Gyors bekukk!!!
Örülök,hogy Tünciék jól vannak. Hát nagyon-nagyon imádkoztam értük! Tényleg rossz kórházban lenni, de legalább felügyelet alatt van. Lehet sok volt neki az a nadrágvásárlós séta. Jajj, de izgultam, remegtem én is....egész du. rájuk gondoltam, de csak most értem ide. Ha valaki tud új híreket, akkor írjon ám!!!
betti: te pedig csak óvatosan pörögjél a kisöcsi mellett, jó, te is vigyázz ám magatokra nagyon. Szerintem sem vagy elkésve a vásárlással. Majd ha úgy érzed, hogy eljött az idő. Nem is baj, ha nem olvasol kismamát, meg ilyeneket. Néha olyan baromságok vannak benne, néha ilyen kismamafrászt keltő cikkek. Nem kell ez most nektek.
jaffa: kösz, méghogy csinos vagyok a szemüvegben..... úgy érzem, mintha egy műláb, műkéz, műszem vagy ilyesmi volna. Itthon nem is nagyon hordom, csak ha nagyon muszáj, itt a gép előtt, meg olvasni, tv-zni, néha főzéshez is kell, mert nem látom az apró dolgokat.
Furcsa megszokni, mindig elfelejtem, hogy rajtam van, összatapicskálom, nekiütöm valaminek. ÁHHHH
Így felnőtt korban nehéz hozzászokni ehhez.... Neked kontakt lencséd van?
winchi: én Bogárdon csináltattam az enyémet a Seszták optikában, az is tök jó hely. Nagyon aranyos, szimpatikus srác az optikus.
gégéé: új mosogép? Szegénykém.....
nálunk lehet tűzhelyet kéne cserélni, remélem még legalább egy fél évet kibír....
lara: nekünk 35 villanyszámla jött. Kész vagyok tőle, a mínusz most még több mínusz lett. Utálom már ezt a rohadt válságot. Alig várom, hogy visszamenyjek dolgozni, és kinullázuk magunkat, de közbe meg nem akarnám Dorkát bölcsibe vinni. Hát hülye pénz!!!!
Ja, apám szégyellheti magát. Eddig sem ismertem, lehet jobb is, úgy néz ki ezután sem fogom. Persze hazafelé bőgtem az autóba. Drágaságom vígasztalt, pedig megfogadtam, hogy nem bőgök, főleg olyan miatt akit nem ismerek, dehát eszembe jutott a "gyönyörű" gyerekkorom, és az, hogy két szülőből 0. Elég szar arány. Na, jól van, elég belőlem...
A lényeg, hogy Tünciék jól vannak, hurrráááááá!!!