Sziasztok!!
Szeretettel köszönjük SANYIKÁT és LAURÁT a szülinapján!!!
Mostanában olyan "mesebeli" a netünk...hol volt, hol nem volt...
Bettike!
Jó, h jöttél! Nagyon nagy fiiú lett Máté!! A videókon jót nevettem. Tündériek, ahogy feltett kézzel egyensúlyozva szaladnak. A dumálós vidón a nyelvforgatási technikája tanítandó...
Ildi!
Mi Rossmannos, 3-as tápszert iszunk. 600g 1300ft. Nincs baja tőle.
reggel este tápi, délben tej.
A táblázatban az utolsó oszlop gondolom a fogak száma akart lenni. Konstinak egy évesen 4 foga volt, most már 5db.
EZER KÖSZÖNET, H MEGCSINÁLTAD!!!!!!!!!!!
esetleg a fiúkat kikékítenéd.....
Kata84!
Ábel szemüvegét apa intézi, majd hívja az ismerőse, ha kész lesz. A keret kiválasztásánál én is ott akarok lenni, a doktornéni annyit javasolt, h olyat vegyünk, ami mellett nem tud kikukucskálni.
Mindenképp rakok szemcsisképet!!!
Hajhúzás: Konsti amióta helyváltoztatásra képes, tépi Ábelt.... Ábel tűri, megedződött....
(arra ügyelek, h a szájába ne tömje a hajat)
Ti hogy vagytok??? Ovizás????? Nálunk ez a hét ősziszünet......
Szöszke!
Köszi!!!
Vicky!
Tündéri a lányod!!! Az a kis ruha és a csatt....csúcs!!! Na ezért (is)akartam én annnyira kislányt....Szép család vagytok!!!!!!!! Nekem nagyon tetszik a torta is, büszke lehetsz magadra!!
Most már Konsti is a mi ebédünkből eszik. Pld. csináltam krumplifőzit , abból kapott. A családnak stefániavagdalt volt mellé, Konstinak grilleztem egy szelet csirkemellet és Ő azt kapta. A turmixolásról leszokunk....
Tücsök!
Jó, h jöttél!! A betegséget sajnálom, mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!!!
A fotó csúcsszuper!!! Nekem ez az "igazi, klasszikus egy éves szülinapi torta!"
Arra gondoltam, milyen jó lesz majd, amikor ezeket a fotókat összehasonlíthatjuk az unokánk egy éves képeivel.....
L.Kata!
Remélem jobban van Norbi!!!!!!
Rólunk: ez az óraátállítás bekavart....4:30 óta dumál apróságom, Ábel 4 óra óta a mi ágyukban szundít.........érdekes, a múlt héten még járt oviba, akkor 7-órakkor alig tudott felkelni. Most szünet van, erre már hajnalban szórakoztat minket.....
Konsti lépeget, de csak a lakásban.Az utcán csak ha fogom a kezét (egyiket). Ha elengedem áll, majd követeli, h mentsem meg...
Nem is nagyon engedem kint menni, mert félek, h koppan. Szombat este játszottunk, egy pillanatra kihagyott a figyelmünk és Konsti bemászott egy fémpolc alá, majd ahogy felállt lefejelte...
Lett egy kék pukli a fején, de remélem ennyivel megúsztuk. Veszünk öntapadós tapétát és bevonom a polcot.!
Gondoljatok ránk a héten. Ábelnek oviszünet, jönnek az ablakszigetelők, elromlott a fűtésünk, jön a szerelő(elalszik az őrláng), Bence pedig kétszer is vidékre megy, így egyedül leszek hajnaltól éjjelig a srácokkal..........Cserébe egyik nap elmegyünk játszóházba, remélem összejön.