Új privát üzeneted érkezett!

Nóri, nekem elmenni sem gond érte. ha szólsz amikor megsült, indulok és mire odaérek már ehető hőmérsékletű lesz. :lol:
Egy kis anyatejet nem próbáltál az égett kezedre? :wink:

Nos, korai volt az örömöm és a mai dolgozás. Délután olyan szépen nem jutottam klotyóig, hogy "öröm" volt nézni. Meg gatyát mosni. Alig voltam pipa. :evil:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sodó is van! Lefotózzam? :lol: :lol:
Csak épp terítettem Lujzinak a vacsihoz. És gondoltam lekapom mielőtt megbontom. Ízre olyan, mint az aranygaluska, de kb fele annyi a meló vele! Én az aranygaluskát mindig elcseszem ráadásul.

Bori, Te írtad, hogy lekváros bukta jár a frankfurti leveshez? Van recepted? Felcsigázott!
Vendég

Nóri! És ezt a rengeteg sütit amit sütsz, ilyen gyorsan be is termeli a család?

Edit

Kép
ézsóné

A kalácsból még van, de reggelire jó lesz. Egyébként van, hogy egy héten 10dolgot sütök. Utána meg egy hónapig semmit!
Most sütős hangulatom van!

Erre emlékeztek?

http://www.youtube.com/watch?v=_uxaGtVZkwk
Vendég

Hello Csajok!

Hol is kezdjem:

Szana, boldog névnapot!!!!!!!!!

Mellszívó: Nekem az egyik sógornőm esküszik rá a másiknak nem jött be pedig ugyan olyat próbáltak használni. A bimbóvédővel ugyanez a helyzet csak az fordítva. :lol: Én még vakarózom, hogy legyen-e vagy sem... Én nem írom fel a kenőcsnek a nevét, mert tuti elhagyom még addig, de kérlek benneteket, hogy majd emlékeztessetek rá.

Nóri! Remélem már jobb a kezed.

Képzeljétek. Tegnap összeomlott úgy a gépem az irodában, hogy ma azt mondta a rendszergazda, hogy kuka :lol: Jó kicsit túlzok, de minden elszállt róla. Úgyhogy most van ideiglenesen egy laptop azon dolgozom, de az elmúlt 2 havi adataink és dokumentumaink elszálltak... :shock:

Zarja! Hát nem irigyellek az tuti. És a többieket sem akiknek tanulniuk kell... :shock:

Katica. Szép poci. :wink:

Na megyek, átadom a helyem a szerelmemnek. :roll:

Szép estét mindenkinek

bellerreni
Eger

Hogy én is fokozzam a gasztro izgalmakat, anyukám pont most hozott egy tál hájas pogit és diósat. Fini. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Katica!
Jössz holnap reggel vérvételes szenvedésre? Én fél8ra megyek.

Kép
zsizell

Nóri: az mtv 1 honlapján fenn is vannak régi filmek. Arra nem esküszöm, hogy a Kisváros, de az Angyalbőrben tuti. Egyik nap azt néztem. Még mindig sírósra tudom nevetni magam rajta.

Én már hetek óta Hungaricát hallgatok. Bele vagyok szerelmesedve teljesen. Innen már tényleg csak egy lépés a Kárpátia, és pocakosan bomberdzsekiben megyek Parlamentet dobálni. 8) Jó, ez hülye vicc volt. Épp ma olvastam a Komjáthy féle Magyarok krónikájában Buda halálát. Emlékeztek rá? Mert én már nem emlékeztem: a hátam is borsódzott a sztoritól (lehet, hogy most másképp látom ugyanazt) hogy Budát testvére Attila ölte meg és Buda felesége Gyöngyvér megátkozta Attilát és minden leszármazottját.

zarja

Jaj, de ennék egy kis kalácsot! :oops: Világ életemben édesszájú voltam, most meg megvagyok kattanva teljesen az édességtől. Salsa órán kellene lennem, de lusta voltam, helyette sütöttem gesztenyét meg sütőtököt, és most azzal kényeztetem magam. Nóri, Te tudtál főzni, mikor férjhez mentél, vagy közben fejlesztgetted a tudományod?

A jelenlegi konyhám megfelelő méretű, de ha átcuccolunk a drágámhoz, bajban leszek. Igaz, a hely háromszor akkora lesz, lévén amerikai konyhás a nappali. De nem ám eldugva a konyharész, hanem premier plánban a belépőknek. Nem lehet leválasztani, sem eldugni. Örök kupi kontra örök pakolás :shock:

Ma reggel beüzemeltem az új gyűmölcsfacsarót, alma-répalé volt a menü. Utána elmentem az erdőbe sétálni fél órát (itt van a ház mellett), utána egy kis jóga, a munkának csak egykor álltam neki. Bár minden napon ilyen lenne! A kollégák meglepődtek, egyheti távollét alatt mennyit nőt a pocak.

Ez a mellkisebesedés elkeserített. Én kis naiv azt gondoltam, az ilyesmi akkor történik, amikor a gyerkőcnek már jön a foga,de hogy már az elején :evil: Már a gondolattól is fáj a cicim.

Kép
juci-77

Juci!

Én asszem mindig főztem. Vagyis érdekelt, mert zabás voltam. Sose tanultam kifejezetten főzni.
De sokszor felhívom anyut, vagy nagyanyámat, hogy mit, hogy kell? A húgom is elég házias, de nem ennyire. A nővérem meg kész analfabéta. Megkérdezi, hogy mennyi sót rakjon a főzelékbe???? :shock:
Ő azt hiszi, jól főz. De ha mondjuk egy receptben nincs benne, hogy só, akkor nem tesz bele.

De a rutin szerű főzés azóta van, hogy Luca eszik. Előtte, mivel én is melóztam napközben, apa is meg én is kifőzdében ettünk. Hétvégén meg nagyszülőknél ettünk.

Eleinte (bár mindent meg tudtam csinálni) felírtam, hogy miket szeretünk. Amíg nincs a vérében az embernek egy háztartás vezetése, ez másnak vicces is lehet, nem megy kisujjból.

Nekünk vannak bevett kaják, amit mindig egyformán eszünk. Pl. spenót bundás kenyérrel, borsó főzelék rántott csirkével, vagy tükörtojással, krumplifőzelék fasírttal.

Nálam pl nem vált be, hogy húst fagyasztok, mert általában max 1órám van főzésre. De az a maximum. Akkor meg semmi kedvem fagyott hússal szöszölni. Helyette megveszek mondjuk 2kg csirkemellet, meg combokat. Bepanírozom és úgy teszem fagyóba. Így egy főzelék vagy krumplipüré mellé 20perc alatt ott a rántott husi.

Sajna még sokat pazarlok, főleg ha nem tervezem előre meg a menüt. Néha bevásárolok 5napra, de a héten csak 2-ben vagyok otthon, akkor megy a kukába sok minden. :oops:

Sztem nem kell félni tőle. Egy főzelék mindenkinek megy. A pasik többnyire szeretik. A gyerekek is jó esetben. Aztán ha belejössz és csípőből nyomod, jöhet a Wellington bélszín meg a többiek!

(jaj, hogy, hogy ilyen sok vagyok!!!!)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.28 20:47-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.28 20:46-kor.
Vendég

Na-na azért annyira nem, Fejbőr az most nem. De íme egy kedvenc dalszöveg:

Ahogy a madár kibontja a szárnyát, szépen és szabadon, úgy akarom életemet élni, minden áldott napon, ahogy a réten a tavaszi fényben valahol egy fehér virág úgy szeretném naponta én is köszönni a nap színaranyát ahogy a sólyom suhan a szélben hajnalok hajnalán Büszkén és szabadon úgy mint hajdanán, Büszkén és szabadon ahogy a sólyom suhan a szélben a kék égen a Kárpátok fölött.

Gyönyörűséges

zarja

sorry
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.28 20:46-kor.
Vendég

Katica!
Írok privit! :)

Juci!
Te milyen jogász vagy? Illetőleg nem tudsz olyan baráti áron dolgozó jógászt, aki bevándorlási ügyekkel foglalkozik? A nővérem pasijának kellene vízumhosszabbítás. :?

Főzés:
Az én életemben is sokáig fehér folt volt. Aztán belejöttem. Kb. akkor, mikor Apával összeköltöztem - vagyis hozzáköltöztem. És én is anyai, nagyanyai és nővéri segítséggel kezdtem. Soxor még most is igénybe veszem a segítségüket. De már egész jól megy. :) Holnap pl. juhtúrós sztrapacska lesz az ebéd!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

beneildi: A húgomnál meg is értem hogy nem volt teje, mert altatással császározták és a sebe is begyulladt, szóval nem nagyon volt gondolom kedve a szopival törődni. De én alig fejlődtem, mert a más tejétől kipattogtam, a tápszertől meg hánytam. 3 hónaposan már kajáltam a rendes kajákat, mert csak azt tudtam megenni. De remélem igazad lesz és nagyon bizakodó vagyok és nagyon akarok szoptatni. A barátnőmnek is nagyon jól ment a dolog.

zsizell: Nem lehet még nagyon környéket sem megadni, amíg le nem zárul az aukció, mert akkor megállapodnátok aukción kívül és akkor nem kéne kifizetni a jutalékot.

kattkat: Szerintem ha sokat kell fejni, akkor kényelmesebb az elektromos, ha csak azt kell kifejni, amit a baba meghagy, akkor elég a kézi. Valószínűleg éjszaka félkómásan jobb az elektromos, az teszi a dolgát nélküled is.

ktc: Szép poci.
vicky79
Budapest III. kerület

Kakti: én főként gazdasági dolgokkal. Furfangos kis szerződéseket szerkesztek, cégeket menedzselek, adok-veszek-alapítok, workoutolok.

Egyszerűbb, ha megmondjátok, mennyit szántok rá, és akkor meg tudom kérdezni a baráti körömben vállalja-e valaki, aki már csinált ilyet. Jelenleg egy srác jut eszembe a távolabbi ismerettségi körből, nagyon rátermett, főállásban ezzel foglalkozik, nála szerintem 100nál kezdődik a tarifa :roll:

Kép
juci-77

Na csajok kicsit témához visszatérve: nos mi ekkorák vagyunk egy bőrben:
Kép
Persze megint fürdés hajmosás pizsihúzás után jutott eszembe. És a fotó minősége is pocsék. De a lényeg látható, a többit meg nem kell most értékelni. De most nézem, tényleg nagy seggem van, lehet, hogy igazat mondott a doki, meg a Zsolti a hízással kapcsolatban?

Van egy új játékom. Mikor ébren van a Bulcsi, akkor a tenyeremet a pocimra fektetem, és addig fészkelődik a kis kukacos, míg a buksiját a kezem alá nem simogatja. Sőt ilyenkor a bőrömhöz nyomja a kis fejét, szabad szemmel is látható a kitüremkedés. Aztán kezet váltok a másik oldalra. Megint fészkelődés, rugdosás, forgolódás, buksi kéz alá nyugszik a baba. Nagy élmény.

zarja

húúúú, csajok! Már káprázik a szemem a sok babakocsitól! Megint végignézegettem az összes kocsit a vaterán, de nem igazán találtam nekem tetszőt. Illetve ami tetszik (gyönyörű fekete-narancssárga) az nem felel meg minden kritériumomnak (nem bolygósítható a kereke)
Kezdem unni ezt a keresgélést. Lehet hogy kicsit pihentetnem kellene a témát, időm van. :)

Találtam egy nagyon érdekeset:
http://www.vatera.hu/mutsy_urban_rider_babakocsi_155475396.html
Jópofa a kerekek mozgása. http://www.youtube.com/watch?v=Q8fwRTyORqY
zuzmooo

Zarja: szép poci :)
Bulcsi de aranyos! Ez jó játék lehet! :lol:
zuzmooo

Esténként jó sokat tudtok írni. Én 8-kor rendszerint már az ágyamban vagyok, mégha nem is alszok, csak olvasok. Tehát a reggeli mellé nézlek Titeket :D .

Tegnap este gyártottam vagy 2 kg krumpliból tepsiben sült krumplit. Sarjaimnak minden képzeletet felülmúlóan ízlett. Megettünk hozzá 1,5 csomag vajat és egy rakat sót :oops: . Nesze neked krumpli diéta :D ! Ja és mellé néztük a régi Ludas Matyi rajzfilmet. Jó zene, finom poénok, oltári jól szórakoztunk.

Még egyszer cicisebek. Azért nem kell annyira aggódni! Ktc-Katica biztos ad tanácsokat az újévben és tényleg nem kötelező kisebesedni. Bimbóvédőre kár kiadni, ha netán mégis kell, adnak kölcsön a kórházban sterilet, s ha tényleg szükséges, akkor kedves apuka, rokonság elnyargal a patikába.

Reni. Részvétem az adatelszállás miatt. Biztonsági másolat? Kinek kell újra felvinni?

Hát én nem vagyok egy konyhatündér. Beletanulgattam, mert kellett. Ehhez születni kell. Emberem tud alkotni, krémest sütni stb. Szerintem egy jóízű főzelék nagyobb művészet, mint egy mutatós rántotthús-sült krumpli. Süteményben aztán nagyon nem vagyok otthon. Megpróbálok ezt-azt, ami sikerül, az marad. Azért is gyűjtöm a recepteket. Olvasom-olvasom aztán ráizgulok egyikre-másikra. Pl. bukta egy időben ment (pároméknál "kőtt"-nek nevezik), aztán vagy 2x nem sült át, azóta embőc süti. Ő recept nélkül, én könyvből.
Nóri, szívesen beírom, ha az érdekel. Viszont aranygaluskában profi vagyok. Emberem már a rizsfelfújthoz is vaníliasodót követelt. Mondtam, majd ha megszületett a kisember. Most nem vagyok hajlandó órákig állni a tűzhely mellett kockáztatva egy újabb kórházi pihenőt.

Otthon maradók. Én ebben már profi vagyok, bár nekem sok fekvés is van előírva, abban olvasok főleg, meg varrom kézzel ami elmaradt, lehet hímezni is. De a lényeg: lehet csinálni napirendet és kis szertartásokat. Én kényelmes reggelivel kezdek itt a gép előtt, aztán fürdőszoba. Főzés. Mosás. Ha kell, kisebb takarítás. 10-körül tízórai. Séta boltba menéssel. Ebéd. Szieszta. Délutáni séta kertben, állatainknál. stb. Szóval ha reggel kelve eltervezed a napodat, akkor jó lesz :D . És nem kell rohanni. Lehet figyelni a kicsire is. Akinek van még lehetősége most pihenjen, mert ha megszületik a baba, eleinte nem lesz rá lehetőség!! Apukákra is most jut még idő.

Bocs, ma én is lotyogok. Megyek csinálok karamellás tejet kucogó fiamnak.
pammut

Sziasztok!

Zuzmoo!
Mi is láttunk olyan kocsit, aminek a kerekei nem bolygósak, de egy tengelyen, együtt mozogtak.
Apa lebeszélt róla. Nagyon gyakorlatiasan gondolkodik, így úgy gondolta, hogy ebben az a gáz, hogy ha pl. belecsusszansz az egyik kerékkel egy kátyúba, vagy elakadsz egy kőben, akkor a másik is megakad, és esélytelen, hogy a lendület kirántsa a másik kereket a xarból... :) De mindezek felett nagyon jópofa a kocsi! :)

Ma pihizős nap van! Elmegyek az Osanba, aztán sztrapacskézom, aztán délután tököt faragunk, aztán este MECCS! Úgy kikapunk, mint a huzat, de nem baj! Apa szerint ezek nők, így mindenre képesek! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt!

Bori: vanília sodó? Ez vicc? Hát én sem szórakozom a tojásokkal. Dr. V-ker vanília puding, cukor és sok tej. 8dl-1l kb. Akinek nem tetszik... Amúgy jobban szeretem, mint a borsodót. :lol:

Eszter: én kép alapján nagyobbnak gondolom magam Nálad :oops: Tegnap is ültem a kádban a majdnem kifordult köldökömmel és a feszülő csíkocskákkal és azon gondolkodtam, mi lesz még??? Még csak most kezd nőni ez a gyerek! Pont a 27. hétig híztam keveset Lucával. Onnan kezdtem nőni! :evil:

Zsuzsi: ráérsz azzal a babakocsival. Esetleg karácsonyra még nőhet is a rászánt pénzmagocska :D Aki korán megveszi, sztem csak azért, mert nagyon jó vételt talál. Használtban nem érdemes nagyon kompromisszumot kötni. Majd jön másik. Addig meg spórolj, és nézelődj. Ha nem jön jó minőségű használt, hát vegyél egy újat!
Vendég

Tegnap a Minimanóban ezt láttuk:
http://www.taga.nl/

itt minimanós oldal is:
http://www.minimano.hu/termekeink/_ujdonsag/

Hááát... tetszik, tetszik, de az ára fél milla!!!! És ebben csak annyi van benne, amit látsz. Viszont még vásárolható hozzá hordozó és mózes, amivel multifunkcióssá alakítható. Na de fél misibe ez miért nem fér bele???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri: azt azért ne felejtsd el, hogy neked ott van Luca, a pocid, a bőröd már egyszer nagyon kitágult, tehát könnyebben tágulsz (minden szempontból :D ). Ez igaz a pocidra is. Valszeg most nagyobb lesz, mint Lucával volt. Tehát lehet, hogy tényleg nagyobb. Én még sose voltam ekkora (még hízni sem híztam fel ennyire) a sejtjeim még ragaszkodnak az eredeti formációhoz, valószínűleg nehezebben engednek a kötések, kisebb is marad a pocim. De hidd el azért így is szörnyű tükörbe nézni. Még sose voltam ekkora. Mindig azt méregetem, hogy ebből mennyi a Bulcsi és hozzátartozó kiszolgáló egységek és mennyi vagyok én. Így nem olyan rémisztő.

Zuzmoo: nekem személy szerint nem tetszik a babakocsi, nem tudom megindokolni, érzésre nem. Fehér is, külföldi is (hogy veszel hozzá esetleg tartozékot ha kell). Bár én nem vagyok híve a túl extra hiper szuper dolgoknak - általában azokban mindig van kehe - lehet, hogy ezért nem szimpatizálok. De mivel én még sose használtam babakocsit a véleményem az utolsó a sorban.

Csilla és kedves felfázós leánykák:
http://www.natursziget.com/page.php?sho ... /pagenum/1

zarja

Nóri A vaníliasodó nálam is öszvér megoldással készül, mert baromira utálom gőz fölött kevergetni. Tehát van benne tojás is, meg liszt is meg Oetker vaníliapuding is :D . És minimum 2 l kell, mert apa hajlamos kikapni a hűtőből a fazekat és csak úgy benyalni egy csészével :twisted: . Szárazon meg a kutyának se kell az aranygaluska, és ki áll neki egy újabb adag sodónak?
pammut

sziasztok!!

wooow Zarja, nem semmi pocak! Háááát, egyidősek vagyunk, de nekem nincs ekkora :cry: De neked se csúcsos, pedig állítólag fiúkkal az, neked is inkább gömböc 8) 8)

Edit

Kép
ézsóné

Hello Csajok!

Zarja! Szép pocak. Hát én még sehol nem vagyok hozzátok képest, de a köldököm a már kezd kifordulni. Nem korai még?

Pammut! Biztonsági mentés szeptember 1-én volt azért csak 2 hónap ami elveszett. Nem kell mindent visszaírni, de amit kell az természetesen rám marad. :cry: Kibírhatott volna még 2 hónapot. :twisted:

Főzés: Engem anyós nem hagy főzni. Azt mondja, hogy ő nyugdíjas, ráér, ennyi a hobbija, hogy főz úgyhogy legyek szives ne főzni, majd ő ellát minket. Hát így is van. Úgyhogy ha valamit ennék csak telefonálok és megcsinálja nekünk. De amúgy szeretek és fogjuk rá, hogy tudok is főzni, de azért néha nálam is van még telefonos segítség. :lol:

Délután két szerződést is írunk úgyhogy ma tuti túlórázunk kicsit. :shock:

Szép napot mindekinek.

bellerreni
Eger

Zsuzsi!

Ez nekem egész jónak tűnik:
http://www.vatera.hu/titi_triton_green_ ... 44927.html

Kakti! Szívesen emelgetném 4-5lépcsőn a cuccot! Terhesen! :twisted: :twisted: Ez olyan helyeken jó, ahol nincs kátyú, de van bicikliút.
Vendég

Igazad van, Nóri!
Nem véletlenül a hollandok találták ki! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Juj ez nagyon tetszik!!!! Nem evős gyerekeknek! :lol:
http://www.flickr.com/groups/muffintinmeals/pool/
Vendég

Zarja! Hű, te aztán szépen ki vagy kerekedve!

Reni! Nekem is kezd már kifordulni a köldököm, mondjuk nem is csodálkozom rajta, mert sosem volt olyan mélyen. :?

Én magamnak nem szívesen főzök, inkább gyorsan összeüthető kaják jöhetnek számításba. De hétvégén azért megerőltetem magam. :wink: Már persze, ha otthon maradunk. De ha megyünk a szülőkhöz, akkor még annyit sem kell dolgoznom a konyhában. Jah, most hétvégén is ez lesz, mert megyünk a párom szüleihez disznót vágni. Jó tartalmas menü lesz... 8)

Kép
Kép
molmar

Nóri, ez a tipp a nemevős gyerekeknek nagyon teccik!
lara

A köldököm még szépen tartja magát, de tuti, hogy a méh már elkerülte a köldököt, mert jóval felette is szoktam érezni a Bulcsit. Edit! Te sose edzettél kifejezetten hasizomra? Mert lehet, hogy a kötőszöveteid, hasizmod erősebben tart mint az én hasizomgyakorlatot mindig átlustálkodott pocim.

Nóri, ez a zöld babakocsi csúnya, olyan sáskazöld. Bocs

Pammut, igazad van, csak nekem most még itt ez a vizsga, no meg Zsolti is 3 műszakban dolgozik, igazodni kell hozzá. Mostanában olyan reggeliket rittyentek, amikre dolgozó lány koromban nem volt időm. Hétfőnként Alapítványozok majd, keddenként az Alapítvány háttérmunkája jön, szerdán elmegyek agyagolni, csütörtök jóga, péntekre meg barátnőzök. Asszem ez lesz a változó a napokban. de ez a napi rend ez jó ötlet, igazodni fogok hozzá

zarja

zarja: de, fénykoromban, valamikor réges régen, amikor még nő formám volt, és nem voltam lusta, akkor k*rva sokat edzettem hasra, napi 40 percet csak hasizmoztam! Nekem is joval lehagyta a méhem a köldökömet már, Csanád rúgásait már jó három ujjal felette érzem!
Zarja, neked jól fekszik, vagy még nem fordult be?

Edit

Kép
ézsóné

Nóri! Nekem ez az álombabakocsim csak fekete sárga színben. :lol: Már tuti, hogy nekem nem lesz ilyen ugyanis tesómék is ideadták a babakocsijukat úgyhogy most 2 van otthon. Egy téliesebb meg egy sportkocsisabb.

bellerreni
Eger

Kakti: én is láttam ezt a "csodát" már a vaterán is. Hát nem nekünk van kitalálva :)

Nóri: tényleg nem szép zöld ez a kocsi. :roll:
zuzmooo

Na valszeg ezért tart jobban a hasizmod, mint az enyém. Ne aggódj, a következő gyermekkel neked is nagyobb pocid lesz.

Hát a játékomnak köszönhetően össze vissza fekszik, attól függ, épp hol simogatom. Szerintem arra még ráér, hogy beforduljon. Még van helye mozgolódni. Nem ráér 30-35. héten befordulni?

zarja

zarja: Bulcsi biztos aranyos lehet. Az én lányom is beindul a kezemre, persze mindenki másétól meg lenyugszik és nem mozdul. Apának is csak néha sikerül elkapnia, az otthoniaknak meg meg se tudtam mutatni. Én is érzem már a babát bőven a köldököm felett.

ézsóné: Én is pont ezt a három ujjnyit akartam írni. Egyformán haladunk :D
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter!

A 35. hét késő a beforduláshoz. Legalábbis a 32. héten az UH-on ha faros, akkor programozott csaszi. Persze ha később befordul még ok. De a bnőm pont tegnap szült így és már a 28. héten megmondták, hogy vágni kell... :roll:

Nálunk a 24. héttől nézik a fekvést. A 28.-on már jó, ha rendesen fekszik. A 32. meg még van némi esélye. De utána már elég nagy ahhoz, hogy forogjon.

Nem azt mondtam, hogy szép az a kocsi, hanem hogy jó! OK? :lol: De én azt is el tudom képzelni, hogy élőben szép zöld. Meg nekem ez sem csúnya. Inkább max szokatlan a zöld kocsi.
Vendég

Vateráztam néhány rucit itt Nyíregyen. Megyek értük és azt mondta a csaj, hogy van még egy csomó rucija, amiket fel sem tett, megnézem. :)
zuzmooo

Nóri: sztem jó zöld, bár lehet én vagyok lecseszett izlésű :shock: :shock: :shock:
zarja: nekem aszonta a doki, hogy 36 hétig van ideje befordulni, mert amikor mondta, hogy faros, de leginkább keresztbe fekszik, mert uh alatt is pózt váltott, akkor én stresszeltem, hogy mi lesz, és azt mondta no para, 36 hétig van idő :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Nóri, Reni, én is ilyen babakocsit szeretnék, mint ez a zöld, csak ennek a színe tényleg kicsit furi…más színben, de kábé ilyen után kutatok!

Edit, legutóbb nekem is haránt feküdt a bébi, de van még időnk, úgyis pörögnek még benn ilyenkor..
lara

Hahó

Nekem ketteske a 32. héten még faros volt, 36. héten már befordult és sima szülés lett.
De ez elég kellemetlen volt így, mert nagyon éreztem amikor befordult, iszonyúan húzodott a hasam.
és nem tudom, hogy emiatt-e de volt a zsinórján egy valódi csomó. szerencsére nem lett semmi baja.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!!!

Na én tegnap jól elfáradtam, egésznap pesten voltam, ebből 6órát kocsiban ülve...
Nóri: hétfőn nem fogtam hozzá a kakós csigához, de már most mindjárt dagasztom, már minden össze van készítve, csak a vajat puhítom még egy kicsit! :lol: Ha kész lesz nyilatkozom!

Kép
Kép
ronci

Csajok, akik még dolgoznak, nem szenvedtek mocskosul? Nem telik kínzó lassusággal minden perc, amit a munkahelyen töltötök? Én kivagyok, nem tudom hogy fogom még december 18-ig kihúzni. Semmi kedvem ezzel a sok idiótával foglalkozni, tárgyalni velük, megoldani a nyűgjeiket, áááááááááááááá, miért kell annyira az a rohadt pénz? :cry: :cry: :cry:

Edit

Kép
ézsóné

Baba befordulás: 1-eske a 28.héten fordult be, nagyon emlékszem, mert annyira mozgott, mint se előtte se utána. És az UH-n is láccott, hogy már jól feküdt.
A 2-eskénél nem éreztem ilyet, ő titokban fordult be :wink:

Edit, te meddig kínzod magad még a munkahelyeden?????
lara

bocs már a nyafogásért... de szegény uramat is halálra sokkolom már a hülyeségeimmel... szegénynek már biztos k*rvára elege van belőlem

Edit

Kép
ézsóné

lara: dec. 18ig :cry: :cry: :cry: sajna kell a pénz...mivel minimálbéren voltam bejelentve, ha elmennék táppénzre, akkor a fizetésem, és a táppénz közti különbség 80ezer havonta, ami nagyon sok kiesés...lenne

Edit

Kép
ézsóné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?