Sziasztok!
Itt egy elveszett bárány:(
Bocs lányok, ezer éve nem írtam..., néha olvasni is csak felületesen. Kész rohanás az életem, nem tudom, hogy lehetne máshogy csinálni....néha úgy irigylem azokat, akik suli után hazamennek és.... otthon vannak! Hát mi újra heti 2-3x edzés, este fél 8 mire hazaérünk, szinte minden hétvégén kupa, ki vagyok purcanva, nnna.
Csonginak jól megy a suli, matekból vág az esze, mint a borotva, szövegértés rendben, hááát a helyesírás az nem az igazi, de még nem estem kétségbe. Egyébként is mindenből azért ő sem lehet tökéletes.
Én még mindig 4 órában dolgozom, ezt anyagilag egyre jobban érezzü:( De hát a gazdasági helyzet csak nem akar felfelé lendülni.
A gyerkőcökről készült képeket azért rendszerint nézegetem, és mindig elámulok, hogy mekkorák lettek, és milyen szépek!
Erikának már "odaát" gratuláltam, de itt is nagy-nagy gratula!
Olgám, ezen a laptető dolgon folyamatosan mosolygok... még a vége tényleg babázás lesz!:) Gratula a munkához, tök jó, hogy így sikerült! Eleve, hogy találtál, meg hát nincs is túl messze tőletek:)
Bocsi, a múltkor nem tudtam moziba menni, és 3/4 8-kor jutott eszembe, hogy nem szóltam vissza neked! Akkor meg már kezdődött a film...
BBJ, isten éltesse az 5 évest és sok boldog szülinapot kívánok a párodnak is!
Szolkata, mikor mentek mandulaműtétre? Tudod, Csonginak kivették 3 évesen mind a kettőt! Az orrmandulája akkora volt, hogy már ráment a hallására, ezért döntöttem úgy, akkor kivele! A műtétet szerintem rosszabbul viseltem, mint a gyerek, kinn bőgtem a folyosón. Másnap Csongi meg ott randalírozott a többiekkel a kórteremben, evett-ivott, mintha mi sem történt volna. Akkor azt mondtam, ennél nagyobb bajunk sosem legyen!
utózöngéje azért van a dolognak, mert úgy néz ki, pont azért volt beszédhibás a gyerek, mert a beszédfejlődését akadályozta, hogy nem jól hallott, így rosszul rögzültek nála a dolgok. 1 év logopédus kellett hozzá, hogy rendbe tegyük! Úgyhogy kitartás, gyorsan túl lesztek rajta Ti is!
Vera, Csongi is kicsi volt mindig a kortársai között, most is az, étvágya sem az igazi, de nálunk nem volt gond. Elég rémesen hangzik ez a vizsgálat, de lehet megnyugtatna titeket, ha túl esnétek rajta! Nem jöttök focizni?
Bocs, hogy nem szólok hozzá mindenkihez név szerint, kútfejemből most ennyi jutott eszembe! Majd azért igyekszem:)
Ja, mozis csajok, csütörtök este szabad vagyok, Csongi mamázik az őszi szünetben....vagy sok már most nektek a programból?
És akkor egy kép, a hétvégén volt a műfüves pálya átadása, ezt profi fotós készítette és fenn van az interneten is