Jó reggelt!
Na Melcsi, valami hír??? Ma csütörtök van, ráér Apánk, szóval Marci gyere kiiiii!!!
Moncsika,
De édes lehet! Én is várom már, hogy kívülről is látszódjon, mert én még csak belülről érzem. Bár szerencsére már a büszke apuka is érezte egyszer, ennek nagyon örültem, nagy élmény volt neki
És most ezzel kisérletezel, hogy mit képes még lerúgni a hasadról Peti?
Halkan gratulálok a lakáseladáshoz! Gondolom fizettek foglalót, azután már nem nagyon szoktak visszalépni, mert akkor azt elveszítik. Ha már az ügyvédnél van a pénz, az nagyon jó szerintem!!! Mikor lesz vége az eladásná, tehát mikor lesz 100%, hogy eladtátok?
És utána? Anyósodnál maradtok egy ideig?
Rencsike,
Gyere és mesélj a tegnapi Apánk-randiról! Nagyon kíváncsi vagyok, miket beszéltél meg vele!
Melánia,
Szerintem én még nem is üdvözöltelek újra itthon
Ne haragudj.
Pedig sokat gondoltam rád és drukkoltam, tudom, milyen nehéz ilyenkor kórházban lenni, ugyanakkor az ember legalább biztonságban érzi magát, nem?
Szuper, hogy a barnák elhúztak, és lassan vége az első trimeszternek
Utána minden sokkal jobb lesz lelkileg, meglátod!
Kombináltra vagy integráltra jelentkeztél be?
Kislbus,
Hogy vagy ma?
Chilike,
Veled mi újs? Túl vagytok már a nagy döntésen?
Nekünk nagyon jó volt a szívUH tegnap. A professzosasszony, aki végezte (Hajdú Júlia) nagyon kedves, tüneményes nő...Jól megnézte Szonját, és azt mondta, hogy 100%-ra leteszi a nagyesküt, hogy a szíve tökéletes
Megnézte még a kis arcát is, mert azt a genetikain nehezen tudta ugye megkuksizni az istenhegyin Hajdú Kriszta.. és azt mondta, tökéletes a kis szája is, kaptunk is egy olyan A4-es képet, amin profilból látjuk, nyitott szájjal.
Nagyon vicces volt, mert az UH alatt eszméletlenül ficánkolt Szonja, a dokinő háromszor elmondta, hogy nem semmi temperamentumja lesz a kiscsajnak. Erre nevettünk, és mondtuk, hogy ezen nem csodálkozunk, volt honnan örökölnie, az lenne a fura ha nagyon nyugis lenne
Szóval szuper élmény volt, örülök, hogy elmentünk
És holnapután bababörze... már annyira várom!!!