Új privát üzeneted érkezett!

Majd dobok a rucikról képet,de majd csak holnap!Ma már hulla vok...szerinte megyek aludni!

Trixi!
Hát eladni tuti nem adjuk!több mint 20 éve megvannak,emléknek!Szóval ez még 100 év múlva is itt fog állni :lol: :lol: Amúgy a pólyától kezdve van itt minden!Már kantáros gatyót is találtam,azt tuti ráadom!

Amúgy azon röhögtünk,hogyha ezekbe felöltöztetem,akkor mehetek a körútra koldulni,mert kb mint vmi koldus gyerkőc! :lol:

annus11
 
 


Gondoltam, csak bepróbálkozom, hátha! :lol: :lol: :lol:
A jó kis centrumos tányérjaimból falhatná a mákos tésztát, a kantáros gatyában! :lol: :lol: :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


en meg megyek borozni,nem mintha odaig lennek erte,de most kaptunk vmi "finomat". Gabi meg dolgozik egy sort.. egesz nap babazott,szoval van egy kisebb lemaradas :D
megfurdette samponban a gyereket 8)

Netti
Kép
maumau
 
 

 
 

na :arrow: , hátha tudunk aludni is kicsinyt ma éjjel... :roll:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi!
Oh,mamáméknál látnád micsoda retro étkészletek vannak...mondjuk nálunk is van....apum nem vesz újat,szerinte felesleges :lol:

Na én is :arrow: majd holnap délután igyekszem jönni!

annus11
 
 


Netti!
Én meg egy narancsos bacardi breezert iszok éppen :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Gyöngyi,
köszi! Hétvége Neked beleesett volt a 3-4 napba?

Annus,
én is kiváncsi vagyok a cumókra. Jó kicsit nosztalgiázni.

Niki,
milyen fejőd van? Mondjuk nekem az Avent kézi nem vált be... nekem nagyon kevés jön le vele... ilyen 40-50 ml pl (ha korán alszik Bogi, 11 körül fejek még), és annyival ő tuti nme lakna jól :)

Netti,
nem tudom pontosan, 0,99-en áll most, a postaktg-et hétfőre ígérte a csajszi, h megnézi. (UK-ba 2,7 font.)

Akkor is meg tudom venni a cuccot, ha a pp-re a licit végére még nem kerül át a lóvé? Vagy az eladóval ezt előtte egyeztessem?

Barbi,
Bogi 2 nap alatt nem alszik ennyit napközben.. :) Fiúk is ilyenek voltak? :lol:

emese1979
 
 


Netti,
az lehetséges, h amint regelek a pp-ra, már tudok utalni lovettát? Elég gyorsan megjött a mail...

Gyöngyi,
Te is ilyen hamar megkaptad a megerősítő mailt?

még vmi - a saját kódot a közlemény rovatban kell feltüntetni, ugye? :oops:

Bocs mindenkitől az offért...

emese1979
 
 


Emese!
Igen, Leonka totál ugyanez :P
Nolcsi ennyire nem volt jó alvó, de azért rá se panaszkodom....éjszaka aludt 12 órát 8 hós koráig, akkor fogzás miatt kelt, de hullámokban csak. Nappal is volt egy nagy 3 órás alvása is.
Noel 2,5 évesen kezdte a nappali alvást elhagyni, nem akart, most, 5,5 évesen természetesen már nem alszik, meg is mondta egy fél éve, hogy ő nem alszik, mert próbál, de nem tud elaludni. Azóta nem is erőltetem. Leon viszont a mai napig tud du. 3 órát aludni, oviban is szokott minden nap. Tavaly ő aludt el elsőnek és őt keltették legutoljára :lol: :lol:
Egyedül alszanak el mind a hárman, altatás nélkül.
Ebből a szempontból szerencsések vagyunk a gyerekekkel :wink:
Meg persze minden szempontból :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Sziasztok!

Boldog félévet kívánunk Izusnak!!!![color=red][/color]

Jövő héten mi is betöltjük! Röpül az idő!

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Barbi! Jó lesz nekem a tündéres is. Úgyis csak az én mániám a cicás, a gyereknek tök mindegy miben van. Ne fázzon, neki csak ez számít. :wink: Nekem meg tetszik a tündéres is. :) Amúgy is van már rá egy licit, hátra van 12 nap, jó ég tudja hányan akarják még.

Izus! Boldogságos fél évet! :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Emese, szerintem az csak egy visszaigazoló mail a regisztrációról. Ami fontos, hogy onnantól éles a PP amikor megkaptad a négyjegyű kódot és azt bepötyögve élesítetted az acc-ot. Ezt a négyjegyű kódot 2-3 munkanapon belül küldik neked (és ez stimmelt is nálam) a regisztrációtól számítva. A kódot a bankkivonaton találod a közlemény rovatban (webbankban gyorsan megtalálod).
Nálam így volt, de többiek javítsatok ki, ha hülyeségeket beszélek :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi,
4 jegyű kódokat kaptam, 5*4-et, meg rá lehetett kattintani egy activate gombocskára is. Viszont az aktiválásnáél a saját jelszómat kérte... az aktiválás után meg küldött egy mailt, "Getting Started with your PayPal Account" tárggyal...
(már utaltam is rá lóvét, remélem h ok lesz... most kicsit beparáztam :)
( bár nem unicredit jelent meg, hanem hvb bank, mint fogadó bank, de lecsekkoltam, h a hvb bankok unicreditesek lettek...)

emese1979
 
 


Sziasztok!
Remélem, mindenki jól van :D
Írtam a blogba. Bocsánat, kicsit hosszú lett... :oops:

Jó éjt! :arrow:

KépKép

Kép
hase
 
 


Annus, KÖSZI! :) Még majdnem másfél óra, és fél éves lesz ez a kis poronty... :roll: :lol:

Ildi, nem tudom pontosan, csak azt, hogy a mindig pörgő Annus, és a nagyon ügyes tejjel tápláló Ildi benne volt. :lol: Meg még sokan innen, vmi babatali szervezés, meg a tali maga, meg ilyesmik. Látszik, min jár az agyam... :) Nagyon szeretnék veletek találkozni!!!

ANITA! Mi újság???

Bulisok? Szofi, Panndi? MIlyen volt?

Na, jó éjt, még fejek, aztán alvás, férjuram nem tud lábraállni, vmi belement a talpába és begyulladt. Ha ki tudjuk húzni, akkor ügyeletre nem megyünk, de ha nagyon csúnyul, akor az lesz... :roll:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Úgy tűnik, egyre több baba utalja be anyukát a zombi-klubba. :? Nekem az elmúlt éj volt eddig a leg-leg-legrosszabb. Babóka 7X kelt, szopival visszaaludt, de 5-től 6-ig gőgicsélt, játszani akart. Ringattam egy órát, aztán csak elaludt. Ma délután próbáltam valamit bepótolni az alvásból, sikerült is részletekben aludni vagy 2 órát még. Remélem, hogy ő is a foga miatt lett ilyen, és nemsokára elmúlik...:roll:
Délután voltunk babauszin, nagyon jól telt, már nagyon profin merül Babóka, hajtja magát a lábacskáival, mint egy kis propeller és vigyorog nagyokat. :D
Tegnap bevezettünk még egy pépes étkezést estefele, ezzel párhuzamosan már nem kap tápot. :D Most az alma-sütőtök-répa megy mindenféle kombinációban, nagyon édes, amikor nagyokat cuppog.

Trixi: Jobb éjszakát kívánok, én is megnézetném még egyszer orvossal, nehogy valami baj legyen.

Annus, Dóri: Boldog féléves szülinapot Izának és Danónak! :D

Anita: Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen a hely.

Gyöngyi: Lehet, hogy eggyel nagyobb méretű pelust már nem tudna szétáztatni. Én nem pelenkáznám át éjjel, hacsak nem kakis.

Niki: Én mindig is utáltam a fejést, nem is jön le nekem sok. Én inkább a gyakoribb szoptatást választom. A cumi és a cumisüveg használata így együtt nálunk azt eredményezte, hogy egy idő után Babóka nem akart szopizni. :? Amúgy nem hiszem, hogy elapadna a tej, ha szoptatsz is a fejés mellett.

Annus: Ilyenkor sajnálom, hogy nekem nem maradt meg babaruhám. Én is ráadnám a retro ruhácskákat, ha csak egy fotó erejéig is. :)

Átalvós jó éjszakát kívánok mindenkinek!

rekap
 
 


Réka, köszi! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Jó reggelt!

Mi is megvagyunk! :lol:

Lócika,boldog ötödiket!Keresztelő milyen volt?Képek???

Csilla,olvastam :cry:

Annus,itt is van pár ruci rólunk.Olyan cukik!

Netti,sampon :lol:

Szóval,tegnap 6 körülre értünk csak haza.
Hanna nagyon jó baba volt.Anyunak aludt délután 3 órát! :shock: Mióta megszületett nem aludt ennyit!!!!
Mesébe illő helyen voltunk.De még nem tudjuk.Majd leírok mindent a blogba részletesen.De lehet csak este,mert ma meghívtuk anyuékat ebédre.
Köszönöm,h gondoltatok ránk!

Puszi!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Jó reggelt!

Dóri,
Samut Isten éltesse, sok egészséget, boldogságot!

Hogy alakult az óraátállítás miatt nálatok az éjszaka?
Bogi 1 órával előbb kelt, ami még nem lenne baj, viszon éjfélkor enni akart, éjszaka meg kelt vagy 5-6 szor. Most meg mintha mi sem történt volna, boldogan gyömöszgéli a szájába a játékait...

Réka,
előbb vagy utóbb Lili is át fogja aludni az éjszakákat, kitartás!!

Trixi,
Petya hogy van?

Barbi,
hát akkor tényleg jó alvó gyermekeitek vannak :) Hát mint kiderült, én pl.olviban sem aludtam soha. Most néha mit meg nem adnél egy jó kis ebéd utáni sziesztáért :lol: :lol:

emese1979
 
 


Itt a zombiklub újabb tagja. Tegnap az almapárolás megvolt, de a turmixolás nem igazán sikerült anyósomnak. Olyan darabok voltak benne, hogy még nekem is rágnom kellett, meg nem is volt túl híg. Azért Csongi lenkényomott pár kanállal. Éjjel meg tekergett, meg óránt keltünk. :roll: Szerintem ma nem adok neki semmit.

Kép
Kép
tinu
 
 


Hoztam pár új képet a lányokról! /2 van benne,ami régebbi/
Kicsit sok leszek,bocsi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita,
nagyon stépek a lányok! Hannusnak is jó nagy szemei vannak :) olyan kulcsos zenélő rágókája van Boginak is :)

Tinu,
anyósod biztos gondolta, h van már foga Csonginak, majd megrágja :)

emese1979
 
 


Anita! Hogy kikerekedett Hannus is! Szépek a lányok!

Jelentem én is zombi-klubtag lettem. :? Nem akartam eddig írni róla (struccpolitika) azt hittem változik a helyzet. De most már kb. 2 hete nem alszik éjjel a lányom normálisan! Most éjszak is 3 vagy 4 ébredés volt, hiába adom neki a cumit nem alszik vele vissza. Mindig cici kell. Van olyan amikor 5-ször vagy hatszor is felébred, és ebből a ha kétszer visszaalszik cumival az maga a csoda. Mi történhetett? Ennyire éhes lenne? Reggel meg eddig tök jól tele volt a cici, de az ilyen éjszakák után szerintem max centrifugával lehetne egy normális kajaadagot összehozni belőlük. Arról már nem is beszélve, hogy amikor éjjel cicizik nem elég neki 10 perc fél órát rajta van minimum minden alkalommal, és a bimbik már totál ki vannak. :(

Kérdés: nekem még mindig brutál hullik a hajam. Másnak is vagy menjek orvoshoz, mert ez már kóros?

Kép
Kép
g_reny
 
 


"Jó reggelt!"

Éjjel valamivel jobb volt a helyzet. Elaludt 8 körül, és felkelt egy fél óra múlva. Vagy két órát ébren volt, de nem sírt, csak játszott.
Aztán sokat ébredt, de csak kenés, cumi, és tovább aludt! Szóval erős a gyanú, hogy a vibrucol volt a bűnös a dologban. Ma visszatérünk a dentinoxra is, és elhagyjuk a dologélt is. Aztán ismét rápróbálok a kúpra, hogy tuti legyen a dolog!

Réka!
Voltam vele orvosnál, ezt írtam is már többször!

Reny!

Nekem is hullik még, pedig én már nem szoptatok! :cry:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Reny,
nem lehet, h megindult a felső két fogacskája is Mirának?
Nekem is hullik még a hajam, bár vmennyire kevésbé, de elég erőteljesen még mindig.

Ildi,
hogy tudsz Te az Aventessel ilyen hatékonyan fejni??Reggel fél cicit evett csak ki Bogi, másikat le akartam fejni... hát még fél óra után sem indult meg a tejleadó reflex, érzem, h még mindig tele van a mellem...

emese1979
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Szerintem nem véletlen, hogy ennyi baba ébred sűrűn éjszakánként. Valószínűleg nem teljesen szoktatás kérdése, hanem életkori sajátosság. Legalábbis ezt mondták az alvásról szóló előadáson. Már csak azt lenne jó tudni, hogy meddig tart. :roll:

Reni: Nekem is épp annyira fáj a bimbim az éjszakai menetektől, mint az elején. :? És a hajam is nagyon hullik még mindig, de már megvettem a hajpakolást és az élesztőt. Csak az időt húztam eddig, mert annyira nem akaródzik a hajamra kenni... :)

Anita: Édesek a lányok, úgy látom, Hannának is növekedésnek indult a haja. :)

Az óra átállítást mi egyelőre nem próbáltuk még érvényesíteni Babókánál, így ma az új idő szerint egy órával korábban ébredt.

Na, én megiszom a kávémat, nem reménykedem ma a visszaalvásban.

Réka

rekap
 
 


Hali!

Nekem is beindítja az Aventes a reflexet. Tudok vele fejni, de jelenleg nem szükséges. Marci gondosan megoldja az éjjeli bővített tejcsatlakozásokkal a problémát.
Reny, forgatókönyv nálunk is dettó ugyanez. Egyre többször kel és akkor a cici segít csak. De ahogy látom ez nem egy elszigetelt jelenség. Ilyen korban (5-6 hónap) gyakran kelnek újra a gyerekek éjszaka. Fog, álmok, egyre több mindent fog fel a külvilágból (igénylik az anyai közelséget), egyre nagyobb energiaszükséglet, nappali kevesebb szopit éjszaka pótolják...mittomén...bármi lehet, vagy mindez összesen.

Emese, ha megnyered a licitet és elküldöd az eladónak a pízt, úgyis kapsz egy visszaigazolást az utalás sikerességéről. Az lesz a végső bizonyíték :-)

Anita, lányok nagyon édesek. Szerintem élveznék a mesebeli tájat, nem fotóztatok esetleg?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Helykitöltőnek egy-két Marcifotó, úgyis olyan keveset írtunk a hétvégén :-)
Kép Kép
Kép Kép

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Akkor hajhullás ügyben megnyugodtam. :)

Emese! Lehet, hogy a foga jön megint, a klasszikus tünetek megvannak, de fognak még se híre se hamva.

Egyébként most is nyügi nagyon. Perpill beküldtem a szobájába aludni. :) Na jó, nem ennyire drasztikusan. :D Betettem az ágyába, betakartam, felhúztam a kedvenc zenélős maciját és várom, hogy aludjon.

Kép
Kép
g_reny
 
 


reni az én hajam brutálmód hullik...mindenhol a hajam van :?

Lili is elromlott...vagy 10szer keltem...csak felébred és pörög forog, meg huzogatja a kezeit a rácson, mint a kisgyerekek a kerítésen :shock: aludjakígywazze! egyszerűen nem tud visszaludni...vagy 6szor kel a cumit visszarkanom míg sikerül...aztán 4körül jelentkezik a ciciért, elalszik rajta, ágyba be. és felkel nem tud aludni...kivagyok na...

ma csak 45perccel előbb kelt , huhh ezt megúsztuk...

nekem is aventes van kézi, tök jól elindul tőle...és sokkal többet ki tudok szívni mint Lili...lehet elromlott gyermekem kompresszorja is :lol:

van valakinek elektronyos avent? mert azt tudom hogy lehet kézivé csinálni ha nincs áram, de a kézit lehet elektronyosítani :?: :?: :?:

Marci nagyon cuki, kispasi!

jajjjjj megyek mert nyűg van,de mióta felébredt, kb 1 óráig üvöltött-altattam, most felébredt és kezdi előről! :shock: :? :(

Kép
Kép
mniki84
 
 


Sziasztok!

Velünk minden a szokásos rend(etlenség)ben folyt, éjszaka is, 1x kelt 3-kor, aztán reggel fél 7-körül, az új óra szerint :)

Niki tejem még mindig ugyanannyi van, mint 3 hónapja, ma összeszámolom majd megint, de reggel már lejött a kettőből 460 ml, szóval lesz még ma több is :)

Tejleadó reflex nélkül is van, hogy 10 perc alatt lejön 160 ml, van, hogy 30 perc alatt se jön le ennyi, ez főleg este szokott előfordulni, és próbálom az egyikkel masszírozni közben, megtalálni a pontot, ami kinyitja a kaput :)

A hajam már nem hullik annyira, pedig ugyanúgy, sokat eszek és vitamint sem szedek már :)

Megyek főzni :)

Szép napot!

Ildi

Dóri összehozhatjuk majd a talit valamikor :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Jajj a lényeg: Danónak boldog féléves szülinapot kívánok! :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


jesszum Ildi, fél lityó tej 2 ciciből :shock: nekem 250 votl eddiog a max :) és Lara egyáltalán nem szopizik? én kicsit félek , mert 5 ből 2 lefejtes tej kell, így jó mindkettőnknek,látom, én is ő is nyugodtabb, de az esti reggeli hajnali szopi marad az meg kell nekünk bújni :oops: :arrow: csak félek hogy megzavarom, bár nem úgy néz ki mint akit zavarná hogy egyzser cici egyszer üveg, a cicimből így is sokkal jobban jön mint az 1-es cumiból :roll:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Marci de cuki!

Reny,az én hajam is hullik.Szerintem nagyon,fodrászom szerint nem nagyon.Mivel sokat van összekötve és mikor kibontom,akkor jön ki az összes egyszerre,amit ha leengedve hordanám észre sem vennék,elhagynám.Mert valamennyi normális ha kihullik.Így kibontva van mostanában,és kb ugyanannyit hullik,de így már nem látszik vészesnek.
Trixi?erről tudsz valamit???

Nos tegnap minden szupi volt,csak épp "messze "van mindentől.Így gondolkozunk,mert ugye a 10km a gáton nyáron ok,de télen?Vagy ha árvíz van,akkor le is zárják!!!
De!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sanyi ma lelt egy szupi hirdetést!Fel is hívta!Majd ha már sínen van,leírom!
Még semmi sem biztos!De ne nézzetek lükének,h ennyi hirdetést nézünk,meg hasonlók. :oops:

Jelentem,Hanna meg megjavult!Kb fél 11 óta alszik,kint!!!!Hurrrrrááááá!!!! :lol:

Danó baba boldog féléves szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Gyöngyi,
Marci nagyon szép, főleg a mosolygós képen :)

Ildi,
azta, jó sok tejed van!! Nekem ma reggel a tele ciciből csak 80 ml jött le... amióta az új csillagszelep van benne, nem szuperál úgy... lehet, a membránt (vagy azt az izét, amire a fül csatlakozik) is cserélni kéne?

Niki,
fogzásra Ti használtok vmit?

emese1979
 
 


emese, melyik Niki, LiliNiki vagy KutyafüleNiki :?: :lol:

ha mi , akkor nekünk van mindneünk, csak fogunk nincs, van dentinoxunk, borostyánláncunk, Osanitunk, hütősrágókánk...mi felkészültünk a csapásra, csak várjuk az ellenséget ! 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Helló!!!

Na gyors bekukk!Nagyapáméknál vagyunk éppen!

Nekünk jó éjszakánk volt,igaz 4kor fekelt szopizni,de utána is aludt szépen!Így én is végre!!!!

Többieknek kitartást!!!

Nekem lassan helyer áll a hajhullásom!!!Már csak kicsit hullik!Hála az égnek!Szerintem várni kel,amíg a hormon dolog rendeződik és kész!

Anita!
Érthető h ennyi helyet megnéztek!!!Helyes!Egyszer csak lesz vmi ami bejön!!!!!Remélem legalábbis!!!!Végül is ha esik a hó,akkor otthonról se tudtok túl sok felé menni,nem?

Csilla!
majd elolvasom a blogot otthonról!

Marci,Gréta és Hanna is nagyon aranyos!!!!Hannusnak nagyon jó overállja van...én még mindig nem vettem.Marci meg mosolyog!!!!!!

Na megyek,dédizünk :wink: :lol:

annus11
 
 


kicsiLili Niki, Rátok gondoltam :) csak gondoltam, hogy lehet jön a foga jánykádnak, azért a nyűg.

emese1979
 
 


hát emese, Lilinek nem tudom hogy a foga jön e...nincs inydagadás, fehér csík, stb, meg nem fájdalmasan sír, csak fejhangon nyüszít! :?

kiderítettem hogy az elektronyos motort (Avent) rá lehet rakni a kézire!
NINCS VALAKINEK ELEKTRONYOS AVENT MELLSZÍVÓJA AMIT NEM HASZNÁL!?!?!?! (fontos, ínyhüvelygyulladás megelőzésében)
megvenném a motrot, vagy kölcsönkérném :oops:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki én 6 hónapja kézivel nyomom, most már csak napi 3x 1 órát, és még nincs ínhüvelygyulladásom :)

Anita ti tudjátok persze, hogy mit bírtok!

Hanna nagyon aranyos, és Marci is, végre látok mosolygós képet róla :)

Lara reggel óta nem akart megint aludni, most már kiakadt, bealudt kaja közben, de legalább kiürítette az üveget :), persze most akartunk már lemenni sétálni :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


ildi akkor tetudsz valamit amit én nem... :lol: :roll: :oops:

vagy bikaerős kezeid vannak, szkanderezni nem szoktál? :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


Jaj de szép babafotók!
Anita, tényleg, télen vagy árvízkor nem al egjobb hely két kicsi gyerekkel...:((

Rakok én is képet, jó?

Cogito ergo sum :D :D :D :D
Kép

Kép
Kép
zili
 
 


Niki volt ideje hozzászoki, azt tuti, hogy nagyon erős és gyors lett a kezem, néha már nem tudok írni sem :), illetve tudok, csak éppen már lassan én sem tudom visszaolvasni :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Anita, dehogy vagytok hülyék! Az a jó, ha minél jobban átgondolt döntést hoztok! :)

Köszönjük a féléves Dani nevében is a köszöntéseket! :D Emese, köyzi, de Samu-szülinap már 9 napja megvolt! :lol: Azért sosem árt az Isten éltesse! :)

Niki, nekem van motorom, de használom. Csak annyit tudtam volna írni, hogy lehet csatlakoztatni. De ezt meg már tudod... Bocsánat, gondolkoztam, hogy kölcsönadom egy ideig, de én sajnos nem bírnám úgy, ahogy Ildi. Mert nekem nagyon könnyen elfárad a kezem. Máshoz van szoktatva - gyakorlás... :lol:

Aranyosak a babafotók mind!

Most rohanok, még lehet, hogy jövök.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Hi!

Hazatértünk! Anyuékhoz ment a csere, tesóm a 3 gyerkőccel. :lol:

Gyöngyi, helyes, hozd csak a képeket Marcidról! Cuki!
És Zili, igen, ez a fiúcska nagyon pasis már most! Tündéri!

Annus, fotót a régi rucikról, rötyögjünk!

Anita, mérjétek csak fel a terepet/lehetőségeket! Hannus hogy megnőtt! Talán ő hasonlít legjobban az apukájára!

Reni, szép, h így titkoltad a zombiságot! :D De így már tényleg elfogadhatóbb az idea, h életkori sajátosságról van szó. Érdekes amúgy, h reggelre kevesebb a tejcid, nekem annyi van a sok szittyózástól.
Niki, amikor fejtem (haha, összesen max 10x, az első hónapban, most nem indul gépre), úgy is jött, h lenyomva tartottam, azaz vákuum alatt. Nem csuklóztam folyamatosan. De Ildi a szakértő. :D

Csilla: hát durva volt! Olyan jó, h túl vagytok rajta, Gergő meg nem fog semmire emlékezni.

Partikirálynők jelentkezzenek és jelentést kérünk!

Vinnem kell a sticket a férjemnek mindjárt, leszakadok. Mondjuk képeket kellene leszednem a fotógépről úgyis.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Danónak boldogságos félévet! Puszi a pofijára! :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Köszi! :)

Üdv otthon a hazaérteknek! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


csajok!

Én olyan, de olyan mérges voltam szerdán!
Írtam, hogy Samunak kis szandál kell, mert csámpás egy kicsit. Kedden telefonáltak a gyógyászati boltból, hogy kész van, mehetünk érte. A doktornő az ortopédián mondta, hogyha elkészült, menjünk, és ő majd beállítja. csak keddenként nincs.
Na szerdán gyorsan oviban akartam vinni Máté, hogy utána indulunk, a garázsban tök lapos a kocsi egyik kereke. Jól indul a nap, gondoltam. Persze át kellett nézetni egy szerelővel, hogy lyukas-e, mégsem indulhatunk el 40 km-es útnak (oda + ennyi vissza) csak úgy.
Odaértünk, megvan a szandi (hurrá!!!), megyek Samuval az ortopédiára, erre ki van függesztve, hogy okt. 15-től nov 2-ig szabadság miatt nincs rendelés. A guta kerülgetett, persze csak szandálért nem mentünk volna ennyit. Az csak a másik oldala, hogy 3 hét volt mire elkészül, most várunk még 2 hetet, hogy a dokinő beállítsa. Ezek után nagyon kíváncsi leszek, hogy meddig lesz jó rá. Talán 1-2 hétig.
Na nem egy nagy összeg, de ha a benzint is nézzük, na meg a pici "cibálását", mert ugye ő sem szeret utazni. Máté anno egyből elaludt az autósülésben, Samu nem ilyen ...
Bocsi, csak kibosszankodtam magam ...

Féléveseknek nagyon sok boldogságot! Hihetetlen, hogy már évben lehet mérni ...

Nagyon cukik a babókák, édesek a képek!

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Danónak és mindenki más ünneplőnek sok boldogságot-.



Kép

Kép

Kép
Kép
zili
 
 


Na Iza meg mindjárt alszik...ez az óraátállítás nekünk nem a legjobb...vhogy hátrább kell tolni a dolgokat......De nekem sose megy hogy időre etessem Izust :( Van hogy 2,5 óra múlva éhes,de van h 4,5.Gondolom attól is függ hogy éppen mit csinál,mennyire fárad el stb.Mint ahogy én se 4 óránként eszek.Na nem tom mi lesz ebből így :roll:


Megyek is vacsizni!


Zili!
Ez a kispasi!!!Odavagyok érte!!!!!!


Moncsi!
Na ez tök érdekes....minek akkor szandál????Hizsne mire hordaná már lehet nem is lesz rá jó,ér ez egyáltalá vmit?????Más nem tudja esetleg feltenni????

Tinu!
Ti hordjátok Csongi lábát?Csongi ül már? :lol: :lol: Vagy már szalad is? :wink:

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?