na csak postas sztorit leirom gyorsan:
bementem.. es benyujtottam a cetlimet, a no irto rendes volt, nezett ram furcsan kicsit, mintha mar vki elottem panaszkodott volna
mondtam neki h az elobb hagyta itt.. kint voltam es mar kitoltott cetlivel jott oda,mert annyi ideje nem lehetett,ugyhoyg gondolom nem is hozta ki..
utananezett.. es a rendszerben az volt afeltuntetve h KIHOZTA. jo akkor szetnezett.. szolta fiokvezetonek,h ez ma nem az elso ugyanarra a postasra.. 20percig nezelodtek, majd a fiokvezeto mondta vkinek h nezzek be a hatso reszen,mert regebben volt aki oda dugta el a csomagokat es nem hozott ki semmit! 60db csomagot hoztak elo onnan
mig ott voltam jott ket ember is .. ugyaninnen...
szoval a fiokvezeto total kiakadt, telefonalt h azonnal hivjal vissza jaratbol a postast.. SEMMIT nem hozott ki senkinek, viszont ugy tuntette fel h kihozta, ezert nem talaltak sehol ugye... szoval mindenki azt kereste.. en meg csak hozzatettem meg h ez nem a elso es h a masik eset ota bedobja.. aztan suru elnezes kozepette a fiok vezeto azt is felajanlotta h hazahoz. Szoval ahoz kepest meg panaszkodnom se kellet.. a penztaros noci ott szencsegelt h a "fasza kivan" es h egesz nap o rohangal es keresgel minden asztal alatt..
kaptam egy kozvetlen telszamot,ha megegyszer problemam lenne
Boroka vegig aludta.. szerencsere.