Sziasztok!
Jági: ne légy még elkeseredve, még nem biztos, hogy érzékeny Antika. Viszont van egy gyorsteszt állítólag a lisztérzékenység kiszűrésére, ismerősöm is megcsinálta a kislányánál. Asszem csak meg kellett rendelnie a patikában, de vért kellett venni hozzá. Asszem csak ujjból pár cseppet. Védőnő csinálta neki utána. Nézz utána esetleg a neten, vagy kérdezz rá Ilikére, ő biztos tudja!
A pisivel ügyesek voltatok, majd írd meg az eredményét!!!!
Anikó: majd én is küldök képeket, csak majd csinálok még újabbakat is és a kedvenceket elküldöm. Majd csini ruhásat is akarok nekik. Nyomtatás milyen? Teljesen fotó minőséget tudsz nyomtatni?
Bettikém: jót mosolyogtam a kiságy sztorin, hogy nem tűnik fel Istinek, mert alatta annyi játék van!
Köszönöm a kedves soraidat velem kapcsolatban, nagyon aranyos vagy, hogy próbálsz biztatni (meg persze a többiek is). Hülyén hangzik, de én is úgy gondolom, hogy alapvetően csinos lennék (arc, haj ilyesmi), "csak" lennék soványabb. Tudom, hogy a belső fontosabb, nekem is, de szeretném, ha a gyerekeim büszkék lennének rám és ne legyen én a legkövérebb Anyuka pl. az osztályban. Meg hát sajnos a munkahelyek is előbb adnak munkát egy csinos, soványabb nőnek. A munkabírás, a megbízhatóság ezek sajnos sokszor háttérbe szorulnak.
Te is vigyázz magadra a felfázással. Majd ha lesz kis időm, én is utánanézek, mit lehetne megelőzésre is szedni. Esetleg homeopátia? Vitaminok?
Fosás: felhívtam a dokit, asszisztensnek elmondtam, hogy kérnék tartályt, azt mondja, megbeszéli dokival, de lehet, hogy le kell mennem a rendelésre. Mondtam, hogy nagyon örülnék, ha nem kéne, mert nem mindig tudom a gyerekeket kire bízni és levinni a sok beteg közé meg nem akarom. Visszahívtam, mondta, hogy okés, mehetek a tartályért. Ha holnap el tudjuk vinni (apu mondjuk), akkor talán szombatra van eredmény. Ha baj van, akkor is ha elkezdem hétfőn a gyógyit szedni, akkor hétvégére meggyógyulok.
Jobb azért a helyzet, de hát ugye szedem a székletmegkötőt. Majd meglátjuk! (bocsi, ha valakit nem érdekel, ugorja át a beleim históriáját)
Lola: sajnos kiszámoltam, pont gyümi napom lesz jövő hét pénteken. De nem gond, legfeljebb eszek valami gyümi salit, teával. Nem gond, már megtanultam szenvedni!
Verika mondta, hogy ott is van ismerősük, majd megkérdezzük tőle, tud e helyet foglaltatni. Nekem tetszik a helyszín.
Cirmike: örülök, hogy jól sikerült a prágai kirándulás. Én is szívesen néznék fotókat.
A "tanyai" kirándulás is jól hangzik.
Én is azon filóztam, hogy de jó lenne elmenni egy hosszú hétvégére wellnesselni, de hát esélyünk sincs!
Márti már nem csinálja ezt a fogyit, végig csinálta, asszem 8 kilót fogyott tőle, de most a párjával neki álltak megint, valami más fogyinak.
Na megyek, mosogatok, amíg Bence alszik. Meg fürdés, hajmosás. Aztán délután megyünk a bőrgyógyra anyajegy szűrésre. Apáját is nézik. Kicsikre valószínű húgom vigyáz, ha ráér, ha nem, akkor jönnek velünk. Úgyis felváltva megyünk be.Emesét is meg akarom mutatni, van egy anyajegy a hátán, ami problémás.
Sziasztok
Szilvia