sziasztok!
joli!
holnap megyünk dokihoz,bár tegnap és ma "megkezelte"a tesóm Dorkót(pránanandi tanfolyamra járt,az olyan kézrátételes),én nem igazán hiszek benne,de ma már nem kellett szívni az orrát.azért megnézetem,mert a fülét ma is vakargatta,meg a köhögés még néha rájön
szuperek a képek!!!!uszis,cirkuszos,copfos,nagyfiús mind!!
én nagy dilemma előtt állok:állami vagy alapítványi bölcsi?
lehet,vki elintézné az államit,amivel csak annyi a bajom,h gondolom sokat nem "foglalkoznak"velük(már amennyit anyukáktól hallottam)ici-pici az udvara és egy emelets régi ház,ahol a felső szint pl.ráccsal van lezárva(nekem nem túl biztonságos)az alapítványi szép,fejlesztő,magánkonyha stb,csak hát ugye havi 23e.
nem tudok dönteni,h bevállaljuk-e?nem túl rongyrázós mikor biztos tudnánk hova tenni azt a pénzt.a férjem azt mondta ki tudjuk fizetni,de ő is tudná máshova tenni...na így legyek okos
ja és az állami itt dkeszin van,a másik 1 kerülettel arrébb,oda a férjem vinné reggel(kényelmi szempontból nekem jobb,lelkileg nem
)szóval agyalok,agyalok...
amúgy Dorkó iszonyatosan fejlődik mostanság(ezért is pártolom az alapítványit,ha ott foglalkoznak velük)az összes állatot utánozza,amit mondunk(kacsa,csibe,kakas,tehén,ló,cica,kutya,oroszlán,elefánt és a legviccesebb:hal.)biztosan van még,csak nem jut eszembe.mindent megcsinál 1 megmutatás után és folyton beszél-beszél,magyaráz,persze a maga nyelvén
de mindnent megértet.eszik kanállal,iszik pohárból(ez még segítséggel)szal tiszta büszke vok.már leírni sem lehet,mennyi mindent tudnak,csak foszlányokat
és énekli a hinta palintát:"hinta-piadettttta"annyira vicces
na,nem nyomom tovább,megyek agyalni
azért persze érdekelnek a vélemények
jobbulást,betegeskedők!!!!