Sziasztok,
Nagyon cukik a képek minden baba gyönyörü.
A retros rucik nekem nagyon szimpik van ott jópár ami szép kis darab!
Iringó, nagyon édi a pelussal ahogy el aludt.Gyöngy pedig nagyon csini.
KisLili pedig nem semmi ezzel a mutatvánnyal, én gyerekem ilyesmit nem tud.
Riki, eszik már mást is ugye?Az nem lehet hogy éhes?
Szofi, szupi lehetett a kikapcs, nagyidnak sok sok drukkot a műtéthez.
Csongi, nagyon édi nekünk is van pont ilyen kukucsos képünk.
A csicsóka is jó izű szerintem.
Anita, gratulálok a melóhoz, a csajok szépek mint mindig.
Zili, annyira édes pofi Bálint azon a gondolkodós képen.
Gyöngyi, nagyon jóóó a montázs szerintem is igy rakd a mamának lássák a munkamenetelt is.
Álmi, továbbra is annyira édes kispasi, megzabálnám.
Mi hétvégén megint lagziztunk de Ármint este 8-kor a mamánál el altattam és 3 -kor mikor mentünk érte meg se ébredt a drága.És anyósom az ágy mellé húzta a fotelt és ott virrasztott egész éjjel amig mi távol voltunk az ágya melett.Hát kicsit meglepett
Hát mit is akartam még irni?Náluns nagyon húlye esős idő van.
Amúgy én sem szeretem ha egyedül vagyok és valaki itt van mert olyankor nem haladok annyira a 2 gyerekkel mert a vendéggel is foglalkoznom kell.Nekem szüleim 60 km-rre laknak, anyós pedig nem jön hozzánk, tehát nem igazán van ki jöjjön pedig néha jó lenne kis társaság, barátnőimnek pedig van melójuk és nem azzal foglalkoznak hogy én hozzám jöjjenek és nekik nincs babájuk, tehát ha itt vannak elvárják hogy, kiszolgáljam őket és egyebek.Soha nem kérdezte meg senki ha segithet-e valamiben.A húgom ő is elég messze lakik tőlem 20 km neki is van 1 másfél éves kislánya, na de vele csak kb hétvégén ha őszefutunk.
Nálunk ugy van én fürdetem Ármint apa pedig Jázmint, nekünk jó igy de ez igy van mióta a korházból haza jöttünk.Ha pedig nincs itthon akkor egyedül.
Jóóó hosszú lettem....remélem nembaj és bocsi az elütésekért.
még egy kép