Új privát üzeneted érkezett!

Nóri, állat ez a hűtő, bár nekem csak akkor férne be a konyhába, ha mindent mást kivennék :)

boruska

Már nem tudom, hogy melyik fórumon ígértem, de csináltam friss pocakfotót.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Kicsit sötét lett, pedig feloltottam a villanyt.
vicky79
Budapest III. kerület

Barbi
sajnálom:(

bandázs-ügy: én két streccses farmergatyómhoz használom őket, a cipzár fel van húzva, de nem jön fel már olyan magasan a gatya a pocak miatt. ezek fekete gatyók és a bandázs is fekete, így passzol. én azért szeretem mert jól melegíti a pocakomat. de már nem sokáig jó szvsz ilyenkor már nem biztos hogy érdemes venni.
csak én nem nagyon szeretem a terhesnacikat :roll: :roll: de azért már hordom azokat is. ma terhes kismama farmerszoknya volt rajtam , ez bejön.

hízás: én is már 6-7 kilónál járok de nem lep meg, így volt a másik kettővel is. akkor is sikerült leadni, remélem most sem lesz másként. holnap megyek én is a védőnőhöz. remélem nem megy át támadónőbe :oops: :oops:

konyha: hát én antikonyhatündér vagyok :oops: :oops:
persze a kölkeceknek főzök, meg sütni is szoktam, de én is csak a mindent belekeverős sütiket, muffint.meg gofrit, pizzát, palacsintát...szerencsére a férjem szokott besegíteni a főzésbe (Kénytelen szegényke :lol: :lol: )

mi most gyerekmentesek vagyunk, anyumnál üdül a két ded az őszi szünet alatt:) még a végén moziba is eljutunk :lol: :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

viki, szépen gömbölyödsz! :)

boruska

juti ez a 'támadónő' nagyon teccik :lol:

boruska

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.09 21:51-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Viki, szépen kerekedik a poci. Nekem még nem lóg ki a cickók alól. Na jó, nem is lesz neki egyszerű mutatvány. :lol:

Nóri, klassz a hűtő. Ha cserélni kell -18 éves a kombihűtőnk-, akkor valami ilyen egybe nagy fagyasztó, sima hűtőben gondolkodom, bár nekünk borhűtőre nincs szükségünk.
Luca nagyon édes lehetett. :D

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hát gondolhatjátok, hogy nem vettem volna soha ilyen hűtőt magamtól. Basszus ez egy 1MFt-os cucc. Bemutatódarab lett volna egy konyhastúdióban. A Laci tartozott valakinek fuvardíjjal, ami még nem járt le 7.000.000Ft értékben. A hűtős pasinak meg az tartozik 10MFt-tal. Csak közben csődbe ment a cég, így a hűtős hiába várja a pénzt. Laci eladta a tartozását a hűtősnek. Így 7MFt-ot vissza tudott szerezni. (ez amúgy teljesen legális dolog)

Aztán a hűtős ezzel hálálta meg. Ez nem tudom, hogy legális-e, de jó...
Nem tudom, jó-e, hogy megtartjuk. :oops: A lakás, amiben most lakunk kb 12Mft-ot ér...
Ebből a panelből már tényleg csak a kétmillás, szagelszívós budi hiányzik!
Vendég

Húúú, Nóri: Nálunk egy ekkora hűtő (karácsony és húsvét kivételével) kongana az ürességtől! :shock:

Néha olyan rossz itt a "fórum végén" kullogni. Ami aktuálisan a többséget foglalkoztatja, az engem majdnem egy hónap múlva fog elérni. :(
Másrészt van hogy jól jön, amiken már ti átmentetek. Pl: most nem parázok attól, hogy néhány napja nem mozog annyit a babó, majd beindul. :)

csuppancs: nekem úgy mondta a doki, hogy most kell feltölteni a Mg raktárakat. Lehet hogy most nincs tüneted, de később megnő a magnézium igény. Szerintem a 150mg-os pezsgőtabiból napi egyet nyugodtan megihatsz.
zuzmooo

Zuzmoo, köszi! Nem is vagy a végén. csak 2 nappal járok előtted. :)
Bevált amúgy az új helyed?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri! Nagyon édes a Luca! A hűtőd még engem is kiszorítana a konyhámból, de jól néz ki, pláne, ha mindig tele van finomságokkal. :wink:

Banyanet, támadónő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky! Szép nagy pocak!

Ma nagy lusta napom volt, és most jövök rá, hogy ezt is, azt is csinálhattam volna. Jó mi? :shock: Na mindegy. Feltöltöttem a sütireceptet is a gmailra. Lassacskán kezdek rájönni, mit hogy kell ott csinálni. :wink:

A hétvégén a nagynénéméknél voltunk babázni. 3 hónapos a kis csöpp lyányka, de több mint 6 kiló. Hihetetlenül vette az adásokat: ha nevettünk, ő is vigyorgott, ha sírtunk, akkor ő is rázendített a sírásra. Egyébként meg akkora szemekkel figyelt... :D Gyönyörű, sűrű fekete haja van, remélem a picim sem lesz kopaszka. :lol:
Már most elhoztunk onnan egy szatyornyi babaruhát, így szinte alig kell vennem ruhácskát. Lehet, hogy még kiságyat sem kell vennünk. Kettő már tuti van, harmadik meg 80%, hogy lesz. Így csak ki kell választani, melyik legyen nálunk, a másik kettő meg a nagyszülőknél lesz. Így csak a babakocsi és a pelenkázókomód marad nagyobb összegű kiadásnak. Na, meg valószínűleg a mosható pelus. Nóri! engem érdekelne a pop-in kedvezmény! Igaz, még nem döntöttem milyen pelust választok, de láttam valahol egy táblázatot a mosható pelusokról. Ha megtalálom, majd belinkelem.

Kép
Kép
molmar

Kép
Kép
molmar

Ha-ha. Nem tom, Ti mit gondoltok egy panelkonyha méretéről, DE az enyém ekkora. Szóval az új hűtőnek csak a fele jön ide. A másik fele csak az új helyen lesz hozzácsavarozva!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.28 20:47-kor.
Vendég

Erusverus, te nem voltál az induláskor túlsúlyos, nem? Akkor meg a 10 kg furi, hogy soknak számít…Szerintem azért diétázni nem kell, csak figyelni eztán egy picit jobban. Gondolom csak rád akart ijeszteni a védőnő.

Zuzmoo, láttam azt a babakocsit, amire licitáltál, de nem én vittem el! De tényleg van még idő szerencsére találni egy még ennél is jobbat!

Katica, ez eléggé a belvárosban van, autózás, tömegezés, fél nap :( Szerintem kihagyom sajnos :(

Nóri, juj, de szép nagy hűtő, ez tényleg nagy házba való!

Vicky, milyen szép a pocakod!
lara

Üres hűtő???? De jó is az. Nekem most fullon a zöldséges fiók. A gyümölcsös is. Az első üvegpolc tele van a savanyú uborka, bontott lekvárok, üveges mustár...stb-vel. A másodikon húst és felvágottat tartok. Jelenleg 2kg csirkemell és 0,5kg csirkemáj várja a holnapi panírozást. Kolbász, szalámi, párizsi társaságában.

A következő polcon a tejtermékek vannak. Joghurtocska, pudingocska túrórudicska, kefir, sajt, sajtkrém, vaj...stb. Amit a ded megkíván!

A felsőn épphogy jut hely a maradék főtt kajának. De fazék betevésről nem is álmodom. A méteres kalács csak úgy fér be, ha kiszedek szinte mindent!
Vendég

Jó estét!

Nagyon nem vagyok magamnál... És ez még holnap is így lesz, az tuti. De szerdára szabadnapot kaptunk.
Ma viszont egy tüsszentésnél begörcsölt a pocim... :?

Most megyek aludni. Majd igyekszem holnap jelentkezni!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Az uram megint pálinkát fejt. :evil: Szépen megkértem, hogy költözzön el, vagy menjen nőzni, de ezt nem bírom. Azzal vigasztalom magam, hogy egy ismerős nagypapája a 10emeletes panelban áll neki főzni. Állítólag az utca végén is érezni a cefre szagát...
Garantálom, hogy Luca 10 első értelmes szavában benne volt a pálinka.
Csak tudnám minek küzd vele apjuk, mikor nem is issza?! :shock:

(beszámoló van a kirándulásról a blogban a www alatt)
Vendég

Hello Csajok! Hát mit ne mondjak kb 2-3 órába tellett mire visszaolvastam mindent. A gépem megint összeomlot az irodában, úgyhogy holnap sem leszek. Az jól esett, hogy Editnek hiányzott a nagy szám. :lol: Köszönöm. :oops:

" Néha olyan rossz itt a "fórum végén" kullogni. Ami aktuálisan a többséget foglalkoztatja, az engem majdnem egy hónap múlva fog elérni.
Másrészt van hogy jól jön, amiken már ti átmentetek. Pl: most nem parázok attól, hogy néhány napja nem mozog annyit a babó, majd beindul. "
Zuzmoo. Teljesen egyetértek veled. Én is ugyanezt érzem néha.

Barbi. Részvétem. :cry:

Viki. Szép pocak. Már az én pocakom is lenőtte a cicimet bár nem volt neki nehéz, de már nagyobb van nekem, mint az embőcnek, na az már ritkaság számba megy. :lol: Én azt szoktam mondani a pocakjára, hogy az a sexgép üzemanyagtartája. Ez mindenkinek nagyon tetszik. :lol:

Itt voltak tesómék a kislánnyal. Jövő hónapban lesz 1 éves a kis fruska és elindult. Olyan funcut, hogy az valami eszméletlen. Sok bajuk lesz vele a későbbiekben az tuti.

Összeraktuk a babakocsit. Tesómék is megerősítettek abban, amit már én is sejtettem. Csak így tuti, hogy meg fog benne fagyni a picuri úgyhogy kell vennem egy bunkdazsákot.

Remélem holnap sikerül kijavítani a gépemen a hibát. Ha mégsem akkor este jövök.

Szép estét mindenkinek, holnapra meg szép napot.

bellerreni
Eger

Csuppancs, nekem sem kellett eddig a magnézium, rákérdeztem a dokimnál, azt mondta, nyugodtan kezdjem el szedni. Béres Magnézium + B6-ot vettem, abból csak napi 1 kell. Viszont 2 napja érzem, hogy feszül a méhem. Szerintem nem ez a híres keményedés, de azért nem bánom, hogy megvettem végre a magnéziumot. Ja, és múlt héten egyik éjjel egy pillanatra begörcsölt a lábikrám... Ezek már jelek, hogy ideje volt elkezdeni!
ktc

Csuppancs: Mondjuk úgy, hogy a hátra lévő kb 2 hónapot féllábon is kibírom, mert a kölökre gondolok és nem idegesítem magam. Ahogy a drága férjem szokta kérni, megpróbálom a "szükséges minimumot" teljesíteni és semmi több. Nagyon hiányzik a debreceni társaság :( A múlthéten beugrottam hozzájuk hivatalos ügyben és olyan jól esett, hogy mindenkinek felcsillant a szeme, mosolyogtak, kérdezték hogy vagyunk... már akartak hívni... olyan aranyosak voltak (az egyetemi tanártól az asszisztensekig). (elérzékenyülős smiley) :)

Babakocsi: A Peg Pérego Venezia-ról mi a vélemény? Nem túl kicsik a kerekek? Nekem ez az egy tűnt fel, egyébként tetszik.
http://www.vatera.hu/peg_perego_venezia_babakocsi_hordozo_taska_155280210.html
zuzmooo

Zsuzsi!

Ez egy elég drága kocsi. Én már ajánlottam Barbinak, mert tényleg jó. De jó ha tudod, hogy amit belinkeltél elég régi lehet, mert a bnőmé 3éves és neki már újabb van. Szóval ez két gyereket kiszolgált. Alapból azt mondom, hogy egy kicsit használt jó minőségű kocsi jobb az újnál, de sztem ez már a nagyon használt kategória.
Neked kell eldönteni, hogy mit szeretnél.
Vendég

Sziasztok lanyok!
Ismet jelentkezem. Ma hetfo van, szabadnap, johettem volna, de megsem tudtam. Vegre eljutottunk odaig a koltozessel, hogy hirtelen lett fuvaros (Nori, igy a kerdesem mar nem aktualis, legalabbis ugy nez ki). Viszont eleg hirtelen talalt Feri egy kedvezo hirdetest, igy ma mar el is kellett kezdenem pakolni. Nem mindent, csak majdnem mindent, annyi cucc maradhat, amit a kovetkezo harom hetben hasznalnunk kell feltetlenul, illetve amit majd Feri is haza tud hozni szemelyautoval.
Szoval ma a nagy pihenonapomon valogattam, csoportositottam, szelektaltam, tekercseltem, dobozoltam, meg sorolhatnam.
Es meg sehol sem jarunk. De tenyleg nem. A cuccok harmada nincs osszerakva. :shock: :shock:

A hetem jo volt, legalabbis a munkaval egyre jobban elvagyok. Mondjuk hozzateszem, hogy most mar "I don`t care!" cimszoval jarok be, mar csak harom hetem maradt hatra ezzel egyutt. Szoval nekem mar minden mindegy, utaljak a fizetesemet, intezzek a dolgaimat es hagyjuk egymast elni. :lol: :lol: :lol:

Erik baba: koszoni, jol van, legalabbis gondolom. VAnnak nagyon aktiv es kevesbe aktiv napok. De osszessegeben tobbet porog, mint amit nem. Csak ugy rebegteti a felsomet, ha eppen nem hat reteg ruha van rajtam. :D
Par napja egesz nap a hurokat feszitette. Nemtom maskepp leirni. Kristoffal ilyen fajta magzatmozgast soha nem ereztem.
Olyan erezessel mozgott, mintha egy hur lenne kifeszitve a mehemben, o pedig azt pengetne. Sokszor egymas utan. Es majd egesz nap csinalta. Nagyon vicces volt, bar a vegen mar kezdett idegesiteni, hogy mi lehet ez. :roll:
Ti ereztetek mar ilyet?

Sutes-fozes: en imadok, mindkettot. Van is hozza mindenfele berendezesem, de asszem, hogy nekem soha semmi nem lenne eleg. Soha nem tudnam annyira felszerelni a konyhamat, hogy ne tudnek meg valamit venni.
Nori: tetszik a robotgeped, en is beruhaznek egy ilyenre szivesen, mert szerintem tok megeri. Mar nezegettem is hasonlokat, de meg varok vele. Ugyanis kulon-kulon mar minden megvan tulkeppen (kiveve a husdaralo, de az is azert nincs, mert eddig meg soha nem volt ra szuksegem). En allandoan azt szajkozom Ferinek, hogy minek egy valamibol tobbet venni, allandoan cserelni, miert ilyen telhetetlen. Szoval most egyenlore nincs pofam konyhagepet cserelni, mert utana visszahallgathatnam a sajat szovegemet kb ket evig.
Szoval varok meg egy par honapot.

Vasarlas: en meg mindig nem vettem semmit. Egyszeruen keptelen vagyok. Utalok vasarolni!!! Kelengyet meg foleg. Meg olyan sok ido van hatra, hogy nem erzem a szukseget, valamint egyenlore meg arra kellene rajonni, hogy hol is fogunk elni, amikor a baba szuletik. Asszem ez talan fontosabb, mint a babaruha vasarlas...
Igaz, nekunk sok ruhank maradt, de azert szeretnek venni nehany ujat is Eriknek, ne csak a Kristofet kapja meg.
Illetve nehany egyforma szerelest is venni akarok a sracoknak.
Most a vasarlasba bele kell huznom, mert amit veszek, azt innen akarom vinni, nagyobb a valasztek (nekem ugy tunik) es sokkal gazdasagosabb. Kristofnak is bevasarolok ruhabol a kovetkezo fel evre. Egyenlore a teli cuccoknal tartok. Mar lottem egy baromi jo GAP telikabatot kevesebb, mint fel aron, most rendelem az overallt, sapkat, kesztyut, miegymast.

Babakad: nekunk is formatervezett kadunk volt. Elso korben. Jonak tunt, merthogy nem kell tartani a gyereket, stb, de ettol fuggetlenul ugyanugy tartani kellett. Merthogy a furdeteshez hasznalt olaj miatt csuszott a kad, nem maradt meg Kristof ott, ahol kellett volna. Viszont iszonyat hamar kinotte, harom honapos koraban mar nem fert el benne kenyelmesen, igy vettunk egy sima, olcso nagyobb kadat, abban hat honapos koraig elvolt, azota a zuhanytalca aljaban furdik a legenyke, mert nekunk itt kadunk nincs sajnos.
Igy nezett ki a formatervezett kiskad, a kep keszitesenek pillanataban raktam epp bele a babat, de az egyik kezem benne is kellett, hogy maradjon. Kép
Azt is hozzateszem, hogy ezen a kepen a babocam meg nincs egy hetes (az en fejem meretebol is latszik, hogy szules utan keszult :lol: ). Es mar itt sem tunik olyan rettenet nagynak a kad.
De talan ezen is latszik belole valami: Kép
Mi a hordozot sem tudtuk kihasznalni, ot honaposan kinotte Kristof (suly szerint meg nem, de meretre mar igen). Hat honapos sem volt es kellett venni autosulest. Pedig en ugy biztam abban, hogy 8 honapos koraig eleg lesz a hordozo, mint mas gyereknek. De nem.
Itt egy foto ismet, ezen csak a felsoteste latszik, de elarulom, hogy a labai mar kilogtak a hordozobol, nem csak fent toltotte ki. Jah es itt negy es fel honapos: Kép

Anyukak! Van kozottetek olyan, akinek a mar nagyobb gyerkoce kisebb koraban iszonyatos gyorsasaggal nott? HOgy alakult kesobb? Mikor lassult a folyamat?
Csak azert kerdezem, mert most mar kicsit kivancsi vagyok, hogy Kristof mikor fog felzarkozni a kortarsaihoz meretben. A teli kabat vasarlasnal kicsit meresztgettem mar a szemem. Normal ruhabol (nadrag, pulcsi) 18 honaposoknak valot hord, ami itt 86-os, viszont kabatbol, body-bol mar konkretan a 2 eveseknek valot kellett valasztanom, ami 92-es.
A multkor a jatszoteren is hulyenek nezett egy lengyel anyuka, ugyanis Kristof kicsit magasabb volt a fianal. Csak eppen az o fia mar jatszott, szaladt, Kristofot meg kezenfogva vezetgettem, de inkabb maszni akart. Es nem birta tovabb az anyuka, megkerdezte, hogy mennyi idos a gyermekem, mert az o fia masfel eves mult, gondolja hogy az enyem mar ket ev koruli, de ugy latja, hogy igencsak le van maradva a mozgasfejlodese.
Es furcsan nezett, amikor bejelentettem, hogy tiz honapos mult (akkor), szoval igencsak jo a mozgasfejlodese, csak eppen nagy baba.
Mindegy, en nem banom, az en fiam, en is magas vagyok, csak elgondolkodtam, hogy vajon mi lesz jovore, ha ez igy meg tovabb? Hol talalok majd neki harom evesekre valo bodyt peldaul?

Hizas: en most nagyon egyenletesen haladok. a 20. het ota heti fel kg plusz, azt hiszem. Ugy remlik, hogy a huszadik heten jartam ket es fel kg-nal, azota negy het telt el, most jarok 4,5 kg-nal. Ez nem tunik se soknak, se kevesnek.
Viszont amiota dolgozom jol felborult a kajazasom. Delben eszem eloszor, addigra mar egy komplett hazinyulat is felfalnek. Neha bent csipegetek, ha van valami nekem valo. Negyre hazaerek, akkor megint eszek, mert anyosom foz. Szoval ket "normal" etkezesem van egy nap, de azok rossz idopontban.
Sebaj, vege lesz a melonak es ismet visszaallitom magam.

Most hirtelen ennyi, ez is sok belolem. Majd meg hozzateszek, ha eszembe jut valami.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.09 21:54-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Na Csajok!Jól kicseszett velem a védönö! Aszonta jöjjek 6ra a nyomorult vérvételre. Hetek óta nem bírok felkelni fél6kor. Na ma megtettem. Vérvétel: 6.30tól.
:twisted: Remek. A nyanyák már gyűlnek. Foglalják a helyeket. Az egyis simán átült a helyemre amíg a kukához léptem. Pedig a táskám is ott volt. Ráült. :shock: Hazamenni már nincs értelme. Otthon úgyis mindenki alszik. Cserébe lopom a netet tölük. Fantáziadús egy jelszavuk van!!
Vendég

Ez az, Nóri!

Csak élelmesen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zuzmoo, én nekem tetszenek a Peg Perego Veneziák, de ahogy Nóri is írta, ez egy régebbi darab, Lillunál 2007. tavaszán már újabbat árultak, tudom, mert néztük.
Én csak azért óvnálak ilyen befektetéstől, mert ha két gyereket akarsz benne a sajátokból is látni, azt nem vagyok biztos benne, hogy már kibírja :wink:

Én tudok olyat is, aki mindig használt kocsikat vett, kicsit rosszabbat, aztán tönkrement, újabb használt... csaj többet költött kocsira, mint én újonnan és soha nem volt pont megfelelő, új kocsija, nekem meg a megkímélt saját kocsim ott várja Lénit. Szóval tényleg nézd meg mit veszel. És ezzel nem a használt ellen beszélek, tudok olyan kocsit, ami két gyerekkel alig volt tolva és szinte zsír új, de sok rossz használt kocsi vételt is láttam már :lol:

Nóri hajrá netezés :lol: de vigyázz, az ilyen mami-kommandók bármire képesek :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Nóri! Nem ugrasztottad le a banyát a táskádról? Szeeegény kis nyugdíjasok, nekik olllyan nagggyon sürgős. Nálunk 7-9-ig van vérvétel. 9 körül már nincs senki :shock: . Én, ha ráérnék, tuti nem mennék korán. Csak ki bírja ki pl. az éhezős-cukrosat 11-ig?

Csuppancs Én 3 terhességet vígan kihordtam plusz Mg nélkül. De bajt nem csinál. Szedd csak nyugodtan. Én napi 3x500 mg-t szedek kórház óta. Köszönöm kérdésed, keményedésem azóta nincs, igaz fekszem is becsülettel. Egyvégtében 1 óránál többet igyekszem nem fent lenni.
Délutánra viszont mintha ólompocakot hordanék. Ráadásul az ebéd megemésztése is órákba telik. Addig olyan dugiglaktam érzésem van. Pedig nem zabálok. Másnak is lassú az emésztése? Sokszor még vacsorát sem kívánok.

Zuzmoo, Reni nem egyedül ballagtok a sor végén :D . Egy egész csapat sereghajtó van. Aztán lehet előbb babázunk majd, mint a középmezőny :D .

Erusverus Ha nincs más épületesebb dolgod, egész jól el lehet szórakozni alacsony szénhidrát-tartalmú menü összeállításával. Viki is biztos segít, de vannak épületes kalória táblázatok és tanácsok is a neten. Vigasztaljon a tudat, hogy ez tök egészséges táplálkozás :D .

Apropó Viki. Szép a pocid. Párom szerint lassanként áttérek a "pocakos nő" állapotból a "nős pocak"'-ba. Mivel az a nagyobb :lol: .
pammut

...
Vendég

Na ügyesen visszaértem a 2. vérvételről. Szerencse, hogy Budaörsön jól ellátott a rendszer, mert 3percre van tőlünk egy egészségügyi központ. Így én kórházba csak majd CRG-re meg szülni megyek.
Basszus nekem a citrom nagyon nem jött be!!! Grrr! Egész idő alatt fetrengtem a savtól. Sajnos cukormentes Rennie nem volt itthon, így a torkomig ért. Alig vártam, hogy vége legyen! :oops:
Más a kiflit tolja - én éhes egyáltalán nem voltam, az gáz? :shock: Én meg a Renniet...
Mellesleg a vérvételes megjegyezte, hogy biztos rossz lesz a cukrom, ha rosszul vagyok. Nekem meg halvány biztos fingom nincs, mi köze a cukornak a gyomorsavamhoz.

Lucával egy percig nem égett. Kopasz is volt, mint a tök.
Vendég

Nóriiiii, 25.-ik hét!!!!!!! :lol: :lol:
Én is rosszul voltam, de nekemis a sav volt a ludas, a cukrom terhelés után alacsonyabb volt, mint éhgyomorra!

Edit

Kép
ézsóné

Nóri, jaj ne is mondd, nekem is mondta tegnap a védőnő, hogy reggel 6:30 kell majd menni a terheléses cukorra, már előre félek a 6 órás keléstől, jó, hogy te túl vagy rajta..

Csilla, én sem szedtem egyik terhességnél sem Magnéziumot, nekem nem mondta egyik dokim se, hogy kellene. Most sem szedek semmit.

Katica, én tegnap éreztem az első keményedést, szerintem ez már azok a bizonyos keményedések, de a szakkönyvek is innentől irják, hogy érzeni fogjuk..
lara

Sziasztok Jányok!

Vicky:szépen kerekedik a pocakod! És hogy hasonlítasz ezen a képen a régi önmagamra, hirtelen ránéztem, azt hittem én vagyok :lol:

Ananácska: nagyon szép a pici baba! Még én is vacilálok a kád kérdésen, de a te verziód sokat lendített az ügyön.

Nóri: az a hűtő a férjem álmai hűtője :) persze se helyünk, se pénzünk nem lenne rá. Nem is mesélem el neki, mert megüti a guta! :lol: Jó neked, hogy túl vagyok ezen a löttyös vérvételes izén.

Hízás: nos, az én kilóim is megindultak sajni rendesen, pedig nem eszek többet, szerintem a mozgáshiány lehet az oka. Meg mondjuk vizesedek is. Hétfőn megyek a védőnőhöz, addigra beiktatok egy krumplinapot (lehet egy almanap is lesz mellé), hátha kevesebbet mutat majd a mérleg.

Kinéztem a Tesz-veszen azt a babakocsit, amit már korábban kinéztünk a boltban, 85 helyett, 59, csak az a bajom vele, hogy piros. Szerintetek a piros az nagyon lányos szín? Most a pénz miatt úgy gondolom nem gáz az kisfiúnak sem. Most azért vegyek 85ért, mert az zöld?
http://www.tesz-vesz.hu/item778199535_p ... andek.html

Kép
zsizell

Az igazság az, hogy éjfél előtt soha nem megyek aludni. 7-kor szoktam kelni. Erre a fél6-ra 3hétig kellett gyúrnom! Ráadásul kocsim sincs jövő hét végéig, szóval apával kellett egyeztetni, mikor tud később menni melóba! :shock:

Az én hatalmas dinnye férjem már legalább egy hónapja sejti, hogy nagy baj van az autójával. B@szogattam, hogy vigye szervizbe. Mondta, hogy novemberben jár le a garancia, addig ráér. Múlt hét szerdán elvitte. Kiderült, hogy hengerfejes (nem tom, mi az, de sokba kerül :lol: ) Október 18-án lejárt a gari. :x Az előző autóját vette novemberben, nem ezt. :roll:
Szóval most darabokra szedték a 2éves autót és majd jövő héten kapjuk vissza. Addig járhatunk az enyémmel.

Kirándulni is azzal voltunk Alsópáhokon. Hát kösse fel a gatyát, akinek akkora a családi autója, mint az én Corsám. A csomiba befért két pici bőrönd. A piperetáska meg egy szatyor kaja. FULL.
A hátsó ülésre a kismotor meg Luca a gyerekülésben.
Jövőre már ki van zárva, hogy az enyémmel menjünk valahova. A babakocsival tele van a csomi. Én még a két gyerekkel egyedül tudok szórakozni, mert az első ülés szabad. De 4-en!??? :roll:

Most el kell kezdenem agyalni, hogy ha jó az árfolyam, kifizetem a hitelt és kiszállok a kocsiból. 143Ft-on állt a svájci frank, amikor felvettem a hitelt. Most nem tom mennyi, nem is érdekel, mert ki tudom fizetni a részletet, de nem ez volt életem befektetése!
Vendég

Hahó Lányok!

Először is: köszi mindenkinek a tanácsokért, a tapasztalatokért, biztatásért!!! Nagyon jól esett visszaolvasni így reggel, mert az éjszakám se volt a legtökéletesebb. Teljesen bezsongatott ez a kajaügy: egész éjjel ennem kellett álmomban, ráadásul iszonyú gusztustalan kajákat. Pl.: halászlé, benne máj + disznósajt... Kicsit sem ment rá az agyamra hirtelen ez a téma, mi?! De nekem soha életemben nem kellett figyelnem arra, hogy mit eszek és mikor, egyáltalán nem voltam hízékony (szerintem baromira gyors volt mindig is az anyagcserém), és jól emlékszik Lara, inkább soványkán indultam neki a terhességnek, ráadásul az első pár hónapban még fogytam is. No, de nem ragozom már ezt a témát, a lényeg, hogy megpróbálok odafigyelni. Most apa is biztos örül titkon, mert egy darabig nem fogom csábítgatni a finomabbnál finomabb édességekkel, és végre együtt nyomhatjuk a diétát. :)

Más: lábikragörcs. Húú, de szép szó! Ti tapasztaltátok már? Nekem általában éjjel vagy kora reggel jön elő. Pedig szedem rendszeresen a magnéziumot. Védőnőm javaslatára kálcium pezsgőtablettát fogok inni, de előtte még kikérem a dokim véleményét is. Abban a hülye terhesvitaminban nincs kálcium... Ja, igen, ugyanis csütörtökön megnézi a doki, hogy minden rendben van-e Botonddal a tegnapi tányérosmosogatóshasnakütős történet miatt. Bár most reggel azt mondta telefonon keresztül, hogy szerinte nem lesz semmi baj! De azért én is nyugodtabb leszek.

Lányok, aki töltött már fel képet a gyermekéről ide: hát nagyon gratula, olyan kis aranyosak, édesek!!!

Kép
erusverus

Szilvi!

Már hogy lenne gáz? Akkor lánynak nem lehet sötétkéket venni? Sztem ami gáz, az a rózsaszín virágos a fiúnak. De a piros az uniszex.
Majd a ruhánál fogod látni, hogy lányokra minden rózsaszín. Alig van egy-két nem rózsaszín cucc. Akkor meg a cipő nem megy hozzá, mert abból is csak rózsaszín van! :twisted:

Edit!

Ez a 26. hét, mert a családinet betöltött heteket ír. Én meg nem azt persze! :lol:
De ma szörnyülködtem, hogy mekkora a hasam, Lucával karácsony után volt ekkora. Aztán leesett, hogy akkor 27hetes voltam! :roll:
És 2hétre rá összeszerelve állt a kiságy a szobában. Kivasalt ágyneművel. Összepakolt kórházi motyóval! :lol: :lol: (ezt már én sem bírom röhögés nélkül) Na most hadd ne mondjam, hogy nem lesz! Jó, ha 12 hét múlva lesz! :D
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.09 21:56-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kati!

Nem kell mondani neki éhgyomri értéket. Csak a 2. számot.

Szabina!

Boldog névnapot! (remélem ma nem Zsófia nap van megint... :oops: )
Vendég

Kattkat! Ez jó hasonlat! Úgyis érzem magam sokszor, mint egy nagy lufi, ami mindjárt kidurran :lol:

Köszi Nóri a hozzászólást a színhez, nagyon kattognak az agytekervényeim a témán, főleg, hogy írta itt valaki, hogy használtan nagyon ramaty babakocsikat lehet venni. Képen pöpecnek néz ki. Van valami rejtett hiba, amit feltétlenül fel kell (fel lehet) kutatni, mikor megnézem?

Kép
zsizell

Nekem ráadásul csak annyi volt a beutalón, hogy OGTT. De az idő nem. Ergo fél óránként csapolni akartak. Hát nem kösz!
De amúgy ha nagyon biztonságosan akarnák csinálni, akkor egyik nap kellene egy éhgyomri, amit megnéznek és ha úgy is magas, akkor nem szabad terhelni. De én nem vagyok tűpárna!
Vendég

Szilvi!

Ami fontos!
Úgy állapodj meg az eladóval (ha megveszed), hogy feltételek nélkül elállhass a vásárlástól, ha valami oknál fogva személyes találkozás során nem tetszik a babakocsi!
Amúgy szerintem a piros nem gáz szín kisfiúnak sem! Gondolj Schumacherre a Ferraris időszakából! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szilvi!

Ez a kocsi szinte új. Sokan lecserélik kisebbre a babakocsit a gyerek fél éves kora körül. Ezek a kocsik szuperek. Én is ilyet ajánlanék megvételre. De amit Zsuzsi linkelt, azon én is láttam, hogy amikor Lucának vettünk 3éve kocsit, már újabb széria volt, ahogy Ildi is írta. Tehát a kocsi legalább 4éves. Abban viszont 2gyerek full használata van benne. Különben miért nem hamarabb adta el?
A nagyobb gyereknél használt kocsik ramatyabb állapotban vannak a kis korban használtnál. Nekem a PP Aria foltos is (abban vitte le apa a horgászathoz a bepácolt húst és belefolyt az olaj) pedig fél évnél tovább nem használtam azt sem!
Vendég

Kakti! Ezzel a Ferraris hasonlattal meggyőztél! :lol: És köszi a tippet is, igazából ez lesz az első aukciós vásárlásom, és nem akarom kidobni az ablakon a pénzt.

Kép
zsizell

Zsizell: szerintem tök Ferraris a színe, inkább fiúnak tudom elképzelni, mint lánynak. DE jól láttam hogy nincs hozzá lábzsák?

zarja

Zarja: látod, jó hogy mondod. A típushoz elvileg tartozik alapból. Van fent más színben egy másik ilyen (rosszabb állapotú) kocsi is, ahhoz oda volt fotózva, de ide nincs kép róla. Akkor uzsgyi rákérdezek! Köszi!

Kép
zsizell

Itt volt a védőnő. Hát lehet, hogy velem van baj, de szerintem tök normális volt, és tök rendes. Végignézte a listámat, egy két dolgot kihúzott belőle, hogy abszolút felesleges, némelyikkel egyet értettem (sterilizátor, külön hőmérő, külön olló (bár vettem neki, mert én se használok körömvágó ollót) némelyikkel nem (mellbimbóvédő, ő még nem tudja, hogy én mennyire féltem a cicikémet). De szimpatikus mindkettőnknek.

zarja

Fúúú, az én listámat mire végigolvassa a védőnő, addigra beesteledik majd hétfőn. :lol: Egyébként a bimbóvédő nekem is szerepel rajta, úgyhogy megértelek. Nekem egyébként is "beteg" az egyik cicim, szóval mindent megteszek majd, hogy ne essen több kár benne.

Kép
zsizell

Zsizell: szerintem nagyon jó kis kocsi. Nekem is a Ferrari piros jutott eszembe :)

Egyébként nem konkrétan ezt a kocsit néztem ki, amit linkeltem, csak hirtelen nem találtam és gondoltam mindegy csak Venezia legyen a képen. :oops: De meggyőztetek azzal, hogy elég régi típus és elhasznált lehet. Nézek másikat. :)

Zarja: de jó neked, hogy szimpi a védőnőd! Nekem eddig egy bajom van vele, hogy csak csütörtökön hajlandó velem találkozni (akkor van a védőnői szolgálatnál, a többi napon meg gyermekrendelőben) Én szerdánként nem jövök dolgozni, így elég rosszul jönne ki, ha kivennék még egy csütörtöki napot is :?
Azt beszéltük, hogy a 24. heti cukor vizsgálat előtt mindenképp mejek el hozzá a papírok miatt. Jó lenne aznap megcsináltatni a vérvételt is, hogy ne kelljen több napot kivenni. De ha én reggel fél9-re megyek hozzá (hamarabb nincs ott) akkor kiájulok mire eljutok éhgyomorra a kórházba. :? Na, majd kitalálok valamit.
zuzmooo

Zsuzsi!

És ha utána mennél a "támadónőhöz" :-)?

Eszter!

Hát izé, nekem nem volt valami edzett a bimbi. Nem mondom, hogy befele nőtt, de kicsit sem hasonlított a káddugóhoz méretben. Szóval nem ilyen kisujjnyi izé, mint egyeseknek. Hát rendesen szívtam vele. Sebes lett. Sőt, kirepedt és vérzett. Imádkoztam a Jóistenhez minden szoptatás előtt, hogy ne legyen éhes! Mert meghalok! Már itthon voltunk, amikor kértem bimbóvédőt. Hát izé. Szóval abba akkora bimbi kellett volna (a legkisebbet vettem) amekkora sosem volt. Így később kidobtam. De lényegében addigra be is gyógyult a seb. Nekem a Garmastan vált be rá. Az Aventes sz@rt sem ért.
Vendég

nóri: Az én konyhám is ilyen. Inkább főzőfülkének mondanám. Majd az új konyhád szép nagy lesz. Mostanában nekem is elég sokszor ég a gyomrom, remélem a babucinak is olyan nagy haja lesz, mint amilyen nekünk volt. A húgomnak éa nekem is olyan nagy hajunk volt, hogy a dokik azt mondták hogy parókával születtünk. :) És mindezt feketében.

ananácska: Ez a fiú gyönyörű volt már kicsinek is. :D Nagyon szép formás.

Köszi a pocakdicséreteket.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?