Sziasztok!
Igen, a koncert után volt a buli, az előtérben.
Köszönjük a köszöntéseket
Még van kb 280 kép, ha kell rajta valakit keresni szóljatok, Bbj Juditot igen-igen sokszor véltem felfedezni
Itt is az egyiken, ha jól látom épp Verával beszélget, ahelyett, hogy csápolnának
És épp ezen van a virágos hajgumijú Kata kislány is
Képek nem az én érdemem, barátnőm készítette, nekem már nem volt rá kapacitásom, ő pedig rendes barátnőhöz illően elvállalta. Viszont így Dulcienea lett belőle. (Aki ott volt a kocerten tudja miről beszélek
) Másik barátnőmet meg a fene ette miatta
hogy nem ő volt a kiválasztott
A fehér Hello Kittys pólóban pózol Zsófikám. Mártici pedig szintén a székek tetején csücsül, a széksor szélén rózsaszín felsőben, barna szoknyában, frufru mentesen. Az ünnepeltet szerintem megfejtettétek, ő a két coffos, keki ruhában, rózsszín harisnyával. A másik kislány a színpadon a kisbarátnőnk, akinek szintén ott volt a szülinapja. Anyukájáé is az érdem a kocertért.
Olga, Kinga nagylányos? Hát igen, öregszik
Ma voltak apával fodrásznál, nagyon csinos kis frizurája lett. Mártikának is, legalább az előre csumára levágott hajához ez már jobban illik. Zsófi természetesen nem engedett hozzányúlni, pedig nem ártott volna neki sem egy kis igazítás. Örülök, ha neked bejött a Szuperkukák.
A torta Bástyás, Kinga választotta. Nekem a marcipánvirágok a közepén nem tetszettek, de az ünnepelt ezt választotta. Már az is öröm volt számomra, hogy a kék virágosról le tudtam beszélni. Egyébkén finom volt, a tömény marcipánmáz ellenére.
Dorka, van garbó, fekete, fehér, bíbor, csoki, vagy capuccino színekben. 2100,- ha jól emlékszem az ára. Vagy hosszúújjú, vagy 3/4-es, nem emlékszem pontosan, de rákérdezek. Szerintem volt még 1-2 szín, de erre sem emlékszem melyiket mondta még a csajszi, pedig ma beszéltem vele.
Húha, ez a nagy felejtés lehet, hgy a korral jár??
Most néztem, hogy átküldte-e a csajszi a táblázatot amit megígért a rendeléshez a színek miatt. Tök jó átküldte, csak a garbók nincsenek rajta...