Na, hahó!
Jaj, Emese, SEMMI BAJ!!!
Köszönjük inkább.
Gondoltam, hogy erről van szó. Én sem tudtam, mit fog kiírni, kiváncsian lestem a tickert, és nagyon aranyosan azt írta: MA van a szülinapja.
Blankinak boldog névnapot mi is!
Lili, Iza, ruhák, dédi - mind-mind nagyon jó fotók, a lányok nagyon aranyosak, édesanyákon meg látszik, hogy szeretik őket, ettől pedig még szebbek.
Persze az előző oldal babafotói is nagyon jók, Zili, Gyöngyi, de azokat már dícsértem.
Anita, drukkolunk holnapra is. Majd mesélj. Legalább van miért szurkolni.
Fehérítővel szinte minden folt eltűnik, de engem (tudom, nem vagyok vmi tökéletes) nem nagyon zavar, ha pl a textilpelusokat megfesti vmi, kimosom, a festékanyag meg majd idővel kikopik belőle. Arra vannal ezek a darabok, hogy használjam őket, inkább nem a textíliákat tutujgatom a gyerekek helyett...
Mozza, tuti ennyit szeretnétek költeni egy etetőszékre? Bocs, nem akarok beleszólni, mert nem ismerem a választásod szempontjait, csak azért eléggé
ez az összeg...
Csongi nagyon ügyes!
Csináltunk féléves korára való tekintettel Daniról néhány felvételt, ha hozzájutok, majd megpróbálom megmutatni. Csak még nincs is gépen.
Csilla, örülök, hogy mostmár jobb!
Mindenkinek JÓ ÉJSZAKÁT! Főleg a mai zombi-klub tagjainak, hogy a holnapjuk ne legyen még rosszabb! Babáknak is jó pihenést!