Új privát üzeneted érkezett!

köszi, ezt a hibaüzenetet dobja fel:

"HTML-kódja hibás: Tag is not closed: OBJECT

Ne jelenjenek meg HTML-hibákra figyelmeztető üzenetek a bejegyzés törzsével kapcsolatban"

megpróbálom mpeg-ben is feltölteni...

emese1979
 
 


Sziasztok!
Nem tudtam jönni, nem voltam túl jól, most meg pocsékul vagyok.Bementem ma az ingatlanirodába, hogy felmondjam a szerződést, erre kiderült, hogy tenni fog rá a csütörtöki lakásnéző egy vételi ajánlatot. És ha nem alkudik(amiben rettenetesen bízom) akkor vagy el kell neki adnunk a lakást, vagy ki kell az irodának fizetnünk 250e Ft-ot. Nagyon kivagyok.Anyám velem volt.De valami hihetetlen minősíthetetlen módon viselkedett velem. A blogba le is írom,mert áááá..... Mellé Erik reggel óta megszakítás nélkül üvölt én meg bőgök.Kivagyok rettenetesen. :cry: :cry: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki!
Pesten receptre a pépet kb 840 Ftér veszem,itt vettem most egyet recept nélkül vmi 1100 körül volt.

Kutyafüle!
Remélem meggyógyulsz lassan!!!Riki szopizik amúgy?Vagy a gyógyszer miatt nem szopizhat???A lakás majd megoldódik!!!Ne idegeskedj ezen!!!!!Úgy lesz minden ahogy lennie kell!!!

Boginak is jobbulást!

annus11
 
 

 
 

Niki,

akkor mostmár tutira nem adjátok el? Minnyá nézem mit csinált anyukád! Én is hívtam már AndrásMarcellnak a gyerekünket, amikor mérges voltam rá :lol: , de bizti Rikinek is csak rossz napja van! Türelem!

Kép

Kép
adraci
 
 



Kutyafüle, sajnálom, és most azért drukkolok, hogy mégse akarja az a vevő annyira a lakásotokat, hogy többet is hajlandó legyen érte fizetni, mint amit eredetileg szánt... :roll: Majd olvasom a blogot is!

Mi úgy vagyunk ezekkel a felmenő-dolgokkal, hogy nagyon örülünk azoknak, akik itt vannak velünk, és iygekszünk minden alkalmat megragadni, hogy örömet okozhassunk nekik (persze nem könnyű esetek, de akkor is igyekszünk), meg a gyerekeknek azzal, hogy ismerhetik őket. Azt meg, hogy mi lesz, ha elmennek, hát nem tudom. :roll: De addig itt vannak, és ezt az ajándékot használjuk örömmel! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Na a NEXTes cuccok amiket turiztam,a három került 1000 Ftba,azért a kabátoknak van súlya,meg a kötött pulcsi is tök vastag!

Kép
Kép
Kép
Kép

Ez a cicás kis széldzseki ez vmi szettnek a része amúgy?

Azt hiszem ha anyagi gondjaink lesznek,elég a gyerek ruháit eladni s máris dől a lé! :wink:

annus11
 
 


Lányok, aki ért hozzá!
Még mindig vannak kérdéseim a hozzátápival kapcsban, pedig már 3 napja gyakoroljuk :lol:

Szóval:

-AM megeszik délelőtt 2 kaja között 80-120ml gyümit és köszöni kéri utána a tejcsit is, szóval nemértem, hogy marad majd el a szopi?... (vagy 500 ml gyümivel próbáljak helyettesíteni majd 1 szopcsizást? Lehet veszek 1 banánültetvényt... :roll: ) Vagy turbózzam még valamivel a gyümit?

-miért délelőtt adjak gyümit, amikor délután van kevesebb tej és lehet akkor jobban jönne a plusz kaja? Szóval miután végigette a gyümi listát és ha jól reagál rájuk én du. fogom neki adni a gyümit (így logikusabb...)

Szerintetek?

Annus, te meg vegyél má' egy overállt, hogy megnyugodj! :wink:

Kép

Kép
adraci
 
 


Kutyafüle,
drukk, h akarjon alkudni.
Biztos Riki is érzi, h feszült vagy! Lehet, megindult a foga is.

Annus,
ha átküldöm a videót, megpróbálnád feltölteni Te is, ha lesz egy kis időd?

Beszéltem a dokival, orrszívást, cebion cseppet mondott, ha nem javul 3-4 nap alatt, hívjam (bár most is szívtam az orrát, és átlátszó trutty jött...).

emese1979
 
 


Emese!
Az előbb én is nézegettem teszvezsen,a második nagyon tetszik pl.Csak nem tudom h milyen vastag...boltban is mindet végig tapiztam,mert nekem vastag kell....ha elég a vékony,abból van kabát meg nadrág,vastag pulcsi stb.szóval igaz téli overáll kéne!De nekem jónak tűnik az a lila...na lehet meglesz életem első ruhavására a teszvezsen.....

annus11
 
 


Niki, nyugi, mert ha te ideges vagy, Riki is az lesz. Sajnálom, ha mégsem úgy alakul a dolog, ahogy szeretnéd. De próbáld meg magad elé képzelni az új, vágyott lakás képeit. Most lehet, hogy lesz alkalmatok megszerezni. A helyzetben az a jó, hogy bárhogy alakul, mindenhogy jó. Nehézségeitek meg akkor is lennének ha mennétek és akkor is ha maradnátok.

Szofi, Tinu, sajnálom mindkettőtök történetét. Szofi, bízz nagyidban és az erejében. Minden rendben lesz.

Tali... Én a november 9-vel kezdődő hét valamelyik napjára szeretnélek titeket meghívni lámpaavatóra (meglocsoljuk egy kis pezsgővel, vagy anyatejjel :lol:) és Márton névnapra :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Emese!
Oké,küldd csak,megpróbálom én is!!!

annus11
 
 


Az az igazság, Adraci, hogy ez is olyan, hogy van egy ajánlás, de attól a saját életritmusotok, meg AM igényei szerint el lehet térni. Szóval, ha nektek majd a délutáni gyümi lesz a jobb, akkor majd akkor esztek gyümit! :) Szopikiváltás: én, ahhoz, hogy tápértékben elég legyen, és ne akarjon Samu mást egy darabig, kicsit felturbóztam 1 darabig a gyümölcsöt. Aztán odáig jutottunk, hogy nem kellett már a plusz tápérték, csak a gyümi. :) Próbálkozzatok, erre sincs tuti recept, csak a sajátotok lesz pont jó nektek! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Netti!

Szerintem a legcélravezetőbb a postás vita megoldására...nekem bejött!
1. magyar posta oldalán van egy panaszbejelentő teliszám. Azt hívd fel. Ott mondd el a panaszodat és kérdd a ti postátoknak a vezetői vonalát (közvetlen szám).
2. kérj a központból egy supervisori, vagy vezetői visszahívást és neki is mondd el a bajod
3. hívd fel a közvetlen postátok vezetőjét és azonnali megoldást kérj...ergó nem mész be átvenni, és nem fizetsz az újbóli kézbesítésért és örüljenek, hogy nem kérsz kártérítést a sorozatos kellemetlenségekért.
Nyugodtan hozzáteheted, hogy egy 5 hónapos bébivel vagy otthon és nem heccből rendelsz mindent házhoz!!!!

A levélnek nincs értelme....kapsz egy sima formaválaszt aztán kész...a postás meg még össze is barmolhatj a postaládát....volt már rá példa egy isminknél.
Szóval csak telefonon és csak supervisori ill. vezetői szinten intézd!!!!
:wink:

Kép
mozza
 
 


Adraci,
sztm gyümit azért kell délelőtt, h ha pocakát megüli, ne este jöjjön ki... sztm, de nekem dunsztom sincs ezekről a dolgokról :)

Annus,
az utóbbi időben 6 overál ment át a kezemen (vettem, eladtam mert kicsi lett, meg kaptuk de tovább passzoltuk) igazából én is jó vastag overálokat akartam, de egyik sem az az igazi brutál vastag... télen kell alá harisnya, gatya meg felülre is pulcsi stb. (mondjuk ha azt nézem, h én télen pl alulra harisnya, farmerben nyomulok, akkor pl. Bogin lesz még 1 plusz réteg - az overál :)

Ez is jó vastagnak tűnik:
http://www.teszvesz.hu/item789543726_ro ... veral.html

emese1979
 
 


Adraci!
Lili az utsó előtti kajánál kap pépet..ergó késő délután!
Nekünk nem jött be a délelőtti kanalazás.
Dokker szerint akkor csináljam, amikor a gyerek vevő a dolgora.
:roll:

Annus!Az utsó kabi tetszik nekem nagyon, a kék! Az milyen? Next?

Férjem megy USbe, már írom a listát, hogy hova kell bemennie és mit kell vennie....hihetetlen egy babygap naci pl. 5 dollár!!!!! :shock:
Egy oldnavy body meg 3dolcsi!!!! :shock:
Iszonyat olcsó...itthon egy tescos is drágább kvázi! :?

Böbi!!!!!!!
Ti milyen babyboltban voltatok USben????????
Hova érdemes küldenem a férjemet?????
Én a gapet, az old navyt, meg a polosportot néztem. Más esetleg????????????????????????

Kép
mozza
 
 


Emese, én is azért adom a próba-gyümiket délelőtt, hogy meglássam mi a reakció.

És Dóri, te mivel turbóztad a gyümit? :roll:

Én is megleltem a Posta honlapján a reklamálóhelyet. Kb. 2 évvel ezelőtt írtam ímélt -kettőt is- hamar reagáltak, bocsánatot kértek és azóta a postás nemigen mer nem feljönni! De legalábbis csönget, reménykedve, hogy nem vagyok itthon és nem kell felmásznia a harmadikra :lol: :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Adri: adhatod délután a gyümit, ha szeretnéd és már tudod, hogy nem bántja a pocakját AM-nek. És vezesd be a gyümik mellé a krumplit, sütőtököt, rizspépet, azokban van energia. Ha AM bevág délelőtt egy kis almás/őszibaris rizspépet megfelelő adagban, akkor nem hiszem, hogy utána még mennyiséget akar szopizni. Max. ivásra.

Kép
Kép
tinu
 
 


Ebayről akartam még, h így is az utolsó percben licitálok, mert ha pl. csak egy licitelő van addig, nem nyom rá túl sokat, azt hiszi, h az övé lesz :D Alacsonyabban is marad az ár. De Barbi a vérprofi, nekem elúszott pár cucc, mire belejöttem. :P A nagyon menő, sok bides Nextek ált. elég magasra felmennek, úgy nekem már nem is kellettek.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Adraci!
Nálunk az absz. favorit reci:
1 kicsi krumpli, 1 nagy alma, 1 eg. banán.
A krumplit és a fele almát megfőzöm, majd összeturmixolom a másik fél almával és a babánnal. ezt higítom HIPP almalével. ISTENI!!!!
Lili kedvence! :D

Kép
mozza
 
 


Ja, én ideológiám a pépekre: olyan mixet csinálj a babának, amit te is megennél és fini.
Nálunk ez bejött!
Ami nekem sem ízlik, az Lili sem szereti! :shock: :lol:

Kép
mozza
 
 


Köszi csajok!

Mozza, és ezt meg is eszi Lili 1x-re délután? :shock:

Ja és rizspépet hol is lehet venni? :oops:

Kép

Kép
adraci
 
 


Adri: Holle márkájút bioboltokban. Most akarok én is elzarándokolni az Örsre, ott van egy nagy biobolt. Remélem, van rizspép, mert a többifélét csak később akarom adni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Bár asszem ma már nem megyek el bioboltba, van itthon egy nagy sütőtök, ha még nem rohadozott el, akkor holnap Csongor azt kap.

Kép
Kép
tinu
 
 


Aha! :shock: :lol:
És még le is öblíti egy kis tápival, vagy teával. :roll:
Mi 3 kanál gyümilével kezdtük. Aztán napi 3mal emeltem az adagot 12 napig.
Majd jött a pép, abból annyit adtam, amennyit kért.
Most itt tartunk. :roll:
Szóval szerintem a fokozatosság a lényeg. Az hogy mikor adod, azt eldöntheti AM is.
Én sem bírnék főtt kaját enni délelőtt.....inkább délután kívánom a normál kajákat.
Szerintem absz. semmi gond nincs azzal, ha a gyerek is így szokja meg.... :roll:
Ha fokozatosan csinálod, akkor már a kezdésnél kiderül, hogy esetleg mit nem bír még a pocija.... :roll:

Kép
mozza
 
 


No, ma megyünk vásárolni, begyűjtök 1 rizspépet... Aztán próbálkozok, meglátjuk mi sül ki belőle. :D

Most :arrow: ráharapok egy fél Algopyrinre -reggel óta kicsit fáj a fejem és a placebó Macitó nem múlt el... :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 



Kép
Kép
tinu
 
 


Most csak a postásról: az előzőt én levélben panaszoltam be, pár napra rá már nem dolgozott itt :roll:
Vendég
 


Annyira izgulok, az ösztöndíjra a feladási határidő csütörtök! És mivel pekingi idő szerint d.u. 4, ezért ez azt jelenti, hogy legkésőbb reggel fel kéne adnom a pályázatomat. És ezek a béndzsa kínaiak, akiktől várom a meghívó levelet, múlt hét csütörtökön adták fel. Elvileg 3-5 nap, mire ideér. Basztikuli, ha miattuk lekésem a beadási határidőt, akkor agyvérzést kapok. :twisted:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!
Nem tudják elfaxolni?Vagy email???Nehogy már egy ilyen dolgon múljon!!!!!!A mai világban....

Adri!A milupás HA rizspép meg gyógyszertárban!Van DM,meg rossmannban is ,de azok nem HA!

Ja nálunk is van ott a téren biobolt,és láttam már bébikaját!Majd lehet leugrom ha otthon leszek!

annus11
 
 


Tinu, nyugi, elmarad az agyvérzés. Kínából is fogsz írogatni ide? :wink:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Anikó: ha bejön a babanet, akkor igen. :) Elég lassú pár oldal onnan, azt már megtapasztaltam. A babanetet akkor még nem ismertem, mikor kint voltunk. :wink: Na de jó lenne, ha már ott tartanánk, hogy ilyesmin agyaljak. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja, a mostani postásunk meg tök rendes, ha lát minket sétálni, odajön, és odahozza a leveleket! :wink: Ma a szomszéd utcában séta közben fogadtuk a postást is, meg a GLS futárt is :lol:
Vendég
 


Annus: hát eredetit kell feladni. A faxon meg az aláírás nem eredeti.
A Holle rizspépben nincs tejfehérje, aminek HA-nak kéne lennie. :) Ezért jó, mert tulképp anyatejjel is meg lehet csinálni és akkor kész a tejpép. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


na csak postas sztorit leirom gyorsan:

bementem.. es benyujtottam a cetlimet, a no irto rendes volt, nezett ram furcsan kicsit, mintha mar vki elottem panaszkodott volna :) mondtam neki h az elobb hagyta itt.. kint voltam es mar kitoltott cetlivel jott oda,mert annyi ideje nem lehetett,ugyhoyg gondolom nem is hozta ki..
utananezett.. es a rendszerben az volt afeltuntetve h KIHOZTA. jo akkor szetnezett.. szolta fiokvezetonek,h ez ma nem az elso ugyanarra a postasra.. 20percig nezelodtek, majd a fiokvezeto mondta vkinek h nezzek be a hatso reszen,mert regebben volt aki oda dugta el a csomagokat es nem hozott ki semmit! 60db csomagot hoztak elo onnan :shock: :shock: mig ott voltam jott ket ember is .. ugyaninnen...
szoval a fiokvezeto total kiakadt, telefonalt h azonnal hivjal vissza jaratbol a postast.. SEMMIT nem hozott ki senkinek, viszont ugy tuntette fel h kihozta, ezert nem talaltak sehol ugye... szoval mindenki azt kereste.. en meg csak hozzatettem meg h ez nem a elso es h a masik eset ota bedobja.. aztan suru elnezes kozepette a fiok vezeto azt is felajanlotta h hazahoz. Szoval ahoz kepest meg panaszkodnom se kellet.. a penztaros noci ott szencsegelt h a "fasza kivan" es h egesz nap o rohangal es keresgel minden asztal alatt..
kaptam egy kozvetlen telszamot,ha megegyszer problemam lenne :D Boroka vegig aludta.. szerencsere. :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Panndi, en PPS futart fogadtam az elobb a Josikaban :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti!
Na így kell ezt csinálni :wink: Most már rendben megérkeznek a csomagok Borónak :lol: :lol: :lol:


Ja Blankinak boldogságos névnapot!!!!!!!!!!

Mozza!
Igen,ezek a mi rucijaink!Öcsémé meg az enyém! :wink:

Na holnap a Jázmin ICvel érkezem,rezes bandát rendeljetek :D :D :D

Tinu!
Hát vagy megérkezik addig,vagy majd után küldöd,és mondod h miattuk nem tudtad időben küldeni!Amúgy drukkolok h sikerüljön!!!!

annus11
 
 


Sziasztok!

Tinu sajnálom!!

Szofi,sok erőt mamádnak!

Netti,nem semmi történet!

Írtam a blogba megjegyzést! :D

Megyek,mert Anyuék vagyunk és ha hamizott manó,indulunk haza!
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Netti, én is Jósikában intéztem ezeket az ügyeket :lol:
Vendég
 


Tinu, köszi a képet; így már könnyebb lesz! Egyébként megértem a parád, ilyen helyeken nem nagyon érdekli őket, hogy miért nem juttattad el a cuccot határidőre... :roll:
Reméljük megérkezik időben... (de most jön egy meghívólevél Kínából, hogy visszaküld Kínába? :lol: )

Netti, hogy ez a postás mekkora egy kocsog! Ezt neki: :evil: :D Mostmár aztán meghúzhatja magát!

Egyébként akit érint a Corában a Happy Bella duopack annyiba kerül, mint 1 csomag. Minden méretben.

Kép

Kép
adraci
 
 



Sziasztok!

Tinu
Sajnálom a nagyidat, de így is szép kort megélt.

Szofi
Ne idegeskedj. Tudom nagy kockázata van már ebben a korban a mellkasi és egyéb műtéteknek, mert bármilyen fertőzés végzetes lehet, de hidd el minden rendben lesz. Az idősebbeknél kifejezetten odafigyelnek, hogy ne legyen semmi gebasz.

Annus
Vegyél valami szép overált Izusnak, hogy megnyugodj.

Névnapos és Hófordulós Babóknak Sok Boldogságot Kívánunk!

Mi pénteken lepasszoltuk anyuéknak a gyerkőcöket és elmentünk színházba. Nemzetiben voltunk és megnéztük a Bánk Bán Juniort. ..., hát számomra katasztrófális volt, abszolúlt nem tetszett és még hiányzott belőlle Tiborc panasza is. Na szóval többet nem nézem meg. Elég volt 1x.
Apa teljesen lebetegedett, de úgy, hogy még hangja sincs.
Benji meg most az utcsó 2 napban éjjelente szinte 1-2 óránként kel, de nem éhes csak úgy magában nyűglődik, sikítva sír. Fantasztikus éjjeli program.
ÉÉÉÉS ! 2 napja űzi a hátról hasra fordulást egyedűl. Nagyon élvezi a forgást. Igaz azóta nem nagyon akar a hátán feküdni. No nem baj.

Kép
Kép
incike
 
 


Annus: hát úgy van, ahogy Adri írja, hogy eleve kizárnak a pályázók közül, ha határidőn túl érkezik BÁRMI miatt a pályázat. :shock: No, gondolom, ha a postán veszne el, azért csak nem zárnának ki...

Adri: hát ezen már én is röhögtem egy sort, hogy Kínába kell visszaküldenem a levelet. Jól megjáratjuk - kétszer fog repülözni a papír. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Inci!
Apának jobbulást,Benjinek meg gratula a forgáshoz!!!

Szofi!
Ja neked akartam írni,hogy a dédimet anno 90 éves korában műtötték!!!!Szintén a szívét!És végül 98 évesen halt meg,de nem emiatt.Még 92 évesen volt combnyaktörése,és utána megint megtanult járni is...csak a lánya elvitte magához...(minek??magát se tudta ellátni....)És szerintem ez nem tett jót neki....mert amúgy teljesen ép volt az elméje!!!!Ezzel csak azt akartam írni,hogy akit ilyen nagy szeretettel vesznek körül,annak sokkal jobbak az esélyei!!!Hiszen ő is élni akar!!!!És hamar meg fog erősödni,mert ott vagytok neki ti(is)!!!! :wink:

Na Iza most állítja át magát,még mindig alszik...pedig 11kor evett :shock:

annus11
 
 


Annus
Köszönjük.
Izus meg csak helyrezökken az időátállásból.

Kép
Kép
incike
 
 


Tinu!

Jájjj,akkor még jobban szorítok!!!!!!

annus11
 
 


Bakker!Kicsit ideges lettem.
Anno vettem a kika-ban egy textilbőr garnitúrát. Kp-re akartam, de mire +hozták, elfogyott a pénzem, így az akkori párom nevére vettük meg hitelre. A cucc szar, uh elintéztem, hogy visszavegyék. Erre kitalálták, hogy kell a Donor személyes jelenléte, vagy egy meghatalmazás tőle, hogy eljárhatok a nevében! Persze ő ki tudja hol van, de ha itthon lenne, akkor sem segítene, az fix! :twisted: :twisted:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Annus, kitartás, pár nap és biztos helyreáll a rend :)

Olyan sötét van :?
Vendég
 


Sziasztok, hazaértünk, próbálom felvenni a fonalat.

Pumukli, milyen az új kecó?

Panndi, gondolom megjött, mert nem látok új vonalzót! :wink:

Ma már megjártuk az Árkádot, azt hiszem én passzolom egy darabig a plázákat....
Vendég
 


Panndi!
Tényleg olyan szép :roll:

trixi!
És ha vki aláírna helyette?Na nem "csalásra" akarnálak rávenni,de ez csak egy kanapé...nem hiszem g bevizsgálnák h hiteles e az aláírás...... :oops: :roll:

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?