Sziasztok!
Úgy tűnik, egyre több baba utalja be anyukát a zombi-klubba.
Nekem az elmúlt éj volt eddig a leg-leg-legrosszabb. Babóka 7X kelt, szopival visszaaludt, de 5-től 6-ig gőgicsélt, játszani akart. Ringattam egy órát, aztán csak elaludt. Ma délután próbáltam valamit bepótolni az alvásból, sikerült is részletekben aludni vagy 2 órát még. Remélem, hogy ő is a foga miatt lett ilyen, és nemsokára elmúlik...
Délután voltunk babauszin, nagyon jól telt, már nagyon profin merül Babóka, hajtja magát a lábacskáival, mint egy kis propeller és vigyorog nagyokat.
Tegnap bevezettünk még egy pépes étkezést estefele, ezzel párhuzamosan már nem kap tápot.
Most az alma-sütőtök-répa megy mindenféle kombinációban, nagyon édes, amikor nagyokat cuppog.
Trixi: Jobb éjszakát kívánok, én is megnézetném még egyszer orvossal, nehogy valami baj legyen.
Annus, Dóri: Boldog féléves szülinapot Izának és Danónak!
Anita: Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen a hely.
Gyöngyi: Lehet, hogy eggyel nagyobb méretű pelust már nem tudna szétáztatni. Én nem pelenkáznám át éjjel, hacsak nem kakis.
Niki: Én mindig is utáltam a fejést, nem is jön le nekem sok. Én inkább a gyakoribb szoptatást választom. A cumi és a cumisüveg használata így együtt nálunk azt eredményezte, hogy egy idő után Babóka nem akart szopizni.
Amúgy nem hiszem, hogy elapadna a tej, ha szoptatsz is a fejés mellett.
Annus: Ilyenkor sajnálom, hogy nekem nem maradt meg babaruhám. Én is ráadnám a retro ruhácskákat, ha csak egy fotó erejéig is.
Átalvós jó éjszakát kívánok mindenkinek!