Új privát üzeneted érkezett!

Ez ugye MOST NEM LAPTETŐ? :shock:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga :lol: :lol: :lol:
A tüdőszűrő gáz :( De nekem tavasszal ingyen volt, pedig akkor is ki volt már írva :shock: Nem valami korhoz kötött? Vagy nem is tudom :oops:
Balázs hogy van?
Szerintem a Bástya cukrászda az a mostani Zagyva, csak valaki így ismeri ;) De volt a Bástya kávéház is az ANTSZ-szel szemben, de úgy tudom az már nem üzemel. És oda is zagyvás sütiket szállítottak :)

Niki, hol vannak a képek? ;) És akkor ezek szerint jól sikerült a torta. A recept engem is érdekelne.

Én tegnap kelt tésztát sütöttem, túrósat, lekvárosat, kakaósat, hát kb. 3-4órát álltam a konyhában, úgyhogy legközelebb kb. karácsonykor sütök megint ilyesmit :roll:

Kata, ha olvasod! Segíts már nekem egy picit légyszi! Úgy emlékszem ti jártatok Szabados Katalinnál a gasztroent-án, ugye?
Most láttam a naptárba hogy nekünk hétfőn kell mennünk (még nyáron kaptuk ezt az időpontot így totál elfelejtkeztem róla) és megemlítettem Bencének hogy megyünk, aki közölte hogy ő nem, majd 8évesen mert akkor már bátrabb lesz :shock: :lol:
szeretném megnyugtatni hogy ott nem történik semmi kellemetlen vele, csak megvizsgálják... ???
Nehogy rögötn vért vegyenek ott tőle vagy mittudomén :roll: Szóval a kérdés, hogy mi történik egy ilyen kivizsgálás során? Én azért kértem beutalót mert ugyebár nagyon vékonyka, válogatós, de nem normális az anyagcseréje sem és sokat fáj(t) a hasa.
Köszi ha írsz róla! ;)

Az alvásunk most úgy van Jázminnal hogy este már be sem teszem az ágyába, hanem melléfekszem és elaltatom nálunk. Közben az sem zavarja ha megy a tévé vagy a szám.gép vagy beszélgetünk Á-sal, pedig ő eddig tökcsendben aludt csak el, majd elalvás után megy a kiságyba. Ma reggel fél 6kor felébredt, gyorsan magam mellé vettem és aludt 9ig :)
Ez van, pedig Bence után azt mondtam hogy én soha többet nem fogok így gyereket altatni, mert idegörlő esténként tétlenül feküdni amíg el nem alszik :oops: De most vele is ide jutottunk, ha nem akarjuk hogy sírjon ;)
Azért ma beteszünk a szobájába egy nagy matracot és azon is próbálkozni fogok...

KépKép Kép
76vera
 
 


Köszi Vera a felhomályosítást Bástya ügyben! :wink:
Tüdőszűrő 40 év felett ingyenes! :lol: Rólam ránézésre látta, hogy még van hozzá egy-két évem, jól is esett, hogy a kezembe nyomta a csekket! :lol:
Köszi Balázsom jól van, abszolút nem köhög, az étvágya a régi, tegnap délután nem győzte az apja kenni a májkrémes kenyereket. :D
De ügyi vagy hogy sütöttél! Én lekváros buktán, vagy tökmagos pogácsán gondolkodtam, de szomszédasszony most ültetett bogarat a fülembe rizsfelfújt kapcsán... :D


Petivel mi is hónapok óta beszéljük, hogy a szobánkba áthoznánk Balázs ágyát, hátha egyedül is aludna már ott... Tegnap is felhózódott... De hogy mikor kerül át az ágy... Képzeljétek! Balázsnak egy hete az a heppje, hogy éjszaka felébred és engem keres. :shock: Szólok neki, hogy vagyok, rögtön visszaalszik.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 

 
 

Vera: semmi jót nem tudok mondani. Apával volt Bence, tehát részleteket azért nem tudok, de kellett várni, mert érkezési sorrend van, azután doki nővel elbeszélgetés, és vérvétel... az eddigi legbénább eü dolgozóval... legalább is ott nem ülhetett apa ölébe, hanem egy ágyra ültették, mellette apa, egy nő meg a kézfejéből vett vért, sokat, mert sokféle vizsgálatra küldték (még tán Szegedre, Pestre is). Szóval ez volt eddigi vérvételeink legrosszabbika..., de Veletek ne így legyen!!!! Aztán volt olyan eredmény ami másnapra megvolt, de 4 hét múlva és 6 hét múlva is jöttek még eredmények.

Már bánom, hogy apukánk unszolása ellenére pénteken nem iramodtam utánatok a Freibe (9 óra volt mire nyugi lett), én meg azt hittem, hogy behörpintetek egy kávéféleséget és már mentek is. De legközelebb menek.

Kép

Kép
szolkata
 
 


Vera: ja még eszembe jutott.... magasság mérés, testsúly mérés, a családról is kérdeztek, hogy valakinek van-e valami hasonló problémája, mint amiért mentetek...

Kép

Kép
szolkata
 
 


Sziasztok!

Kata: Jobb később, mint soha! (mármint gratulálni)

Judit: Misinek boldog szülinapot!!!

Frei-es buliba én is benne lennék ám, ha lehet. :oops: :oops:

Bocsánat, hogy nem reagálok semmire. Jövök majd! :oops: :wink: :wink:

És hát......hogy is mondjam.....májusra megint nagyon várjuk, hogy landoljon nálunk a gólya. Akartam még várni 2 hetet, de akkor meg kitalálnám, hogy megvárom az afp-t...majd a 20. hetes uhut....oszt mégse lett volna jó végül akkor szólni, ha szülni megyek.... :shock: :lol:

Mondanom sem kell, nálunk lakik a bódogság mostanában, remélem, marad marad marad így minden.... :wink:
jaimee1
 
 


Jaimee! Nahát szívből gratulálok a kis pocaklakóhoz!


Várunk mindenféle beszámolót babával, esküvővel, Popikátokkal kapcsolatban! És persze töménytelen mennyiségű képet!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Jaimee!
Akkor először is veled kezdem! Hatalmas gratulánk! nyugodt, békés, örömteli babavárást kívánunk az egész családnak!

Várunk téged is legközelebb!

Olga!
gyanús most már nagyon!!!!!!!

akkor volt az eljegyzésünk, jól emlékszel!!!!

Kata!
irgumburgum! tudod, Bell, meg a telefon! mi meg a fél órás lecsi-fecsi, addig még a gyerektémával sem végeztünk,és hol volt még a főzés, híres emberek, és a pasik!!!!!

Dorka!
Misi holnap megy a nándorfehérvári útra! :lol:

a másodikok már sokkal edzettebbek, nem?

Nálunk si most már majdnem teljese létszámmal vannak a gyerekek, talán vége egy kis időre a betegségeknek!

Vera!
húha akkor kitartást hétfőre!!!! meg az altatáshoz is!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Jaimee: Sok szeretettel gratulálok az újabb pocaklakóhoz!

Olga: A tüdőszűrőt nekem ne mondd! Tavaly voltam még a 30 éves szülinapom előtt. Közölték, hogy 30 év alatt nem kötelező, ezért fizetnem kell. Csekk, posta. De nem tudtam visszamenni csak pár hét múlva, akkor már többet kellett fizetni, ezért újra csekk, posta. Most mentem újra (mondom mostmár elmúltam 30, nem kell fizetni). De mostmár 40 év alatt nem kötelező, tehát fizetős. Nem robbantam fel.
Laptető :D

Vera: Hár nem semmi éjszakáitok vannak Nektek is! Egyébként nálunk sem egyszerű a dolog. Mindkét lány a mi ágyunkban alszik el, Zolival mi félig lelógunk az ágyról. Ha elalszanak, átvisszük Őket a helyükre, majd az éjszaka közepén Katát át kell hozni hozzánk, Dorkával pedig a számítógépes szobába kell aludni. Ugyanis az Ő ágyán nem férünk el.
Gasztroent.: Mi is voltunk Dorkával 1 évesen. Tényleg úgy van, ahogy KAta írta. Még annyit tennék hozzá, hogy Szabados Katalin nekem nem volt valami szimpi, eléggé nyers. Ráadásul a fertőzőre kell menni, ott dolgozik.

Bocs a képek miatt lányok, túl szőke vagyok a kicsinyítéshez. Majd teszek az iwiw-re, ott megnézitek.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Bbj: jaj, hát isten éltesse aZuradat!!! Azt a szép őszes halántékát :wink: (amitől férfi a férfi :wink: )

Jaimee: gratulálunk a pici pocihoz :lol: És mikor leszen nyitva újra a Popinapló? (jó ez a nőkben, hogy mindig mindent meg tudnak indokolni... :wink: )

Dorka: még nem készülök a szülinapra... mi nem szoktunk nagy ünnepléseket csinálni a nagy napon.... legfeljebb több napon át olyan közepesen ... vagy valami ilyesmi :roll:

Kép

Kép
szolkata
 
 


Jaimee, :D :D :D Szívből gratulálunk a kistesóhoz!
HOgy bírod? Jól viseled a babavárást?
Fotók??? :)

Judit, egy XL-es csokibarna garbót szeretnék rendelni!!
KÖszönöm!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Jaimee, gratulálok!!!!!! :):) Hű, és nem vagy rosszul? Hogy tudtad így végigcsinálni az egész esküvőt? Izgalmak, stressz. Nekem a terhességeim elején semmihez nem volt affinitásom :? Bár azért egy esküvő lehet más :lol:

Judit, Misinek boldog szülinapot!!!!! :)

Kata, Niki, nemár!!! :(:(:( De köszönöm az infókat ;)
Azt hittem hogy csak odamegyünk, kikérdeznek mindenről és mondjuk csináltatnak egy kilégzéses vizsgálatot. Mert én elsőkörben laktózérzékenységre gondoltam nála, és azt lehet így is nézni kb. 6éves kortól.
De akkor ezek szerint vérvétel :( És ráadásul a fertőzőn :roll: Bár ezt tudtam, de nagyon meglepett hogy oda kell menni. A héten felhívom őket és megkérdezem a menetét. Lehet kihagyjuk mégis.
Én is, az apja is ilyen minik voltunk, most sem vagyunk nagyok. A hasa meg már nem fáj vagy 2hónapja.

Olga, köszi ;) Azért remélem én sem nézek ki 40nek :shock: :lol:
De lehet akkor még 30volt a korhatár és az meg már elmúltam. Tényleg nem tudom miért kaptam ingyen egy tüdőszűrést akkor :D

Balázs veletek alszik egy ágyban? Én nem tudok úgy normálisan pihenni ha bármelyik mellettünk van :?
De nálunk az ágyáthozás sem jönne be, mert Galyatetőn is egyből ki kellett venni éjjel mikor felébredt és rájött hogy én meg mellette fekszem az ágyban. Szerintem ott romlott el :(
És én még mindig bízom benne hogy megjavul és visszakerül külön szobába-külön ágyba ;) Inkább járkálok éjszaka :)

De most lakás átrendezve :? Jázmin alszik ;)
De persze nem azért, és nem matracon végül, pedig betettem neki, tök jó kis kuckós szobát csináltam. Ráment az egész délelőttöm, mert így a Bencéé is borult, de sztem jó lett, az alvást meg majd meglátjuk... A délutáni alvással annyira nincs gond, most is betettem a kiságyba, kicsit picsogott, kb. 2percet és aztán csend, alvás :)
Este jön a móka :roll:

KépKép Kép
76vera
 
 


Vera! Nem, nem, te se látszol negyvennek! :lol: De tényleg jól esett, hogy adatfelvételnél nem kérte el a személyit, és nem dillemázott, hogy adjon-e csekket! :lol:
Igen, Balázs lassan 1 éve, hogy közöttünk alszik... Peti németben volt, a gyerek lázas beteg, így magunk közé vettem. Megjegyzem, nálunk is az a módszer volt előtte, hogy közöttünk aludt el, majd átvittük a szobájába. Úgy látszik ezek a mai gyerekek el vannak romolva! :lol: Igazából nem sajnálom, hogy közénk került, mert úgy tűnik neki ez így van jól, más kultúrákban ez teljesen elfogadott. Bár azért Győzikéék nem leszünk, hogy velem aludjon a gyerek 17 éves koráig. :lol: De szerintem ez az 1,2,3 év belefér. Iskolás korában már tuti, hogy nem fog velünk aludni. :lol:

Niki! A te tüdőszűrös sztoryd jobb, mint az enyém! :lol:

bbj Judit! Nem vagyok gyanús! :lol: Legalábbis a ciklusok jönnek-mennek... De azért felháborító, hogy ennyiszer voltam laptetős! Na majd ÉN megtöröm a laptetősök sorát! :lol:

Frei-zös lányok! Mondtam Petinek, hogy meddig tartott meginni egy kávét. :lol: Azt kérdi: Mi a fenéről tudtatok 6 órán keresztül beszélni? :shock:
:lol: :lol: :lol: Férfi... :lol: :lol: :lol:

Kata! De jó, hogy írtál!

balwin Judit?!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Köszönjük apánk nevében is a köszöntést!

Dorka!
kinek rendeled az xl-est? nem magadnak ugye? mert van egy tök jó mellényem, de nincs hozzá télire iylenem, gondoltam énisénis! de akkor nincsen rámvaló :cry:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Itt egy elveszett bárány:(

Bocs lányok, ezer éve nem írtam..., néha olvasni is csak felületesen. Kész rohanás az életem, nem tudom, hogy lehetne máshogy csinálni....néha úgy irigylem azokat, akik suli után hazamennek és.... otthon vannak! Hát mi újra heti 2-3x edzés, este fél 8 mire hazaérünk, szinte minden hétvégén kupa, ki vagyok purcanva, nnna.

Csonginak jól megy a suli, matekból vág az esze, mint a borotva, szövegértés rendben, hááát a helyesírás az nem az igazi, de még nem estem kétségbe. Egyébként is mindenből azért ő sem lehet tökéletes.

Én még mindig 4 órában dolgozom, ezt anyagilag egyre jobban érezzü:( De hát a gazdasági helyzet csak nem akar felfelé lendülni.

A gyerkőcökről készült képeket azért rendszerint nézegetem, és mindig elámulok, hogy mekkorák lettek, és milyen szépek!

Erikának már "odaát" gratuláltam, de itt is nagy-nagy gratula!

Olgám, ezen a laptető dolgon folyamatosan mosolygok... még a vége tényleg babázás lesz!:) Gratula a munkához, tök jó, hogy így sikerült! Eleve, hogy találtál, meg hát nincs is túl messze tőletek:)
Bocsi, a múltkor nem tudtam moziba menni, és 3/4 8-kor jutott eszembe, hogy nem szóltam vissza neked! Akkor meg már kezdődött a film...

BBJ, isten éltesse az 5 évest és sok boldog szülinapot kívánok a párodnak is!

Szolkata, mikor mentek mandulaműtétre? Tudod, Csonginak kivették 3 évesen mind a kettőt! Az orrmandulája akkora volt, hogy már ráment a hallására, ezért döntöttem úgy, akkor kivele! A műtétet szerintem rosszabbul viseltem, mint a gyerek, kinn bőgtem a folyosón. Másnap Csongi meg ott randalírozott a többiekkel a kórteremben, evett-ivott, mintha mi sem történt volna. Akkor azt mondtam, ennél nagyobb bajunk sosem legyen!
utózöngéje azért van a dolognak, mert úgy néz ki, pont azért volt beszédhibás a gyerek, mert a beszédfejlődését akadályozta, hogy nem jól hallott, így rosszul rögzültek nála a dolgok. 1 év logopédus kellett hozzá, hogy rendbe tegyük! Úgyhogy kitartás, gyorsan túl lesztek rajta Ti is!

Vera, Csongi is kicsi volt mindig a kortársai között, most is az, étvágya sem az igazi, de nálunk nem volt gond. Elég rémesen hangzik ez a vizsgálat, de lehet megnyugtatna titeket, ha túl esnétek rajta! Nem jöttök focizni?

Bocs, hogy nem szólok hozzá mindenkihez név szerint, kútfejemből most ennyi jutott eszembe! Majd azért igyekszem:)

Ja, mozis csajok, csütörtök este szabad vagyok, Csongi mamázik az őszi szünetben....vagy sok már most nektek a programból?

És akkor egy kép, a hétvégén volt a műfüves pálya átadása, ezt profi fotós készítette és fenn van az interneten is :wink:

Kép

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Olga: Háááát...nekem rengeteg laptetőm volt a tesztelés környékén....szóval.....

Réka is közöttünk alszik. Hol az apjához bújik, hol hozzám. Én nem adnám semmiért. MOST mindenkinek így a jó. Aztán majd lesz másképp is biztosan....Persze pont ma mondta a védőnő, hogy lassan szoktassam le erről, mert majd nem alszik el az oviban....Most hogy ennek ahhoz mi köze....nem tudom, semmi, hiszen Réka délután egyedül elalszik egy mukk nélkül. Egyébként meg sem én, sem Apa nem igen aludtunk az oviban....pedig vót gyerekszobánk külön ággyal....

Balwin: Mamáztok? Ha itthon lesztek, dobjál pár sort!!

Niki: Akkor most már nincs ez a tüdőszűrős behívósdi? Engem érdekel a recept ha van fotó, ha nincs....

Vera: Hát jól hangzik ez a vizsgálat.... :( :( Aznap (szombat) eltávod adtak a rókák. Féltem, hogy mi lesz, de jól bírtam. Meg aztán...élveztem minden percét, nem értem rá rosszul lenni. :wink:

Andi: Pakolsz még?

Anikó: Merre jársz? Mi újság felétek???

Évi: örülök, hogy jelentkeztél!!! Marha jó ez a kép!!! Tényleg profi.

Kata:
[quote]j írta:ó ez a nőkben, hogy mindig mindent meg tudnak indokolni...

Ő, izéééé, ezt nem értem...:oops:

Köszönöm a gratukat, jól viselem, csak ippen már fogytam 4 kilót, hányok, mint a lakodalmas kutya és csak álmomban nem émelygek.
Ja és savam is van, amire gyógyír a csípős almapaprika savanyú káposztával, vajas kenyérrel. Hát ez egy ilyen történet (legalábbis nekem)
jaimee1
 
 


Judit, ezt a garbót anyukámnak venném, ő olyan 42-es méretet hord.... nem mertem kisebbet, mert nem szereti, ha nagyon passzos rá a ruha...

Jaimee, kislányt érzel??? :wink: A vonalzóból gondolom.... :)

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Na látom, máshol is köztetek alszik a gyerek ;)
Félre ne értsétek, imádom én mindkét gyerekem, Bencét kifejezetten szerettem hogy köztünk aludt majd' 5éves koráig :) de a KETTŐ EGYÜTT már sok, még egy 1,80as ágyon is ;) És ha Jázmint ideengedjük, akkor Bencét is muszáj mert nagyon sérelmezi ha nem, meg különben is... :roll: Nem tudnék úgy aludni hogy mi hárman együtt, ő meg külön szobában, messzebb :oops:

De ma lehet elkezdődik a közös alvás Jázmin szobájában, hátha úgy elalszanak simábban :) Bence legalábbis nagyon szeretne ott aludni vele ;)

Jaimee, sajnálom hogy szarul vagy :( De legalább erős a terhesség és tuti minden rendben van ;) Én legalábbis mindig így gondoltam hogy az a jó ha szarul vagyok :D
De már csak pár hét és tele leszel energiával ;) Ez a csípős almapaprika sav.kápival nem semmi :shock:

Évi
, mennyit gondoltam rád hogy merre lehetsz!! :)
Focizni végül nem mentünk, meg sem néztük az edzőket, addig már el sem jutottunk. Egyelőre ez a két mozgásos program elég most Bencének (meg nekem is, főleg így téged olvasva hogy azért mennyi elfoglaltsággal jár ez a foci is) :?

Olga, ha Peti nem volt itthon akkor te és KI közé is vetted Balázst??? :lol: :lol: :lol: "közénk vettem" Ahhha.... :D
Bocsi, csak viccelek, de ezt nem hagyhattam ki ;)
A Frei-ben nem is 6órát voltunk, csak 4et. De sztem a hattal se lett volna gond :D

Anikó, BalwinJudit, Andi, Katlina és Kati is, nagyon eltűntetek!!!
Szami gondolom el van havazva az utazás miatt (is) ;)

Márti, Fruzsina hogy van? Mikor mehetnek haza?

KépKép Kép
76vera
 
 


Sziasztok!

Jamiee: én is gratulálok! Írjál minél többet magatokról!
(meghívó)

A gyerekekkel úton vagyunk, hogy még most jó az idő. Játszótér, játszóház, séták stb.

Katlina ti, hogy vagytok?

Az alvásról én is tudnék mesélni. Volt egy tündérien jól alvó Majám éjszaka 12 délután 3 órát aludt a saját ágyában magától eleludva két éves koráig. Ekkor szétszereltük a kiságyat és minden hajnalban nálunk kötött ki. Ez egyébként nem volt baj, mert vigyázban alvós tipus, egyikünk veséjét sem rugta le.
Aztán jött Nóri és én azt hittem megint szerencsém lesz. Hát azóta is kelünk legalább 2x egy éjszaka. És én vonulok át hozzájuk az első kelésnél. Biztos le lehetne róla szoktatni, de biztos nem zavar annyira, mert nem érzem annyira fárasztónak. Ja és este az elaltatás is nagyon változó, hol elalszik egyedül, hol egy fél óráig fekszem mellette és semmi jelét nem mutatja az alvásnak.

Hát így megy ez nálunk.

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Észrevettétek, hogy a 400. oldalt nyomjuk?

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


VERA! :oops: De nyomi vagy... :lol: Akkor pontosítok: Magam mellé vettem Balázst... Aztán köztünk maradt! :lol:

Andi! Észrevettem! Durva! Emlékszem mikor azért írtunk napokig, hogy a 200-at elérjük!
Kellett múltkor este a kúp?

Jaimee! Én is így vagyok vele, hogy nekem is jó, hogy itt alszik Balázs köztünk. Már csak azért is, mert éjszaka nem tudom hányszor betakarom. Okés, hogy már hosszú pizsama van rajta, de akkor is... Hálózsák pedig már 1-1,5 éve szóba sem jöhet nála. Meg a másik, hogy ő valószínűleg egyke lesz, aztán most én is kiélvezem, hogy kényeztethetem... Meg amit írtam... 6-7 évesen már biztos nem fog, és nem akar közöttünk aludni.
Képek, élménybeszámoló mikor lesz? Megkaptátok a Zsolnayt? :)

Évi! Isten hozott újra mifelénk! De jó híreket hozol Csongiról, hogy milyen ügyes a suliban (is)! Sajnálom, hogy még mindig 4 órában dolgozol, elhiszem, hogy anyagilag nem túl jó dolog. Férjedurad még kamionozik? És külföldön? A kép nagyon tuti!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!Ha már az alvásnál tartunk...én is leírom:Nálunk 18hónapos korától kezdve fürdés után kis szoba,öltözés kiságyba be(kiságy átalakítva nagyággyá)és egyik nap mesélek én(másnap az apja)és kis villany mellett alvás úgy hogy ott vagyunk míg el nem alszik aztán osonás ki :D .Ez tök jó működött eddig(kb.tavasz)azóta hajnal 2és rohan át mint akit puskából lőttek ki időnként sír rossz álom miatt és alszik közöttünk reggelig és én is takargatom meg persze nem férek tőle és én nem alszok valami jól.Sajna.De hát mindig azzal vigasztalom magam hogy 18 évesen csak nem alszik majd velem :lol: !!!
virag9
 
 


Egyébként velünk semmi extra,szünet van az oviban és az összevontba nem vittem úgy hogy kis Virág itt is -ott is megoldjuk valahogy.Kismamának gratula!!!
virag9
 
 


Áve.

Először is... mekkésve... :oops:

Betti, gratulálok az új melóhoz! :D Jajdejó, hogy felvettek! Mikor kezdesz? Albérlet van kilátásban? Teljesen átteszitek bp-re a székhelyeteket? Ha már írtad, bocsi...Felületesen olvasok mostanában :oops:

Angélának!

Kép

Grétinek!

Kép

Jaimee, szívből gratulálok (esküvőhöz, és főleg Ketteskéhez!!!) itt is :)

Kép

Örülök, hogy a lazzsin hanyagoltak a rókák :D
Réka hogy bírta? Ropta ő is a táncot? :lol: Kéééépeket!!!

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Hopsz, ha későig nyomjátok a Frei témát, akkor én is benne lennék :oops: :) 10-re azé Luca is elalszik...

Ígértem a szopit megírni...nohát dióhéjban: már a kórházban, a korán sejtettem, hogy tápira fogunk szorulni, ugyanis Hunor sem tűnt szorgosabbnak szopi téren, mint anno Luca. Ott ugye kapta is a pótlást automatikusan...szal hazajöttünk, tápszer - egyre többször. Nem is tört le nagyon a dolog, Luca is "túlélte" a tápit. Bíztam benne, hogy a szopi azért megmarad jóideig. De Hunor igazi pasi: csak a kaja. Nem jött a ciciből annyi (és olyan intenzitással), amennyi neki kell, oszt hanyagolta. A végén már csak este volt pár korty, aztán miután egy nap kimaradt, már semmivel sem tudtam rávenni a cicizésre. Nohát így élünk mi... :|

Jah, Jaimee: egylukú a cumisüveg...egy jóóóó nagy lyuk van rajta :mrgreen: Nodetélleg...most váltottunk 2 lyukú cumira. Avent, szoka szerint...de a kórházban nem ilyen finnyásak... Levágott gumikesztyűujj (így néz ki...) tűvel lyukasztva...hát seperc alatt beszaladt rajta a tej a gyerekbe...

Amúgy Hunor igazi dumagép, és rengeteget nevet :D Ez nekem azért kuriózum, mert Lucival nem így volt... Őt félévesen tudtam először csikizéssel megnevettetni :) És a gagyogást sem vitte túlzásba.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára balwin 2009.10.27 23:21-kor.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Hegtetkóval nem akartam sokkolni senkit :oops: Csakhát ez így készül... Először én is majdnem rosszul lettem a képek láttán (ehehehe... egy vámpírrajongótól ez nem túl stílusos), dehát evvan... Még nem döntöttem, milyen ábrát akarok.

Andi, Szamiéknál láttuk a gyűrűtetkódat :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
Bbj! Nagyon klasszak a szülinapos képek, szépek a lányok! Utólagosan sok boldog születésnapot kívánok a férjednek!
Jamiee! Gratulálok a kis pocaklakóhoz.Könnyű és problémamentes várandós időszakot kívánok!
Vera! Köszi a kérdést.Fruzsina jól van, de a mai nap folyamán átviszik Debrecenbe vizsgálatokra és állítólag szükség lesz valamiféle beavatkozásra is, de többet majd csak szerintem holnap tudok róla.Egyébként hivatalosan is csökkent a fejtérgogat, szívódikaz agyvíz fel.szopizni próbálkoznak kisebb-nagyobb sikerrel.Egy gyerek neurológus megvizsgálta , és minden reflexe tökéletesen működik.
Évi! Nagyot nőtt Csongi is a nyáron!További szép sikereket kívánok neki a suliban és a fociban!
Nálunk is a suliban őszi szünet van, Kristóf mamázik.Angi pedig okosan megérti hogy neki oviba kell menni.
Olga! Ennyi laptető!!!
Balwin! Köszönjük szépen a köszöntést!
Ma reggel ennyi, mert hamarosan ébrsztem Angit és indulunk dolgozni.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Hiányolást köszi...........


El vagyok-vagyunk,ídő semmire de talán kedvem sem.....................


Erika!
Gratula!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Márti! Remélem azért söntre mégsem lesz szükség a pici lánynál. nagyon várom a híreket!

Ja, ja Andi, a gyűrűtetkódra én is emlékszem ám Szamiéktől szintén.


Tényleg Szami! Mintha ma indulnátok Kisbérre... Nagyon kellemes kikapcsolódást, pihenést kívánok nektek! Aztán majd gyere a beszámolókkal!

He, he! Még egy elveszett bárányka! Szia balwin Judit! Szóval a nagyfiad ilyen kis gagyarászós, nevetős kisfiú? Gondolom milyen cukorfalat lehet! Nővérkéje még mindig besegít a körülötte lévő munkába? Jól tetted, hogy Hunorral már nem vetted annyira a szívedre a szopis témát. Talán Jaimee írta egyszer, hogy a tápszer nem az ördög műve...
Tényleg Luca bölcsizik? Vagy nem? Úgy emlékszem nem...

Kati! Én is így gondolom! 18 évesen csak nem alszik velünk! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Dorka!
oksa, akkor én is bepróbálkozok vele, nekem meg az lenne jó, ha passzos a kényes helyeken a mellény takar, de úgy a csííííínosabb.


Évi!
ahoyg megláttam a kéept, arra gondoltam azta! de jó gépetek lehet! :lol:

gratu a sikerekhez, és csak így tovább! férjed, merre jár éppen?

Alvás:
Gréti a mai napig ott alszik velem, és nem is akar átmenni a szobájába, Letit meg még nem akarom kivenni a kiságyból. olyan jó alvó, félek elrontanám a nagyággyal! és úgy gondoltam, ha egymás mellett fognak szunyizni, akkor minden okés lesz!

Judit!
képet a kis mosolygósról! Nem baj az! éhen nem halhat a gyerek, én is mindig azt mondom! Ha lehet szoptatni, kell is, de ha a gyerek nem akarja, nincs mit tenni, erőszakoskodni úgysem lehet! fejni nem próbáltad, és azt adni cumisüvegből? egy kis átverés....

Szami!
kellemes kikapcsolódást, és pihenést nektek!

Katlina!
mizu? nagyon lehangolt vagy!!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit!
2 db xxl garbó, fehér, lila színben! Köszi!!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Jaóreggelt.

Katlina, mibaj?...
Megvolt a kombinált teszt? Egy hét múlva afp is lesz, ugye? Mocorgások? :) Biztos szépen látszik már a pocak is :D Robika mit szól hozzá?

Judit, nohát ez meg a másik...a fejés...emiatt elég szarul érzem magam, ugyanis nem erőltettem :oops: Luca mellett problémás lett volna, úgyhogy elvetettem a dolgot :(
Férjuradat is Isten éltesse! :)

Olga, jaja, sajna nem bölcsizünk...

Jájj, képek :oops: Megpróba még ma rakni párat...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Szép napot!

Köszi lányok, majd holnap indulunk, a Gekkó után!

Freies bulira nagyon irigy vagyok, remélem, egyszer nekem is összejön, Vera, téged még nem is ismerlek (láttalak) személyesen!

Jaimee, annyit gondoltam Rátok, meg hogy róka koma hagyjon nektek békét azon a szép napon! Bemásolhatnád ide is (ha publikusnak gondolod) Rékád szemszögéből a napot! Annyira imádnivaló lehetett! A picurkához pedig... hááát... az eddigieket nézve hatalmas türelmet és kitartást kívánok! Innen már csak jobb lehet, nem igaz?! :wink:

Évi, de jó volt olvasni a soraidat! A fénykép meg nagyon profi, látszik rajta! Hol lehet a neten látni? Gratula Csongihoz, szépek az eredményei! Neked meg kitartást, én aztán tudom, mit jelent az állandó program az iskola mellett... Férjed dolgozik? Szereti?

Judit, nagyon jó lehetett a buli! Milyen csinos volt a leánykád! Anna rögtön kiszúrta! :lol:

Márti, szurkolunk a tesódéknak, s bízunk a legjobbakban.

Balwin, mintha a múltkor valamiféle képeket emlegettél volna Hunorról... :lol: Én mindig Mátét hozom tápszeres baba példának... Ő 2 hetes korától kapott és 11 hetes volt, amikortól teljesen csak azt. Aztán most meg: se az egészségével, se az eszével nincs gond (viszont kamaszodik, iszonyat sértődős, kezd(ene) szemtelen lenni... :roll: ).

Na, felébredtek a lányok, mennem kell. Pedig még annyi mindent akartam írni... :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Jah, még a szopihoz: Hunor 2 hós volt, amikor beállított Vérnéni, és látványosan nem ízlett a tejcsi a nagyfiúnak :? Sztem ott eltörött benne valami... :|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balwin 2009.10.28 10:31-kor.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Szami, némi kamaszkori probléma még belefér :D

Noh, reszkessetek, jönnek a képek...

Az első névnap
Kép Kép

Fodrászkodás előtt...
Kép

...és után :)
Kép
Kép

Közös esti pancsi
Kép

Pónizás
Kép

Szilvásváradon
Kép

Tropicárium
Kép

Így tv-zünk mink...
Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Judit!
de cukker! nagyon jó képek! Annalucus olyan, mintha a vízben lenne! és Hunornak az új haja nagyon kafa lett! Tiszta anyja!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Halihó!

Hát ha hiszitek, ha nem, Csongi meg 5 és fél évesen szokott mellém:) Addig is egy szobában aludtunk, de amikor a férjem elment kamionozni, valahogy úgy alakult, hogy egy ágyba is kerültünk... Igazából egy hónapja van, hogy újra külön szobában alszunk (és néha úgy hiányzik még a szuszogása.... :oops: )

A család nagyon "ellenezte", állandóan azt hallgattam, nem illik már ilyen korban anyával együtt aludni. De nem vettem észre, hogy bármi lelki gondot okozott volna ez neki, sőt, inkább valamiféle biztonságérzetet nyújtott.
Na, csak azért írtam le, mert Olga említette, hogy 6-7 évesen már biztos külön lesz...., és hát a jóhoz könnyű hozzászokni, az évek meg múlnak, én sem gondoltam, hogy ennyi ideig fog tartani :lol:

Balwin, várjuk a képeket:)

Szami, igen, amikor már nagyon kivagyok, rád gondolok, hogy a francba bírod ezt 3 gyerekkel??? Minden elismerésem :lol:
A szoljon.hu galériájában vannak fenn a képek, műfüves pályaavató címen. Férjemuram dolgozik, nem, nem szereti, de ez van. Angol-francia utat jár, bár most éppen Németországban van.

Katlina, mi a baj? Vagy csak a hormonok "játszanak" veled? Ház hogy áll? Robika jól van?

Márti, nagyon szorítok a pici lányért, biztos minden rendben lesz!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Annyira sokat írtatok... nem győzöm.

CsongiÉvi: köszi a biztatást, én is (mi is) úgy gondoljuk, a kivétel a legjobb, amit tehetünk a gyerekünkért, csak hát nehéz no. Nagyon ügyes Csongi!!! Apukátok mikor tud hazajárni?

Vera: nekünk a házi doki nénink azt mondta, amikor felmerült a Bence uh-ja után a lisztérzékenység gyanú, hogy annyit megér a vizsgálat, hogy kizárjuk és biztosan tudjuk... sőt sok minden mást is ki lehet zárni... akkor nyugszol meg szerintem igazán. Én is. Megértelek, én is elzárkózós vagyok a problémák elől, de én nem mertem bevállalni a bizonytalanságot. Persze könnyű nekem, a véres jeleneteket apának hagyom a gyerkőcökkel kapcsolatban, én a saját vérvételemtől is kiborulok.

:oops: :oops: :oops: Altatás: én azt szeretem, ha mindenki a saját ágyában alszik. Bár elég sokat van köztünk Bence mostanság,hogy Marci beteg... ja, mert beteg ám veszettül. Hétfőn voltunk dokinál, antibigyót kapott, na azóta még rosszabbul van... pl. tegnap este 6-kor 38,6, kapott germicid-c-t, este 7-kor 39,1.. aha mondom király. Nurophen + hideg vizes törülköző.. úgy zihált szegénykém. Éjszaka is volt láza, most meg 2 órája alszik, nagyon elfárad a lázas állapotban.

Szami: érezzétek jól magatokat!!!

Kép

Kép
szolkata
 
 


no majd még...

Kép

Kép
szolkata
 
 


Kata!
jobbulást Marcinak! mi lehet ekkora lázzal, és még az antibigyó sem hat! ?

Márti!
mi újság a babával?

Látom az együtt alvás a menő, meg a félszem.... :lol:

Misi most járt az óriás regióba, nagyon tetszik neki, azt mondja, menjünk el Nikivel! hahó Niki ezt vedd fenyegetésnek! vett egy pár dolgot, de lehet csak elmegyek én is kari előtt. Tegnap azt mondták Neki az árládok alatti partyba, hoyg ennyi, már több játékot nem kapnak, szóval anyukák tessék menni, mert karácsonyra elfogy minden!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Köszi lányok a hiányolást, nem hiszitek el, minden nap eltervezem, hogy „na, ma írok!” , aztán mindig elmarad…

Először is az elmaradásaim:

Dorkának nagyon boldog szülinapot!!!

Grétit és Apukáját is Isten éltesse!!!!!

Jaimee! Itt is nagy szeretettel gratulálok!!! A Picurihoz meg szintén, jaj de jó!!!!!!! Rókáknak: sicc!

Márti! Gratulálunk a kislány érkezéséhez, drukk, hogy minden rendben legyen a vizsgálatokon! Angélát Isten éltesse utólag!!!!!

Kingának is boldog szülinapot!!!

Olga óvónéni! Grat a munkához! Izgulsz már?

Betti! De jó, de jó, teljesült a kívánságod, nagyon sok drukk az új életetekhez! Bettike nagyon aranyos!


Hú de lemaradtam…

Kata! Marcinak jobbulást!!! Dorci is belázasodott múlt héten egyik éjjel, neki a torka volt piros a doki szerint, ő is antib.-t kapott. Megértem az izgalmad és aggódásod a műtét miatt! Ki műti Bencét?

Dorka! Tök jól bevásároltatok, az meg külön szupi, hogy Bálint ilyen jól viselte! Nagyon kiegyensúlyozott kiskrapek lehet! Megnéztük a Verdák-at vas.este, Apának nagyon bejött!

Judit! Nagyon jók a fényképek, édesek a lányok! Hú hallod, gyönyörű a kandallótok, nagyon jól néz mutat!!!

Évi! Csúcs ez a kép! Csongi még sokra viszi, meglátod!

Balwin! Gyerkőceitek nagyon szépek, klassz lett Hunor sérója! Hegtetkóval bátor vagy, nekem „csak” sima van, én erre annyira de annyira vágytam, Te meg a hegtetkóval vagy így… hát Istenem. De ugye nem nagyot csináltatsz?

Szami! Olyan jó lehetett a Szüleid bulija! Minden nagyon szép volt, nem gondolkoztál még, hogy elmenj dekoratőrnek? Jó pihenést Kisbérre!

Vera! Hogy aludtatok? Bevált a matrac?

Olga! Van ötleted, hogyan kezdjek neki bábokat készíteni? Karácsonyra szeretnék párat gyártani, nem vagyok valami nagy varró-tehetség, valami egyszerűbbekre gondoltam… Te biztos csináltál már a suliban, hol találhatok esetleg szabásmintákat?

Kati! Üdv itt! Képet teszel a nagylányodról?

Elküldöm...

donkoaniko
 
 


Katlina! Hogysmint? Pocakfotót mikor teszel? Még mindig áll ám a meghívásom, ha erre jártok!

Rólunk:

Zajlik az élet, folyamatosan van valami programunk, hol mi megyünk, hol hozzánk jönnek.

Képzeljétek Lányok, nagy fába vágtam a fejszémet, úy néz ki, sikerül elhoznom Ladányra a Ringatót!

Szervezek ezerrel, egyelőre havi egy alkalmat ígért a csaj, de ennek is örülök, most indítom majd a "propagálást", azért nem plakátolom ki, egyeseket nem nagyon akarok beszervezni, ha értitek mire gondolok... bár fizetős lévén talán nem is jönnének. Nagyon rajta vagyok, kell itt valami végre ennek a korosztálynak is!

Dorci tündérmanó, minden napra tartogat valami újat, sok mindent elmagyaráz. Apa az isten, valami eszméletlen, mi jelenik meg az arcán, mikor Apucija belép este az ajtón...

Áttértünk a tejre, a tápszert köszönte, megunta, az étvágya változó. Teljesen egyedül eszik, párásodik is a szemem, mikor kanalaz mellettünk, úúúgy megnőtt... És olyan büszkék vagyunk rá, minden téren...

Szemfogai jönnek, de már jó ideje várjuk őket, az összes többi együtt nem kínozta meg ennyire...

Altatás: biztos írtam már, de apró kora óta köztünk van, én is kaptam már "okosságokat", leszereljük azzal, hogy nekünk így a jó és pont! Nagyon jó alvó, ( miután ha elalszik úgy 10-fél 11 körül... ), sztem nálunk ez az együttalvásnak is köszönhető.

Ööö... akartam még vmit biztos... de hogy mit?
:roll:

donkoaniko
 
 


Anikó! Attól függ milyen bábokat akarsz... Mármint hogy Dorci is megfoghassa?

Én pl. az Iciri-picirihez ujjbábokat készítettem gyufásdobozból. Csak a gyufásdoboz külseje kell, azt bevontam fehér papírral, magukat a bábokat (cica, 2 ökör) pedig fehér kemény kartonra rajzoltam fel, amit filccel színeztem ki. Ezt felragasztod a gyufásdobozra, és két ujjad bőven belefér.

A Réti vendégséghez egy papírdobozt nyitottam szét (oldalról is be lehessen látni, tágítani kell a teret), azok a figurák szintén fehér keménypapírra kerültek, szintén filccel színeztem, de azokból már 2-2 kellett gyártani, hogy kétoldalasak legyenek, mert hurkapálcára ragasztottam őket, így felülről, a pálca segítségével mozgattam őket a díszletek között.

A zárófoglalkozásomra, a Két kicsi bocs meg a Rókát játszottam a gyerekeknek. Az már komolyabb báb volt, majd két hétig készültek... Papírmasé bábok lettek, ami azt jelenti, hogy újságpapírból csűrtem-csavartam-gombolyítottam a szereplőket, majd ezt összetépkedett A/4-es fehér papírdarabokkal vontam be tapétaragasztó segítéségével. Pár nap alatt szuperül kikeményedtek, szinte törhetetlenek. Ezeknek a testébe drót került, azok segítésével lógattam be a díszletbe őket. Ezek festése temperával történik.

Varrni én sem varrtam még... :lol: De egyszerűbb, nem túl bonyolult (amit egyébként nem is szabad csinálni) bábokat nem olyan nehéz csinálni, azokhoz a filc anyag a legjobb. Ezek lesznek az ún. kesztyűbábok, amiket a kézfejedre húzol fel, mint egy kesztyűt.

Fakanálbáb sem nagy ördöngösség, filc + fonal, egy kis ragasztó kell hozzá.

Hirtelen ennyi jutott az eszembe. Netes oldalakat nem tudok megadni, de ha találnék, vagy te találnál, akkor dobd már fel!

Egyébként köszi izgalom van! Munka miatt is, de most elsősorban a nyelvvizsga miatt.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga! Köszi az ötleteket, nagyon jók!!! Képeid vannak?

Kesztyűbábokat szeretnék, én is a filcre gondoltam, kutya-tyúk-lovacska-macska-kislány-kisfiú... ilyesmiket.

Nézelődök, ha találok ötletet, gondolok Rád!

donkoaniko
 
 


De jó hogy ennyi olvasnivaló volt :)

Anikó, jó hogy írtál végre! :) Köszi a kérdést, inkább le sem írom a ma éjjelünket, tiszta kabaré volt. Apa kivételével mindenki aludt mindenhol :?
Dorotiról nem nagyon írtál, miket csinál mostanában ;)

Olga
, képzeld, lehet találkoztam Szilvivel a múlt héten :oops:
Azért csak lehet mert jött velünk szemben, de nem voltam benne biztos hogy ő az, meg ő sem köszönt rám, így nem tudom biztosan. Nagyon rég láttam, talán lassan 20éve is már :roll:

Ja, és azt én is akartam írni amit Évi hogy azért abban ne bízzál hogy 6-7éves korában már nem akar majd Balázs veletek aludni ;) Bence a mai napig örömmel repül közénk ha megengedjük :) Neki is biztonságérzetet ad, úgyhogy sokszor meg is engedjük ;)
Jázminnál inkább az bántott (már beletörődtem :roll: ) hogy ő tényleg a kezdetektől külön szobában aludt el egyedül és mostanra meg elromlott.
De pl. Bencét elengedni a saját szobájába nekem is nehéz volt, úgy megszoktam már a kis szuszogását :)

Kata, én úgy érzem hogy nálunk nincs probléma Bencével! Nem beteges, meg semmi extra baja nem volt még soha, csak annyi hogy pici :( És mindenki ezzel csesztet, ezért kéne ez a kivizsgálás.
Valószínűleg elvisszük, de (talán) nálunk is Apa fogja (ha el tud jönni)...

Marcikának jobbulást, szegény picur :(

Évi, nekünk a pszichológus mondta azt hogy nem kéne már velünk aludnia, mert a 6-7éves kor az anyáról való leválás ideje. De hogy mit okozhat ha mégis velünk alszik?! :roll:
Bence nálunk iszonyat anyás, el nem engedi a kezem idegen helyen. Egy darabig legalábbis, amíg fel nem oldódik.


BalwinJudit
, de klassz képek!!! A tévézős csúcs, meg ahol póniznak is :lol: Szerintem mindkét gyerek kiköpött anyja ;)

Jaimee, a bloghoz kérhetek én is meghívót? Úúúúúgy olvasnék már az esküvőröl, na meg persze Rékádról is :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 76vera 2009.10.28 14:21-kor.

KépKép Kép
76vera
 
 


Anikó, már látom hogy írtál Dorkáról is, csak én hamarabb elküldtem ;)
76vera
 
 


Sziasztok,

Anikó, üdv újra itt :) HOgy miylen ügyes Dorcsi!!!!
A ringatóra Hodos Szilvit hívod? Ő nagyon klassz foglalkozásokat tart, nov-től megyünk mi is újra, immár Bálinttal!

Judit, de édesek a gyerekek, HUnor simán akkora, mitn egy féléves, és le sem tagadhatja a nővérét :) HOgy telnek a mindennapok?
Amúgy már én is lehetnék újból terhes "hivatalosan", meg is csappant nálam is a mennyiség (az a rengeteg :roll: ), szóval bőven megy nálunk is a hozzátáplálás, délelőtt már csak gyümi van, max. egy kis tápszer.

Katlina, mi újság veletek? MI ez a lehangoltság???

Judit, sejtem én, hogy ha oda a boltba beszabadultok... :) Nagyon tetszett nekem is!!! Sőt, volt egy " rózsaszín" sor, tele csajos játékokkal, na, azon végig sem mentünk :)

Kata, MArcinál mit talált a dokinéni? JObbulást nektek!
Én is hasonló állásponton vagyok, mint te az alvással kapcsolatban. Én is imádom hallgatni a szuszogásukat, de mi a saját ágyban alvást preferáljuk. Persze nemegyszer kell kelni hozzájuk, hol egy cumi, hol egy betakarás, hol egy simi... de önző dolog vagy nem, valamikor muszáj pihennünk. Nem mondom, hogy a mi ágyunk tabu, de ha lehet, mindenki a saját ágyban alszik.

Szami, jó utat nektek!!!!

Vera, mikor szerveztek egy újabb esti kávézós bulit???? Én is befizetnék rá :)

Andi, hogy telik az őszi szünet?

Olga, Szolnokon lesz a nyelvvizsga?

Évi, de jól néz ki a nagyfiad a képen!!!! :) Gratulálunk az iskolai teljesítményéhez is!

Niki, veletek mizujs? Dorka tegnap olyan szigorú, komoly volt...

Bálint, az "álombaba" most bezzeg fél órán át sírt elalvás előtt, álmos volt, de behisztizte magát, hogy nem tud elaludni, aztán már semmi nem volt jó, de álommanók győztek, K.O.-val.. :)
Szabi meg nyomja a bölcsit, szereti, jókedvű itthon is. Igaz, tegnap egy anyuka kislánynak nézte kétszer is :shock: :? De gáz, nekem pedig olyan fiús egyértelműen... carul tud esni az ilyen...
i

Kép
Kép
dorkáék
 
 


jöttem még oldalt tölteni, atelefonomról átkerültek végre a képek.
A képen Bálint van, a legelső "megnézem anyámat jóóó alaposan" nézésével
Kép

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka!
csúúúcs ez a kép! mint valami öreg bölcs!

Anikó!
sok sikert a szervezkedéshez! és hajrá fogacskák!

Misi kitalálta, hogy köv festésnél körberakjuk a kandallót a rózsakarckővel, amivel ki van rakva alul, egészen a plafonig felfuttatva...

Olga!
de ügyes csajszi vagy jövőre Te csinálod a fakanálbábunkat, hátha nyerünk! :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Olga: nyelvvizsgához már most indítom a drukkokat! ++++++++++
Hollóházi Erika nevű étkészletet kaptunk (ha jól rémlik Szamiéknak van ilyen) + ugyanebből a családból teáskészletet. Nagyon szépek!
:D :D

Kata: Marcinak jobbulást! +++

Dorka: De éééédes ez a kép! :lol: :lol:
Hááát pedig Szabinál kevés pasisabb kispasit láttam még....De mit lehet mondani, ha barátnőm full rózsaszínbe csavart kislányát is nézték már fiúnak....
Vonalzó: igen, én megint kislányt érzek valahogy, aztán meglátjuk.

Anikó: Ringatóhoz hajrá!!! Szemfogakkal mi is kínlódtunk és kínlódunk...

Szami: Szupi pihenést nektek!! Köszi, biztosan ideért szombaton a drukkod!

Balwin: Nagyon jóképű a kiskrapek! Szépek a képek, de örülök, hogy tettél fel néhányat!

Andi, Vera: Ég a képemről a bőr, de muszáj megkérdeznem, hová küldhetem a meghívót? Biztos írtátok már.... :oops: :oops: :oops:

Ha valami kérdésre nem válaszolnék, szóljatok, nem direkte van...
:oops: :oops: :oops:

Ja, még az alváshoz egy pöttyet: A külön ágyban alvást preferáltam annó én is, nem teljesen rajtam múlt, hogy most közöttünk alszik a Popilyány. Én hiszek abban, hogy ehhez azért Rékának is köze van....Bár talán ha beáldoztam volna soksok (vagy ki tudja hány) félig vagy tán teljesen álmatlan iccakát, talán most a saját ágyában aludna, de erre akkoriban nem voltam képes :oops: :oops: :oops: , egyszerűbb volt, hogy közöttünk aludjon...főleg, hogy az édesapja ezt kimondottan preferálta és preferálja ma is....Azt meg meg sem merem mondani, hogy az idösegyuram mennyi idős koráig aludt a szülivel egy ágyban....................................
jaimee1
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?