Új privát üzeneted érkezett!

tudom, hogy én is voltam már hisztis, meg bántó is, sajnálom, mindenkinek vannak rossz napjai

mozza, egyébként Lara már szétszedi a habtapit, most is a külső rész a kezére van rakva, mint egy kistáska, a belső részét meg rágja :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Edua,nem tudom már kik írtak korábban ilyeneket, szerintem nincsenek fekete bárányok. És jó, hogy nem vagyunk egyformák.DE!!!Én spec elvárom az a fajta tiszteletet, hogy ha valami hozzászólásommal nem ért valaki egyet,akkor arra ne ilyen stílusban reagáljon.És szerintem nem vagyok egyedül ezzel. Érzékenység? Naná!!!!Dehát egy igazi nő érzékeny!!! :lol: :wink: 8)

Lili is csodaszép!!De szerintem sem kell kocsiba kabát. Bár én is mindig bajban vagyok ezzel. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


kutyafüle nálam ez a kiveri a biztosítékot, egyszeri beszólás volt, nem az én stílusom, de aznap valami nem volt oké nálam, ez van, azt hiszem megbocsájtható :)

Lara szenved, nem akar aludni, nem akar enni, játszani sem, csak nyafizunk :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 

 
 

Edua,de jó Nektek!Riki üvölt torkaszakadtából.És ha ébren van,akkor folyamatosan.Nem értem mi van vele.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Nos...fogunk még mindig nincs,de délután volt egy nagy ordításunk dédiéknél...aztán elindultunk haza,a babakocsiban be is audt,így köröztem a környéken....Aztán mikor felébredt hazajöttünk,itthon megint ordítás...nagy nehezen megetettem...és most úgy néz ki elaludt! :roll:

Csongi fogaira irigy irigy! :oops: :lol: :lol:
Ági!
Dehogy vagy sok!Így is olyan messze vagy!!!Legalább ide írj gyakrabban!!!Ármin meg nagyon édes továbbra is! :wink:

Eszter!
Ja értem,hát remélem hogy használ akkor!!!!Neked meg már meg kéne gyógyulni egyszer...még mindig ugyan az a baj?Vagy ez már vmi más?Kistesó? :D


Ancsi!
Huuu,ez nem semmi!Én is paráznék a vér láttán!Bár ha ne sok,akkor nagy baj nem lehet!Ha az Éva azt mondta h oké,akkor pláne nem!De azért érdeklődd meg h mi okozhatta,lehet h amit a többiek is írtak!Ettél amúgy sok tejterméket?

annus11
 
 


Niki én meguntam, felkötöttem magamra, itt csönd van :)

Annus most még mindig Szolnokon vagytok?

Mindig elfelejtem, hogy van egy mei-tai-om :)

Délután mi is köröztünk a városban, dokinéni után, már odafelé is bealudt a drága, de utána is sikerült :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi!
Igen,még Szolnokon.A sztrájk miatt nem tudtunk menni!

Niki!
Te nem próbáltad még magadra kötni Rikit????Vagy ilyenkor mit csinálsz mikor ordít?Vmire azért megnyugszik???

Tinu!
Na jött a levél Kínából?


Szofi!
Babauszisok visszaadták a pénzt?

annus11
 
 


Gyöngyi, írtam. mellesleg szerintem egyetlen bejegyzéshez sem született 60 megjegyzés, csak a tiedhez, gratulálok! :lol:

Habtapi, nekünk ilyen volt, de most lent van Vállajon. Az első kép bizonyítja, hogy ha elkezdenek mászni, már nem sokat használ, a másik képen pedig egy kis turpisság van, na, ki veszi észre? :?: :idea: :lol:



Kép

Kép
Vendég
 


Annus,
dehogy kistesó :lol: hacsak nem az arcomban fogant meg, és attól nem kapok levegőt , de ezt kétlem:)
még mindíg az arcüregemmel van a baj és azzal, hogy 7 hete csak a számon tudok levegőt venni.

Zoli átugrott egy családtaghoz , akinek 24-én született meg a kislányuk. Miután eljött felhívott, hogy mennyire édes, és szép és pici és ő kedvet kapott a kistesóhoz :shock: :lol: na neeeeeeeem :) (ez volt az én válaszom :) )

Ármin is nagyon édi.
Lili meg jól be lett öltöztetve :) édes :)

kisLili meg ruhatervező lesz, úgy látom :)

megyek vasalni... :?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Böbi :) én észrevettem :) ki van rakva hogy Gyöngyvirág :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


kutyafüle jól bírod, én már hamarabb kiakadok, ha sír a gyerek, most mégse jött be a mei-tai,ááááá, pancsi után kap egy kúpot :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


hasonlítanak a csajok nagyon :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


csak azt nem értem, ha elkezde utánozni, akkor miért kezd el röhögni? 8) :roll:

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Eszter!
A "hacsak nem az arcomban fogant"-én ezen olyan jót nevettem :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: Nem az arcüreg gyuszi jutott először eszembe 8)


Ildi!Szupi a felirat!



Dóri!
Jut eszembe!Te meggyógyultál már???

annus11
 
 


annus milyen felírat?

nem bírom, elmegyek megfürdetem :),

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Jaj bocs,Böbinek akartam írni :lol: :lol: Na én is megyek...rámfér a fürdés meg a vacsi! :wink:

annus11
 
 


Kutyafüle!
Engem nagyon is érdekel a véleményed!!!! :)
Anyuddal milyen volt az út....jól viselkedett? :roll:
Nem lehet hogy jön Riki foga???????

Lili tündérnyuszi, napok óta olyan jól viselkedik-koppkopp.
2 óra aktivitás, majd 1 óra szunya. Király! 8)
És totál elvan bármit csinálok...a lényeg, hogy közben dumcsizzunk, vagy énekeljünk. :lol:
A legújabb produkció, hogy ha énekelek elkezd folyamatosan nyögni, őőőőőzni...tök olyan, mintha ő is énekelni akarna.
Vagy csak azt kéri, hogy fejezzem be azonnal? :oops: :roll:

Böbi!
Cukker a fotó ill fotók.
Tök pici ez a habtalpi. :shock:
Nem tudom mit kellene akkor a földre rakni. Lilit nem teszem le simán a földre. Fent padlószőnyeg van, arra teszek plédet. Lent meg kő...na most akkor ide mit tegyek. Alternatív megoldás??????

Kép
mozza
 
 


Mozza!
Vastag pléd????Vagy marad a jó sok habtapi....Nem is tudom mi lesz ha Iza is mászik majd,mert az előszoba meg a konyha nálunk is kő...mondjuk a konyhából még talán ki tudom zárni,az előszobában meg van egy szőnyeg....persze nem hiszem h csak azon akarna közlekedni :roll:

annus11
 
 


Mozza: habtapi szerintem nem jó, mert kiszedik a belsejét és rágják. Plusz iszonyatosan koszolódik, nehéz tisztítani. Mi felszedtük és helyette szivacsot tettünk le. De már ez is felesleges volt, mivel Csongi lekúszik, lemászik, legurul stb. róla.

Annus: még mindig nem jött meg a levél!!! :twisted: Kivagyok nagyon. Már haditervet szőttünk, hogy mi legyen. Megpróbálom rávenni a kínaiakat, hogy pecsételtessék le még egyszer és vigyék el személyesen azt a darab papírt a pekingi irodába. Hátha úgy elfogadják, hogy külön megy a pályázat többi anyagától. Meg hogy szkennelje be a postai feladó vevényt és küldje át nekem e-mailben, hogy igazolni tudjuk, hogy ők időben feladták a levelet. Annyira ideges vagyok, mert ugye ott 6 órával előbbre vannak. Most meg kéne írni az e-mailt, hogy holnap tudjon intézkedni a kontaktom. De mi van, ha végül megérkezik csütörtök reggel akár a levél mégis? Akkor tök felesleges a túráztatás...

Én nem tudom, hogy miért lovagoltok Trixi stílusán. Szerintem az indulat nem Adrinak szólt, és ezt ő is elfogadta. Adrinak és másnak is persze, hogy szabad panaszkodni. De miért nem lehet megérteni Trixi szemszögét is? Nem lehet egyszerű egyedül megbirkózni többgyerekes helyzetekkel, úgy, hogy segítség nincs a láthatáron és az embernek tartania kell magát, nem megengedett a gyengeség. És ha az ember megkeményedik, mert muszáj, akkor bizony idegesítő lehet az, hogy másnak nem kellett keménnyé válnia, mert neki más lapokat osztott az élet. Nem hiszem, hogy ez azt feltételezi, hogy Trixi vagy bárki más rosszat akarna annak, akinek jobb (másik tehene). Esetleg ráébresztheti a másikat arra, hogy neki tényleg jobb, és becsülje meg. Persze mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, és ez így van rendjén, de hátha hirtelen más szemszögből ránézve elmúlik a probléma nagyságának érzete.
Elnézést, ha esetleg eme magyarázatommal bárkit megbántanák. (Ezentúl aláírásként ezt fogom csatolni. :lol: )

Kép
Kép
tinu
 
 


Ildi! Igazából nem sokat tudok tenni. :cry: Odamegyek, leülök mellé, megsimogatom, ültömben felveszem, aztán megyek tovább.Ő elkezd nyomban ordítani,én pár perc múlva odamegyek és így egész nap.Nem is tudnám magamra kötni, mert tegnap írtam, hogy hosszasan állni sem tudok, fáj a lábam nagyon.Nemhogy még manó súlyát is cipelni hosszan. El kéne már mennem dokihoz.Azt se tudom milyenhez.Érsebészhez???
Mozza,ari vagy!!!! Holnap megyünk, ma hoztam el kötőtől. Én nem látok fogat, sem duzzadást, jóformán semmit. Mindegy, kedden tanácsadás, és majd rákérdezek, mert tutira nem normális így a dolog.
:cry: :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus, már akartam kérdezni, hogy mi van az öcséd barinőjével??? HOgy oldódott meg a helyzet?

Kép
Kép
tinu
 
 


Niki visszeres a lábad?

Lara egész nap rágna valamit és a keze, az én kezem minden a szájában köt ki, fogacska nagyon nyomul :)

Megpancsiztattam kapott egy mexalen kúpot (ez most új, nem adtak reci nélkül germicidet, pedig Éduánál még a simát nem kellett felíratni, de ez szerintem jobb lesz, eleve nem olyan vastag és könnyebb félbevágni is :) ), aztán evett és be is aludt :)

Ezek szerint Lara nem híve az óraátállításnak :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Mindig elfelejtek valamit :lol:

Niki dentinoxot, vagy valami ilyesmiket nem használtok?, még amúgy mi sem, sőt a chamomillát se adom neki :( :)

Babakocsit bírja?

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Tinu, a többiek nem a stílust kifogásolták szerintem, azt csak én. De nemcsak a Trixiét.Én mindenkiét,aki kemény, és túl szókimondó stílusban ír. A múltkor ugye írtad Szofival, hogy én rosszul fogalmazok.Hát lehet, de nem vagyok egyedül a dologgal.Én pl. biztos nem kezdtem volna így a dolgot, hogy kiveri nálam a biztosítékot. Én szépen, finom stílusban leírtam volna, amit magyarázatként végül Trixi is írt. Mégegyszer nemcsak róla volt részemről szó. Szerintem annyival kedvesebbek is lehetnénk itt egymással.
Előfordul (velem is) hogy elszáll az agyam néha.De ha feltűnik, vagy rám szólnak, hogy valakit megbántottam, általában elnézést kérek. Most írta Ildi is, hogy mikor ő ezt írta anno nekem, ilyen idegállapotban volt. Megértem, ráadásul most ezt kedvesen leírta,ami rettenet jól esett. Csak tudod ez itt olyan gyakran fordul elő, és ez elszomorít. :cry: És én egy évig fórumoztam folyamatosan mikor az eskire készültem, és nemhogy ennyi indulat nem volt, semmi. Voltak viták, félreértések, de egy nagyon kedves stílusú kis fórum volt. És minden ilyen hangnemnél én elszomorodom, mégha nem is nekem szól. De hát én érzékeny vagyok 'hál isten!
Ja, amit akartam.Benkőt én is néztem.Nem tudom már miért, de nem tudtam otthagyni. Nem volt semmi.Megnéztem a videót is. Én nem tom melyik csaj táncolt ott félmeztelen, de csak néztem. Ez nem lehet életszerű. Tutira meg van rendezve. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ildi, igen sajnos. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Tinu!
Jaj...lehet h érdemes lenne azért megkérdezni h mi van ha nem érkezik meg a levél...inkább legyél bebiztosítva!
Nincs azóta semmi....mármint a csajjal.Öcsémmel váltottam 1-2 mondatot,ennyi!Mindjárt dobok képet a blogba!

annus11
 
 


Lányok, alig bírtam visszaolvasni! :D

Ma nagy ügyintézésben voltam! Lefoglaltam az etetőszéket, csütörtökön érkezik áru (jelenleg nem volt a madaras mintásból). Már nagyon várom, tök jó az etetőszék, nagyon profi, és nem olyan batár, mint amire számítottam.
Ha valakit érdekel, most le van olcsózva.
http://babaszafari.hu/shop_art.php?shop_id=9148&cat=825851

Aztán elmentem téligumi-cserére...Amíg cserélték, beugrottam a Brendonba, hogy megnézzem élőben a Peg Peregót. Nagyon klassz, de nem ér szerintem dupla annyit! Nagyon nem! Ugyanazt tudja, és nekem a színvilága, formája jobban bejön a Baby Design-nak, szóval megnyugodtam, hogy jól választottam.

Mozza, gondoltam rád, láttam a fogorvosi széket, szerintem 80000-ért nagyon gagyi! Az ABC design sokkal jobb, de arra figyelj, hogy az a vászonos huzat szerintem nagyon össze tud koszolódni. Nem mondom, sokkal kevésbé elegáns a harsány műanyag, de könnyebben tisztítható, és nem a ferlnőttnek kell tetszenie - agyerekek szeretik az élénk, vidám színeket. remélem nem veszed tolakodásnak, hogy leírtam a véleményem! 8)

Én ebbe a vitába kivételesen nem (nagyon) szólok bele. Tinuval egyet értek abban, hogy mindkét felet megértem, és Kutyafülével abban, hogy a stílus hagyott kívánnivalót maga után...

A képektől elaléltem, még két lányt kell gyártani nagyhirtelen, egyet Csonginak, egyet Álminak... remélem buknak majd a csitrikre, mert egyelőre még nálunk se lesz kistesó.

Húúú, nem tom már mit is akartam, annyi minden volt... De majd jövök még! Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!!

Végre itt. Hála az óra átállításnak Gabi, 8 helyett már 7-kot alszik:)
Reggel viszont korábban kel.:( Valamit valamiért.

Mi is növögetünk. A fogacskák már nagyon jönnének, sokat nyüszörög miatta. Az üléssel is próbálkozik.lendületet vesz aztán egy kis ideig tartja magát a kocsiban.

A berregés mellett a legújabb atrakciója, a csettintés. Elleste tőlünk ahogy az ujjunkkal csettintünk és ő pontosan azt a mozdulatot teszi.Csak ugye hangja nincs még.Nagyon édi mert mindig csinálja annyira tetszik neki.

Remélem mindenki jól van.
Sok puszi a babáknak!!

KépKép
harhaj
 
 


Niki most már valami lézeres eljárással tudják orvosolni :)

Böbi nekünk is ilyen a habtapi, még a corából vettem 6 éve :)

Kicsi lány még mindig alszik, Édua meg nyaral a nagyinál :), férjem még nem jött haza, megyek vacsizok :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Hát, ha még nem olyan súlyos,akkor gyógyszeresen is. Remélem tud mondani valami okosat.
Na megyek, kiírom cd-re a dogát.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Köszi lányok,most várakozunk...de nagyon rossz kedvem van,hogy ilyen aggódni valók történnek. Felhívtam a gyerekorvos barátunkat(kórházi gyerekorvos),azt mondta,hogy holnapig figyelgessem.Sok esetben nem tudják,mi okozhatja,de ha megismétlődik holnap is,akkor be kell feküdnünk kivizsgálásra és általában a kivizsgálások után sem jönnek rá,hogy mitől van,de a súlyos dolgokat ki kell zárniuk.
Természetesen nekünk fellépésünk van Bécsben csütörtökön,ami nagyon nem érdekelne,csak a koncert elmaradásának komoly következményei vannak. Persze,Lóci mindennél fontosabb,ez egy pillanatra sem kérdés!!!!(Ezt csak azért írtam,hogy nem elég az ijedség,még ezek a hülyeségek is jönnek hozzá. :( )
Szóval,ennyi,nagyon letörtem,olyan szépnek indult a napunk és teljesen váratlanul ért ez a dolog,amikor a pellust cseréltem.
Én is abban bízom még,hogy esetleg egy kis hajszálér pattanhatott meg,de Zili diagnózisa is lehet,mert nekünk egy tehenet kellene tartani a lakásban,annyi tejet iszom,Mondjuk,ez korábban is így volt és addig szép,egészséges volt a kaki.
Nagyon izgulok,majd holnap az első kakinál kiderül,hogy hogyan tovább.

Kép
f.ancsi
 
 


Kép

Kép

Pár kép a nagy fiúról.

KépKép
harhaj
 
 


Ancsi!
Drukkolok!!!!Remélem h semmi komoly!Amúgy én is sok tejet iszom...Most akor mellőzd a tejet,aztán hátha holnap nem ismétlődik meg!Holnap már megyek haza,ha van vmi amiben segíteni tudok akkor szólj!

annus11
 
 


Gáborka ebben a mellényben!!!!Kész pasi!Még több képet!!!!Jut eszembe!Akkor eldőlt végleg h idén nem költöztök?

annus11
 
 


Hát én nem értem, hogy mi volt a baj a stílussal, hiszen elmondtam, hogy nem személyeskedni akrtam, és ezt az érintett is megértette!
Nem tudom már ki írta, (Tinu?) hogy megkeményített az élet! Ebben igaza van, és ezért nem értem mások "nyafogását" Most mielőtt bárki megint kötözködne, általánosságban mondtam, nem a mostani vita kipattantó okára!
Attól, hogy ezt vagy azt mondunk, nyafizunk, még nem oldódik meg a probléma! Azt is írtam, hoyg számomra ez bolhából elefánt! És aki nem olvassa el rendesen a hozzászólásaimat, csak átfutja, de meg sem próbálja értelmezni, azt kérem szépen, hogy ne kezdjen el azonnal kötözködni, és mindjárt a rossz szándékot feltételezni! Tessék a sorok mögé nézni egy kicsit, még ha nehéz is néha! Köszönöm;

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Köszi Annus,nagyon édes vagy!!!!!

Kép
f.ancsi
 
 


Ancsi!
Mondanám h beugrom helyetted a koncertre,de azt hiszem a zongora tudásom...szóval jelenleg egyenlő a nullával 8) :lol: De minden másban állok rendelkezésedre! :D

annus11
 
 


Ancsi, remelem nem lesz semmi reggel!! aztan tenyleg lehet csak egy hajszaler!!!

Trixi, erre inkabb nem irok semmit, de a stilus az "tombol".

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus,
igen igazi kis gazember:) Ha nem figyelek mindent kidobál a járókából.Evés közben pedig betáraz egy keveset a szájába és mikor azt hittem már lenyelt mindent akkor hirtelen kiköpi az egészet, persze pont akkor mikor már az előkét is levettem róla.
Mégsem költözünk, de most munkát is kapott a párom itt Enyingen. Akinek dolgozni fog annak előbb lett a haverja mint a munkatársa.Náluk is baba lesz szóval összejárunk meg minden.És reménykedünk hogy egy hosszútávú meló lesz belőle mert akkor már előrébb tudunk lépni ház ügyben is.

Még rakok képet csak sokáig tart kicsinyíteni őket.

KépKép
harhaj
 
 


ancsi sajnálom, remélem tényleg nem valami komoly dolog :(

mau merre jártál ma? kevés a hozzászólásod :)
ügyi vagy a postásüggyel :)

szofi szép széke lesz Csaninak :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Trixi, ha ez nekem szólt,akkor Te sem olvastam el az én soraimat. Tedd meg kérlek!!!! Én a témához hozzá sem szóltam. A személyeskedést nem tudod megúszni, ha valaki által feldobott témára reagálsz. Ha nem írta volna le most Adri,és úgy írod,akkor megúszod.Ez ilyen. Tudod az nem baj, hogy megkeményített az élet(illetve baj, dehát sajnos nem tehetsz róla, ellene) de hidd el meg lehet az ilyen dolgokat finomabban is fogalmazni és akkor senki sem köt bele abba,amit mondani akartál. Mert elsőre levágtam, hogy mit írtál és mi volt a mondanivalója. És értem Adrit is,én ezért is nem írtam véleményt. És szerintem a többiek is értették, csak a stílus dühített mindenkit, nem a tartalom. És én ezt jószándékkal írtam le, és nem csak Neked, hanem másoknak is szól. :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hajni, Gabi nagyon jóképű kissrác!!!Képeket hozzál még, sokat!Az a mellényes, kész férfi!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hű a férjemet nagyon érdekli, hogy mekkora Lara, mondom neki, erre a válasz, most olvastad ki a gépből a súlyát?

Szerintetek Édua féltékenységből akart ma szurit? csak mert Lara kapott :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Kép

Már most csajozik. Alig lehet levakarni róla a csajokat:D




Kép

KépKép
harhaj
 
 


Ancsi,drukkolok hogy, minden ok legyen de tény rosz érzés lehet és gondolom menyire izgulsz.

Netti, én azért kivi vagyok a Borókás képekre :) .

Szofi, nagyon jó az a etetőszék és nem is drága.

Böbi, azt én is egyből észrevettem, hogy ki van rakva Gyöngy neve :D

Harhaj, nagyon édes Gáborka és az a szerkó nagyon cuki.

Mi ma mégse jutottunk ki sajna Jázmin 6-ig aludt, és késő volt már.Olyan hideg lett itt amúgy.

Már alszanak is. :)

Szép estét nektek is.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Niki!
Nem Neked szólt! Általánosságban írtam, mert sokan csak támadnak egyből, ahelyett, hogy a sorok mögé néznének. Én értettem amit Te írtál! :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Harhaj!
ez nagyon jó hír!!!!Remélem h tényleg hosszú távú meló lesz!!!!Akkor te is jásrz már "babatalira" :lol: :lol:

Jut eszembe!Nagyapám szava járása:mamatali :lol: :lol: Mindig mondtam neki h baba talira megyünk :wink:


Tettem képet a blogba!

annus11
 
 


Na kezdek fáradni(szóismétlés)

Megyek aludni
Jó éjt!

KépKép
harhaj
 
 


harhaj nagyon szép kisfiú Gábor :)

Én meg nem vettem észre, de most visszamentem :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ok,akkor örülök.Mert tényleg nem akartam rosszat. :lol:
Na jó lett a csizma amúgy? Találtam én is egy szépet, 300-ért,még sosem volt használva és megy a kabihoz is. :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?