Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bocs a laptetőért!!!
Átruházva, akinek épp drukkolni kell!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
:D Én is oda vagyok a hajuktól! :lol:

Zsuzska!
Köszönjük a képeket!Örülök,hogy minden rendben és Bence jó fiú!Olyan szép kisbaba! :P
Ha jól látom Eta(szülésznő) szúrt vénát!Mindkétszer ott tudott lenni velem és hát egy angyali teremtés,nagyon szeretem őt! :P
Olyan hihetetlen,hogy már Bencus is megszületett!Nagyon cuki kis srác!És ahogy leskelődik a pólyából!Édes! :lol: :wink:

phpBB: Kép
belluska

Húúú és még kaptunk képeket!
Kis cuki! :P

belluska

Szia Belluskám!
Igen, végül is kedd este döntöttük el (időben), hogy Eta lesz a szülésznönk. Tényleg egy angyal. Nagyon sokat benézett hozzánk. Mindjárt hozok még képeket!!! Már ha nem baj :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én most is azt mondom,ha harmadikat szülnék és az is császár lenne,akkor is megkérnénk újból Etát,hogy legyen a szülésznőnk!Jó érzés volt,hogy utána is nap mint nap tudtam rá számítani!Sokat segített és hát Sipos doktor és ő együttesen egy "nyugalom bombák",nekem ez volt a lehető legjobb páros és még jó "epidurálos" dokit kaptam mindkétszer!Szóval Eta a legjobb választás!Gondolom nem véletlen,hogy Sipos doktorunk is vele szeret legjobban dolgozni! :wink:

Minden képet örömmel nézünk Zsuzska!

belluska

Zoli,mint BOLDOG apuka! :P
Gondolom már több száz kép készült! :lol: :wink:

belluska

Hát nekem már nem epidurál volt, már császárhoz a spinálist csinálják. De nagyon jó kis team-et fogtam ki. Profi volt mindenki. Bár kicsit vérezni kezdtem műtét alatt, így egy kicsit tovább is tartott, de nem volt vészes. Viszont mint kiderült, a köldökzsinór kétszer volt a kis nyaka köré csavarodva.
Viszont a következő hat óra az borzalmas volt. Remegés, alvós fájdalomcsillapítás, méhösszehúzódás. És végül egy jó kis idegbecsípődés.

Több száz kp még nincs, mert egyszerűen csak gyönyörködünk benne.

Na megyek alduni, mert lassan ébredünk.

Holnap varratszedés. És találtam egy csomót a hónom aljában :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Remélem, csak a hormonoktól van és nem valami komoly. Apának nem is mondtam.

Na szép álmokat nektek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt!

Hű micsoda képek! :lol:

Zsuzska,
szívből gartulálok ehhez a gyönyörűséges kisfiúhoz! Olyan édes kis arca van minden képen, de az a legédesebb, amikor eltűnik az overálban :lol:
Milyen az a spinális? Hallottam már, de nem tudom milyen. :oops: :roll:

i.kata

Kata!
A spinálisnál az érzéstelenítőt a gerincvelői folyadékba adják közvetlenül,az epidurálisnál a gerincvelői agyhártyakörüli térbe adagolják az érzéstelenítőt!Az epidurálisnál nekem nagyon bejött,hogy utána már mikor a babával voltam,akkor is tudtak adni fájdalomcsillapítót a katéteren keresztül(ámbár nem túl sokáig volt rá szükség).
De mindkét orvos szuperül szúrt és nagyon szimpik voltak!

Zsuzska!
Hát akkor neked nem volt felhőtlen a műtét után!
De a kárpótlás gyönyörű és egészséges!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez a lényeg! :P

Gabókám!
Hogy vagy kismami???????Puszi!

Szép napot mindenkinek!

belluska

Belluska,
köszi a választ! Akkor lényegében csak abban van különbség, hogy hova adják, gondolom a hatása ugyanaz.

i.kata

Sziasztok drágáim! :lol: Kata,örülök,hogy hiányolsz,és téged is csókollak Tyúkanyóm! :wink: Képzeljétek,oly boldog vagyok,mert 4 napja nem volt Vuk...No azért itt settenkedik,de sokkal messzebb van,mint azelőtt :lol: Kezdem élvezni a terhességet :wink: Ma voltam terhesrendelésen,minden oké.Pénteken megyünk Apával 4d-re,alig :lol: várom :lol: HBZS!Hol vagy,mi zujs?Drága Zsuzskám!Gratulálok,jaj tudod,hogy nagyon-nagyon irigyellek!Csodaszép Bencuska,én is ilyet rendeltem itthon :lol: :lol: Olyan szép kis család lettetek,öröm nézni! :lol: Tejci alakul,fejsz is?Remélem pihizel,és ne hiperaktivosdit játszol,mint terhesen:) :lol:

salygabó

Tücsi,
nem ma voltál uh-on? Várlak a hírekkel.

Gabó,
na ez szuper! Látod, csak vége lett ennek a róka őrületnek :lol:

i.kata

Megjöttem csajok!
Nem tudom ma mi van a levegőben,de ritkán ilyen hisztisek a gyerkőceim mint ma voltak!Pedig sétáltunk is jó nagyot! :roll:

Kata!
Még csak annyit,hogy ugyan nem értek az érzéstelenítésekhez,de talán a spinálisnál egyszerre juttatják be egy tű segítségével az érzéstelenítőt az epidurálnál pedig katétert vezetnek be,amit nekem is talán 2-3 nap múlva húztak ki(ami teljesen fájdalmatlan).Nekem amilyen nagy félelmem volt az epidurál,olyan kellemes csalódás lett!Semmiség az egész!
Ja és talán az spinálisnál lehet jobban mellékhatásként az őrült fejfájás pár nap múlva! :roll:

Gabókám!
Na,ez szuper!!!!!!!!!!!!!Vukocska kezd jól viselkedni,épp ideje,mert lassan útra kell kelnie reméljük Hbzs-hez! :D :wink:
Húú,PÉNTEK?????Izgi,vajon "kukis" a drága????

belluska

Ladiva, Tücsi,
ma felhívtam azt a dokit, akinél ladiva is volt és az asszisztens azt mondta, hogy nőgyógyásztól kell beutaló és vigyem a férjemet is kivizsgáltatni. Felhívtam S. dokit és szedán mehetek a beutalóért. Igaz a vizsgálatra majd csak november 17-ei héten mehetünk. Bár most megint elbizonytalanodtam, miért nem lehet addig megcsinálni a vérvételt? legalább előbb meglenne az eredménye.
Ladiva, mennyi idő múlva voltak meg az eredmények?

Belluska,
köszi az infókat :lol: Remélem mostanában egyikre sem lesz szükségem, max. ha valami miatt császárral kell szülnöm.

i.kata

Zsuzska, gyönyörűűűűűűű a kisfiatok! Mégegyszer szívből gratulálok!!!!

Katám, igen ma voltam: Dobog a kicsi szíve!!!! 16mm-es petezsák embrió CRL 5 mm!

Örülök, hogy Sipi ad neked beutalót!!!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Tücsi,
:lol: remélem mostmár megnyugodtál kicsit! Gondolom fantasztikus érzés volt látni a pulzálást a monitoron :lol:

i.kata

Tücsi!
Csodás,fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Képzelem milyen hihetetlen számotokra!!!!!Ott van a kis emberke a pociban,tessék csak és kizárólag nyugodtnak és boldognak lenni!!!!Igazán szuper szívecskés hírekkel jöttél! :P Pocak simi!

Kata!
Már alig várom,hogy babásan,egy esetleges császár miatt érzéstelenítést kapjál!Gondolom te is bele egyeznél! :wink:

belluska

Köszi lányok! Fantasztikus volt, főleg mikor Tanár úr bekapcsolta a hangot, ennél a hangnál nincs csodálatosabb a világon, a párom is elsírta magát!
Vendég

Tücsi!Csodás,én képzeld fel is vettem a telcsimre, most az a csengőhangom,Embikém szivdobogása! :lol: Remélem,most már boldog,nyugodt vagy... :wink:

salygabó

Zsuzska!
Tiszta szívemből gratulálok nektek a csodálatos kisfiatokhoz, igazán gyönyörű baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sok-sok puszi neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Tücsi!
Neked is gratulálok, annyira jó, hogy már itt tartasz és hallhattad a babád szívverését, hipp-hopp itt lesz az is, amikor kezd majd ficánkolni a pocakodban!!!! Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Belluska!
Most is mint mindig, csodaszépek a kis lurkók!!!!!!!!! Puszi nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Gabó!
Örülök, hogy róka koma ha lassan is, de reméljük biztosan távozik tőletek... :D Nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon mit hoz nektek a gólya :lol: :wink: :lol:
Kérünk képet majd az Uh-ról! Addig is pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Hbzs!
Mennek a babaragacsok ezerrel és a drukk péntekre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D :D

Kata!
:P :D :P

Szép estét mindenkinek! :lol:

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Zsuzsa, gyönyörűek vagytok, annyira örülök, hogy raktál fel képeket.
Tücsi gratulálok:) szerintem most már megnyugodhatsz, a picike veled marad.

Millió cupp mindenkinek!!!!!!!!
beus84

Sziasztok !

Zsuzska, nagyon-nagyon szép babátok van !!!! :) :) :) :) :)
Hadd gratuláljak újra !!!!!!!!!!!! :D

Hbzs, nagyon drukkolok Neked !!!!! :) :) :D

Gabó, örülök, hogy már nem kerülget a vuk! Kíváncsi leszek, hogy mit mutat nálatok az UH !!!!!!!!!! :) :) :)

Tücsi, örülök, hogy minden rendben, jó érzés hallani a szivecskéjét!!! :) :) :) Elég sűrűn járunk az intézet felé ( inkább este ) mindig benézek, és mindig sok autót látok, és mindig eszembe jut a Tanárúr, hogy mennyit dolgozik !!!!!!!!!!!!

Belluska, ma süt a nap!!! ( itt ) Remélem, ma nem lesz nyügis napotok ! :D :D :D

Ladiva, rég nem voltál ! Miújság ? Mesélj ! :)

Mindenkinek szép napot ! :D
wepe

Sziasztok!

Zsuzska!
Köszi az újabb képeket Bencusról. Gyönyörű kisfiatok van!!! :D

Tücsi!
Gratulálok a szívhanghoz! Remélem, most már teljesen megnyugodtál! Nagyon boldog pocakos időszakot kívánok neked! :D

Lányok!
Köszönöm mindenkinek a drukkokat, de sajnos már nincs szükségem rá. Még szombaton kezdődött néhány csepp barna folttal. Ekkor még örültem is, mert arra gondoltam, hogy talán most ágyazódik be a baba, de azért meg is ijedtem egy kicsit. De aztán egyre erősebb lett, s tegnap megjött... Nem értem, miért, de úgy tűnik, mostanában nálam minden fordítva történik, mint kellene. Hiszen elvileg Duphaston mellett nem jöhetett volna meg. De egyébként is ennyire hamar sosem szokott! (Még csak pénteken kellene tesztelnem.) Nemrég hívtam a Tanár Urat, s azt mondta, csütörtökön menjek 3. napi UH-ra, és vérvételre a férjemmel együtt... :(
hbzs

Kuzsanna, szívből gratulálok nektek, GYÖNYÖRŰ babád van. És akkor facsarodott össze a szívem, amikor a boldog apuka képét láttam, addig csak gyönyörködtem a babóban. Na, kicsit elpityeredtem ezen, hogy nekünk mikor lesz, és az én párom mikor lesz ENNYIRE boldog...
Persze tetézte a pityergést Tücsi írása, hogy DOBOG A KIS SZÍVE!! Annyira örülök neki, úgy meghatódtam. Aztán jött Gabó az "élvezem a terhességet", és nem volt megállás. De higgyétek el, öröm könnyek voltak, és csupa csupa egészséges irigység, ami nem is irigység...

Hbzsuzsi, nálad meg facsarodott az együttérzéstől a kicsi szívem - direkt téged akartalak megnézni, hátha csupa csupa jó hírrel jössz... Nagyon sokat gondoltam rád!!!

Élvezzétek ki ezeket a gyönyörű napokat, állítólag jön a lehűlés!!
Mindenkinek szép napot!!!

Babszi
babszi

Nem találok szavakat,inkább nen is keresek...Babszi,Hbzs sajnálom! :shock:

salygabó

Sziasztok!

Hbzs,
nagyon sajnálom!
Akkor ezek szerint már kezditek is a lombikot? Vagy miért kell máris mennetek a vv-re?

Minnie,
hol marad az élménybeszámoló? Úgy rémlik beígérted múlthéten :wink:

Babszi,
ölellek, fel a fejjel.

Beus,
hogy haladsz a fogyival? Nekem nagyon lassan megy, mondjuk csak másfél hete csinálom élesben :roll: :oops: Úgy érzem 2 lépést teszek előre, aztán meg egyet vissza.

i.kata

Sziasztok!

Kata!
A spinális ugyanolyan, mint az epidurális... ezt is gerincbe adják, lentre.... ó, de doktor Belluska már el is mondta a lényeget :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Igen, itt nincs katéter, rögtön megkapom az érzéstelenítést is.

Gabókám!
Igyekszem én nem hiperaktívkodni, nem is nagyon tudok a becsípődésemtől. Fejek is szopi mellet. Kezd alakulni tejcsim, napról napra nő a mennyiség.
Pociksimi!!!
Rókakoma???

Tücsi!
Gratula Mázli méreteihez!!!! NAgyon szép!!!
Pocisimi!!!!

Hbzs!
NAgyon sajnálom, hogy megjött :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Babszi!
Teljesen meg tudlak érteni.... én is így voltam egy időben.... mindig bőgtem, ha valaki terhes lett, csak én nem.... de el jön a ti időtök is!!!!! Kitartást nektek!!!!

Pocisimi és puszi mindenkinek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok.
Drága Kata, én is valahogy így állok.
Hiába szedem a Met-et, úgy érzem hogy kevés a napi 3X1 az 500mg-ból.
Nem is megy a hasam, semmi változást nem érzek mióta szedem.

Jaj lányok, én inkább úgy érzem, hogy egyre inkább depressziós leszek.
Az idő se megy, a kilók se, pénz sincs, a fogyi teljesen legyengít, már tornázni is utálok.
Na ebből nem tudom hogy mászok ki.

Bibor, egyszer úgy is sikerül neked is!!!
Ez biztos!!!
beus84

Beus,
én is teljesen le vagyok gyengülve, pedig nemrég kezdtem, és igazából éhesnek sem érzem magam. De semmi erőm. Többször meg is szédülök, amikor hirtelen felpattanok a székből. Szeded azt a Lindaxa nevű gyógyszert? Annak az van a tájéokztatójában, hogy okozhat levertséget, és depresszióra hajlamos emberek nem is szedhetik. Lehet attól vagy így magad alatt, nem?
Próbálj meg olyan napokat tartani, amikor csak egyféle kaját eszel, állítólag ez belendíti a fogyást. Ilynek a gyümölcsnapok is, tudod.
Fel a fejjel, olyan szépen fogytál eddig, nem baj, ha most kicsit megtorpantak a kilók, hamarosan megint elindulnak lefelé :wink:

Zuszka,
örülök, hogy minden rendben, de sajnálom a becsípődést. Egy ismerősünknek ilyenkor mindi azt javasolja a dokija, hogy vegyék le az ajtót, tegyék az ágyra és aludjon azon, mert az egyenes és kemény :roll:

i.kata

Kata Nem mertem elkezdeni szedni a Lindaxát, így hogy szedem a Met-et, és féltem, hogy egyik üti majd a másikat.
Vagy nem is tudom.
Szerintem csak kimerülnek az idegeim.
Azért köszönöm, hogy tartod bennem a lelket.
Millió puszi ezért!!!
beus84

Beus,
jól van, mert ahogy olvastam a neten a tájékoztatóját elég brutális gyógyszer lehet. Rengeteg negatívat írnak róla, hogy milyen mellékhatási lehetnek és elev nem szabad akkor szedni, ha babaprojekt van.
De tényleg ne izgulj, vissza fogsz rázódni.
Tudod mit próbálj még? A csalánteát. Arról nagyon sok jót hallottam és olvastam. Én is ittam a sikeres lombik előtt és most is iszom, sőt még a párommal is itatom. Méregtelenítő hatása van, meg immunerősítő is, meg még rengeteg más. :lol: Próbáld ki, nincs rossz íze.

i.kata

Kata!
Igen, elvileg máris kezdünk. Még májusban, az 5. sikertelen inszem után kaptam a sorszámomat novemberre. S most, a 6. inszemnél meg is kaptam a papíromat, hogy amennyiben ez is sikertelen lesz, a következő ciklus 3. és 21. napján jelentkezzek vérvételre. Most rá is kérdeztem a Tanár Úrnál, hogy tényleg menjek-e most, hiszen a 3. napom már holnap lesz, s hogy nem zavar-e be a Duphaston. De azt mondta, menjek most, hogy ezen mielőbb legyünk túl...
Ha nem kellett volna csaknem 5 hónapot várnom a két utolsó inszem között, akkor most már biztosan az injekcióknál tartanék...
hbzs

Hbzs,
és akkor most meg kell várni a 21. napot is és akkor ugye gondolom ha minden rendben, akkor 21. napon kezdesz. Nagyon izgi :lol: Jó ez a gyors kezdés, mert így legalább nem agyalsz ezen túl sokat. :wink:

i.kata

Kata!
Igen, gondolom. Én is valami ilyesmire számítok. És igazad van; olyan gyors ez a kezdés, hogy még nem is gondoltam bele, hogy valójában mennyire "izgi". Majd, ha a csütörtökön túl leszek, már közelebb fog kerülni ez az egész hozzám. Gondolom...
De igazából valahol még mindig bízom abban (bár éppen a gyors kezdés miatt is nem tudom igazán, hogy pontosan miben is és miért), hogy nem fog lombikra sor kerülni. Annyira el akartam kerülni, és még nem tudok belegondolni, hogy hát úgy néz ki, mégiscsak sor fog kerülni rá...
hbzs

Hbzs!
Nagyon sajnálom! :cry:
De bízzunk a lombikban,pláne,hogy itt a topikban is nem is egy az elsőre sikerült lombikos babás!Én nagyon szorítok nektek!

Zsuzska!
Örülök,hogy alakul a tejci dolog!Puszi Bencusnak!

Kata,Beus!
Kitartás a fogyihoz,menni fog és meglesz a várva várt eredménye meglátjátok! :wink:

Babszi!
Tudom mit érzel!Csajoknak meséltem a találkozón,hogy amíg nem lettem Katával kismama,addig volt hogy már semmilyen rokonságba,ahol gyerekek voltak nem mentünk(párom megtiltotta),mert a hazafelé utat mindig végig sírtam!Volt,hogy mikor a városba jártam be nap mint nap,már "kismama undorom" volt,ezt ne értsétek félre,csak már annyira nem tudtam feldolgozni magamban,hogy nekünk miért nem sikerül a baba!Egyedül a lombikkal elsőre sikerült barátainknál szerettem lenni a kisbabák ellenére,mert tudtam ő megért és ő is járt ilyen cipőben,szóval megértelek benneteket és tudom milyen rossz érzés!De Babszi(és többi lányka)!Tartsatok ki és legyetek bizakodóak!Volt,hogy én is reménytelennek éreztem a helyzetet és hát látjátok még spontán Barnink is lett!És szuper kezekben voltam és vagytok ti is,így sosem szabad feladni és lesztek ti is kismamik!
Az összes esküvői képeteket már sokadjára nézem meg,mert annyira szépségesek voltatok! :P :P :P :P

belluska

Wepe!
Ma nem volt nyügis napunk! :D Lovaknál is voltunk délelőtt! :lol:
Nem bírják ha a négy fal közé vagyunk beszorítva! :D

Pocaklakótok sokat mocorog?Simi neki!!!!!! :P

Minnie!
Köszike!Puszi átadva! :P
Kis csajszinak sok simi!

Krisztám!
Puszillak benneteket és simi a kis lányzónak! :P

belluska

Jó reggelt!

Hbzs,
elhiszem, hogy abban bízol, hogy még ebben az utolsó ciklusban spontán sikerülhet, de na úgy állj a lombikhoz, mint valami, rossz, mumus dologhoz. Inkább csak arra gondolj, hogy ez is közelebb vihet ahhoz, hogy babátok legyen. Nincs ebben semmi rossz, ez csak egy "kis" segítség nekünk. :wink: Fogd fel úgy, mint az inszemeket, mert végülis az is mesterséges megtermékenyítés, csak az méhen belül, a lombik meg kívül.

Belluska,
kitartunk Beussal. Beus amúgy is nagyon ügyi, mert ,ár nagyon sokat fogyott minden segítség nélkül. :lol:

i.kata

Jó reggelt!

Kata!
Hát én hiszek is a kitartásotokban és az elkövetkezendő babás sikeretekben is!!!!!!!

Beus!
Nagy gratula a fogyáshoz!!!!!Csak így tovább!Puszi!

Gabókám!
Ma suli? :evil: :roll:
Pocak simi!!!!!!!

Dezsike!
Már nagyon hiányzol ám!!!!!Pénteken láttalak,de nem tudtunk megállni,mert már így is késésben voltunk útban barátaink felé egy szülinapra pénteken!Párocskám vett ám észre! :D
Írjál már nekünk egy pár sort!!!!!!Na! :P
Puszillak!De még reménykedek hogy hamarosan találkozunk a cd miatt! :lol: :wink:

belluska

Belluska!
Köszi szépen, hogy továbbra is szorítasz nekem! Még nem is írtam, hogy milyen csodaszép képeket raktál fel nekünk a gyerkőceitekről! Gratulálok hozzájuk! :D

Kata!
Köszi a bátorítást! :roll:
A vérvételekre éhgyomorral kell menni? S ha 21. napon kezdek, akkor az elején milyen szurikat kapok? (Mire valók?) Esetleg le tudnád nekem, légy szíves, írni, hogy hogyan megy pontosan egy lombik menete?
hbzs

Sziasztok!
Néhányotokat ismerem már máshonnan és tiszta szívből gratulálok, kinek a csíkjaihoz, kinek a babájához :) és drukkok a próbálkozóknak.
Néha benéznék hozzátok, ha nem baj, mert úgy döntöttünk, újra meglátogatjuk a Tanár urat. Valószínűleg lombik lesz a végső megoldás, amitől kicsit félünk, de ha így kell lenni, akkor így kell lenni :) Végigcsináljuk :)
(ma megyünk konzultációra és mintha először mennék ilyen helyre, kicsit izgulok :) )
sonjus

Szia Sonjus!
Örülünk, ha jössz közénk! :wink: Írsz egy kicsit magatokról? Ha nem először mész Tanár Úrhoz, akkor esetleg már van babátok, és kistestvérért mentek vissza? 8)
hbzs

Hbzs!
Köszönöm a gyerekek nevében is a dicséretet! :P
És tényleg ne tarts a lombiktól,hisz hány babára váró nőnek ez jelentette a megoldást!

Szia Sonjus!
Gyere máskor is és tényleg ha gondolod írjál bővebben magatokról!
Ne félj a lombiktól!!!!!!!És hát főleg,hogy akkor te már ezek szerint tudod is hogy milyen fantasztikus kezekben vagy az Intézetben!Nekem ez adta a legnagyobb erőt!És persze a szuper családom,akik végig mellettünk álltak!Sok sikert nektek és gyors babásodást kívánok!!!!!
Majd írjál mi volt a konzin!

belluska

Hbzs,
ha 21. napon kezdtek (ami szerintem tuti, mert ahogy megfigyeltem először mindenkinek long protokoll van), akkor a 3. napi vv-ig csak a decapeptylt kell majd szúrnod, semmi mást. Ez a szuri az agyalapi mirigyre hat és a petefészek serkentő hormonok termelését lállítja le. De ha esetleg mégis spontán babás lennél, akkor úgy tudom ez a szuri nem hat a terhességre, vagyis nem árthat. :wink:
Aztán majd mész a 3. napon vv-re megint és akkor kapod a stimus gyógyszereket, de ezekről nem írok, mert ez sokféle lehet. Én Puregont kaptam, amit nagyon egyszerűen be lehett adni egy kis tollal.

Sonjus,
üdv a csapatban! Mesélj légyszi kicsit magatokról. A soraidból én úgy veszem ki, hogy még nem volt lombikod, hiszen ha lett volna, akkor nem tartanál tőle :wink:
Hajrá mielőbbi babásodás! :lol:

i.kata

Kata!
Köszi, ez jó hír! - Mármint az, amit a kimondatlan kérdésemre válaszoltál! :wink: 8)
hbzs

Köszi lányok, az érdeklődést :oops:
Márciusban lesz 5 éve, hogy próbálkozunk. Azt hiszem nem volt olyan módszer, amit ne próbáltunk volna (talán fejen állva, fél lábon dél felé fordulva még nem "csináltuk" :D), hogy babánk lehessen. A vietnámi cérna beültetéstől, a talpmasszázson át, a különböző teák és homeós bogyók kíséretében, szinte mindenhol voltunk már, vérünket adtuk hematológiai és IR kivizsgálási célokra. 1 vizsgálaton nem voltunk még, az a genetikai.
7 inszemen vagyunk túl, ebből az első 2 egy XII. ker-i központban volt (nem szeretnénk visszamenni), majd jöttek az alternatív módszerek, merthogy mindkettőnkkel minden rendben. Tanár úrnál jártunk 2007 elején, de aztán nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy gondoltuk, így nem mentünk vissza. Idén kerültünk el, egy nagyon kedves dokihoz (magán), aki inszemet is csinál, és a legutóbbi 2 inszemnél, inszem után Pregnyl-t kaptam 2 naponta és Utrot (lehetséges, hogy nem eleget), így az első baba 5+3-on, a második 6 hetesen nem maradt már meg. Pedig láttuk a pöttyünket :) Aztán szeptemberben jött az esküvőnk, így úgy döntöttünk pihenünk kicsit, mert nehezen viseltem a majdnem sikerült helyzeteket (ezért is félek a lombiktól kicsit) majd eldöntöttük, hogy szimpatikus hely volt a F.Intézet és visszamegyünk, és végigcsináljuk :) Hasba szurkálom én magam bárhol, bármikor és beszedek akármit, de 35 leszek januárban, és valahogy, így 5 év elteltével már nem gondolom úgy, hogy még 4-5 inszemmel majd csak lesz valahogy. Nagyon kíváncsi vagyok Tanár úr véleményére a fentiekkel kapcsolatban, ezért is izgulok, és azért is, hogy ha megbeszéljük a lombikot, akkor mikor is indulhatunk neki. Közben bevállaltam egy államvizsgát januárra (halasztom már jó ideje :oops: ) hátha sikerül elterelni a gondolataim :). Szóval így állunk :) ismét lendületben, ismét tele reményekkel :) És ami még plusz erőt ad, hogy én javasoltam kolléganőmnek az Intézetet és elsőre sikerült nekik a lombik, szóval náluk jönnek az ikrek január-februárban :) Bocsi, ha hosszú voltam, tudnék még mesélni ;) sajnos az 5 év sok idő!
sonjus

Sonjus,
2 egymást követő inszem is sikeres volt? Az nagyon szuper! De sajnálom, hogy így lett végük. Viszont így nagyon jó esélyekkel indulsz a lombikon szerintem.
Azt nem lehet tudni, miért lett vége mindkét terhességnek? Vizsgáltak ezzel kapcsolatban?

Hbzs,
nincs mit :wink:

i.kata

Sonjus!
Hát akkor ti is mint majdnem mindannyian sok mindenen keresztül mentetek már!
Annak idején mi is próbálkoztunk minden más módszerrel sikertelenül!
A lombik előtt nekünk 4 év próbálkozás volt és négy inszem!De az jó és pozitív,hogy volt sikeres inszemetek(persze nagyon szomorú,hogy így ért véget)!Abban akkor hasonló a történetünk,hogy nálunk sem volt probléma egyikünknél sem!
Az Intézet nagyon jó választás és sok ismerősünk jár a Tanár úrékhoz,olyanok is akik már máshol is jártak,de mikor összehasonlítják az intézeteket,mindig a Forgács intézetet istenítik(akárcsak én,pedig mi itt kezdtünk és itt is sikerült Katánk)!
Szóval én nagyon bátorítalak,és meglátod lesz megoldás arra hogy legyen babátok!
Nemrég még Wepének,Minninek,Gabónak és Krisztának is szorítottunk és már mocorog a babájuk!
Kitartás Sonjus!!!!!!!!

belluska

Hbzs,
most jutott eszembe, hogy ezt elfelejtettem: Nem kell éhgyomorra menni a vv-re, nyugodtan egyél előtte, vagy vigyél magaddal kaját. Mostanában rengetegen vannak és az is lehet, hogy mondjuk csak 9 körül kerültök sorra. Ne éhezzetek addig :lol:

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?