Köszi lányok, az érdeklődést
Márciusban lesz 5 éve, hogy próbálkozunk. Azt hiszem nem volt olyan módszer, amit ne próbáltunk volna (talán fejen állva, fél lábon dél felé fordulva még nem "csináltuk"
), hogy babánk lehessen. A vietnámi cérna beültetéstől, a talpmasszázson át, a különböző teák és homeós bogyók kíséretében, szinte mindenhol voltunk már, vérünket adtuk hematológiai és IR kivizsgálási célokra. 1 vizsgálaton nem voltunk még, az a genetikai.
7 inszemen vagyunk túl, ebből az első 2 egy XII. ker-i központban volt (nem szeretnénk visszamenni), majd jöttek az alternatív módszerek, merthogy mindkettőnkkel minden rendben. Tanár úrnál jártunk 2007 elején, de aztán nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy gondoltuk, így nem mentünk vissza. Idén kerültünk el, egy nagyon kedves dokihoz (magán), aki inszemet is csinál, és a legutóbbi 2 inszemnél, inszem után Pregnyl-t kaptam 2 naponta és Utrot (lehetséges, hogy nem eleget), így az első baba 5+3-on, a második 6 hetesen nem maradt már meg. Pedig láttuk a pöttyünket
Aztán szeptemberben jött az esküvőnk, így úgy döntöttünk pihenünk kicsit, mert nehezen viseltem a majdnem sikerült helyzeteket (ezért is félek a lombiktól kicsit) majd eldöntöttük, hogy szimpatikus hely volt a F.Intézet és visszamegyünk, és végigcsináljuk
Hasba szurkálom én magam bárhol, bármikor és beszedek akármit, de 35 leszek januárban, és valahogy, így 5 év elteltével már nem gondolom úgy, hogy még 4-5 inszemmel majd csak lesz valahogy. Nagyon kíváncsi vagyok Tanár úr véleményére a fentiekkel kapcsolatban, ezért is izgulok, és azért is, hogy ha megbeszéljük a lombikot, akkor mikor is indulhatunk neki. Közben bevállaltam egy államvizsgát januárra (halasztom már jó ideje
) hátha sikerül elterelni a gondolataim
. Szóval így állunk
ismét lendületben, ismét tele reményekkel
És ami még plusz erőt ad, hogy én javasoltam kolléganőmnek az Intézetet és elsőre sikerült nekik a lombik, szóval náluk jönnek az ikrek január-februárban Bocsi, ha hosszú voltam, tudnék még mesélni
sajnos az 5 év sok idő!