Hello!
Én is vagyok, és olvasok.
Én is néha azért nem írok, mert max. helyzetjelentésre van időm, nem tudok mindig mindenkinek a dolgára (örömére/bánatára) reagálni, de ez nem azt jelenti, hogy ne tudnám mi történik vele.
Megbántani meg nem szerettem volna senkit.
Ha nektek jó, hogy néha csak magamról írok, és nem külön-külön mindenkinek, akkor én is jelentkezek.
Bridget kérte, hogy adjam meg a blogcímet, de az az igazság, hogy nem írtam mostanában. De majd pótolom, mert a héten a férjem éjszakás, és én csak ilyenkor jutok ide.
www.szakmarinekati.blogol.hu
Fürtöske, Beze! Lilla már kb. egy hónapja csak egyszer alszik. Éjjel olyan 12 órát alszik, na nehogy azt hidjétek, hogy végig alussza, szopik aztán alszik, vagy felsír, panaszosan, aztán nagy nehezen visszaalszik, szóval mikor hogy. De szerencsére volt annyi eszem, hogy a másodikkal már nem próbálkozom a kisággyal, hanem a földre kihajtható ágyon alszik, így minden oké. Le nem esik sehonnan, alszik is, nincs fenn órákig, szóval nálunk már nincsen kiságy sem.
Aztán délelőtt már nem alszik, hanem ebéd után, kb. fél kettőkor. Általában egy órát, de néha többet. Aztán este fél 9-kor már durmolnak. Az is lényeges, hogy a két gyereket össze kell hangolni, legalábbis a lefekvést, mert egy szobában vannak.
Zsu! Gyönyörű ez a fiúcska! Rakjál csak képeket!
Aztán ha valamiben bizonytalan vagy, akkor csak irjál, segítünk (legalábbis meghallgatunk)!
Kitty! Drukkolok, hogy jól menjen a kezelés! Aztán pihenjél sokat, amikor nem kell dolgozni.
Noci! Irj, ha végre hazajöttetek a kórházból, és meséld el mi történt (vagy már itthon vagytok csak lemaradtam?)
Pendi! Gondolok rád!!! Várunk vissza!
Enis! Te is gyere, de nem kényszerből, hanem amikor jólesik valamit írni! Nem naponta, csak amikor úgy esik jól!
Bridget! Vártam, hogy írsz a topikban a hétfői uhu-ról, de szerencsére kaptunk infot, hogy szépen nőnek a tüszőid!
Szerintem ez k...va jó ír, hogy 7 is növekedésnek indult!!!
Bocsi, de meg kéne tanulnom hozzászólni a blogodhoz!
De ami késik, nem múlik!
Aztán majd gyere vissza ide is!!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá tüszőcskék!!!!
Meg kéne keresnem a számodat, remélem elmentettem!
Kati