Hali!
Na ma sikerült kiakadnom kicsit de...elegem lett mindenből.
Keltem korán, 6 óra alvás után új idő szerint 6kor, tettem-vettem, páromat keltettem 8kor.
Úgy volt, hogy magához tér, aztán irány Miskolc:hinta, DM, Takko, du család jön, mag stb. Erre reggel kiderül család de. 10 körül jön...de aztán amikor kérddztem párom ki jön, meddig maradnak...fogalma sem volt. Itthon semmi kaja, most akkor főzzek vagy mi?Annyi mindent kéne csinálni, párom is csak néz...közben szeretethiányos is vagyok (tegnap este mondta apa, hogy ne haragudjak, de nem tud szexistennőként rám gondolni, hanem mint a gyermeke anyjára (ezt azért mert abban a ruhában vártam a filmezés után, amit fentebb láttok).Hiába értem is én, nem esett jól.
Na mindegy, elindultam le a boltunkba, hogy hozok vmit, de már fent rámjött a sírhatnék, kicsit pityeregtem is, de aztán hiába hívott még vissza párom az ajtóból, utána sem volt jobb, sírtam a lépcsőházban és végül nem mentem a boltba hanem haza anyámékhoz. Kocsival 3 perc. Ott anyu meg mama kicsit meg is ilyedtek, hogy mi történt...mondom semmi csak depi vagyok..a.ztán mesélgettem, hogy mik vannak...dél előtt pár perccel meg hazajöttem.Persze párom tudta hol vagyok, írtam neki sms-t, családból csak 3-an jöttek(a pesti tesójáék), ők is fél 12 felé.
Ettünk bundikenyeret ebédre és egykor nekivágtunk Miskolcnak.
Elhoztuk a hintát, fosztogattuk a DM-et, Takkoban semmi.Aztán hazaértünk és én most ébredtem, mivel ledőltem egy órára.
Mostmeg bár nem akartunk, de végül nemsoká átmegyünk anyósékhoz mert rengeteg a kaja, ill. a vendégek is holnap reggel mennek haza.
MA megint nem volt szőnyegtakarítás, felfurkálás...
De legalább vettünk még eldobható pelenkát, mellbimbókenőcsöt, Johnson baby olajat, testápolót, nekem deo stiftet, Libresset, Tennát a kórházi csomiba meg 1-2 egyebet.
Bébike
Én csak terhességit vettem tőle, de az jól működött.
Pusz