Mozza, persze, ahogy gondoljátok. Csak gondoltam esetleg segítem a döntést a véleményemmel. A műanyagot, ha akarod, szerintem viszonylag jó áron el is tudod majd adni, ha nem rakjátok el a tesónak.
Ami a színeket illeti, nekem attól függ miről van szó! Magamon a feketét szeretem, mert slankít, a kéket, mert az a legszebb szín és a pirosat, mert jól áll! Csanin imádom a barnát, a pasztell színeket és a pirosat is. Bútorban a cseresznye szín a kedvencem és a sötétbarna. Szőnyegben és függönyben a narancs, terrakotta, barna, bézs, kék. Falon az egészen halovány pasztell homokszín, sárga, barack, tojáshéj. Gyerekcuccokban (bútor, ágynemű és akár etetőszék
), az unisexebb, de élénk, vidám színek: zöld, sárga, narancssárga... Szóval én szeretem a változatosságot, a színeket de szerintem ettől nem ordenáré az ízlésem, remélem...
A gyerekek meg szerintem azt szeretik meg talán, amiben felnőnek. de alapvetően az élénk színekhez vonzódnak. csak azt akartam mondani, hogy a saját ízlésünk mellett fontos észrevenni, hogy egy pici gyereké már. Mondjuk talán nem az etetőszéknél érdekes ez annyira, de mondok egy példát: koszoríúslányruha. Kinéztem 6 évesen életem legszebb ruháját, atom abroncs, királynős, rózsaszín, szinte barbiszerkó!!! Anyukám szerint ízléstelen volt, és egy fehér elegáns, felnőttes kislányruhát kaptam. El voltam keseredve. Akkor megfogadtam, hogy ha gyerekem lesz, megkapja a maga "barbiszerkóit", még akkor is, ha felnőtt fejjel már úgy gondolom, hogy sokkal szebb volt a fehér ruha!
Persze a mi gyerekeink nagyon picik, csak eszembe jutott ez az egész kérdéskör valamiről... Ugye nem haragusztok, hogy leírtam.