Húúú, megetettem a gyereket, és mire jövök vissza... nyugalom a hosszú élet titka, lányok.
Ki ilyen, ki olyan. Én nem szeretek egyedül lenni, totál depis leszek tőle, gyerekkel vagy anélkül, mindegy. Segítségem egyáltalán nincsen a férjemen kívül, az én szüleim Erdélyben élnek, ami eléggé messze van
, anyósom Pátyon, neki megvan a saját élete, apósom meg csak nem ugrik át felporszívózni.
Tehát leginkább magamra számíthatok.
Nyavalygás: nem tudom, ki írta már be, hogy nem bírja, ha egy kismamának semmire sincs ideje. Hát jelentem, én ilyen vagyok, gyakran úgy érzem, hogy átcsapnak a fejem fölött a hullámok. Babóka nem olyan, mint aki csak úgy eljátszik magában, még ha játszik is, igényli, hogy ott legyek mellette. Lehet, hogy nevelés kérdése, és én rontottam el. Én nem bírom elviselni, ha hosszan sír, így inkább beadom a derekam, és szórakoztatom.
Ezek miatt a házimunkával csak akkor tudok haladni, ha alszik, vagy ha a férjem vigyáz rá. Ha alszik, akkor próbálok én is aludni, a férjem meg gyakran nincs itthon, ezért nincs időm semmire.
Ma azért tudok jönni, mert tegnap sokat vigyázott rá, és haladtam valamicskét a dolgaimmal.
Adraci: Én sokáig vadásztam az alumínium nélküli izzadásgátlókat, amíg terhes voltam. Sajnos a többségük nem annyira hatékony, mint a sima. A Vichy-ben éppen, hogy van alumíniumsó. Én most Aloe-sat használok, ezt:
http://www.bioszallito.hu/Forever-aloe- ... rmek-39295
A Dm-ben lehet kapni az Aleverde körömvirágos dezodort, az még jó, csak nem szeretem az illatát. A Biosana is alumínium mentes. Én végigpróbáltam az összeset, nekem csak az Aloe-s jött be.
Az alváslaboros sztori annyira nem hangzik jól.
Remélem, nálunk azért normalizálódik a helyzet előbb-utóbb, mert kezdek elfáradni.
Tinu: Csak köleslisztet és B1 vitamint tartalmaz a pépem. Szerintem holnap kipróbáljuk.
Ruha: Ha én kiviszem ebben az időben, akkor body+rugi+polár felső, cipő, sapka, és ha babakocsizunk, akkor takaró. Én úgy tudom, az egy réteg plusz ruha csak újszülötteknél áll. Mindenesetre én nem öltöztetem sokkal vastagabban, mint ahogyan mi öltözünk.
Zili: Jó, hogy nem esett baja Bálintnak. Tetszett az eszkimógyerekes mondás, ezentúl majd eszembe jut, ha Babóka lemászik a játszószőnyegről.
Csicsóka: Igen, Erdélyben ismerik, de én sose voltam oda érte, így anyám főleg azóta készíti el, hogy én eljöttem otthonról.
Na, megyünk sétálni.
Réka