Új privát üzeneted érkezett!

Na itten v.ok újra! :wink:

Gabi: igen a nagyon készülős kategória nálam az aranygaluska: kelesztés, gyúrás, szaggatás, sütés, öntetkészítés...
Rapidkaja: ezen meglepődtem, bár értem... igen jó ha egy kaja gyorsan kész van vagy ott lehet hagyni sülni-főni! Pedig szeretem nagyon én is a "nagyonkészülős" kajákat. De pl. nálam egy pöri+nokedli az már nem rapidkaja, az középkategória! Ma én borsóragu levest+ bolognait főztem…
Végre Geri pocakja bírja az egyre többféle zöldségeket, ez azért könnyebbség Neked is!
Rántott csirkét sajnálom...

Anikó, Moncsi: de Szilvianyu nem hagyhatja ki a tejterméket, mert minden 4. napon hús-tej-tojás nap van, aznap (mint ma Neki) ehet csak tejet, túrót, tejfölt, sajtot, felvágottat! Meg amúgy is fontos a csontritkulás miatt!
iwiwes üzifal: ki lehet kapcsolni azt a sok hüleséget ám. a szöveg mellett jobbra fönnt rákatt az elrejtésre, ott pedig: nem v.ok kíváncsi erre a funkcióra!

Moncsi: Neked is szurkolok a fogyihoz, jól csinálod sz.tem hogy kis adag és édesség kenyér nuku... tuti fogysz vele majd nem is keveset!
Köv. anyatali: úgy volt, hogy most okt. végén vagy. nov. elején lesz, nem csajok?! Cseriviolától függ, mert ő ugye lemaradt az elsőről.

Cseriviola: Neked mikor jó a tali?

Szilvia1981 is lemaradt, Ő most írta, hogy Neki inkább akkor a du. lenne jó! Viszont J.Ági meg szeretne már egy fürdetés utánit is! Szóval nem lesz egyszerű összehozni! Ezért tuti hogy lesz egy 3. tali is! 

Szilvia1981: Áron hisztijéhez jutott eszembe, hogy nem lehet a fogakkal összefüggésben? Írtad, hogy kijött neki 2 foga. Ha az is birizgálja Neki, Ő nem tudja mi van és Téééged akar mindig minden áron!

Még egy sztori: ma Anyukáméknál voltunk, Apu vitte le a lépiházban Noét én 1-2 perccel később indultam utánuk. Hallom, ahogy kiabál a lépcsőházban hogy:Anya! Nem látott, én ugye még ott maradtam! Ééééédes szívem, keresett!

Nekem is kapar a torkom újra (már 1 hete fájt egyik este, aztán reggelre elmúlt) most bekaptam házi gyógymódjaim közül a fokhagymát mézzel, kíváncsi leszek!

Ja Anyu+Apu ma beadatták mindkét influenza elleni oltást, képzeljétek! Nagy örömmel mondták a hírt, hisz nehogy miattuk legyenek a gyerekek betegek! Hát, nem tudom, mondtam Nekik én a helyükben nem adattam volna be….

Amire még nem reagáltam:
Zsanka: Lilike ügyi, hogy ül már, Téged meg… hát vége a nyuginak (ha volt ilyen)… sajnállak!

J.Ági: keresztanyu jelölt nem vigyázott a Takkoban Antóra sem??? Ejnye-bejnye! Ajándék: szuper áron vettétek ez tényleg márkás darab, azért lenne horror áron. Nálunk Én fogom vissza férjemet az ajándékdömping ellen!

Betti: szomorúan olvasom, hogy Istike is lázad-hisztizik. Párod sem tud ilyenkor hatni rá? nincs v.mi hadművelete esetleg Neki?(sokszor aki ritkábban van a gyerekkel, annak jobban megy!)

Nem voltam 2 napig lányok és szófosásom van! :?

lola77

Ja, a profilban asszem át kell állítani az órát: GMT+1 órára tettem és így most Nekem 21.00 óra van...

lola77

Lola!

Én csak inkább visszofogottan tejtermékezést ajánlok. Nem zsíros sajtot, natúr joghurtot, kefírt, zsírszegény túrót lehet.

Iwiwen az üzifalnál múlt héten még hiába iktattam ki a felesleges dolgokat, akkor még mindig visszajött. Ezek szerint végre megcsinálták.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Anikó!
iwiw: sz.tem azt ismerősönként kell kiiktatni, nem???? mert én szorgalmasan iktatgatom azóta is... :x

lola77

Jó reggelt!

Na este nem sikerült ideülnöm már!

Lola!

Hát én bevallom nálunk az extra gyors kaja, amivel tényleg csak annyit kell foglalkozni, hogy beteszem a sütőbe, az a rántott csirkemell (fagyasztott) és burgonyagerezdek (fagyasztott). Na ez aztán 15-20 perc alatt megvan. Finom is és tényleg csak amíg kibontom a zacsit és beteszem a sütőbe, meg kiveszem kell vele foglalkozni.
Pöri+noki: Az már középkategóriás tényleg.
Remélem nem bántottalak meg ezzel a témával, mert picit úgy éreztem. Távol álljon tőlem.
Ja és a gyerekek főzés, sütés alatt jobb esetben játszanak, rosszabb esetben a nadrágomon csimpaszkodnak.
Fokh+méz: na ezt a gyógymódot még nem hallottam. Elmúlt a torokkaparás? Fokhagymával én még a szemölcsöt "kenegettem" és elmúlt, mintha nem is lett volna!
Noénak akkor az a szemölcs már tűnőben van, vagy még várni kell a felszívódásra?
Somának most szünet van ugye? Kicsit lazíthat, aztán téliszünetig hajtás, meg utána ott a félév is!

JÁgi!

Nem hallottam a Vanilla-s infot. Köszi. Jobban vagytok?

Anikó!

Tündéri Matyi. A mérlegelésre én is kíváncsi vagyok! Danim mostani súlyán biztos túltesz. :D Megjegyzem nem nehéz, olyan alkat mint Bendid! Sikerül intézni a közgyógyos igazolványt?

EDB anyu!

Vigyázz ám magadra. Olvasom ezt a trombózis, kézfájás... dolgokat. Majd egyszer akarod kivizsgáltatni. Na nekem is sok ilyen "függő" dolgom van még. Isten tudja mikor jut rá idő.
Drukk a diétához. Biztos menni fog. Nekem nincs semmilyen akaraterőm ehhez. Főleg, a karácsony miatt nem lenne. De Te nagyon ügyi és akarattal teli vagy. Hajrá!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok! Jó reggelt!

Ma banán volt a reggelim. Ma keményítő nap van, azt nem csípom annyira... Főtt krumplit eszek paradicsommal. Főzeléket rántással nem merek, bár húgom simán bevállalta azt is.
Gyerekek itt virgonckodnak, még be sem ágyaztunk, de mindjárt megcsinálom és ha bealszik Bence, nekiállok vasalni.

Néztétek tegnap a Benkő feleséget keres? Hát én olyanokat röhögtem... Némelyik nőci nem semmi. És félelmetes, hogy tényleg látszik némelyiken, hogy halálosan szerelmes így ismeretlenül is Benkőbe. Értelmes a pasi, de nekem annyira igénytelen. A meztelenkedéseiről ne is beszéljünk. Az egyik nőcin a bulin nem volt bugyi és megengedte neki, hogy a szoknyája alatt megfogja a micsodáját! :lol:

Lola:
köszi iwiwen a hozzászólásokat! Jobbulást a torkodnak. Tantum verde sprayd nincs otthon?
Nem semmi Somád, hogy gyakorolni akart! Tartsa meg jó szokását! :) Én is ma olvastatom Emesét, aztán majd 1-2szer írok elő neki gyakorlást.

Betegeskedő gyerkőcök hogy vannak?

Anyatali: ötletek, hol lehetne?? És mikor? Tényleg várjuk meg Cserierit, mit mond!

Na megyek, üvölt a fiacskám, hogy vegyem fel.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Daninak nincs láz. Úgyhogy a baci megijedt az orvostól, nem kell visszamenni, ha így marad. Geri kicsit melegebb, de neki a fogra gondolok, mert a popója is csunyus.

Na megyek reggeliztetni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi: örülök, hogy jobban vannak a fiúk. Igazából én is nagyon szeretek enni, nem szeretek éhes lenni (most is az vagyok), akaraterőm nehezen van, viszont nem szeretném a fiatalságomat így élni, mikor lehetnék csinosabb is. Soha nem leszek olyan jó alakú, mint itt jó néhány anyuci, de valamivel jobb lesz a helyzet. Másrészt az egészségem meg fontos, most már három édeskémért tartozok felelősséggel.

Jági: köszi a vanillás infót!

Sziasztok

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Most csak gyorsban......

Anyatali
nagyon rendesek vagytok,hogy megkérdeztek elsősorban engem:)

Nekem a jövő hét péntek 18 óra után jó,de csak max.9-ig tudnék maradni,mert másnap egész napozom.....vagy szo este is jó még,de akkor 19 óra után csak
utána való hét nem jó,mert férjem du-os én meg szakcserével reggeles du-os helyett,a többi hetet meg kell még néznem,számolnom kell,hogy mindenkinek jó legyen.....

Megpróbálok még jönni de hogy mikor nem tudom,most sietünk készülődünk aztán irány kicsit csavizás Vikivel,ma csajos napunk van :wink:
ebéd már készen van/gyümileves,húsos tészta/

Sziasztok:Erika

cseriviola

EDB anyu!

Igazság szerint és én ezt el is felejtettem, nov elején elkezdem megint ezt a cellu masszázst és akkor nekem is visszább kell fognom a kajákból, mert úgy lesz igazán hatásos. Minden télen, tavasszal megfogadom, hogy na nyárra szalonképessé teszem magam és mindig a terv fuccsba megy. Idén megpróbálok tenni is érte, mert olyan sok szép ruha van, amit én is szeretnék az életeben egyszer azért felvenni, csinos lenni. Bettin ami volt anyatalin gatyó és harisnya hozzá+ a blúz nagyon tetszett. Én is szeretnék olyan felvenni egyszer bátran, nem pedig itt ott takargatni magam.
Na legyen sikerült ebben a küzdelemben!
És nem mellékesen ahogy írtad az egészségre is jó hatással van!

Moncsi!

Nem semmi ez a meleg víz elfolyás. És a "kidobott" pénz után meg csak integethetsz. De jó, hogy azért legalább ha nem is hamar de észrevettétek és most már ennyivel is kevesebb a kiadás.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Anikó: nem is dicsértem Matyek képeit! Nagyon nagy és édi pasi! Bendiről is kérünk!!!

Cserieri:
és jövő hét pénteken picit előbb nem tudnál jönni? Tapasztalat, hogy olyan gyorsan megy az idő a talin, ott voltunk majdnem három órát, de még ellettünk volna simán szerintem. És a pici gyerkőcösöknek, mint nekem, jobb, ha kicsit korábban kezdődik. Majd még beszéljünk róla! És természetes, hogy először Téged kérdezünk, hisz Te múltkor lemaradtál. Vagy azt is csinálhatjuk, hogy a mostani anyatalin csinálunk olyat, hogy altatás utáni, de akkor páran nem tudunk ott lenni (pl. Gabi, Én, Szilvi), aztán legközelebb meg csinálhatunk korábbit is. Nem?

Na megyek

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok,

Milyen sok beteg lett: :cry: :cry:
Jobbulást nektek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lola, de jól sikerült ez a bécsi kirándulás. Tök tuti az a játszóház!
Mi másfél éve voltunk (szintén barátok élnek kint) akkor mi a Práterben voltunk...

Anyatalira: nekem is jó a jövő hét péntek

Szilvi,
Kitartás a fogyihoz! Márti is csinálja? Így könnyebb talán!

Prága csodás volt: hajnalban idultunk, 10-kor már ott voltunk este 10-ig szinte mindent láttunk... Hulla voltam másnap és jó izomlázas is a sok gyaloglástól...
Másnap a gyárlátogatás és tárgyalás sikeres volt, aztán hazafelé jövet meglátogattuk Rolit anyuéknál, még nem akart haza jönni, majd csak csütin jön :lol:
Már úgy hiányzik és Réka is hiányolja nagyon!

Ma reggel fél 9-re már itthon is voltam Rékával a Bp-i vérvételről...
Szervízbe nem mentünk, majd ha megyünk az eredményért akkor megejtjük azt is.
Valószínű pénteken akkor tud jönni apa is és utána megyünk hosszúhétvégézni a barátokkal mindenki családostól jön. Az Alföldön bérelünk a pusztában egy modern tanyát, (6 család) van beltéri medence, gyógyvíz, jön a faluból masszőr, hatalmas közös helyiség, konyha jókat főzünk, fürdünk, nagyon várják már a lurkók is.
(most megyünk 4.X-re, legutóbb egy éve szeptemberben voltunk)

Annyira gyorsan telnek a hetek!
Mindjárt karácsony jön! (nem akarok ajándékdömpinget senkitől)

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok

Melus
Gratula Petra első fogacskájához.
Minket szerencsére elkerült ez a 3 napos lázmizéria.
Petra elindult már?

Lola
Isten hozott Titeket!
Én tökre megértem hogy nem akartátok kikürtölni az utazást.
Képek fantasztikusak,örülök hogy jól éreztétek magatokat.
Nálunk is tervbe van egy jó kis Bécsi vásár,de még nem merünk nekivágni gyerekkel.Mai délelőtt után(spar,gyógyszertár,posta,doki,gyalog a gyerekkel)meg aztán főleg.
Amúgy meg nagyon is csinos vagy.Tavasz óta(első babatali Jubiban)óta meg nagyon lement a pocid.
Isti:én már nem is hisztinek nevezném,hanem nagyon nagyfokú szófogadatlan lázadó kiskamasznak. :D Annyira durva,hogy semmiben nem fogad szót,a vége persze mindig kiabálás nálam,ő részéről meg bőgés.
Párom is hiába erélyes vele,nem hatja meg.
A kiságyba tud igy leszakadva is aludni,mert alatta dugig van játékkal igy megtartják a fekvőlapot,meg a matracot. :D

Gabi
Ügyes nagyon Dánieled.Úgylátom nagyon őt sem viseli meg a betegsége.
Én is imádom az olyan jellegű ételeket amiket csak bedobok és kiveszek,és már kész is. :D Ennél már csak a gyros rendelés jobb.
Te is nagyon csinos nő vagy,és ugye te még javában szoptatsz is.

Anikó
Szerintem is jó súlyban lesz kisebbik csemetéd.Még mindig tiszta apukája.
Bendi nem betegeskedik annyit már?
Ó nálunk is volt olyan már hogy egyform ajcsit kapott Isti,de nem cserélettük ki mert én gyerekemnél sokáig nem marad épségben semmi.

Emeseanyu
Jobb a helyzet hasmenés fronton?
Hidd el nagyon ügyes leszel a fogyiban.Sajna most hogy fogyizni kezdtél a szervezetünk direkt éhséget diktál.Fú nagyon rossz azt leküzdeni.
30kikó :arrow: tényleg ilyen sokat szeretnél?Csak nagyon fokozatosan add le,nehogy legyengülj nekem.
És te most jelen kilóiddal is csinos vagy,szóval hidd el nekem a fogyival csak könnyebb leszel,a csinosságod már megvan.
Szép kisugárzásod van,kedvességed,segítőkészséged határtalan.
Ezek is csudafontos erények,nem az számit hogy valaki hányas ruhákat hord.

Nálunk Istike is őszi szünetezik.Sajna valami fertőzés van a ki szemein.Elég csúnya neki.Erősen váladékozik.
Holnap szülői a bölcsiben.Kiváncsi vagyok már.

Betti

Kép
berna23

Cirmike
Örülök hogy jól éreztétek magatokat!!Képek vannak?Várjuk őket. :wink:
Annyira jó lehet az a modern tanya világ..Iszonyat fel lehet töltődni ott.

Istike hamar bealudt most.
Nagyon megszenvedtünk mindketten mire bele tudtam cseppenteni a szemeibe.Plusz még kamillázom is neki,ha összeragadnak a pillái.
Olyan édes volt,kérdezte hogy beteg az én szemem is.
Mondtam neki hogy az enyém nem beteg.Erre mondja hogy megnézhetem?A barnádat is megfoghatom?(szemgolyómat( :D

Magamnak is vettem a gyógyszertárban felfázásra készitményt.Érzem hogy többet járok,illetve olyan furi a hólyagom.
Szerencsére nem fáj semmi.
Sikerült egy olyan gyógynövényes löttyöt vennem,aminek már a szine is kiábrándító,a szaga gyomorforgató.Az íze még ennél is rosszabb.
Na mindegy csak végigcsinálom a kúrát.

Főznöm nem kell.Van tegnapról sóskamártás krumplival.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Megitn csak pár szóra tudok jönni...Tökre el vagyok keseredve.. Nagson félek tőle, hogy Antika lisztérzékeny.Most pár hete megitn folyamatosa csalánkiütéses.. Most pár napja figyelem, hogy babapiskóta és a kenyér után jön ki neki, a krémtúrótól semmi baja, így a liszt marad... Ettől nagyon félek, ha ez lesz, akkor az szerintem baromi nagy nehézség.. :(

Hú, fel kell hínom a rendelőt, vittem Antikától pisimintáét. Tök paráztam, hogy hogy fogok tudni vinni, mert Biussal annó nagyon szenvedtem, de Antó ügyi volt. Beállítottam a mosdóba, kisüveg a kezemben és meleg vízet engedtem a lábára, meg a kukacára, jött is a pisi rögtön.. Pedig vettem zacsit is, de azt már a felrakásnál feladtam...:)

Kép Kép
joosneagi

Csajok!
Anikó szuperjó képeket tud, Nekem már készített! :wink:

Gabi!
Dehogy bántottál meg,Te!!!! Hú az Aviko héjas burgonyáját Én is imádom például!
Dani: na ügyes csak leküzdi a betegséget a kevés kajájával is! Érted mit akarok ugyi?

Cirmike: jó pihit az Alföldi Tanyán... ahogy így leírtad, küldhetnél róla valami linket, megnézném!
Te Roli már izzít Titeket rendesen arra az időre mikor már enni-aludni térnek majd haza! Elhiszem hogy hiányzik! Prágás képek nincsenek? Az a város csodaszép...

Betti! Ügyi vagy hogy iszol valamit a felfázás ellen, szurkolok hogy hasson is, ha már olyan car íze van! A barnádat is megfoghatom?-nál hirtelen másra gondoltam! :!: :oops: :D :shock:
Amit Szilvianyuról írtál megható volt, komolyan felállt a szőr a kezemen!

Akkor legyen jövő péntek 17.30-tól a tali, hisz úgyse tudunk pontosak lenni és 18-ra meg megjön Erika is! Múltkor is J.Ági meg Hugi 18 körül jöttek, ha jól emlékszem! Végülis aztán 21 előtt mentünk el!
Csajok amúgy ha lesz tényleg rendszeresen Anyatli akkor elég lesz ám a 3 óra (bár tényleg röpült az idő), hisz mindig tudjuk várni a következőt!
Az első azért is rohant úgy el, mert voltak akik még nem is taliztak sosem...

Szilvia1981! Te hányig tudsz este ráérni?

Mostmár csak a helyszín kérdéses, de így a Stop is szóba jöhet, mármint a cuki része az talán nyugisabb hely. Asszem 22-ig van nyitva! (Szilvianyu intézd úgy, hogy szénhidrát napod legyen!
:D )

lola77

J.Ági!
A kolléganőm is lisztérzékeny, felnőtt korára derült ki! Jár arra is asszem közgyógy, meg emelt családi! Na jó persze szurkolok, hogy ne legyen az Antó, csak hirtelen ez eszembe jutott (foglalkozási ártalom)

Vannak a neten receptek, meg lisztérzékenyes oldalak, klubbok!
Persze nagy nehézség, főleg a közösségben, de sz.tem biztos van olyan ovi is, ahova befogadják majd!

Kérdezz rá hogy kinőhető -e ez?

lola77

Sziasztok!

Jági: ne légy még elkeseredve, még nem biztos, hogy érzékeny Antika. Viszont van egy gyorsteszt állítólag a lisztérzékenység kiszűrésére, ismerősöm is megcsinálta a kislányánál. Asszem csak meg kellett rendelnie a patikában, de vért kellett venni hozzá. Asszem csak ujjból pár cseppet. Védőnő csinálta neki utána. Nézz utána esetleg a neten, vagy kérdezz rá Ilikére, ő biztos tudja!
A pisivel ügyesek voltatok, majd írd meg az eredményét!!!!

Anikó: majd én is küldök képeket, csak majd csinálok még újabbakat is és a kedvenceket elküldöm. Majd csini ruhásat is akarok nekik. Nyomtatás milyen? Teljesen fotó minőséget tudsz nyomtatni?

Bettikém: jót mosolyogtam a kiságy sztorin, hogy nem tűnik fel Istinek, mert alatta annyi játék van! :)
Köszönöm a kedves soraidat velem kapcsolatban, nagyon aranyos vagy, hogy próbálsz biztatni (meg persze a többiek is). Hülyén hangzik, de én is úgy gondolom, hogy alapvetően csinos lennék (arc, haj ilyesmi), "csak" lennék soványabb. Tudom, hogy a belső fontosabb, nekem is, de szeretném, ha a gyerekeim büszkék lennének rám és ne legyen én a legkövérebb Anyuka pl. az osztályban. Meg hát sajnos a munkahelyek is előbb adnak munkát egy csinos, soványabb nőnek. A munkabírás, a megbízhatóság ezek sajnos sokszor háttérbe szorulnak.

Te is vigyázz magadra a felfázással. Majd ha lesz kis időm, én is utánanézek, mit lehetne megelőzésre is szedni. Esetleg homeopátia? Vitaminok?

Fosás: felhívtam a dokit, asszisztensnek elmondtam, hogy kérnék tartályt, azt mondja, megbeszéli dokival, de lehet, hogy le kell mennem a rendelésre. Mondtam, hogy nagyon örülnék, ha nem kéne, mert nem mindig tudom a gyerekeket kire bízni és levinni a sok beteg közé meg nem akarom. Visszahívtam, mondta, hogy okés, mehetek a tartályért. Ha holnap el tudjuk vinni (apu mondjuk), akkor talán szombatra van eredmény. Ha baj van, akkor is ha elkezdem hétfőn a gyógyit szedni, akkor hétvégére meggyógyulok.
Jobb azért a helyzet, de hát ugye szedem a székletmegkötőt. Majd meglátjuk! (bocsi, ha valakit nem érdekel, ugorja át a beleim históriáját) :)

Lola: sajnos kiszámoltam, pont gyümi napom lesz jövő hét pénteken. De nem gond, legfeljebb eszek valami gyümi salit, teával. Nem gond, már megtanultam szenvedni! :lol:
Verika mondta, hogy ott is van ismerősük, majd megkérdezzük tőle, tud e helyet foglaltatni. Nekem tetszik a helyszín.

Cirmike:
örülök, hogy jól sikerült a prágai kirándulás. Én is szívesen néznék fotókat.
A "tanyai" kirándulás is jól hangzik.
Én is azon filóztam, hogy de jó lenne elmenni egy hosszú hétvégére wellnesselni, de hát esélyünk sincs! :(
Márti már nem csinálja ezt a fogyit, végig csinálta, asszem 8 kilót fogyott tőle, de most a párjával neki álltak megint, valami más fogyinak.

Na megyek, mosogatok, amíg Bence alszik. Meg fürdés, hajmosás. Aztán délután megyünk a bőrgyógyra anyajegy szűrésre. Apáját is nézik. Kicsikre valószínű húgom vigyáz, ha ráér, ha nem, akkor jönnek velünk. Úgyis felváltva megyünk be.Emesét is meg akarom mutatni, van egy anyajegy a hátán, ami problémás.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!

Én max 8-ig érek rá este, és csak akkor, ha anyu otthon van. Úgyhogy ha lesz időpont-időpontok, akkor tudom megírni, hogy el tudok-e menni. Lehetne mondjuk a plázában is, a flörtben. A stop cuki is jó ötlet, csak ott nagyon kevés a parkoló hely.

Cirmike,
még nem voltam Prágában, de szívesen megnézném :D Talán egyszer Apával oda is eljutunk....ha lesz rá idő :?

Szilvi,
nem semmi ez a betegséged, lehet, hogy ez a fogyókúra most nem tesz jót a hasmenésre, nem?

Lola,
jók a képek, megnéztem. Ez a játszóház nagyon jól néz ki, kár hogy nálunk nincsen...

szép napot

KépKép
szilvia1981

EDB anyu!
Fotópapír, fotóminőség! Sőt, mert retusálom is!!!

Most jöttünk meg 1 éves kontrollról. Matyi 11800g és 78 cm. Én kis vasgyúróm! :D

Kép
Kép
Kép
eagleszem

MEgpróbálok néhány képet feltenni:)

Kép

Sörözés Apával :D

Kép

Áron és Bob the builder :D

Kép

Tengerparton...hidegben :?

Kép

Edinburgh

Kép

Loch Lomond nemzeti park

na jó, ennyi...mióta nem tudok a neten képet kicsinyíteni, azóta képet sem tudok feltenni...nekem nem jön össze ez a windows-os képkicsinyítés :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvia1981 2009.10.28 08:30-kor.

KépKép
szilvia1981

Jági!

A dokid nem javasolta a Biocard tesztet? Ez egy lisztérzékenységet ?kimutató teszt. Pisi kellett hozzá. Kb 3000 Ft volt. Mi még idén megcsináltattuk, mert ez volt az utolsó tippje a dokinak, hogy Dani talán ezért nem hízik, de hál istennek nem.
Kívánom, hogy ne ez legyen (sőt semmi se) Antókának, mert ez egy plusz teher a családnak (főzés, anyagiak...stb).

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Arrébb helyeztem kicsit Gergő ágyát. Daniéval szembe van most. Kíváncsi vagyok milyen lesz így az éjjel. Bár mostanság kevesebbszer kel, de annyira keresi Danit mikor altatom, hátha így... könnyebb lesz. Most együtt aludtak el.
Kicsit szusszanok. Böngészgetek!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Lola!

Megnéztem a képeket. Hát nagyon jó ez a hely. Sugárzik róluk, hogy mindenki jól érezte magát. Aranyosak a tesós képek, a Noé-Bobby car-os, Soma a qvad szerűséggel (bocs nem tom mi pontosan) és látom a felnőttek is jól érezték magukat. Hát az a macskusz meg. Hova nem telepszik, na Lucy még oda nem mászott fel (szerintem ez az egyetlen amit még nem próbált ki) Noét "üldözte" az egyik képen??
Kell ehhez a helyzet nyelvtudás??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Szilvi:
nagyon jók a képek, ha tudsz később, kicsinyíts még, néznék többet is! :) A legjobban a családos tetszik és a sörözős. Mindkét pasid nagyon jóképű! Áron sokat nyúlt, soványabbnak tűnik a képen (és élőben is).

Gabi:
kíváncsi leszek, hogy bejön ez az "ágyas" ötleted!

Nemsoká jön apa, csak beugrik a széklettartályért nekem, aztán jön húgom és megyünk a dokihoz. Kíváncsi vagyok mit mond, főleg Apáéra, a fején az az anyajegy nőtt és nem szép. Remélem nem lesz vele gond.

Bettikém:
nem is írtad, mizújs Anyukáddal azóta??

Anikó: nem semmi méretei vannak Matyinak. Emese is 11,80 deka volt egy évesen, de 83 centi. Bence nem emlékszem pontosan, de több volt, talán 11,90, de centiben kb. Matyid. Nemsoká mi is visszük mérésre, szurira.

Sziasztok, később talán tudok még jönni, ha nem, akkor reggel.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Köszi, Szilvi, rendi vagy, hogy gondolsz rám..Csütörtökönmegyek az Ilikéhez, akkorra beszéltük a méreckedést és akkor megbeszélem vele ezt is..

Bocsánat, hogy nem nagyon reagálok, de nagyon ki vagyok bukva, iszonyatos nmigrénem van napok óta, szédelgek és nagyon idegbeteg vagyok ( meg néha olyan furán bizsereg az arcom, azelőtt ilyen sosem volt..:( ), szegény gyerekekkel egész nap kiabálok, pedig ők nem tehetnek semmiről.
Kikészít ez az albérlő-keresősdi...Senki nem akar 2 hó kauciót adni..Tudom, hogy siok kifizetni, de az meg nekünk sok, amikor fizetés nélkül, otthagyják a lepuszított lakást..Ez meg végképp sok, hogy most oda is fizethetjük a rezsit...
Tökre kivagyok emiatt, meg sokminden más miatt is, most nagyon összecsaptak fölöttem a hullámok és napok óta használhatatlan vagyok, attól félek, ha így folytatom, akkor bekattanok.. :cry:

Nem tudtok esetleg olyan homeos cuccot, vagy gyógyvalamit, ami kicsit nyugtató hatású? Magne B6 jó lenne, de azt olvastam, hoghy a tejbe kiválasztódik...

Antikám nem akar enni, napok óta semmit nem eszik, vagyis a kenyeret enné, de attól foltosodik..Holnap megpróbálom és sütök neki rízslisztből kenyeret...Nem semmi, lesz vagy 500 Ft-os kenyér.. :) Csak olyan rossz, hogy semmi főttet nem akar elfogadni, csak a szopi..De az már neki nagyon kevés, szerintem..Emiatt is tök stresszelek..
Ja, a pisije negatív lett, legalább emiatt nem kell aggódnom...

Kép Kép
joosneagi

Bocsi, hogy így kizúdítottam mindent, de ilyenkor nincs más, akinek ezt elmondhatnám , akivel megbeszélhetném..Olyan egyedül érzem magam....

Kép Kép
joosneagi

EDB anyu és JÁgi!

Én is ezt a lisztérzékenységi tesztet ajánlottam. Szerintem egyszerű a használata.

JÁgi!

Én tavaly voltam vagy idén már nem tom ugyanígy "kiakadva". Homeos Ignatia Amara-mot szedtem. Úgy vettem észre hogy hatott, meg a magne b6 is meg a sima B6 is.
Csak jobbra fordul a helyzet. A másik lakásban tök jó lenne, ha egyedi mérő lenne a fűtésnél, mert akkor csak letekernétek valamennyire és jóval kevesebbet fizetnétek. Mert ugye a fűtésszámla a legtöbb a rezsi költségek közül. A többit le tudjátok csökkentetni nem??? Persze a legjobb lenne, ha akadna albérlő. Hát persze sok az a 2 havi, de igazad van abban, hogy eddig majd mindig befürödtetek az albi bérlőkkel és már óvatosabbak szeretnétek lenni.
Antókának jobbulást!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi: hát napközben nem fáj(t) a torkom, de amúgy is inkább késő du-este kezd kaparni meg éjjel köhögök nagyon+hajnalban! Amúgy én általában minden évben okt-nov-ben iszonyatos náthán átesek utána egész tél végéig nincs semmi bajom. Szóval érzem én hogy ki kéne jönnie rendesen ennek a göthösségnek, mert utána sokkal jobb! De influs még sosem voltam (kopp-kopp gyorsan)
Bécs: sok magyar volt, meg az alkalmazottak közt is volt több magyar is. Magához a játszóházhoz nem kell végülis nyelv, belépőt anélkül is meg tudod venni. Inkább ha a városban nem vagy ismerős és nincs GPS-akkor van gond!
Tegnapi sajtos milyen lett?

Szilvianyu:
Tantum verde van, fújom is, de csak ideig-óráig jó. ezekkel a szerekkel az a baj, hogy elnyomom a tüneteket, de pár hét múlva visszatér...
Amióta nincs mandulám a torkom minden évben fáj. Előtte mindig az gyulladt be tüszősen!
Hogy-hogy este tudtok menni sztk-s bőrgyógyhoz? Hol van ez?

Szilvia1981! Szupik a képek, a tengerpartos tényleg elég "vadregényes", de azért hangulatos is lehetett. Én is rögtön "soványabbnak" láttam Áront, főleg a sörívós képen! Ő is sokat "gyerekesedett", már tök nem babás! Hangulatodról nem írtál...

J.Ági! Migréned nemrég is volt már! Írtam is hogy tuti a kialvatlanságtól! Sok erőt és pozitívumot küldök Neked, tényleg jól összejöttek a dolgaitok, de fel a fejjel innen már csak jó lehet! Szupi a pisi eredmény-legalább! Fejfájás: tigrisbalzsam? (tudod az a kínai büdi zselé?) vagy valami gyógynövényes teára nem gondoltál? Vannak abban is nyugtató hatásúak!
Itt a sok enerdzsi: ++++++++++++++++++++++++++++++++ (legutóbb Bettinek küldtük, végülis hatásos volt ha úgy vesszük!)

Anikó! Nem semmi a súlya Matyinak, főleg ha azt vesszük milyen kis picúr volt 1 éve! :D Miket eszik már??? Gondolom étvágya van! Bendi ovival hogy áll?

lola77

Sziasztok!

Lola: az előbb Titeket láttunk a kocsiból, integettünk, de tök sötét volt. Sétáltál a fiúkkal?
Igen, sztk bőrgyógy, Kiss Ildikó dokinő, és ő csak kedden van, 11-től 18-ig. Be kellett jelentkezni és kész.
És a homeogene9? Nekem beszokott jönni az is. De ha sokáig nem múlik, lehet, hogy nem úszod meg antibio nélkül. Tényleg, Noé szopizik még?

Már végeztünk is. Nagyon rendes, fiatal nő. És mégsem 6000 a vizsgálat, mint Danczánál. És ugyanazt csinálta ő is. Az anyajegyeimmel most semmi gond, ami kettőt majd le kell venni, azt sem kell még, fél év múlva vissza kell menni, kontrollra.
Apáé is rendben vannak, bár a kopaszsága miatt ugye sokszor leégett a feje és a hátát is leégette, ezért lecseszte őt és komolyan beijesztette, hogy ebből gond lesz, ha nem vigyáz rá (krém, sapka ilyesmi).

Jági: nagyon rossz volt olvasni soraidat. Én úgy gondolom, bár nem vagyok doki, hogy enyhe depressziód, vagy szorongásod lehet. Homeopátia elég személyre szabott, de én is az ignatia amara-t tudom ajánlani, ch15 vagy ch 30. Gabinak is én ajánlottam asszem. Heti 2*5 golyó, aztán ha jobb, lehet heti egyszer. Keress rá a neten és nézd meg, hogy a tünetek vonatkoznak e Rád és ha igen, próbáld meg nyugodtan, bajod nem lehet.
És magne b6-ot hogy hogy nem lehet szedni szopi alatt? Hisz terhesen is szedjük, nem? A kajára is biztos van ok, biztos a foga miatt is, meg vannak ilyen időszakok a gyerekek életében, hogy rosszabb az étvágyuk. De akár allergiára is utalhat, tényleg. De ne gondolj mindig a legrosszabbra, majd lesz valahogy!
2 havi kaució tényleg nem durva, persze annak, aki kifizeti, igen. De ahogy szoktam nézni a hirdetéseket, mindenhol kb. ennyit szoktak írni.
Migrénre is van valami homeos ám, de pont most olvastam a neten, hogy amilyen fejfájás nekem is szokott lenni, az tenziós és az általában lelki eredetű.
De ha nagyon nem múlik, azért hogy megnyugodj, ideggyógyászatra valahogy el kéne jutnod.

Ha gondolod, mivel közelben lakunk egymáshoz, időnként összejöhetünk a gyerekekkel, beszélgetni, amikor egyik poronty sem beteg.
De bármi van, vagy csak beszélgetnél kicsit, nyugodtan hívj fel! vezetékes telefonod nincs? Iwiwen fent van a vezetékes számunk is.
Sok pozítiv energdzsi!+++++++++++++++

Ja, igen, Gabi is ugyanazt a tesztet ajánlotta, sőt ő még a nevét is ajánlotta, én azt hittem, vérvétellel megy, de vizelettel még jobb.

Na megyek, talán még jövök.

ÁGIKÁM: TÉNYLEG FEL A FEJJEL!!! Végül is egészségesek vagytok, viszonylag jó körülmények között éltek. Lehetne rosszabb is, nem??

:lol:

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lola: szerintem vissza kell állítani a profilban az órát!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvianyu:
Igen láttam egy szürke kocsit, sejtettem is hogy Ti vagytok, de nemigen láttam már... sétáltunk ja, 1 órát fél5-fél6-ig, Soma forró csokizott a Gelatoban...
Szopi: még szopizik, de már nagyon leszokóban... nem minden reggel és este, tegnap rátettem de inkább cumizott csak rajta és utána fájt is a mellbimbóm. Erőltetni nem akarom, de amikor rákap, annyira ééédesen megnyugszik. De aztán hamar elfordul. Szóval sz.tem 1-2 hét és elszakad ez a "köldökzsinór" is... :( :) Azért tök nagy sikernek könyvelem el ezt!

Anyajegy: akkor jó hírek! Ezt milyen vizsgálattal állapítja meg, mármint hogy nem rákosodik v. ilyesmi...? Tényleg férjed hordhatna kánikulában sapit mindig! Mostmár csak betartja!

J.Ági! Tényleg próbáldd meg "lazábban venni" a dolgokat, hátha segít...
Nekem pár éve volt olyan hogy heves szívdogobás jött rám, leginkább este lefekvés után, nagyon megijedtem, dokinál voltam, vérvétel, ekg. Persze minden ok. De azt mondta, nagyon sok fiatalhoz megy ki éjjel ügyeletben ilyen tünetekkel. Sajna idegi-lelki, stresszes probléma van a háttérben MINDIG! Azt mondta, gondolkodjak el rajta, milyen problémám van a magánéletemben és ha nem agyalok annyit rajta, meg fog szűnni!
Így lett! Ja és nem biztos hogy pont akkori a probléma, mint amikor előjön. Lehet hogy fél-1 évvel ezelőtti gondok törnek elő.
Próbálj meg mindent pozitívan nézni, tudom nehéz...
:P

lola77

JÁgi!

Most én is bíztatlak, vígasztallak téged, pedig év elején még a csajok tették ezt velem. Lehet, hogy valami depi féle ez, ahogy EDB anyu is írta.
Család: Neked sem könnyű. Anyud és tesód sem áll nagyon melletted, ilyen téren nincs igazán meg a családod azon része, nem számíthatsz rájuk. De legalább még vannak neked és Te is nekik. Viszont ott van a szerető férjed, aki sokat dolgozik azért, hogy minden rendben legyen. Ott van a két szép gyönyörű gyermeked. Ami viszont azért könnyebbség, hogy Bius délelőtt böliben van. Javarészt ott kitombolja magát, Antóval meg délután eljátszanak. Bár ezt Te tudod inkább, hogy hogy vannak Ők el egymással. Amikor együtt játszanak, kacarásznak annál nincs is jobb. Ezekből is erőt meríthetsz. Az "apróbb" dolgokat is észrevenni, erőt meríteni belőle. Ha süt a nap, "töltődj" fel belőle, mert tudom ilyenkor a borús napok is sokat rontanak a hangulaton. És a te poharad inkább legyen félig teli mint félig üres. Ha érted mire gondolok.
A lakást meg ha ennyit "gond" van vele, inkább jobb lenne eladni talán, mert sok vele a bosszúság. Aztán a kivárás is jobb taktika, mert nem mehet minden simán és azonnal, hátha idővel jön egy tisztességes bérlő.
Menjetek kirándulni, sétálni egyet, kicsit fejet szellőztetni és anyatalikra járni, ez neked mind jót tenne.

Bocsánat, ha nagyon elmélyült lettem volna, szeretnék segíteni picit én is.

Lola!

Szerintem is nagy teljesítmény, hogy ideáig szopizott Noé. Kell neki ez a kicsi is, majd Ő eldönti meddig. Megnyugtatja, biztonságot ad neki. Már én is túlteljesítettem Gerivel a "mércémet" és nagyon büszke vagyok rá, hogy még mindig tart rám igényt.

EDB anyu!

Nem találok az a feljegyzésedet amiben a hasban való gondról írsz. Olvasom hogy vizsgáltatjátok, meg hogy férjed vitte a mintát. De ez most mitől is van? Hirtelen jött egyik napról a másikra?

Gyerekek már alszanak. Geri nagyon nyugtalanul aludt el megint. Felvettem kicsit ringattam visszatettem és elaludt, de nyöszörgött közben. Nem a helyváltoztatásra gondolnék, mert tegnap is ugyanez volt. Inkább fogproblem. Kivi leszek a mostani éjszakára.
Megyek még lefürdök, míg Zoli hazaér.

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi!

Te írtad a 15000. hózzászólást a topichoz! :D

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok! Jó reggelt!

Gabi:
gratula a 15.000-ik hozzászóláshoz! :) Jól felpörgött idén szerintem a topik, aminek nagyon örülök! :lol:

Hasgond: azt olvastad, hogy majdnem három hete hasmenésem van, nem? Egyedül akkor jobb a helyzet, ha bolus tablettát szedek. Aztán kisakkoztam a naptárból, hogy akkor voltunk a plázában Emesének csizmát venni és a kínaiban én ettem csirkét (előtte nap volt az anyatali, de én meki kajára nem gondolok). Mióta volt a gyerekeknél nyáron ez az izé (campylobakter), nagyjából tudom, hogy milyen hasmenésnél lehet gond. Főleg, hogy már régóta tart. Mikor előjött a hasmenés, rá másnap volt az az erős rosszullétem, gyomrom fájt stb. Azóta is fáj a fejem. Na, tegnap kértem széklet tartályt,uram elhozta és apukám elviszi (remélem) a köjálba.
Kb. szerintem szombatra lesz eredmény, és azért akartam tudni, egyrészt, a gyerekek miatt (bár fertőtlenítek magam után biztonság kedvéért), nincs is bajuk hál istennek, másrészt akkor valószínű kell antibio. Ennyi.

Cirmike:
jaj, nem is reagáltam az írásodra tegnap. Nem semmi, hogy Roli így elvan. Hú, nekem is nagyon hiányozna. És csak otthon vannak, vagy valami programjuk is van? Réka nem akart maradni pár napot? Vagy kettő már sok nekik?
És ilyenkor mit néznek Réka vérében? Milyen kontroll?

Ma délután ha nem esik az eső, szerintem kisétálunk a jubiba, sötétedés előtt. Kell a levegő a gyerkőceimnek. Nincs kedve valakinek csatlakozni?
Akik közel laknak? Lola? Jági? Szilvi?

Na megyek, később visszanézek. Ma tészta napom van (juhéééj), úgyhogy ma mindenki milánóit eszik, én sajt nélkül.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lola: nagyon ügyes vagy, hogy sikerült eddig is szoptatni Noét. Én is büszke vagyok, hogy a lányok három hónapja után Bence, még ha tápi mellett is, 7,5 hóig szopizott. Szerintem akkor is ment volna még kicsit, de ő nem fogadta már el! :(
Gabi Te is ügyi vagy! Meg mindenki, aki sokáig szopiztat/ott!:)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lola: Neked akartam még írni, mert kérdezted. Szóval ilyen kis kézi mikroszkóppal anyajegyenként megnéz, amit ő gyanúsnak talál. Egészen közelről, az egyik vége a bőrödön van, a másik meg a szemén. :) Megnézi a felszínét, milyen típusú, milyenek a szélei, ilyesmit. Le is mérte az én kettőmet, beíratta a gépbe és fél év múlva vissza kell mennem, akkor megint lemérik. Ha nem nő, nem változik, nem kell levenni egyenlőre.
Igen, hordhatna uram sapkát, én már évek óta "pofázom" neki, hogy nem és annyit az egy hét barnaság (előtte mindig jól leég, hámlik), hogy később baj legyen. Ha bekeni is a fejét, azt csak azért, mert sokat piszkálom vele. Mondtam, innentől kezdve 50 faktor, plusz fehér baseball sapka. Akár a vízbe is be mehet úgy, nem kell hiúsági kérdést csinálni ebből. Olyan, mint minden pasi, nem vette komolyan a figyelmeztetéseimet.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

Én nem látom, hogy melyik hányadik hozzászólást, ezért nem is örvendeztem, pedig megnéztem, hogy bekerült-e az üzim és mit láttam, hogy LAPTETŐ!

EDB anyu!

Igen az anyatali utánit olvastam, azt hittem annak már vége és ez valami újabb. Hát az jó durva, akkor már jó hosszú ideje tart. Kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény.

Anikó!

Bendi hogy van?? Sikerült oviba visszailleszkedni neki?

Betti!

Hol vagy? Remélem nem azért nem jelentkezel, amiért múltkor! És anyukáddal minden a legnagyobb rendben! Istikének is remélhetőleg jobban van már a szeme és neked is segít ez a felfázás elleni kúra.

Húú csajok én múltkor írattam ugye a nődokival ilyen gyógyit, mert gyakran mentem pisilni, meg olyan kellemetlen volt utána, továbbra is megmaradt az inger, mintha még lenne a hólyagban. Szóval írt valami port. 1 tasak volt benne, éjjel éhgyomorra kellett meginni. Na én hajnalban olyan hasmenésre, gyomorfájásra, émelygésre keltem, hogy majdnem elájultam (az ilyen hasfájások nekem így szoktak kijönni, ha komoly, mensikor is volt hogy ájuldoztam, de konkrétan még nem ájultam el soha) Na és reggel olvastam hogy ezek is lehetnek a gyógyi mellékhatásai. Hát király volt mindenesetre.

Jaj és a legnagyobb hír. Meglett a szekrénykulcs. Ott volt ahol már ezerszer néztem. Nem tudom, hogy került mégis oda.

Már csak a szept. havi befizetett csekkeket kéne megtalálnom valahol! :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

sziasztok!

szeretnék segítséget kérni!
kb 6-7 hetes vagyok, holnap lesz az első vizsgálatom Lollok dokinál és szeretném tudni, mire számítsak! a hüvelyi UH elkerülhetetlen? előre is köszönöm!
kata-nero

Szia Kata-nero!

Mindenképpen megnéz hüvelyi uh-val. Ilyen korai terhességnél így szokták. És gratula!

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Gabi!

Igen, sikerült visszarázódnia Bendinek az oviba. Ez a 3(!) megkezdett hetünk (kopp-kopp). Sőt, olyan jól beindult, hogy tegnap végig futott az oviig. Alig értük utol babakocsival. :D

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Kata-nero:
szia! Igen, valószínűleg elkerülhetetlen! :) Mivel még fiatal a terhesség, így látható a legjobban. Később már, de nem tudom, hányadik héttől csak hasi ultrahangot fog csinálni, szerintem ez kb. a 14-15. héttől van. De ne aggódj, fájdalommal nem jár és a babának sem árt. Lollok doktor amúgy is nagyon jó szakember.

Gabi: örülök, hogy megvan a kulcs! :lol: Hú, nem semmi, amit leírtál a gyógyszer mellékhatásáról. És segített azért a gyógyi? Láztalanok a fiúk?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Tegnap este derült ki,hogy jövő pénteken a digisek jönnek beszerelni a netet,tv-t,így csüt-től nem leszek itt,és valószínű,hogy az anyatalira sem fogok odaérni..... :evil: majd egyszer én is eljutok......ezer bocs mindenkitől!!!!!!!!!!!!!!

Gyors rohanok befejezem a takarítást/ablakok már készen,lakás is,/már csak a terasz van,aztán 11.30-kor rohanok melóba....

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Köszönöm szépen a bíztatás és a kedves szavakat Mindannyiotoknak...Nagyon rendik vagytok!

Tudom, hogy vannak, akik sokkal rosszabb helyzetben vannak, mint mi, mint én, de most nagyon összejöttek a dolgok..És már nem bírtam cérnával.Estére nagyon ramaty voltam, még Anti se szólt hozzám, mondván nem bírja, hogy ilyen idegvbeteg vagyok..Köszi, külön jól esett.Mert hogy őt is éri stressz..Csak az a külöbség, hogy ő egész nap emberek között van, tud kommunikálni én meg nem.Szerintem baromi sokat számít..Na mindegy, próbálok pozitívabb lenni..De nem megy könnyen..Holnap beszélek Ilikével Antika lisztérzékyenségéről vagy nem érzékenységéről. Meg már kellene a puklmonológushoz is időpontot kérnem Biusnak..Jó lenne már túllenni rajtuk és jó híreket kapna...

Ma egész délelőtt rihangáltam..Kellett csinálni a másik lakásról építméyn adós bevallást. Kitöltöttem , bevittem ph.ba egy dolgot nem tudtam rákérdeztem...Kiderült, hogy visszamenőleg is kell fizetnünk, mert amikor megvettük a lakást be kellett volna jelentenünk és azóta adózni..Frankó..Most fizethetünk és kb. decemberre fog ideérni a csekk..Mi jön még????
Na most megyek eszem pár falatot, aztán majd próbálok jönni reagálni is, nem csak a saját bajomat írkálni... :oops:

Betti!

Hogy van anyud???

Ági!

Levizsgáztál már? A héten volt vagy lesz, nem????Levi mekkora már? Dorka nem beteg?

Csilla!

Ti hogy vagytok: Csajok nem betegek? Niki bírja a bölit? Milyen volt a bőrze? Sikerült az ittenire asztalt foglalnod?

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok

Jelentkezem:egész délelőtt csavarogtunk a városban.Igaz Istike tett róla hogy még a bugyimből is folyjon a víz.Dehát igy szép az élet.Anyuhoz is beugrottunk egy percre(kijött a kertbe).Teljesen jól van,már nem injekciókat kap,hanem tablettát.Ma átkerül az örzőből, :arrow: rendes kórterembe.Innem már sztem nem sok és hazajöhet.
Itthon meg gyors összedobtam a rakottkrumplit,Istikét is elaltattam elég könnyen.
Szeme jobban van,már nem csipásodik neki annyira.Őt abszolut nem zavarja,azt mondja nem fáj neki.

Gabi
Végre!!Meglett az a fránya kulcs.Nemtudom irtad-e,de ezidáig akkor zárva volt a szekrény?
Szopi:nagyon ügyesek vagytok tényleg.Egyébként rájöttem,hogy egy gyerek vagy szeret szopni,és akkor mindegy hogy van-e cumija,kap-e teát cumisüvegből stb,vagy nem szeret cicizni,és akkor hiába,hogy nem kap cumit,cumisüveget(cumizavar),akkor sem tart sokáig a szoptatás időszaka.
Na bocsi az eszmefuttatásomért. :D
Használ ez a kúra,a gyógynövényes tinktúra neve Urogin.Valami borzalom,de a hatása a fontos.
Az a por amit kaptál Monural volt?ha igen nem csodálom hogy iszonyat hasmenésed lett tőle.Az egy nagyon nagydózisú antibio.

Jági
Remélem mára elmúlt a ronda migréned,és a kedved is jobb egy kicsit.
Antikámnak csak nem lesz lisztérzékenysége.Szurkolok.
Tudom hogy nagyon kiakasztó,és egy anya nagyon aggódik ha nem eszik eleget a gyermeke.
Megsütötted neki a házi kenyeret?Izlett neki?
Próbálj meg lepihenni te is a gyerkőcökkel délután.
Azt a homeos bogyot én is szedtem,mert már reggel idegesen keltem.

Emeseanyu
Szuper hogy rendben vagytok anyajegy fronton.
Képzeld tegnap az uram is elkezdett vécére rohangálni,plusz hányt is.Mára jobban van.Remélem nem nyalt be valami virust.
Szerintem is klassz hogy felpörgött a topic..Nekem nagyon sokat jelentenek az itt lévő anyukák!!
Hugid még anyudéknl lakik?

Betti

Kép
berna23

Jági
Basszus még ez is.
Nálunk is szarakodnak a fundisok.Szerintem nem lesz pénz csak jövőre.De ezen már nem is idegeskedünk.Igyis van elég dolog ami miatt idegeskedhet az ember.

Anikó
Ha jól számolom akkor Matyi szinte megnégyszerezte a születési súlyát.
Örülök hogy Bendi nem beteg!!
képek:Isti utál öltözködni,nem akar fényképezkedni,a gépben lemerült az elem.De dolgozom az ügyön.Ha végképp kiborít a ded,akkor majd küldök régebbi képeket. :D

Betti

Kép
berna23

Ági! Kérjetek haladékot v. részletfizut az adóra! Milyen bevallás? Már mástól is hallottam, de fin@om sincs kinek kell bevallás, kinek nem! Nem tudsz róla v.mi infót kinek kell bevallást beadnia?
Hú ilyenkor tényleg rossz, ha még a párunk sem áll mellénk! De Ő meg gondolom úgy van Vele, ha este hazajön legalább akkor legyen nyugi, ne stressz! :cry:
Gabi kivárásos taktikája se rossz, tojd le a fűtés számlát, majd befizeted később, sok mindent úgy sem tudnak csinálni...
Ha jövő héten van kedved egyik délelőtt átjöhetnétek játszani Noéhoz, mit szólsz? Mi sem vagyunk messze! Közben innánk egy kapuccsínót édeskével! :wink:

Gabi: hurrá kulcs!Hajaj én is sokszor vagyok így, hogy 1-2 nap múlva ott találom meg a keresett tárgyat ahol már néztem. Sz.tem a másik dimenzióból kölcsönveszi valaki! :shock: :D
Hamenés: durva, most akkor abbahagyod? vagy szedjél mellé bélflóra helyreállító valamit.
Gerinek biztos fog sz.tem is!
Kérdezted egyik nap Noé éranyajegyét. Már nem kell mennünk, összesen 4-szer voltunk kezelésen(fagyasztáson) és már tök halványrózsaszín, kábé fele akkora is dudorosságra is meg átmérőre is mint mikor elkezdtük. Olyan mintha odakapott volna csak...

Cseriviola!
De a digisektől mért nem tudsz jönni????? Hányra mennek? Nem este, nem?

Szilvianyu: én ma nem tudok menni Jubiba barátnőmékhez megyünk Bánhidára... de amúgy tegnap is tök szép idő volt, csak hamar sötétedik, de voltak azért Jubiban rendesen!

Sütőtököt sütök aztán mindjárt teregetek is!

Betti! Akkor Istike is talizott a Mamával??? Szuper hogy már csak tablettát kap, maradjon is így! Gondolom most beállítják Neki az adagot!
Amúgy Gabi asszem felfeszítette a szekrényt ami be volt zárva! :)

lola77

JÁgi!

Csodálkozom ezen az építményadós dolgon. Nálunk az PH küldte a lakás (öröklés) és a garázs (vásárlás) esetében is a bevallási lapot. A lakásnál a fizetés alól mentesültünk is. Nem értem nektek miért kell fizetni?! A garázsnál értelemszerű, de a lakásnál ez nekem magas.
Milyen lett a kenyér? Ízlett Antókának? Hát nem semmi kedves volt tegnap a férjed! Igazad van teljes mértékben, mert nem ugyanaz a kettőtöket ért stressz, ingerek. Én ilyenkor szívesen mondanám a pasiknak, hogy cserélhetünk, aztán meglátjuk ki készül ki jobban és mibe lehet jobban elfáradni. Félreértés ne legyen. Le a kalappal előttük, hogy ennyi minden elvállalnak, hogy a családnak könnyebb legyen, de empátia az nem az erősségük sokszor.

Betti!

Örülök, hogy jól vagytok. Anyudról is jók a hírek. Istikével is találkozott, gondolom ez üdítőleg hatott neki is. Remélem mihamarabb hazajöhet. Talán jövő héten már valamikor. Ha mást nem nov "első" (6-7-8) hétvégéjét már otthon töltheti.
Az a gyógyi volt amit írtál, a leírásából ráismertem, mert rákerestem a neten. Akkor egy lórúgást kaphattam, de még mindig jól vagyok tőle.
A szekrényt már hetekkel ezelőtt felfeszítettem, de ügyesen ám, hogy ha előkerülne a kulcs még használható legyen. Muszáj voltam, mert ott voltak a téli kabijaink és szerettem volna, ha a nagy hideg érkezése előtt kitisztultak volna.

Azt elfelejtettem írni, hogy hogy alakult az éjszakánk (Geri ágya "új" helyen) Hát a tegnap estéből még nem tudtam következtetést levonni, mert hajnali háromnegyed 2-től a nappaliban a FÖLDÖN aludtunk megint. Zoli erre azt mondta, hogy az az ágy bizony rossz helyen van. :D Én még nem bocsátkoznék konkrétumokba csak 1 éjjel alapján. Szerintem (bár fogtól is lehet nyűg) a hasa volt a bibis a dologban. Kicsi füstölt sajtot raktam a kajcsijába, semmi ismeretlent nem adtam neki tegnap. De ezt is kezdem elvetni, mert annyira minimális volt, hogy.... Ja meg most rászokott, este is írtam,hogy altatnom kell és ez így volt most délután is. Nehezen akart elaludni és akkor is ringatni kellett a popóját.
Na még megnézzük ezt az éjjelt.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja én a kivárásos taktikát úgy értettem (arra nem is gondoltam, hogy halogassátok a fűtésszámlát, de igaza van Lolának, sok mindent nem tudnak csinálni) hogy fizetni a rezsiköltséget, amit lehet persze lecsökkentetni amennyire csak lehet (áram, kábel TV) Tudom ez persze "ablakon kidobott pénz", de a félig teli pohár szemlélettel nézve, jön majd egy tüchtig bérlő és minden rendeződik meglátod!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?