Sziasztok!
Itt vagyok,jelentkezem már én is
Azaz igazság,hogy napi szinten olvasok,csak az írás megy nehezen,magyarán d.g lusta vagyok
Tehát nagyjából képben vagyok
Ezért Nagy-Nagy Gratula a Kismamiknak és a leendő Újasszonynak
!!!!
Betti:Neked pedig az új munkához gratulálok
Mindenkinek sokat és boldogat aki mostanában ünnepelt
Nóri:Édes,ügyes Lilcsi lány
Tündi:Zabálnivaló ahogyan énekel Luca és fogja Zsombit
Tündériek
Látszik a videón,hogy nagy az imádat közöttük
Sírást megszokta már Luca?
Szombatra visszatérve,csak este mentünk ki,délután Valiéknál voltunk.Vagyis Zolcsikám már délután óta kint volt,meg a parókián voltak nekik programok és az osztálytársa anyukája meghívta.
A tüzijátékra a két fiút vittem csak ki,Luci itthonmaradt apájával
Linda:A blogban kukkoltam a képeket,micsoda nagylány már Réka
Rólunk pár szó:Milán szeptember 28 óta ovis.Az én ügyes,okos ovis nagyfiam
Olyan büszke vagyok rá,mert azt hittem kemény dió lesz a beszokás,de csak 2 nap volt kis sírás,azóta semmi gond
Kop-kop-kop.Ott is alszik,uzsi után hozzuk haza.Nagyon élvezi,jó kedvvel megy,vidám,eszik!ami nagy szó,mert itthon nagyon rossz evő volt.Csupa jókat mesél,vannak barátai is
Zolcsinak is jól megy suli,jobb,mint az előző év
Talán a nagyiskola,vagy az új tanárok...
Luca kisördög lett...néha olyan hisztiket levág,hogy a hajam égnek áll
Borzasztó akaratos,vannak olyan időszakok amikor egyszerűen nem alszik délben.Nem sír,hanem üvölt a kiságy végében állva
Akkor is,ha ottmaradok vele...Van,hogy ezt este is eljátssza...14 fogunk van,most jön az alsó 2 szemfog. Egyébként kis ügyes,mindent megért,teljesíti amire megkérjük.Általában még mindig autózik,szeret öltözködni,illegeti magát olyankor.Énekel,táncol,fölmászik mindenhová.Viszont beszélni nem akar
Anya,apa,mama,tata,baba,cica,szia,vijág,de,nem,Mina(Milán),Ádá(Ádám)Kikkó(Kristóf)kaka,kakkó(kakaó)-nagyjából ennyi,de ha valamit kér csak mutogat.Meg a maga kis nyelvén beszél,magyaráz,sokszor még mutogat is hozzá az újjával
Egyenlőre úgy néz ki nov.2.án kezdi a bölcsit,ma jönnek családlátogatásra.Nem szívesen viszem,de egyenlőre úgy néz ki mennem kell dolgozni,májusban telik le a szabim,de ugye a helyet nem tartják
Mármint a bölcsiben.
Azt hiszem hirtelen ennyi,jó a nyakatokba zúdítottam
Teszek majd még képeket