Sziasztok... köszönöm az együttérzést...
Mivel nincs semmi kedvem dolgozni, így nem vártam estig, és visszaolvastalak benneteket... hát téma volt bőven...
Zarja: 56-os rucik biztosan kellenek majd az elején… 1-2db mindenképp kell majd. Szerintem. 600Ft-ért meg tényleg ne hagyd ott…
Apjuk nálunk is szégyenlős (pedig nincs oka rá)… még a kulcsra is zárja az ajtót ha fürdik… ettől kivagyok, de már megszoktam.
Hízás: én most tartok ott, hogy visszaszedtem azt a 7,5-8 kilót, amit leadtam terhesség előtt…
Nóri most pont egy súlycsoportba tartozunk… 168 centi és 62 kiló és kb a pocakunk is egyforma… úgyhogy csinálhatunk egy bálnacsapatot…
Rucik: mi rengeteg rucit kaptunk a rokosnágtól, barátoktól azon felül, amit vettem, úgyhogy sokat nem kell majd venni a gyereknek.. abban 56-tól 72-ig van minden… persze mind rózsaszín, úgyhogy ő is megkukacosodik, akkor nagy bajban leszünk...
Alvás: én kizárólag háton tudok aludni már… hason már jóideje nem, és most vagy 2 hete már a magzatpóz sem kényelmes… rúgkapál a gyerek, és nem hagy úgy aludni. Ülni viszont otthon csak derékpárnával tudok, az íróasztalnál nincs nagy gáz, csak ha bepunnyadok a tévé elé… na akkor jön a derék és hátfájás…
Pocakméret: hát tavaly szült a barátnőm, és kiröhögtem a 6. hónaptól, hogy már alig tud lehajolni, és fújtat, mint egy gőzmozdony, ha fel kell mennie a harmadikra… akkor kiröhögtem, és mondtam, hogy na majd engem figyeljen, milyen fittmama leszek… hát bocsánatot kértem tőle a minap… ugyanúgy fújtatok, mint ő… amúgy a pocakom már elhagyta a mellem, ami amúgy sem kicsi, de majd rakok fel képet… csak csinálni kéne…
Amúgy ez a kitolom valamimet című mutatvány nálunk is bejátszik… reggelente mozizunk apjukkal, hogy hogy ficereg a gyerek…
Néha elég ijesztő tud lenni…
Katica, gratula a súlygyarapodáshoz!!! Csak így tovább!
Geri: én használok bandázst nagyon jó… bár kaptam az unokatesómtól, de a címke alapján C&A-s. van egy sötétbarna és egy fekete, és tök jó, mert így tudom használni a régi gatyóimat is, bár a cipzárt sem tudom már felhúzni, de az nem is baj.. .nem látszik alatta. Vaterán és Teszveszen vannak olcsón, szerintem jó találmány.
Judy: Üdv közöttünk.
Kád: mi kaptunk kölcsön párom főnökétől, állítólag valami formatervezett hiper-szuper kád, de még nem láttam. Bár én ha vennék, tuti valami egyszerűt… nem szeretem a flancos dolgokat ebben sem.
Kattkat, most olvastam el, hogy mi történt az elmúlt hetekben, mert kicsit lemaradtam… hát tényleg nagyon sajnálom, hogy pont most maradtál egyedül… de remélhetőleg a kisfiad mindenért kárpótol majd…
Nevek… Luca név… gyerekkoromtól fogva ezt akartam adni a gyereknek, de emberem a székes sztori miatt kizárta… ekkora baromságot?!?!
Van egy István haverom, aki Dec 26-án született… ekkora sz..pást…
Juci, örülök, hogy jól telt a nászút…
Korai szülés… én világ életemben úgy terveztem, hogy ennyi idősen már legalább 3 gyerekem lesz… hát az ember tervez… nekem nem jött össze. De nem bánom, most iszonyatosan boldog vagyok… talán 20 évesen nem is örültem volna ennyire egy babának, mint most.
Gyereknek TAJ kártya… ezt kaptam a minap. „Tájékoztatjuk továbbá, hogy a jelenleg hatályos jogszabály szerint a KEKKH (Közigazgatási és Elektronikus Közszolgálati Központi Hivatal) megküldi a gyermek adatait (elektronikusan) az Országos Egészségbiztosítási Pénztárnak, ami alapján megtörténik a TAJ szám képzése, ezt követően pedig a lakóhely szerint illetékes regionális egészségbiztosítási pénztárnál kerül nyomtatásra, majd postázásra (tértivevényes küldeményként) a TAJ számot tartalmazó okmány.
A KEKKH a gyermek lakcímkártyájának kiállítását követően küldi az adatokat az OEP-nek.
A KEKKH adatszolgáltatását követően kb. egy héten belül kipostázzuk a gyermek TAJ kártyáját. Szóval csak a lakcímkártyát kell megcsináltatni, a TAJ-t automatikusan kiküldik…
Szóval kicsit leegyszerűsödött a dolog... a kispapának nem kell csak a lakcímkártyát megcsináltatnia... aztán a többi meg magától...
Bocsi, hogy hosszúra sikerültem, de most már megpróbálok felzárkózni...