Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Kata:köszi a dicsit.Fanni is kicsit tortyogi de sajna ez az öszi idö átka is lehet.Remélem nem rosszabbodik Norbika állapota.Lehet pár nap alatt elmúlik.ja és hát azért a te tortáidhoz képest ez semmi.Hogy te milyen ügyi vagy.Tetszett a csiga meg volt valami esküvöi torta is egyszer. hát nagyon szép volt.

Mtücsök:sajnálom a kruppos köhögést.

Szöszke:a hajcsatot én imádom bár annyira pici a haja hogy alig lehet belerakni. :D

szveronika:édes a pici torta. :) és hogy a te kislányodnak micsoda szemei vannak elképesztö. :D

Ildi:nagyon jó a táblázat és köszi hogy benne vagyunk mi is pedig alig jövök irni.



vikcy6
Pákozd
 
 


mtücsök:nagyon cuki a kis maszatka.jót nevettem ahogy harapja. :lol: :lol: :lol:



vikcy6
Pákozd
 
 


Sziasztok!!

Szeretettel köszönjük SANYIKÁT és LAURÁT a szülinapján!!!

Mostanában olyan "mesebeli" a netünk...hol volt, hol nem volt... :)

Bettike!
Jó, h jöttél! Nagyon nagy fiiú lett Máté!! A videókon jót nevettem. Tündériek, ahogy feltett kézzel egyensúlyozva szaladnak. A dumálós vidón a nyelvforgatási technikája tanítandó... :lol: :lol: :lol:

Ildi!
Mi Rossmannos, 3-as tápszert iszunk. 600g 1300ft. Nincs baja tőle.
reggel este tápi, délben tej.

A táblázatban az utolsó oszlop gondolom a fogak száma akart lenni. Konstinak egy évesen 4 foga volt, most már 5db. :lol:
EZER KÖSZÖNET, H MEGCSINÁLTAD!!!!!!!!!!! esetleg a fiúkat kikékítenéd..... :wink: :wink:

Kata84!
Ábel szemüvegét apa intézi, majd hívja az ismerőse, ha kész lesz. A keret kiválasztásánál én is ott akarok lenni, a doktornéni annyit javasolt, h olyat vegyünk, ami mellett nem tud kikukucskálni.
Mindenképp rakok szemcsisképet!!!

Hajhúzás: Konsti amióta helyváltoztatásra képes, tépi Ábelt.... Ábel tűri, megedződött.... :lol: :lol: :lol: :lol: (arra ügyelek, h a szájába ne tömje a hajat)

Ti hogy vagytok??? Ovizás????? Nálunk ez a hét ősziszünet......

Szöszke!
Köszi!!!

Vicky!
Tündéri a lányod!!! Az a kis ruha és a csatt....csúcs!!! Na ezért (is)akartam én annnyira kislányt....Szép család vagytok!!!!!!!! Nekem nagyon tetszik a torta is, büszke lehetsz magadra!!

Most már Konsti is a mi ebédünkből eszik. Pld. csináltam krumplifőzit , abból kapott. A családnak stefániavagdalt volt mellé, Konstinak grilleztem egy szelet csirkemellet és Ő azt kapta. A turmixolásról leszokunk....

Tücsök!
Jó, h jöttél!! A betegséget sajnálom, mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!!!

A fotó csúcsszuper!!! Nekem ez az "igazi, klasszikus egy éves szülinapi torta!"

Arra gondoltam, milyen jó lesz majd, amikor ezeket a fotókat összehasonlíthatjuk az unokánk egy éves képeivel..... :wink: :wink: :lol:

L.Kata!
Remélem jobban van Norbi!!!!!!

Rólunk: ez az óraátállítás bekavart....4:30 óta dumál apróságom, Ábel 4 óra óta a mi ágyukban szundít.........érdekes, a múlt héten még járt oviba, akkor 7-órakkor alig tudott felkelni. Most szünet van, erre már hajnalban szórakoztat minket.....

Konsti lépeget, de csak a lakásban.Az utcán csak ha fogom a kezét (egyiket). Ha elengedem áll, majd követeli, h mentsem meg... :lol: :lol: Nem is nagyon engedem kint menni, mert félek, h koppan. Szombat este játszottunk, egy pillanatra kihagyott a figyelmünk és Konsti bemászott egy fémpolc alá, majd ahogy felállt lefejelte... :evil: :evil: :evil: Lett egy kék pukli a fején, de remélem ennyivel megúsztuk. Veszünk öntapadós tapétát és bevonom a polcot.!

Gondoljatok ránk a héten. Ábelnek oviszünet, jönnek az ablakszigetelők, elromlott a fűtésünk, jön a szerelő(elalszik az őrláng), Bence pedig kétszer is vidékre megy, így egyedül leszek hajnaltól éjjelig a srácokkal..........Cserébe egyik nap elmegyünk játszóházba, remélem összejön.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 

 
 

zsuzsu72:köszönöm a Fanni dicsit.Kitartás ehezza héthez.Remélem minden zökkenömentesen fog menni.

Hát az óraálittástól Fanni is ötkor kelt de adtam neki enni és nagy nehezen visszaaludt.Most még alszik. :D



vikcy6
Pákozd
 
 


Na, kicsit javítgattam a táblán, mert a fiúk sorai kékek, csak majdnem olyan színű, mint itt a fórum kék mezője + láthatóan beírtam a fogak számát, szóval FOGAK SZÁMA, ezt is várom :lol:

Kép

Nálunk nem volt gond az óra átállítása miatt, Lotti 7-ig aludt.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


sziasztok!

Ildi ...köszi a bíztató szavakat és a tanácsot, sokat itatom Norbit, enni nem sokat evett.
De a torka nem fájhat, mert egy kis kenyér darabot megevett reggel jó ízűen :D
Igen, most hogy mondod, biztos nem voltak betegek a rendelőben....ill.remélem :roll:
Ja, igen Dm-es tápszert mi is ittunk már, Norbi azt is szereti, erősebb picit mint a Mildibé, mert attól végigaludta
az éjszakát Norbi a mildibé 3-tól néha olyan éhesen kel.
szupi a táblázat :D

Szöszke, Zsuzsu, vicky...nektek is köszi!
Én is remélem Norbi nem lesz betegebb.
Annak örülök, hogy nem ment a hője 38 főlé :D így nem kellett nurofen sem. De azért óránként kelltünk :roll: :(
Felsírt! Nem kapott levegőt az orrán, akkor spray, negyed óra mulva orrszívás :cry: ...na azt a hisztit. :roll:
Elszokott ettől már. Ketten fogtuk le hogy kitudjuk szívni az orrát, borzalom.Úgy sajnáltam, utánna e miatt lelkiztem. :oops: :cry:

Vicky...óóhh, ne dícsérj már, nekem ez a szakmám. Amúgy én nem voltam olyan elégedett a tortával.
Még kreatívabb, szebb is lehetett volna, csak hát sok időm nem volt, mert husokat salátákat is csináltam. :roll:

Tücsök....Hááát, garantálom ez a fórum egyik legjobb szülinapi fotója! :shock: :lol: :lol: :lol: Nagyon édes!
Babamagazinba is megállná a helyét! :lol:
Nagyon sajnálom a köhögést. Akkor ez ilyen hajlam dolog is , ugye? :(

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók a szülinapos képek!!!Minden kis ünnepeletnek akinek lemaradt nagyon boldog 1.születésnapot!!!!

Ildi!Mi szerdán megyünk tanácsadásra és akkor majd megírom az adatokat! :)

Tücsök!Áronnak milyen tortája volt?Ő tej érzékeny úgye?Nagyon édessek a képek!!! :wink: Nagy lányod mit szólt,hogy a kicsi is ünnepelt?(nálunk elöször nem igazán értette ő miért nem kap tortát :oops: )

Zsuzsa!Köszi szépen megvagyunk.Nálunk is szünet van kicsit jó így de azért már hiányzik a régi kerék vágás.Szerencsére Zsófi már nem sír és nagyon szereti az óvit meg van már egy csomó barártja :DNálunk is Zsebi itthon meg máshol meg mászna de mondjuk a MalomCenterbe nem nagyon engedném mászni :P És voltak kifejezetten gyerek keretek?Már úgy értem müanyag.Én úgye szemüveges vagyok és készülök lelkiekbe,hogy az én gyerekeimnek is lehet az én szüleim mind a 2-en azok meg tesóm is :?

Tej és Védőnők:Mindenkinek mást mondanak és tanácsolnak Ők sem egyformák ahogy mi sem. Én elöször higitva adtam de már nem higitom és még csak reggel kap kakót Zsombor.

Ti babáitok is feszegeti a határokat?????Nálunk Zsombor most kezdte de ha mondom,hogy nem szabad kb mint ha a falnak beszélnék ha rácsapok a kezére a képembe röhög vagy olyan pofákat vág,hogy alig birom ki röhögés nélkül :oops: :lol: Kép Ja és a legujabb dili,hogy ha megtalálja a távirányítot földhöz vágja kiesnek az elemek és az szopogatja :evil: Már a szekrénytetején tartjuk a távirányítot :x

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Kata....nálunk még szofogadó Norbi! :D De a távirányító elemszopogatás ugyanígy működik :roll: :(
Jó a vonid, ha még nem mondtam voltna :wink:
A képek :lol: :lol: :lol:

Ildi...ja amúgy mi is szedjük a cebiont. :D Meg reggeltől adom neki a Gripe Hell-t(homeos)remélem segít!

Bangham hogy vagy???hol vagy???

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!

Boldog születésnapot a további kis egyéveseknek!!!

Betegeknek jobbulást!!!

Sajnos mi is betegek vagyunk, mármint Lora és nem is akármilyen, úgy néz ki H1N1!!!!!! Teljesen kivagyok!!!

Tegnap hirtelen lett rosszul, nagyon fájt a feje, szédült és egyszer csak 39,3 lett a láza, aztán már mindene nagyon fájt, alig bírt menni, a lépcsőn le sem tudott jönni, mert annyira szédült, a szeme fehérje tiszta piros lett, nagyon fájt a a szeme, aztán éjjel még hányt is ráadásként, ja és nagyon fáj a torka. Reggel első utam az orvoshoz vezetett, aki egyből azt mondta, hogy a tünetek alapján úgy néz ki 90%, hogy ezt az új vírust kapta el, hát én kikészültem, és mi van, ha az Áronka és az ikrek is elkapják? Pedig azt mondta az orvos, hogy nagy a valószínűsége.
Zoli elmesélte bent a munkahelyén, na ott be is pánikoltak és megkérték, hogy inkább jöjjön haza, mert ha esetleg már benne is benne van a vírus ne fertőzzön meg másokat is.
Szegény Lorám csak annyit kérdezett tőlem: "Anya, én most meg fogok halni?" Azt hittem a szívem szakad meg érte, de megnyugtattam, hogy szó sincs ilyenről, csak sajnos a média jól felkapta ezt a vírus témát......kapott valami jó drága gyógyszert és mondtam neki, minden rendben lesz. Még egy jót is nevettünk rajta, hogy ha híre megy a faluban, majd mindenki nagy ívben elkerül bennünket.

Hát ez történt ma velünk, remélem gyorsan és szerencsésen túl leszünk a betegségen!

puszi

Éva


Ja és nálunk is megvolt hétvégén a második buli, (remélem, a rokonok nem kapják el tőlünk a vírust...)


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
éva75
 
 


Sziasztok!
Itt vagyok én is, de az elmúlt 10 napban rengeteg vendég jött hozzánk, férjem is itthon tudott lenni velünk és még Tomi is megváltoztatta a napi rendjét :), úgyhogy volt tennivaló bőven :)

Tomi teljesen elhagyta a délelőtti alvást és nem tudom, hogy ez most az időjárás változások miatt van-e :) vagy végleg így lesz. Ebédre már persze hulla fáradt, ebéd után elnyúlik, alszik 1,5-2 órát és utána megint játék ezerrel. este 7-kor kezdi dörzsölgetni a szemét, utána vacsi, fél 8 fürcsi, 8-kor szopi és alvás reggel 7-8-ig. (persze éjjel ébred még mindig).
És már stabilan 4x eszik egy nap és még ehhez a szopik...

kata!
Édesek a képek , tényleg zabálnivaló arcokat vág Zsombi :D
Érdekes, hogy ki mire ugrik, engem például nem tud felmérgesíteni a távirányító szétpüffölésével és az elem szopogatásával. Csak elveszem tőle és reménykedek, hogy majd egyszer elmúlik ez a szokás. mi is már magasan tartjuk, ha nem felejtem el elpakolni :)

LKata!
Remélem már jobban vagytok! borzalom ez a nátha. nem tudom hallottál e erről, de érdemes figyelni a takony színét, ha átlátszó vagy fehér sűrű, akkor megfázás, ha sárga vagy zöld, akkor fertőzés, baci vagy vírus,ilyenkor nem árt az orrcsepp vagy egyéb gyógyszer. Ha átlátszó jön az orrából,akkor az a nátha eleje, ha meg elkezd besűrűsödni, akkor már kezd meggyógyulni :). Nekünk a doki az utóbbi megfázásunkra pl. nem is írt fel gyógyszert csak c vitamint + tengervizes orrspray-t, mert csak fehér híg jött a nózijából. Ja, és fluimucil100 vagy más nyákoldó használhat még, mert az az orrtrutyit is összegyűjti ;)

tápszerről jut eszembe: Nagyon szomorú voltam, mert Tomit esténként már nem nagyon érdekli a cici... alig-alig szopizik,emiatt adtam neki tápszert (babe) és azt megitta :roll:
Reggel még kéri és éjjel is igényli, de az esti szopizás már uncsi neki. Most viszont, hogy este tápszert kap (úgy csinálom, hogy ha akar tudjon választani, hogy cici és/vagy tápszer) mintha kevesebbszer kelne...
Mostanában így alszik el Tomika: Nagyon édes, lefekszünk az ágyra, odafordul a cici felé, szív egyet-kettőt, majd elfordul, hatalmasra nyitja a száját, megissza a tápszer felét, majd újra cici, megint csak annyira, hogy tudja, ott van, majd megissza a tápszer másik felét is. Utána magyaráz valamit a cicinek és elfordul, alszik. Utána tesszük át a saját ágyába :)

1 éves súlyunk: 9560 g, 78 cm, 5 fog

Tücsök!
Csúúúcs a képen Áron :lol:
nagyon jó kép lett.
Sajnos nekünk nem sikerültek túl jól a szülinapi képek, még annyi reményem van, hogy a sógorom is fényképezett, remélem azok jobbak lettek.

Veronika, Ildi, Bettike, Kata és többiek is! minden kisbébi nagyon aranyos a képeken! :)

Kép

Kép
borkaby
 
 


Kép Kép

Kép

Kép
borkaby
 
 


Éva!
Gyors gyógyulást Lorának! Remélem a többiek nem kapják el!

Kép

Kép
borkaby
 
 


Borkaby

Köszönjük szépen!!!

Szerintem nem lettek rosszak a képeitek, nagyon jó a tortaevős!!

Kép

Kép
éva75
 
 


Évi!Szegény kislányod!!!!Ezt a H1N1 témát iszonyat felfújta a média.Tesóm elkapta még az eleján az Ő imunrendszere igen gatya szóval mi is izgultunk a doki meg mondta,hogy nyugi ez is egy infulenza és úgy is kezeljük csak ha már tünet mentes 1napot még maradjon otthon.Gondolom,hogy milyen szörnyü lehetett mikor megkérdezte meghal-e :cry: Nagyon jók a képek!!!!

Borkaby!Nagyon jók a képek!!!Nálatok 10napig tartott az ünnepség :shock: :lol: :lol: Tök jó,hogy Tomi már így beállította magát!!!Amin ül az gurulos?

Kata!Norbinak milyen színü amit kiszívsz az orrából?Amúgy Zsebi nem rossz csak oda megy a tv-hez és átkapcsolja mikor már tudja nem szabad :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Éva....jaaj, szegények, meg lehettek ilyedve. :( Szegény kislányod, szörnyű lehetett hogy ilyen durvát kérdezett tőled :roll: :(
Valóban ez a hülye média eltúloz mindent. :twisted:
De azért elég komoly tüneteket produkál a lányod. :(
Nagyon drukkolok hogy jó erős az immunrendszere és hamar legyőzi a vírust, s remélem ti megússzátok!
JOBBULÁST!!!
A képek tündériek! Szép tortája volt a kislegénynek!

Borkaby...köszi a részletes infót! Ari vagy :D Igen tudtam erről, de ennyire még nem magyarázták el.
Nagyon édi a szülinapi képetek, volt ám trancsírozás! :lol:

Borkaby és Kata...most fehéres a válladék, de sűrűbb mint tegnap volt. Szerencsére nem sárgul. :)
Csokat tüsszög így elég jól kijön a cucc. :wink: Még csak 3x kellett szadiznom a porszívóval.
Ha sárgul a váladék vagy köhögés is lesz akkor lehet felhívom a dokit, orcseppért, vagy köptetőért, de addig nem.
Most láza sincs, elaludt! :D
Arik vagytok, jól esik a tanácsotok! :)

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Köszi a szülinapos fénykép dicsiket!
Nem jó a minősége a képeknek sajnos és van,ami lila lett :roll: - nem tudom mi baja lehet a gépünknek :roll: ( trancsírozós meg telefonnal készült :) )

Kata!
azért szerencsére nem 10 nap volt az ünneplés :D
csüt--szombat.vasárnap jöttek vendégek, utána férjem itthon volt, aztán a 3 napos ünnepen is hívtunk barátokat,de nem ünnepelni, csak dumcsizni + elmentünk a kékesre kirándulni :)
a teki gurulós, de még nem tudja magát hajtani,csak néha 1-1 lökés sikerül :)

LKata!
Képzeld, nálunk is nagy ramazuri volt az orrszívás, aztán egyszer jól kiszívtuk Tomival a mackók és kutyusok orrát is :D. Annyira édes volt, ő tartotta oda a maci orrához a szívókát :lol:
Azóta jobb a helyzet, már nem kell lefogni, ő tartja a nóziját, csak amikor szívom kiabál,de nem sír, csak látszik rajta, hogy küzd, hogy kibírja. Tényleg nagyon ügyi lett, úgyhogy csak javasolni tudom a játékok megkínzását is orrszívás előtt ;)

nézd, szerintem ez egy tökjó cikk, bár igaz, reklám is egyben...
http://www.wiva-med.hu/natha.php

videó:

http://videoklinika.hu/video/a_tied_milyen_

Kép

Kép
borkaby
 
 


Éva, te jó ég, jobbulást Lorának és drukk ezerrel, hogy ti többiek ne kapjátok meg!!!!!! Mindenképp tájékoztass minket, hogy mik a fejlemények, Lorának sok gyógypuszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Lányok!

Olyan aranyosak vagytok, köszönöm szépen Lora nevében is a kedves szavakat!!!!j
Sajnos még nincs jól, egész nap nem akar 39 alá menni a láza, most is szegény már szétfagyott a kádban a hűtőfürdőben, de semmit se ment le a láza. Kapott valami vírusoldó gyógyszert tamyflu a neve, hát remélem használni fog.
Olyan rossz, mert egész nap vele szeretnék lenni, de közben meg itt van Áron és a fiúk is, ha elkapom én is akkor a baba is tutira a tejből, itt szenvedek , hogy kivel legyek, Áronnal v. Lorával.
Anyu egy kicsit átjött, vigyázott a babára, addig tudtam szegénykémet gondozni, de aztán elment és szegény most megint a szobájában fekszik egyedül, de olyan aranyos, megértő, türelmes, azt mondta az a legfontosabb, hogy Áronka ne kapja el tőle, ő elvan a szobájában egyedül is. Olyan nagylány már :cry: :cry: És úgy sajnálom szegénykémet :cry: :cry: :cry:

Remélem, pár nap és már csak mosolygunk majd a dolgon.

Tudom én is, hogy a média nagyon felfújta ezt a dolgot, de hatásos volt, mert én nagyon be vagyok ijedve. Azért mégis egy páran bele is haltak.... :cry:

LKata
Köszi neked is.
Tényleg szép volt Áron tortája, és még nem is volt drága, az Auchanban vettük 2200Ft!!! volt és olyan finom és friss volt, hogy szerintem a cukrászdában sem lett volna finomabb az 5-6ezer ft-os. És volt egy csomó mintával, micimackó, nody stb.

Na megyek Áronozni, mert itt lóg közben rajtam.
Jelentkezem majd még.

puszi

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Kata84

Köszi, a ti képeitek is nagyon aranyosak!!
Remélem, Lora is olyan gyorsan átesik rajta, ahogy a testvéred is.

Kép

Kép
éva75
 
 


Éva 75, jobbulást Lorának! Szerintem ne izgulj, mert akik belehaltak (amire utaltál), ott sohasem ez az egy betegség volt, hanem egy csomó más is!!!!

Rákszűrés eredményem nem változott: P2 HPV-re utaló jelek. Fél év múlva kontroll.

Borkaby, micsoda tortaevési technika! :D:D:D


Egész nap ki sem mozdultunk. :( Ellustultam nagyon...

Kép
szöszke
 
 


És a Babanet óráját még mindig nem állították vissza.. :evil: :evil:

Kép
szöszke
 
 



Kép
szöszke
 
 


Nagyon cuki a videó! :D

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Jó reggelt!

Borkaby...nagyon hasznos linket tettél fel, én nem tudtam ennyi mindent a nátháról :roll: :oops:
de most már profi vagyok. :wink: Találtam ott a köhögésről is. Mert sajnöos néha köhög norbi, szerintem a válladék lecsurog.
De nem csoda, hisz rájöttem hogy tapasztalatlan anyuka lévén, én nem jól szívtam Norbi orrát. :( :oops:
Én nem fogtam be a másik orrlyukat és nem figyeltem azt sem hogy nyitva van e a szája. :? Ég a pofám :oops: béna vagyok.
Na de majd most megpróbálom becsületesen kiporszívózni :)
Köszi a tippet a macis orrszívásról, tök találékony, ügyi vagy! Nagyon jó ötlet. :D
norbi szeret utánozni, fogát is úgy lehet mosni ha elötte én is megmosom az enyémet :wink: A maci-trükk jó lesz. :D
köszi!
Azért ha hurutosan köhögni fog vigyem le a dokihoz???Tegnap már csak 37,2 volt a hője, ugyogy amúgy nincs rosszul.
Mondjuk éjjel megint nem aludtunk, most már én is ZOMBI vagyok. :?

Szöszke...nagyon aranyosak vagytok! olyan cuki ahogy nevet! :lol:

Éva...hát, ezt a Hsz-odat megkönnyeztem! :cry: :oops: Tényleg annyira okos nagylányod van, olyan megható hogy a
kistesóért aggódik és megértő veled. :cry:
Remélem 1-2 nap és felépül, nagyon szorítok értetek.
Te meg próbálj erős lenni, nem lesz baj! Igen, meghaltak ebben is már, úgy ahogy több 100-an a sima influenzába is.
Semmivel nem veszélyesebb ez mint az, csak be vagyunk szaratva! :? :evil: Figyelni kell hogy kifeküdje és teljesen meggyógyuljon, mert a szövődményei durvábbak talán. :roll:
Mikor derül ki hogy ti elkaptátok e? Doki mit mond? :(

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!!!!

Éva:sajnálom a nagylányodat.El is könnyeztem magam mikor olvastam miket mondott.Szegénykém. :( Kitartás és remélem nem kapjátok el ti is.
A torta nagyon aranyos meg a kis ünnepelt is.

Ildi:Fanninak 8 foga van. :D :D És hála az égnek egyiket sem szenvedte meg.

Leirom mi miket használunk ha náthás vagy ha köhög is.

Náthára és köhögésre egyaránt hasznos a baby luff balzsamot a hátára kenni.
Egyébként fluimare orrsprayt használunk és sokat szivom az orrát.
A dokinö nekünk még egy szemcseppet szokott felirni amit szintén orrába kell csöpögtetni a bacik ellen jó.Bluramiycin a neve.
Még Calcimuscot szoktam adni neki meg vitamint.
Most van egy új vitaminunk 1 éves kortól lehet adni.Cebion multi a neve nagyon jó.
Persze a Bluramycint csak ha a doki mondja akkor.
Köhögésre nagyon hatásos a Lándzsás utifü szirup 6 hónapos kórtól adható.Nekünk két nap után nem köhögött Fanni.



vikcy6
Pákozd
 
 


Szöszke:nagyon édes a kis huncut a videón. :D



vikcy6
Pákozd
 
 


sziasztok
elöször is nagyon szépen köszönjük a szülinapi köszöntéseket.

a buli jól sikerült, bár nem jött el minden meghivott. dobok fel nektek pár fotót:

Kép igazi pasi :-)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Timi, nagyon cukik a képek, Sanyika nagyon tündér! Szerintem fogytál is!!! Szépek vagytok! 1 éves adatokkal majd jelentkezz!

Mtücsök
, meg se dícsértem azt a csodálatos 2 fényképet Áronról! Nagyon szép a torta és nagyon aranyos Áron!

Éva, a ti képeitek is, hát Áront meg kell zabálni, ahogy nézi a tortát, nagyon puszilgatnivaló fejecskéje van!!!

LKata, ha hurutosan köhög? Hát nálunk Lotti így köhögött, és én kb. a 4. napon vittem dokihoz, mert úgy éreztem, hogy nagyon nem jön ki a takony, de a doki nem írt fel semmit rá, csak az orrszívást mondta továbbra is+cebion csepp, így vettünk mi egy homeopátiás szert, a neve Stodal, azt adtuk neki.
Orrszívásba majd belejössz, nálunk volt, amikor egy nap vagy 8-10X szívtam neki, annyira jött ki. :roll: Jobbulást!

Borkaby, Tomi nagyon cuki, jól szétszedte a tortát :lol: Szerintem jók a képek!
Cici-tápi felváltva este :lol: :lol: 8)
Ezek szerint ő is szokik le a ciciről, mi? Most már Lottinak is csak reggel-este kell, de este már szinte 3-4 perc alatt be is alszik.



Lihnbaba Marcijának nagyon boldog első Szülinapot kívánunk!!!


Kép

Mi megvagyunk, Lotti most alszik, Zoli ma már dolgozik.

Ja, Szöszke, a videó nagyon-nagyon tüneményes!!!
Mi is punnyadtunk tegnap itthon, tiszta depi kedvem volt az idő miatt, nagyon fáradt is voltam egész nap, de most süt a nap, úgyhogy megyünk sétálni, ha felébredt és megkajált Lotti.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a további kedves sorokat!! Tényleg sok erőt adnak és hatásosak is voltak, mert Lorena ma már sokkal jobb bőrben van, és a láza is már csak 38 körül van, éjjel még nagyon lázas volt, 39,5 alá nem akart menni, de ma már jobb, talán hat a gyógyszer?... Már a feje sem fáj annyira, csak most a torka lett rosszabb.
Holnap megyünk az orvoshoz vissza, akkor majd mindent megtudakolok.
Mi még nem kaptuk el szerencsére eddig (kopp-kopp).

Lkata
Tényleg, olyan okos nagylány már Lora, sokszor olyan már, mintha nem is a kislányom, hanem a barátnőm lenne..., de ez is olyan jó érzés.

Ildi
Köszi, aranyos vagy te is!
Áronnak 7 foga van eddig., ezt nem írtam még meg a táblába, amiért külön köszönet!

Szöszke
Nagyon édes a video!!!
Rákszűrés :-(

Timi
Nagyon jók a ti képeitek is, édes Sanyika, jól megnőtt ő is!! És szuper a tortája is!!!!

Vikcy6
Köszi neked is! Szerencsére már jobban van Lorena.
Ügyik vagytok, hogy nem szenvedtétek meg a fogakat, nálunk mindegyik kínszenvedés volt.

Linhbaba
Boldog születésnapot Marcikának, hozzál majd te is képeket!!!


Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Ildi...te olyan naprakész vagy! :D Dics-dics! :wink:

Ma van Marci baba szülinapja?
Linh...amúgy hol vagy???? :roll: BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT MARCI!!!! :D

Vicky...neked is köszi az infókat :D

Szerencsére nem köhög hurutosan Norbi, reggel óta nem köhögött,s már az orra se folyik! :D
Picit szörcsög még, de porszívózom, már olyan ügyi már nem is sír annyira, csak nyöszörög.

Borkaby...nagyon jó ez a macis orrszívás!Bejött! :lol:
Tovább fejlesztettem azzal még hogy a macinak is spriccelünk a nózijába tengeri sós oldatott hogy :-cissz-cissz! :lol:
Ez nagyon vicces neki, ő is csinálja, majd hagyja hogy neki is spricceljek a nózijába! :lol:
Hálám üldöz Borkaby!

Timi...nagyon édesek a képek, látom türelmetlenül beleevett Sanyika a tortájába :lol: :lol: :lol:
Tök aranyos! :D

Mi anyukám szülinapját ünnepeljük ma! :D 52 éves a drága. Megcsináltam a tortáját is, majd megvárjuk apát és este átmegyünk! :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lovaszkata 2009.10.27 16:09-kor.

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Még azt elfelejtettem eddig írni, hogy Áron már olyan sokat dumál, annyi értelmes szava van már pl:
"Anya, Apa, Mama, Ádám, Vau-vau, pá-pá, tá-tá, ci-ci, baba, dá-dá, ham-ham, Já-já = várjál (amikor készítem neki a kaját és mondom neki ő is ezzel nyugtatja magát), hoppá (ha elesik akkor mondja) és ezeket már tudatosan használja, reggel az az első dolga, hogy hívja a testvéreit és jó hangosan kiabálja: Ádám, ugyanis mindhármat Ádámnak hívja, még Lorát is.
Amikor a férjem hazajön, egyből kiabálja neki, hogy: "Apa"
Ha én kimegyek a szobájából, odaáll a rácshoz és kiabálja nekem "Anya".
Ha a hűtőhöz megyünk már mondja: Ham-ham
Ha meglát egy autót azt mondja rá: brüm-brüm...
Na de nem akarlak benneteket fárasztani, csak olyan jó, hogy most már tényleg tudatosan használja a szavakat, nem csak papagájként utánoz.

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Lkata

Isten éltesse sokáig Anyukádat!!! És milyen tortát sütöttél neki?

Kép

Kép
éva75
 
 


Nem tudok helyesen írni, tuti mindíg elírok valamit! :oops: :roll:
bocsi!

Éva...köszi! :D Dobostorta a kedvence.
Húúú, jó sok szót mond már Áron! :D De ügyi!
Hogy van a kis beteg?????????? :(

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Amúgy képet hoztam :oops: :D
Pici betegemmel:
Kép
Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


LKata, úgy vagyok csak naprakész, hogy a fórumunkból puskázok :oops: :lol:

Táblázatot frissítem folyamatosan, ahogy írjátok az adatokat!
Ha picit több lesz benne, felteszem újra.

Éva, de jó, hogy jobban van Lora!!! Sokat gondoltam rátok, remélem a többiek nem kapják el és ő is hamar túllesz rajta! Sőt, biztos!!!!!!!!!!!!!!

LKata, boldog Születésnapot anyukádnak!

Mi ma sétáltunk egy nagyot, holnap meg szerintem kimegyünk az Állatkertbe. Lotti még nem volt, én is nagyon régen és asszem holnap lesz az utolsó napos, aránylag jó őszi idő. Sajna :cry:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Lkata

Köszi, már sokkal jobban, ma már bejelentette, hogy megmarad :lol: :lol: Még mindig lázas, de már nem olyan magas neki, mint éjjel., és már nem annyira fájnak a végtagjai sem.

Hú, most én is ennék egy kis dobostortát..... :roll:

Kép

Kép
éva75
 
 


Ildi

Aranyos vagy, hogy gondoltál ránk, hatásos volt!!!
Áront ma Anyukám vitte el egy jó nagy sétára, nekem ma nem volt erőm útnak indulni.

Kata
Nagyon jók a képek!!! Jobbulást a kis betegednek!!!

Kép

Kép
éva75
 
 


A tortaevős képünk azt hiszem lemaradt a múltkori képek közül:
Kép

Nagyon ráérek most, mert Áron csak úgy van el már ilyenkor délután, ha itt ülök vele a szobájában, ölemben a laptop és ő meg itt játszik mellettem....

Kép

Kép
éva75
 
 


Éva75, Gergő nemhogy nem mond szavakat, de nem is utánoz. Egyedül a "R" hangzó, amit ki lehet csikarni belőle bármikor. :) Na, azt pörgeti is ezerrel. :D
Örülök, hogy Lora jobban van! Nagyon ügyesek vagytok, hogy így uraljátok a helyzetet!

Ildi, a fogat beírhatod, köszönöm: Gergőnek 4 foga van, nem hinném, hogy kijön addig több. :wink:

Holnap megyünk Gergővel a mozgásterapeutához. Izgulok nagyon, hogy mit fog mondani.
Ma bevásároltam az Auchanban a zsúrra. Valószínűleg a férjem apukája nem jön, ami tök gááááááááááááááz. :shock:

Kép
szöszke
 
 


LKata!
:lol:
örülök, akkor a ti mackóitok orra sem lesz már bedugulva :lol:

Szöszke!
Biztos jó lesz holnap, remélem semmi komolyat nem lát majd a mozgásterapeuta. Én nagyon szerettem Tomival tornára járni. Mi is megyünk holnap, kontrollra :)
Miért nem megy az apósod a szülinapi zsúrra?

Éva!
Jobbulást Lorának mégegyszer!!
Remélem a 3. nap után már végleg meggyógyul :) és nem kapjátok el a vírusokat
Áron nagyon ügyi, hogy így beszél már. Tomi még halandzsázik, imádom hallgatni,de biztos hatalmas öröm lesz,mikor elkezd beszélni.

Vicky!
Tökjó, hogy leírtad a náthás gyógymódokat,én nem ismertem ezeket és ahogy néztem a baby luuf is gyógynövényekből van, nem gyógyszer.
Mi amikor nagyon náthás volt Tomi fülcseppet kaptunk és azt kellett az orrába csepegtetni.

Timi!
Sanyikának utólag is boldog szülinapot!
Láttam a háttérben, hogy nagyon szuper kis triciklije van Sanyikának :)
én is olyat szeretnék,majdnem vettünk is egyet, de nem ért még le róla Tomi lába (nagyon messze volt a földtől), úgyhogy inkább teknős lett belőle.

Linh!
Boldog szülinapot Marcikának!
Hogy álltok a költözéssel?

Kép

Kép
borkaby
 
 


Sziasztok!!!!

Borkaby:nincs mit örülök ha hasznát tudja valaki venni a gyógymódoknak.

Lkata:szépek vagytok a kis betegeddel. :D

Szöszke:drukkkkkkkkk mára a mozgásterapeutához.

Timi:nagyon helyes fiú Sanyika látom neki is tetszett a torta. :lol:



vikcy6
Pákozd
 
 


Szöszke tündéri Gergő babájának nagyon boldog ELSŐ SZÜLINAPOT kívánunk!!!!!!!!!

Kép

Mi nemsokára indulunk az Állatkertbe, kihasználom még az ucsó jó időt, mert most már jön a tél :?

Éva, hogy vagytok?

Szöszke, pont szülinapkor mentetek? Mi volt???

Na léptem, készülődünk.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Szöszke:Boldog szülinapot Gergö babának.



vikcy6
Pákozd
 
 


Boldog születésnapot Gergőnek!!!!

Voltunk végre 1éves mérésen:9,9kg és 76cm hosszú 11fogú a kisfiam :lol:
Doki kis naivan mondja-
-Azért azt a pár fogat mossuk ám.Amúgy hány foga is van?
-11
-Doki feje: :shock: :shock: :shock: :shock:
-én fejem :lol: :lol: :lol:

De most totál meglepődtem mert azt mondta a tejet én döntsem el mikor adom már lehet de később is kezdhetem.Eddig nem mondott ilyet de mindegy én elkezdtem már 1éves kora után :oops: :)


Timi!Jaj de édes Sanyika!!!

Ildi!Jó állatkertezést!!!Irigy vagyok nálunk nincs ilyenre lehetőség felmenni meg olyan sokba kerül :cry:

Évi!Örülök,hogy jobban van már a Csajszikád!!!!Nyugi erős kis szervezete van pik-pak legyőzi ezt a vírust.Többiek még nem kapták el?Én azt hallottam aki elkapja az védet lesz :)

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Helló!

Köszi, anyukám nevében, átadom! :D
Kicsit fájdalmasan telt a szülinapja, pont levették a lábán a körmét! :? :(
Ja, képek :oops: :D bocsi, ha sok vagyok! :oops:
Igérem nem rakom tele az oldalt! 8)
Kép
Kép
Kép

Hát, igen , Norbi jobban összekente magát anyu szülinapján, mint a sajátján. :lol:
Amúgy jobban van, már nincs hőemelkedés, így dokit se hívtam fel. :D
Szívom az orrát, amennyire engedi. De aztért szörcsög ám! :?
Most már én is náthás lettem és fáj a fejem :roll: :(
Hasam is feszül...várom az "ünnepnapokat"! :(

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Éva...annyira örülök hogy kicsi lánykád jobban van! :D :D :D
Nagyon cuki a torta evős Áron! :lol:

Kata...11fog??? :shock: :D Ezen én is meglepődtem volna.
Már a Norbi 9 foga is meglepetést okozott a védőnőnek. :wink:

Szöszke...Drukkkkk!Mi volt a dokinál???
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT A KIS GERGŐNEK!

Ja, a fiús anyukáktól kérdezném:
Nektek is megnézték a kukit mennyire lehet lehúzni??? :roll:
Nekünk Norbika kukija eléggé össze van szűkűlve :( Mondta a doktornő hogymég korai bántani,
de néha fürdéskor a melegvízben huzogassam neki. :roll: :oops: ...de én úgy félek hogy fájdalmat okozok.
Ti hogy vagytok ezzel a dologgal???
Ezt majd meg kell műteni????lézerezik vagy csak lerántják?
:(

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!!!!

Kata:hát nem semmi a már fele kint van neki.És ö szenved velük????

LKata:én úgy tudom hogy lerántják legalábbis felénk ez a módja. :( :( De szerintem huzogasd neki hátha magától lejön.
Ja és ismét szép tortát készitettél.Én is szeretem a dobos tortát. :D

Valaki közületek fogyókúrázik esetleg???Vagy mozog valamit???A gyerekek után való rohangálás nem számit bele. :D :D



vikcy6
Pákozd
 
 


Vicky....én jártam spinningre,fittballra de bezárt a mozgáscentrum. Most sajna nem járok sehová,
és itthon is lusta vagyok tornázni. :oops: :(
De 3-4 napja diétázom kicsit. Nagyon nehéz rávenni magam. :(
Pedig jó lenne fogyni minimum 8-10kg, mert jó lenne a kistesót a régi formámmal bevállalni. :wink:

Mennem kell, Norbi éhes.

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Kata!Nekem pont most mutatta a Doki,hogy naponta 5X húzzam fürdés elött és ha nagyon piros lehúzom törlökendővel kitakarítom.Nekem is ez nagy dilemám főleg lány után de több fiús anyukával beszéltem és azt mondják húzogasam a baba jelzi ha véletlen fájna mert ha dokinak kell megrántani meg repeszteni vagy mit az szörnyü :roll: Szerintem ha minden nap meghúzod előb utobb nem tapad le és hidd el jelzi ha fáj!


Vicky!Zsebi az első 2fogával küzdött meg nagyon én akkor azt mondtam itt lesz a világ vége mire nekünk 22tejfogunk lesz.A többinél kicsi hőemelkedés néha láz meg sok-sok fosás volt(ezért is vettem mosható pelusokat)Nem tudom,hogy a borostyán láncnak van-e köze hozzá de az utlós 3fogat ami ráadásul rágó úgy vettem észre,hogy játszottunk és mikor nagyon nevetett ott volt :shock: 8) Neked mondták a kislányodra,hofy duci?Szerintem nagyon is formás és egyáltalán nem duci :wink:


Képzeljétek volt egy kislány a védőnőnél aki 18hónaposan 15kg volt :shock: :shock: :shock: Én csak lestem olyan combjai voltak hogy hú mikor elmentek megkérdeztem a védőnőt ez normális vagy az én gyerekeim soványak a 3éves lányom 12kg :oops: :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Hűűűűűűűűűűűűűűűűűűű, tiszta hülye vagyok... most ahogy olvastam a borostyánláncot jutott eszembe, hogy anno vettem, hordta is hónapokig, de fog sehol, úgyhogy abbahagytuk, félretettem.
Most meg 1 hónapja kezdett el jönni a foga és eszembe se jutott, hogy van! Na rohanok is és felteszem! Mert éjjel megint félóránként keltünk :?

Kép

Kép
sz.veronika
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?