Lányok, alig bírtam visszaolvasni!
Ma nagy ügyintézésben voltam! Lefoglaltam az etetőszéket, csütörtökön érkezik áru (jelenleg nem volt a madaras mintásból). Már nagyon várom, tök jó az etetőszék, nagyon profi, és nem olyan batár, mint amire számítottam.
Ha valakit érdekel, most le van olcsózva.
http://babaszafari.hu/shop_art.php?shop_id=9148&cat=825851
Aztán elmentem téligumi-cserére...Amíg cserélték, beugrottam a Brendonba, hogy megnézzem élőben a Peg Peregót. Nagyon klassz, de nem ér szerintem dupla annyit! Nagyon nem! Ugyanazt tudja, és nekem a színvilága, formája jobban bejön a Baby Design-nak, szóval megnyugodtam, hogy jól választottam.
Mozza, gondoltam rád, láttam a fogorvosi széket, szerintem 80000-ért nagyon gagyi! Az ABC design sokkal jobb, de arra figyelj, hogy az a vászonos huzat szerintem nagyon össze tud koszolódni. Nem mondom, sokkal kevésbé elegáns a harsány műanyag, de könnyebben tisztítható, és nem a ferlnőttnek kell tetszenie - agyerekek szeretik az élénk, vidám színeket. remélem nem veszed tolakodásnak, hogy leírtam a véleményem!
Én ebbe a vitába kivételesen nem (nagyon) szólok bele. Tinuval egyet értek abban, hogy mindkét felet megértem, és Kutyafülével abban, hogy a stílus hagyott kívánnivalót maga után...
A képektől elaléltem, még két lányt kell gyártani nagyhirtelen, egyet Csonginak, egyet Álminak... remélem buknak majd a csitrikre, mert egyelőre még nálunk se lesz kistesó.
Húúú, nem tom már mit is akartam, annyi minden volt... De majd jövök még! Puszi!