Sziasztok!
A még dolgozóknak kitartást kívánok! Persze én örülök, hogy nem kell bemennem tanítani, de higgyétek el, ez, hogy július eleje óta itthon vagyok, ráadásul úgy, hogy a nyári hónapokat egy az egyben végig kellett feküdnöm, és most is sokat kell pihennem, na, ez sem egy leányálom... Tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de néha csak megtartanék egy-egy órát, ha még a legrosszabb osztályról lenne is szó. Örüljetek, hogy egészségesek vagytok a picikkel együtt, adjon ez erőt a fennmaradó pár hétre!
Botond tegnapelőtt és tegnap olyan aktívka volt, hogy szinte meg-megijedtem, mikor megmozdult. Még éjszaka is pörgött.
Ma kicsit "csendesebb", de gondolom, ez másnál is így van.
Az én köldököm is kezd kifordulni. Azt hittem, hogy jobban zavar majd, de most egyáltalán fel se veszem az egészet.
Az alvásról jutott eszembe (már megint rinyálok egy kicsit, bocsi
): tegnap éjjel úgy fájt a medencecsontom, a keresztcsontom és a lábaim teljes hosszukban, hogy nem is tudom hányszor ébredtem fel... Kicsit mintha a hasam legalja is fájt volna... Nagyon ijesztő volt, már nem tudtam, milyen pózban feküdjek. A körülpárnázást is kipróbáltam, ami először jól is esett, de eszembe jutott, hogy hátha pont emiatt fájt mindenem, hogy csak a legutóbbi két-három éjszaka próbáltam ki. Nem tudom. Lehet, hogy a szalagok feszülnek meg tágul a medencém. Nálatok ilyesmi?
Anyagiak: bevallom, nagyon keveset tudok ezekről a dolgokról, mármint, hogy mennyi pénzt fogok kapni. Ha valaki tud ebben tanácsot adni, annak nagyon hálás lennék. A helyzet a következő: 2008. április 23. és 2009. júli. 31. között folyamatosan dolgoztam. Júli. 31. óta táppénzen vagyok, illetve augusztusban kivettem pár nap szabit a még fennmaradómból, mert 2009. december 31-én lejár a szerződésem. 2010 januárjában kifizetik a még pluszban fennmaradt szabadságomat. Kb. ennyi, amit el tudok mondani. Ehhez kapcsolódó kérdésem még: a szülési szabit mikor lehet kivenni, vagy jár-e nekem ilyen egyáltalán? És nagyon gáz, hogy 2009. dec. 31-én lejár a szerződésem?
Húú, jó hosszan írtam, bocsánat.