Sziasztok!
Lina,
minket kihagytál
viszont, ha minden összejön, szerintem mennénk talira mi is
Ez a tejtermékmentes életmód eléggé nehéz lehet, én nem is tudom, hogyan bírnám. Persze a lényeg, hogy Levi széklete javuljon. Érdekes amit írsz a fogzásról, mert nálunk ugyanezt figyeltem meg. Kb másfél hete Ábel egyfolytában tömi az öklét, ráadásul rettenetesen folyik a nyála. Nálunk ráadásul jelentkezik a nyugtalanság is, sokkal rövidebbeket alszik és sok a nyafi is.
Mimi,
Boldog 18. szülinapot!
Egyszer mindenkinek benő a feje lágya
Dbea,
Nálunk sem lehetett meggyőzni Ábelt, hogy átállítottuk az órát, ő abszolút a saját éhségórája szerint kel és fekszik.
Adri,
én tecsós anorákot vettem, olyat, ami középen lecipzározható teljesen, ebbe szerintem eléggé jól bele lehet tenni a gyereket. Van egy ilyen "átmeneti" anorákunk is, ez kordbársony és kicsit bélelt, ezt szoktam ráadni akkor, ha nincsen olyan hideg. Ami a méretezést illeti, én egyfolytában bajban vagyok, mert Ábel elég nagy, ugyanakkor a keze és a lába kicsit rövid (apjára hasonlít
), szóval kicsit bénán néz ki az anorákban, holott az csak 68-as. A testhossza miatt viszont kisebbet nem lehet ráadni
Bori,
szerintem is lehet, hogy csak balkezes lesz Betti. Van egyébként a családban balkezes nálatok?
Jimbone,
tök jó ez a kép Donátról
Kata,
hú, de szeretnék én 25 fokot. El sem tudom képzelni, hogy mit fogunk csinálni a hidegben és sötétben. Mi a múlt héten Dobogókőn voltunk fent, ahol már bokáig érő hó volt
Nálunk megint minden változóban van. Két hete már tök jó volt, mert Ábel aludt 7-8 órát egyfolytában, most viszont ismét 3-4 óránként kel éjszaka. Azt veszem észre, hogy sokkal nyűgösebb is, mint máskor. Nem volt pl jellemző rá, hogy esténként sírna, most viszont ez sokszor előfordul. Azt gondolom, hogy ha eddig nem jelentkezett hasfájás, akkor ez talán nem az. Van valami ötletetek? Van aki azt mondta, hogy lehet, hogy kevés a tej (sztem nem, mert még mindig tudok fejni is), vagy a tej tápértéke alacsony (na ezt hogyan ellenőrizze az ember), de akadt olyan okoskodás is, hogy fogzik vagy a 3 hónapos növekedési ugrás korán jelentkezik. Védőnő szerint az teljesen normális, hogy egy ennyi idős gyerek ilyen gyakran kel, aggódni nem kell. Igazából én sem parázom nagyon, csak olyan jó volt már a hosszabb alvás, és persze az esti nehéz altatás és nyügi kicsit fárasztó. Van tippje valakinek?