Esténként jó sokat tudtok írni. Én 8-kor rendszerint már az ágyamban vagyok, mégha nem is alszok, csak olvasok. Tehát a reggeli mellé nézlek Titeket
.
Tegnap este gyártottam vagy 2 kg krumpliból tepsiben sült krumplit. Sarjaimnak minden képzeletet felülmúlóan ízlett. Megettünk hozzá 1,5 csomag vajat és egy rakat sót
. Nesze neked krumpli diéta
! Ja és mellé néztük a régi Ludas Matyi rajzfilmet. Jó zene, finom poénok, oltári jól szórakoztunk.
Még egyszer cicisebek. Azért nem kell annyira aggódni! Ktc-Katica biztos ad tanácsokat az újévben és tényleg nem kötelező kisebesedni. Bimbóvédőre kár kiadni, ha netán mégis kell, adnak kölcsön a kórházban sterilet, s ha tényleg szükséges, akkor kedves apuka, rokonság elnyargal a patikába.
Reni. Részvétem az adatelszállás miatt. Biztonsági másolat? Kinek kell újra felvinni?
Hát én nem vagyok egy konyhatündér. Beletanulgattam, mert kellett. Ehhez születni kell. Emberem tud alkotni, krémest sütni stb. Szerintem egy jóízű főzelék nagyobb művészet, mint egy mutatós rántotthús-sült krumpli. Süteményben aztán nagyon nem vagyok otthon. Megpróbálok ezt-azt, ami sikerül, az marad. Azért is gyűjtöm a recepteket. Olvasom-olvasom aztán ráizgulok egyikre-másikra. Pl. bukta egy időben ment (pároméknál "kőtt"-nek nevezik), aztán vagy 2x nem sült át, azóta embőc süti. Ő recept nélkül, én könyvből.
Nóri, szívesen beírom, ha az érdekel. Viszont aranygaluskában profi vagyok. Emberem már a rizsfelfújthoz is vaníliasodót követelt. Mondtam, majd ha megszületett a kisember. Most nem vagyok hajlandó órákig állni a tűzhely mellett kockáztatva egy újabb kórházi pihenőt.
Otthon maradók. Én ebben már profi vagyok, bár nekem sok fekvés is van előírva, abban olvasok főleg, meg varrom kézzel ami elmaradt, lehet hímezni is. De a lényeg: lehet csinálni napirendet és kis szertartásokat. Én kényelmes reggelivel kezdek itt a gép előtt, aztán fürdőszoba. Főzés. Mosás. Ha kell, kisebb takarítás. 10-körül tízórai. Séta boltba menéssel. Ebéd. Szieszta. Délutáni séta kertben, állatainknál. stb. Szóval ha reggel kelve eltervezed a napodat, akkor jó lesz
. És nem kell rohanni. Lehet figyelni a kicsire is. Akinek van még lehetősége most pihenjen, mert ha megszületik a baba, eleinte nem lesz rá lehetőség!! Apukákra is most jut még idő.
Bocs, ma én is lotyogok. Megyek csinálok karamellás tejet kucogó fiamnak.