Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

Boldog szülinapot kívánunk Ádibádinak és Benének!Kép

Zsizsa és Gabó

Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Minden szülinaposnak nagyon boldog szülinapot!!!!

Zsófi és Bence

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
a lényeg:

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK ÁDIBÁDINAK és BENÉNEK!

részletes beszámolót szeretnénk a nagy napról, az ünnepelt viselkedéséről, a tortáról az ajándékokról és persze a fotókról e feledkezzetek meg.

és egy friss kép Lizáról:
Kép

panu
panu

Sziasztok,
koszonteni jottem...

Nagyon boldog szulinapot Barbi Adijanak es Orsi Benejenek! Kép

Emma hiper-szuper-extra nyugos, ha 2 lepesnel tavolabb vagyok tole balhezik, mindent csinal(na) amit nem szabad, es felfedezte, hogy a dolgokra fel lehet maszni - azota mindenre felmaszik majd felall es tancol - en meg oszulok. Hisztizik, vergodik, ha valamit nem lehet, de kozben azert angyalka am Kép

Panu, latom Lizi sem egy leteszem-ottmarad "jokislany" Kép

No huzok is, bocsi, majd megprobalok visszaolvasni + normalisan irni is (az 5 eves tervbe felvettemKép)

batka
batkamano

Nagyon Boldog Szülinapot a Szülinaposoknak!!!

Kép Kép

dbarbiék
Dbarbi

Ádámnak és Benének NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!

Kép

zit és családja
zit

Még nem késtünk le semmiről Kép szóval BOLDOG SZÜLINAPOT A FIÚKNAK, ÁDÁMNAK ÉS BENÉNEK!!!!!

Klarissza és Laca
klarissza

Ja és Lizi nagyon édi Kép teccik nekünk Kép
klarissza

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket, és én is csatlakozom, nagyon boldog szülinapot Benének!!!

Kép

Brigi Bömbijének pedig holnapra kivánunk szintén nagyon boldog elsö szülinapot!!!

Kép

Barbi és Ádám

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Boldog Szülinapot Barbi Ádijának és Orsi Benéjének!

Dandy, Martin és Dorina
dandy

Sziasztok!

Brigi Bömbijének nagyon boldog szülinapot kívánunk!Kép

Zsizsa és Gabuci

Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Látom mindenki lusti írni, csak köszöntünk, csak köszöntünk, csak köszöntünk Kép Kép

BÖMBIKE!!!! BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! Kép

Klarissza és Laca
klarissza

Sziasztok!

Mi megyünk ma méreszkedni, meg végre megnézzük a digigépet, remélem veszünk is. Kép Ha igen, akkor teszek fel képet. KépKép Ja, meg megrendeljük hétfőre a tortát is.

Brigi Bömbijének BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép

zit
zit

Brigi Bombijenek boldog, bombimentes szuilnapot!

Tobbiek,
nem tudjatok gombat, asvanyvizet mikortol lehet adni?

batka
batkamano

BÖMBINEK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!
beszámolót kérünk tőletek is... Kép

Batkamanó:gombát talán csak 2-3 éves kortól, mert nehéz étel, ásványvizet adhatsz akár már most is neki, forralás nélkül, azt hiszem 9-10 hótól már lehet ásványvizet adni. Lizi már ezt kapja 2 hónapja, kutyabaja tőle.

Zit: mi is ma megyünk mázsálásra. remélem, Beni már s saját lábán megy a mérleghez Kép

panu
panu
panu

Sziasztok!

Nagyon Nagyon szépen köszönjük a jókivánságokat. a szülinap jól sikerült, Bömbike jól viselteKép. Képeket majd teszek fel, de most indulunk a BalcsiraKép. Hétvégén már leszek rendesen.

Pusz mindenkinek!
Brigi és az 1éves Bömbi
bombomanyu

Sziasztok

Képzeljétek, most hallottam és totál le vagyok döbbenve, hogy a Balaton átúszásnál a fickó aki meghalt, az az a doki akinél szültem, Dr. Pfund Ferenc. Nem sokkal Beni előtt született meg a harmadik gyerekük...egy fiatal pasi, nagyon rendes, kedves volt, én nagyon szerettem. Kép ÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy sajnálom.....KépKép Évek óta hozzá jártam, már megismert állandóan, kérdezett anno Ciprusról és emlékszem még azt is mondta, hogy örül, hogy együtt szülünk majd. Kép Azt hiszem elmegyek majd a temetésére, legalább egy szál virágot teszek a sírjára.

Beni 1kg20dkg, továbbra is 74 cm és ötfogú, a hatodik valahogy félúton feladta. Kép

Batka én úgy tudom van egy olyan ásványvíz ami babáknak van, az elején is egy baba képe van. De egyéves kortól szerintem lehet neki adni. Gombát passzolom.

zit
zit

Sziasztok!

Még mindig csak futólag tudok jönni, egyszer majd megint lesz sok idöm olvasgatni...

Zit, látom Beni 1 kg 20 dkg????Tizen mennyi a kiló KépKép? Dokidért Kép, biztos nagyon rossz érzés lehet.

Na, hirtelen lett egy kis idöm képeket keresgetni, itt van,milyen volt Ádám egy évvel ezelött:
Kép

Meg ilyen is volt:
Kép

És ilyen lett:

Kép
Kép

Szülinapozás jól sikerült,minden fini lett amit készitettem. Kapott nagy autókat, amikket már fel-alá tologat a lakásban. És egyedül megy most már mindenhol, ha meg akarom fogni a kezét el lükiKép. egyedül akar menni és kész...

Sziasztok, várom a többi baba szülinapozós beszámolóját is!!!!!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Zit:
szegény doki, szegény családja Kép

Barbi:
Milyen tortája volt ÁdiBádinak? Megkóstolta?

Képzeljétek Laca hirtelen elutasította a szopit Kép
Még tegnap vígan szopizott napközben, ma éjszaka egyáltalán nem akart. Éhes maradt hajnalban, persze egy kis bőgés után - nem tudtam elképzelni miért sír - kénytelen voltam banánnal jóllakatni. Anyatej helyett banán, hát nem normális. 10 hónapig nem fejtem tejcit, reggel már muszáj volt, de nem igazán díjazta. Remélem napközben megjön az esze Lacának. Jajjj nem akarok tejcit fejni Kép
Amúgy olyan, mint egy kis ördög. Egész nap rosszaságokon töri a fejét, mindenhova felmászik mindent leránt, körberág. Gondolom ez ismerős mindenkinek Kép
Lacával elutazunk Debrecenbe kikészíteni a szüleimet Kép csak augusztus 23-án jövünk vissza.

Puszi mindenkinek!!!
klarissza

Sziasztok!

Barbi
Milyen csini volt Ádi a szülinapján!! Jó lehetett a vendégekkel ünnepelni. Kép Várom a többi képet is! Most ahogy nézegettem a képeket, minden baba nagyon hasonlít a születéskori énjéhez. Ádi is nagyon hasonlít. Kép
Klarissza
Szopi Kép Sajnálom, nálunk is hírtelen választotta el magát Beni, szerencsére csak kétszer kellett fejnem, azóta meg semmi. Visszaállt a szervezetem elég hamar.

És íme egy közeli kép Beniről az új gépünkkel KépKép Majd ezentúl nem kíméllek titeket!!!

Kép

zit
zit

Sziasztok!

Képzeljétek, Fanni végre felállt! Kép Az elöbb! A kezembe kapaszkodva!
Már próbáltam időpontot kérni a neurológustól, de szabin van. Azért majd elviszem, úúúúú tökre örülök! KépKépKép

Ádám nagggyon csinos és nagyon menő játékokat kapott!

Zit: sajnálom ami az orvosoddal történt, borzalmas KépKépKép Beni gyönyörű!!!

Na sietek gyakorolni az állást! Kép

Pusszok: dbarbiék
Dbarbi

Dbarbi

Nagy-nagy gratula Fanninak!!!Kép
Csak így tovább!!!Kép

Beni nevében:
Kép

zit
zit

Sziasztok!

Látom nagyon pang a topik, így szülinapi hullám után.

BArbi:Nagyon aranyos , mitöbb nagyon csinos Ádibádi az ünneplő ruhájaában. Pindurnak is nagyon drága volt.Mennyit változnak tényleg, holott még egy év telt el a születésük óta. Igaz a hasonlóság fellelhető, de mégis...
Mi finit készítettél? Biztosan kicsit rossz lehetett, hogy a te szüleid nem lehettek ott, azért biztosan csodás élmény lehetett Ádi első szülinapjaKép.Tortás képeket is kérünk ám!

Többiektől is várjuk ám a képeket!!!!

Zit: Beni is nagyon sokat változott, nagyfiús a tekintete és gyönyörű még mindig a szemeKép.Aztán tessék jó sok képet készíteni az új géppel. Milyet vettetek végülis?Már nálatok sem szopizik Beni? Lehet, hogy ezért is alszik jobban Beni.Sajnálom a dokidat nagyon.Gondolom nála tervezted a második babót is. Szörnyű az élet Kép.
Jó kis husi beni, gondolom 10 kg akartál írni. Vagy még több? Mert akkor mégjobb husiKép.

Klarissza: mi is megyünk két napra Debrecenbe.Eddig szépen szopizott Laca és ha netán el is utasítja innentől a cicit, akkor se keseredj el, még mindig ez a jobb, hogy ő nem kéri már.De ettől függetlenül kívánom, hogy cicizzen még sokáig Laca!

Brigi: várjuk a képet az egyéves Bömbiről. Jó utat Nektek és pihenj jóóó sokatKép.

Batka: gombát én is úgy tudom, hogy csak későbtől lehet, bár nálatok az étrend miatt nem tudom...Ásványvíz pedig van kimondottan babáknak való is, legalábbis nálunk, de szerintem kint is.Emma leányzó hogy van mostanában?Alvás?

Panu: Lizi leányzó csodaszép. Igazi hölgy márKép.

Többiek! Nyaralók, költözők kivételével merre vagytok?????

Vera Bencijének, Batka Emmájának és Edit Botijának boldog hófordulót kívánunk!
Ja és Domcsi babának boldog névnapot:

Kép

Tényleg Reginájékról senki nem tud semmit?

Mi sem leszünk csak hétévégén, így mindkinek minden jót.

Anita
anita77

Közben Dbarbi írtál.Nagyon örülök, hogy fanni felállt, nagyon ügyiKép Kép .Gratulálok!

Anita
anita77

Köszönjük köszönjük a gratokat! Ideje volt Kép

Énis teszek föl ilyenvoltilyenlettet Kép

Ilyen volt a mi picúrunk Kép
KépKép

és ilyen lett...Kép
Kép

dbarbi
Dbarbi

ajaj, sorry, a nézetnél egymás alá helyezte Kép
Dbarbi

Sziasztok!

hát csudaszépek ezek a gyerekek, egytől-egyig!! Kép

Zit! Beni gyönyörű, én is ezt tudom mondani. nagyon szép kék szemei vannak, el is felejtettem, hogy kékszemű, annyira régen láttam Kép sajnálom a dokidat, igazi tragédia Kép Beni akkor most hány kiló Kép 10 vagy tizen...? a 6. fog nálunk is nagyon nehezen jött ki, több, mint egy hónap múlva tört át, mint a párja.

Barbi! Ádibádi tényleg nagyfiú már, főleg, ha a "régi" fotókat nézem. nagyon édes a kis nyakkendőjében. mekkora volt az izgalom? hogyan fogadta az ajándékokat? érezte, hogy most ő a központ? olyan kíváncsi vagyok ezekre Kép

Klarissza! előfordul, hogy ilyen hirtelen hagyja abba egy baba a szopit. hányszor szopizott Laca mostanában naponta? szerintem se aggódj. egyrészt még próbáld, ne add fel az első nap után, de ne is erőltesd, mert az sem jó. hagyjad, hogy ő maga döntsön, mit akar. különben is, sokkal finomabb a kolbász, meg a lecsó, nem?? Kép ja, és fejni csak addig fejtem, amíg reménykedtem, hogy visszaáll a szopira Lizi.

DBarbi!, nagy-nagy gratula Fanninak, örülök, hogy felállt. mennyit gyakoroltátok ma? derekad hogy bírja? hamarosan menni is fog, nem is gondolod, milyen hamar Kép Fanni még mindig nagyon bájos baba Kép

Anita! és 1 éves Robó mit csinál mostanában? még mindig rosszalkodik?

Zsizsa! épp most lett kész a reform-muffinod. gyorsan megkóstoltuk, nagyon finom. még sütök máskor is.

magunkról: Lizi egyre többet gyakorolja a járást, és már nem is engedi, hogy segítsek neki, és olyan helyesen cipel magával mindig valamit, hol egy vödröt, hol egy labdát, vagy egy plüssjátékot, és a zokniját lehúzza, ha megkérjük rá (néha akkor is, ha nem kérjük, és vigyorog hozzá Kép). tegnapi mérésen 8,2 kg volt, 71 cm, nagylány.

gyerünk, gyerünk lányok, írjatok, és várom az elmaradt beszámolókat.

panu
panu

Sziasztok!

Csak pár szóra bekukk, mert késő van, de már nagyon régen írtam és reagáltam.

Ann,
szerintem jó a kvízed, csak én tök hülye vagyok hozzá.Kép Viszont elvileg tudok franciául, bár nem ártana kissé felfrissíteni. Én Zsizsamaci néven futok, de csak nemrég kezdtem, szóval alig állok valahogy, főleg, hogy nem vagyok túl művelt, inkább csak a nyelvek és a természettudomány terén. Így elég nehéz lesz összeszedni elegendő pontot a kvízíráshoz. A Hamletet Gabi is szereti.Kép Súlyilag nem vagytok nagyon lemaradva, de egy kicsit azért igen. De ez ne zavarjon.Kép

Gabi75,
gratula a lépésekhez!

Dorki,
Gabinak is nagy rés van a fogai között, de szerintem is elmúlik. Ha meg nem, akkor ott a fogszabályzó, a húgomnak is volt egyetemista korában.Kép

Anita,
gratula Robó fogaihoz! Nagyon cuki a számítógép előtt.Kép Meg a szókincse is tetszik.Kép És a haja is csini röviden.Kép Gabi is olyan, hogy mások előtt sokkal jobban viselkedik, mint itthon, de azt írják a pszichomókusok, hogy ez jó (bár lehet, hogy ezt nagyobbakra írják), mert ez azt jelenti, hogy az otthon tényleg otthon a számára, azaz ott el meri engedni magát, és kiereszti a gőzt.

DBarbi,
örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Képek tutik, főleg a pizzázó Fanni!Kép Álláshoz gratula!Kép

Gabi,
én is vettem egyrészes fürdőruhát.Kép Eddig mindig kétrészest hordtam, de ez már a múlté. Látom, a kvízpartot már Ann megírta.Kép Szófelismeréshez gratula Zsoltinak, nagyon ügyi!

Klarissza,
nyolc foghoz gratula! A halas kép tetszik a legjobban, meg a babakocsiban büszkélkedőn nevető.Kép De jó, hogy írtad, hogy Jenő szerint nincsen gond az együttalvással hat éves korig! Pont most gondolkodtam rajta, hogy hogyan és mikor kéne Gabit leszoktatni róla. Mondjuk én azt tervezem, hogy veszünk neki matracot, és ott cicivel is el tudom altatni, és el tudok lopódzni, amikor elalszik. A rácsoságy reménytelen. De most már akkor nem aggódom.Kép Egyébként az én párom babaellenes (nem tudom, honnan hozta, de még a lányunknak sem akar babát venni, csak akkor, amikor majd kéri, én meg itt magyarázom neki, hogy a pszichók szerint a fiúknak is jó, ha van), szóval mutatom neki a képet, hogy Lacának van babája, mire mondja, hogy de a hajánál fogja.Kép Szopielutasítás.Kép Szerintem is próbálkozz azért, de ne erőltesd, próbáld esetleg olyankor, amikor már nagyon álmos, vagy félálomban van, akkor talán elfogadja.

Meme,
gratula Nórinak a fogakhoz és az egyedül járáshoz!Kép

Zsófi,
Bence tündéri az esőkabátban, és az őrült feltaláló is nagyon tetszik!Kép

Barbi,
gratula Ádámnak a járáshoz!Kép (Aki jár, az már Ádám, nem Ádibádi.Kép) Ez a fűben mászás nagyon tetszik!Kép Meg anyukádék gifes levele is, én még csak most tanultam meg.Kép Öltönyös Ádám nagyon nagyfiú.Kép

Vera,
örülök, hogy sikerült a lagzi, a képeken nagyon szépek vagytok!Kép És a medence is nagyon szupi!Kép Foghoz és kúszáshoz gratula!

Zit,
nagyon ügyi Beni, hogy ennyi mindent tud már csinálni, az indiánüvöltést meghallgatnám!Kép És ez az egy-kettő... Tényleg nagyon ügyi!Kép A dokidat sajnálom.Kép Tök jó ez a közeli kép.Kép És nyugodtan árassz el bennünket, én nem bánom!

Hagnosz,
én is Callanetics-et tornázom néha, de nekem Gabi nem hagy egy órát, mindig csak a 15 perces változatot csinálom. Neked sikerül egy órát egyben? Ilyenkor apa vigyáz Barnira? Szép helyen voltatok. Barni nagyon kiterült, biztosan jól kifáradt a friss levegőn, és láthatólag az idegen ágy sem zavarta.Kép

Edit,
pápát átadtam Gabinak.Kép Tényleg, rögtön itt a bölcsi. Én nem bírnám még ki Gabi nélkül, de mondjuk ő szopik is nappal sokat, szóval eléggé össze vagyunk nőve. Mikor kezdődik a beszoktatás? Most voltunk a barátnőméknél, az ő kislánya 10,5 hónapos, és ő is akkor harap, amikor odabújik. Nagyon kellett vigyázni, hogy Gabit ne harapja meg. Örülök, hogy leköröztünk súlyilag.Kép Általában fiatalabbnak szokták Gabit gondolni, mert elég karcsú, ezért minden nála karcsúbb babának örülök.Kép Meg azért is, mert Boti annak ellenére karcsú, hogy szilárdat eszik egy csomót.

Marcsi,
Ákos nagyon ügyes és okos, hogy így tologatja a széket, és mászik fel mindenhová.Kép Ajjaj, látom már, mi vár ránk is nemsokára. Kakilás méredzkedés előtt.Kép Gabi is elesett a Balatonnál, ráadásul betonra, sebes is lett az orra neki is.Kép De adtam neki homeobogyót, és nagyon gyorsan rendbejött.Kép

Brigi,
remélem, azóta Bömbi megjavult. Biztos zavarja szegényt, hogy elfogyott a tejci.Kép Rövid hajú Bömbi cuki!Kép

Panu,
gratula Lizinek a járáshoz!Kép Nagyon édes a képen, olyan szép kis(bocsánat, nagy)lány!Kép Örülök, hogy ízlett a reform-muffin!Kép

Batka,
rosszcsont angyalkád.Kép Én is úgy tudom, hogy gombát csak két éves kortól lehet, mert nagyon nehéz megemészteni.

Magunkról annyit, hogy Gabi két napja elképesztően nyűgös, pedig front sincsen, a foga sem nő, szóval nem tudom, hogy mitől. Nappal nem hagy számítógépezni, ezért nem is nagyon tudok írni, csak ilyentájt, amitől viszont kipurcanok. És a tejci sem túl sok mostanában, bár éppen itt volt nálam a mikulás, szóval lehet, hogy az kavart be. Most nem is írok többet, inkább futok aludni. Már tízkor elmehettem volna, de képes voltam leülni írni nektek, ejnye-bejnye.Kép

Minden jót!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziszatok,
koszi a valaszokat. Sajnos itt nincs babaviz, de kiprobaltuk a sima asvanyvizet, es ugy tunik semmi baja nincs, sot mintha tobbet ivott volna mint a forraltbol.
Ha jol latom sok babo "elromlott" mostanaban, igy legyartottam egy ujabb elmeletet a nyugossegre Kép a jarassal jobban tudatosul bennuk, hogy fuggetlenek vagyunk egymastol, es mar nem egyek velunk, mint anno a pociban, es ezert allandoan a kozelunkben akarnak lenni - ezert ha nem vagyunk ott elkezdik a nemszabad dolgokat csinalni, mert arra ugyis odamegyunk Kép De idonkent akad erdekesebb is, ami elnyomja ezt a szorongast, pl. bolt polcait lepakolni Kép - nalunk eleg zuros lett a vasarlas, meg "intezkedes", mert babakocsiban uvolt, csak menni akar, de egyedul, a kezemet nem akarja megfogni es persze amit er pakol...

Anita,
koszi a koszontest + erdeklodest Kép alvas valtozo, hol orankent ebredes hajnali kelessel, hol reggel 5-6-ig alvas, kis szopi es meg alvas 8-ig. Emma meg mindig nyugi, 2 lepesnel tavolabb nem mehetek tole, ugyhogy most ha barmit csinalnom kell, akkor magamrakotozom... + fentebb irtam. Irjal magatokrol is!

Barbi,
nagyon csini nagyfiu Adam Kép torta engem is erdekelne...

DBarbi,
gratula Fanninak az allashoz!

Zit,
nagyon jo a kep Benirol, nyugodtan arassz el minket vele Kép

Zsizsa,
nalunk is kb. ua van amit irtal (hehe meg mikulas is) + eves is nyuglodos kezd lenni Kép kitartas...

Majd' el felejtettem... eves is kezd remalomra hasonlitani: onalloan akar enni, viszont ha darabokat kap, akkor 1-et megeszik, 1-et ledob, aztan par falat utan mindent ledob a foldre es nagyokat mosolyog. Amivel probalkoztam: elmagyaraztam hogy a kajaval mit es miert csinalunk, "nem vettem eszre", ha ledobod nincs tobb. Van vkinek otlete mit lehetne meg megprobalni ez ellen?

Sziasztok,
batka
batkamano

Úristen, mennyit írtatok KépKépKép Hírtelen mindenki magához tért és írt Kép) Na, majd jövök megint jegyzetelni, hogy tudjak reagálni. Addig is javítás:

Beni 10 kg 20 dkg. KépKépKép Valahogy elmaradt a nulla. Nem is bánom, hogy nem hízott többet, átlagban így is kicsit több, mint az ennyi idősek.

Na, majd jövök, hozok képet is KépKép

zit
zit

Sziasztok,
latom megerkezett a nyar... pang a topik.

Zit,
tenyleg szep sulyban van Beni Kép pont most olvastam, hogy az az idealis, ha 1 eves korra megtriplazzak a szuletesi sulyukat... kepeket varom Kép

Vera,
meg nem is gratulaltam Bencenek a kuszashoz! Vagy mar inkabb a maszashoz kellene? Kép No meg a fogacskahoz is! Milyen az uj lakas? Kulonszoba stb?

Amiert nem iratok, irok magunkrol Kép
Kepzeljetek, Emma meg tudja mutatni hol a pocija Kép es amit kerek, odahozza Kép aztan gyorsan elszalad vele Kép ha valamit akar, akkor arra mutat, vagy odahuz es ellentmondast nem turve kozli, hogy BE - vagy valami ilyesmi Kép

batka
batkamano

Egyenlőre képek, jóóóóóóóóóó sok KépKép Bocsi előre is!!!

Így hisztizik ha valamit nem kap meg:
Kép

Ilyen rendet csinál a nappaliban:
Kép

Sótörés, nagyon szereti:
Kép

Tegnap egy halom barackot bezabált:
Kép

Így ad ötöst:
Kép

És így nyúlkál bele az írásainkba:
Kép

Bocsi mégegyszer, de az újdonság varázsa, ugye. KépKépKép

zit
zit

Sziasztok !

Én a Meme férje vagyok, és tolmácsolom a szavait.
Először is a szülinaposoknak sok boldogat !!!

Hamarosan Meme is ír majd, csak most a szüleinél van Sopronban, és ott nincs net.
meme

Nagoyn szépek a gyerkőcökKép

Mi megvettük az első autónkatKép BizonyKép

Igaz, hogy majdnem velem egyidősKép De az a lényeg, hogy megy. Márpedig tuti megy, mert hazahozott minket Pestről, ami nem kis teljesítményKép

Jövök majd este, ha elaludt ez a rosszcsontKép

ZsÓfi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
hullafáradt vagyok... így ma csak ennyire telik:

Zit: naggggggyyyooooonnn jóóóóó ez a sorozat, csuda édes Beni, a hisztizős is, olyan, mint a lányom Kép, a legjobban az ötös-adás tetszett Kép, veled pacsizik? neked hosszabb hajad volt nem?

Batka: próbáltad már úgy etetni, hogy ő is és te is neki kanalaztok?, különben csak a túlélést tudom javasolni Kép pedig nagyon ügyes már Emma, hogy így hozza-viszi a dolgokat Kép

Zsófi: grat az első járgányhoz Kép

tényleg sokan nem írnak mostanában, mindenki most nyaral?

magunkról: Liza ma nem aludt délután, fél 1-től 8-ig nagyon jól bírta, pedig gyalogoltattam vele úgy 1 km-t egyfolytában (néha felvettem a karomba), jó sokáig tartott, mert mindig az ellenkező irányba akart menni, vagy kerítést nyalogatni Kép, és játszótéren is voltunk, meg vásároltunk is. jól bírta, aztán persze a fürdés után beájult, már az öltöztetés közben.

panu
panu

Batka,
a hasonlóságot fokozandó nálunk is elromlott Gabi evőkéje is pár napja, alig pár kanállal eszik. Tegnap direkt csináltam neki a kedvenc zöldséges rizsét, na, abból azért többet evett szerencsére, de az előző három héthez képest minimális adagokat eszik csak. Ez most azért zavar jobban, mint azelőtt, mert már láttam, hogy tud enni. Ötletem sajna nincsen, ugyanazt játsszuk, amit ti. Nekünk még talán az jön be, ha kézzel etetem (a rizst is így adtam). Pocimegmutatás.Kép Cuccok odahozása és elrohanás.Kép Ügyi kisördög.Kép

Zit,
képek klasszak! Nyugodtan töltögess csak fel, én örömmel nézegetem őket.Kép Gabi is így tud pacsizni, de ő sokat ad egyszerre.Kép Barackevő Beni a kedvencem, olyan öntudatosan néz rajta, meg a sótörős.Kép Látom, nálatok is minden láb alatt van, nálunk is, de nálunk kisebb a szoba, ezért még jobban feltűnik. Néha tépem is a hajamat.Kép

Meme férje,
köszi a tomácsolást!Kép Memének jó pihenést!

Zsófi,
gratula az első kocsitokhoz!Kép Milyen márkájú? Képet lehet kérni? Az egyik ismerősömnek egy 37 éves Trabantja van, mondjuk az már muzeális darabnak számít.Kép

Panu,
hű, Liza már ennyit tud gyalogolni!Kép Kerítésnyalogatás.Kép

Képzeljétek tegnap horrorisztikus éjszakánk volt, aludtam vagy négy órát, de én vagyok benne a ludas. Adtam Gabinak délután szilvát, mert a szilvás bébiételtől eddig semmi baja nem volt, viszont a szilvától egész éjjel fájt a hasa.Kép Járkálnom kellett vele, úgy aludt el, és nem lehetett letenni, mert rögtön felébredt, és rájött, hogy fáj a hasa, és ordított szegény. Még a cici sem volt jó. Ezért egy órát úgy aludtunk, hogy én az ágy szélén leültem, hanyatt feküdtem, ő meg a hasamon aludt. Irtó fárasztó volt, majd leszakadt a karom attól, hogy tartani kellett. Aztán sikerült felaraszolnom, és legörgetnem magamról, de nem volt könnyű éjszaka. Nem is adok neki szilvát, csak jövőre. Ennek megfelelően plötty is vagyok, pedig most kicsit többet aludtam.

Na, megyek, mert megyünk anyukámmal vásárolni, szombaton lesz az uncsitesóm esküvője.Kép Én én még kreatívkodni is megpróbálok, ha jól sikerül az ajándék, akkor teszek majd fel róla képet.

Jó nyaralást és pihenést mindenkinek!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Összeszedtem magam és jegyzeteltem, győzzétek elolvasni!

Anita
<font color="ff6000">Egy Pentax gépet vettünk. Sokat olvasgattam mire e mellett döntöttünk, de azt hiszem jól választottunk. A Pentax benne van az első 5-ben világszínvonalon, csak fényképezőkkel foglalkozik. Emellett a Casio és a Canon is Pentax optikát használ. Kicsi gép, de sokat tud, tetzsik nagyon. Kép
Dokit nagyon sajnálom, igen, nála szerettem volna szülni újra. Lehet, ez egy jel nekem is????</font>
DBarbi
Milyen csöpp volt Fanni! Azt néztem, hogy már újszülöttként milyen fényes, csillogó kis körmei voltak.
Panu
<font color="ff6000">Lizi tiszta tündér lehet a cipekedésével, meg a zoknijával Kép
Jól látod, velem pacsi Beni és igen, hosszabb volt a hajam, de a gyerek állandóan tépte, meg nem volt időm sem foglalkozni vele. Viszont most növesztem vissza félhosszúra. Kép
Kerítésnyalogatás KépKépKép
Coryék nyaralnak azt tudom, Veráék meg tán még költözésben vannak.</font>
Zsizsa
<font color="ff6000">Babaellenesség nálunk is van apa részéről, pedig akkor "játszik" Beni babával, ha másnál lát, mert neki nincs. Ugyanez van a piros színnel is, Beni nagy kedvence, apa meg állandóan: " le kell szoktatni róla". Hülyeség.
Pocakfájós éjszaka Kép
Lehet, hogy a meleg vagy a foguk miatt nem esznek, legalábbis erre tudok gondolni.
Jó vásárlást, várom a képet az ajándékról!</font>
Batka
<font color="ff6000">Nincs ötletem kaja ügyben, nálunk a múltkor olyan jól sikerült belecsapnia a kanálba, hogy beterítette az étkező falát. Kép Én sem tom mit lehetne tenni.
Emma poci KépKép
Be KépKép</font>
Meme
Szia Meme férje! Kép Üdv Memének is, remélem hoz majd képeket!!
Zsuzsófi
Gratu az új kocsihoz! Tényleg az a lényeg, hogy menjen! Tényleg neked van jogsid?

Nálunk semmi kül nincs, tegnap szokásos játszi téma volt, dobok fel egy képet, itt Beni kedveskedik a kis barátnőjének, a másikon meg együtt kavicsoznak. Kép

Kép

Kép

<font color="aa00aa">pusz mindenkinek!
zit</font>
zit

Sziasztok!

Újra ittKép
Ma kötötték be a netet, gyorsan írok is pár sort. Visszaolvasni még nem volt időm, így nem írnék senkinek személyreszólóan, csak annyit hogy

Ádám, Bene és Bömbi!
Nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk!!!
Kép

Mi nagyon jól érezzük magunkat az új helyen, a lehető legjobbkor költöztünk, ugyanis így a régi lakást már nem kellett átrendezni Bence kúszása miatt, viszont az újat már ennek megfelelően rendeztük beKép
Bence külön szobába került, nagyon élvezi, birtokba vette, bár nem csak az ő szobáját hanem az egész lakást. Az éjszakák szerencsére ugyanolyanok maradtak mint rég, egyszer van ébredés hajnalban két percre és simán meghallomKép Pedig nagyon féltem hogy esetleg majd nem ébredek fel, de nem.
Szóval Bence jól vette az akadályokatKép Időközben kibújt a második fogacska is, az első után két nappalKép Ez sem viselte meg szerencsére.

Többnyire minden a helyén van már, szépen berendezkedtünk, hatalmas teraszunk van, amit ki is használunk rendesen. Szinte egész nap kint vagyunk, Bence pancsol és kint játszik egy pléden. Tegnapelőtt Állatkertben sétáltunk délután, 10 percre van tőlünk, nem is gondoltam volna hogy ilyen közel. Ha valakinek van kedve állatkertezni, bármikor szívesen kimegyünk mi is! Már másodjára voltam Bencével és most már sokkal jobban élvezte mint két hónappal ezelőtt. Legelőször egy galamb kötötte le a figyelmét, ami csak úgy a járdán sétáltKép Ezért mondjuk felesleges kimennünk az Állatkertbe, de ha neki ez tetszik... Aztán a nagyobb állatokra is beindult, főleg a zsiráf és az elefánt nyűgözte le nagyonKép

Szerencsére Bence fejlődése töretlen, egyre többet mozog, és ma délután még aludni sem volt hajlandó, ennek megfelelően már 7kor álomba zuhant. Egész nap jött-ment a lakásban, megtalálta a székeket az étkezőben és azt húzgálta hosszú percekig. És így kukucskált a számítógép felé, ami el van barikádozva az ülőgarnitúrával:
Kép

Ez pedig két reggelizős:
Kép
Kép

Kedvence a Danonino, pár napja kezdtük és egyszerűen imádja. Már mikor meglátja a dobozt, nagy sikítozásba kezd. A második kép az evés végén készült, így jelzi hogy elég voltKép

Igyekszem visszaolvasni és próbálok minél hamarabb visszakapcsolódni hozzátok!
Sok puszi mindenkinek!
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Vera
Nagyon örülök, hogy rendben vagytok és nagyon irigy-irigy a nagy erkélyért!!! Kép Annak is örülök, hogy Bence így beindult, nagyon ügyes!! Majd tehetnél fel pár képet a lakásról, ha nem gond, engem pl nagyon érdekelne. Kép Bence nagyon szép és még mindig tetszenek a szemei. Kép Gratu a fogacskához is, csak jó dolgok történnek veletek mostanában!! Remélem így marad! Kép

Sok puszi
zit
zit

Sziasztok!
hát nem mondhatnám, hogy sokat kellett visszaolvasnom Kép

Zit: Beni nagyon helyes, ahogy a kis barátnőjével játszik Kép

Vera: Benci is nagyon ügyes már, olyan jó, hogy ennyit fejlődött, és milyen huncutul néz a fotelek mögül.

kajáról: nálunk is egyre többször fordul elő, hogy beletenyerel a kanálba, és bele-belenyúlkál a tálkába is, és ezzel egyidőben kevesebbet is eszik. úgy tűnik szeretné ő maga csinálni, azaz etetni magát. most elhatároztam, hogy kipróbálom, csak előtte leterítek vmit a szőnyegre az étkezőbe. ma ugyanis enélkül próbáltam meg este, és ráadásul tálca nélkül. szörnyű állapotok alakultak ki, de...! élvezte, ahogy a kicsi tenyeréről begyűri a szájába azt az egy szem rizst, vagy sárgarépát.
ami új: megszűnt a délutáni alvás, csak egyszer hajlandó naponta aludni Lizi. pedig du. mindig akkor pihentem egy kicsit, és úgy hiányzik. ma a kimerültségtől elaludt a hintában Lizi, így csatlakozunk a hintában alvás kollekcióhoz Kép

íme:

Kép

panu
panu

Hahó!

Még most is kreatívkodom, holnap lesz az esküvő, szóval eléggé szoros volt. Viszont most már biztosan készen leszek, és nekem nagyon tetszik, amit csináltam, holnap teszek is fel képet, ha már minden kész van.Kép (Nem dicsekszem, áááááá dehogy!Kép)

Én is látom, hogy mindenki most nyaral.Kép

Zit,
nekünk is Pentaxunk van.Kép Fura a férfiaknál ez a "fiúgyerek legyen férfi" (pláne ugye, hogy Gabi lány is, mégse legyen babája). Hiába, férfiak...Kép Játszós képek nagyon jók, szóval Beninek már barátnője is van?Kép

Vera,
örülök, hogy tetszik az új lakás, és Bence is szereti! A teraszért én is irigyellek nagyon!Kép Állatkertben Gabi is szokta a galambokat figyelni.Kép Mi eddig háromszor voltunk, és hétfőn megyünk a dédiékkel, meg nagypapával. Esetleg valamikor elmehetünk veletek is, bár nekünk elég messze van, kicsit több mint egy óra az út (bkv-val). Gratula a fogacskához!Kép A kikukucskálós kép a legédibb!Kép Nagyon ügyi már Benci, hogy állandóan mozog!Kép Én is alig várom, hogy adhassak Gabinak joghurtot meg túrót, olyan kíváncsi vagyok, hogy ízlik-e majd neki.

Tényleg, ma adtam először kenyeret Gabinak, aki először fenntartásokkal fogadta, aztán szépen elnyammogta.Kép

Panu,
hintás Lizi édes, nekünk is van egy teljesen ugyanilyen képünk Gabiról egy teljesen ugyanilyen hintában.Kép Én is mindig elhatározom, hogy hagyom Gabit egyedül enni, de aztán mindig visszariadok, mert amikor nemrég egyszer hagytam, olyan koszt csinált, hogy csak na, feltakarítani meg nem hagyott, mert vele ugye foglalkozni kell. Szóval mindig csak tervezem, hogy holnaptól, aztán megint holnaptól, aztán megint...Kép De most már tényleg nekikészülök lelkileg, ha már te is belevágtál.Kép

Na, megyek is fürdeni, és utána tovább dolgozom az ajándékon. Az a baj, hogy napközben Gabi miatt nem igazán lehet semmi ilyesmit csinálni. De hát ilyen az élet.

Felteszek két képet én is, ha már mindenki.Kép

Zsizsa

Neonzöld ruciban, még jó, hogy van hozzáillő zokni.Kép
Kép

Anya ne számítógépezzél, hanem vegyél fel!!!Kép
Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Mi is előkerültünk. Hol nem voltunk itthon, hol a szolgáltatónk miatt nem jött be a babanet, hol Ákos nem hagyott.
Még hétfőn akartam Bömbit köszönteni, de már nem volt erőm, aztán meg a fent említett okok miatt pikk-pakk eltelt a hét.

Brigi:
Tudom elutaztatok, de azért mikor visszaolvasol, akkor látni fogod, hogy mi is sok szeretettel köszöntjük Bömbit szülinapja alkalmából.

Hangosz:
Barninak is sok boldog szülinapot!

Zit:
Nagyon jók ez a képek.

Zsizsa:
Sebre milyen homeo bogyó kell?
Mondjuk Ákosnak is meggyógyult már a sebe, de azért jó tudni, hogy van rá csodaszer is, mert az a sejtésem, hogy egyre gyakoribbak lesznek az ilyen sérülések.
Különben az egyik barátnőm szerint nem is baj, ha sokat esik ilyen kicsi korában, mert akkor megtanul jól esni, és nagyobb korában nem majd töri össze magát.
Apósom meg azt csinálta a gyerekeivel, hogy mikor elkezdtek járni, kirúgta a lábukat. Na persze nem izomból, csak úgy kibillentette őket, hogy akkor veszélyek nélkül tapasztalgassák, milyen az, ha kimegy alóluk a talaj. Én azért nem követem ebben.

Vera:
Klassz, hogy máris otthon érzitek magatokat az új helyen.

És akkor rólunk egy kicsit.
Szüleimnél nagyon jó volt. Ákos élvezte a nagy pörgést és ami a legjobb volt, hogy egész nap kint voltunk a kertben.
Hazafele meg beugrottunk a kiscsajhoz, akivel Ákos egy napon született. Ők is kertes házban laknak, szóval most nagyon kert hiányom van, mert láttam, hogy mennyivel jobb egy gyereknek, ha nem hatvanpár négyzetméterre van. Oké, tudom van játszótér meg ilyenek, de az akkor sem ugyanaz.

Vettünk Ákosnak lábbal hajtható háromkerekű műanyag motort. Gondolom tudjátok miről van szó. Itt a lakótelepen, minden gyereknek van és Ákos nagyon nyomult mindegyikre.
Le is megyünk kipróbálni.

Üdv és puszi.

Marcsi és Ákos

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Zit:
természetesen azt akartam írni, hogy jók ezek a képek.

Ákos nagyon leamortizál, hogy még mindig 2-3x ébred éjszaka szopizni és nappal meg ezerrel pörög és egy pillanatra sem vehetem le rólam a szemem, mert rögtön veszélyes dolgokat csinál.

Anita:
nálatok is van még éjszakai szopi? Ha igen, te hogy bírod?
Engem valahogy nem visz rá a lélek, hogy "drasztikusan" megvonjam tőle.
Sírni hagyás nálunk sem jön be. Mire észreveszem, hogy ébren van, már áll a kiságyban és próbál kimászni, sz'al az odamegyek és simizem kicsit nem jön be.
De ha meg kiveszem, akkor keresi a cicit és ha nem kapja meg, megint csak felcukkolja úgy magát, hogy leshetem, mikor fog visszaaludni.

Na de itt a 7vége, ilyenkor mindig feltöltődöm Kép

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Marcsi,
üdv itthon!Kép Nálunk is van még éjszakai szopi, és nem is csak 2-3x, annak én úgy örülnék, mint majom a farkának. Ma éjjel pl. Gabi kb. 10-12x ébredt, és mivel a leggyorsabban cicivel alszik vissza, én is azt szoktam neki adni. Meg aztán ő nappal nem eszik túl sokat, ezért kicsit örülök is, hogy éjjel is eszik valamit, bár beérném a 2-3 alkalommal. Én sem akarom megvonni tőle, ő ha nem kap cicit, rögtön sírni kezd, egyre jobban, és aztán lőttek az alvásnak. Sebre homeobogyó: Arnica montana. Én CH15-öt vettem, és nekem eddig, úgy tűnik, bevált.Kép Meg én néha bekenem anyatejjel, ha nagyobb a seb, az is rengeteget segít.Kép Nálunk apa ellenzi a motort, inkább rögtön háromkerekű biciklit akar. Azért ez a lábkirúgás kicsit durva, én sem csinálnám.Kép

Mi megjöttünk az esküvőről, jó volt, Gabi is jól bírta, főleg, hogy kétszer is aludt, odafelé a kocsiban, és ebéd közben. A szertartás szép volt, a kaja jó, és a hangulat is.Kép

Azért írjatok pár sort, otthonlevők! Vagy tegyetek még fel képeket!

Minden jót!

Zsizsa

Na, akkor a képek az ajiról, egy vakus, és egy vaku nélküli, a kettő együtt talán megmutatja, hogy milyen lett valójában. Négy fűszertartót, hat poháralátétet és egy szalvétatartót csináltam.Kép Egy kép Gabiról az esküvőn, és egy arról, hogy Gabi kapott cipőt a nagymamájától, élete első cipője, amit a gardróbban tárolunk a többi cipő mellett, hogy ne egye meg (kicsit rendetlenül vannak, mert általában csak berúgjuk őket a lábunkrólKép). Gondolom rájöttök, hogy melyik Gabié.Kép

Kép

Kép

Kép Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Megkésvbe bár, de törve nem, itt vagyokKépKépKépKép

Bence, fogzik, legalábiss úgy sejtem, mert extrán nyáladzik, mint egy rossz bernáthegyiKépKépKépKép És sokat hisztizik.

Vannak új szavaink, ami a legjobban megy, az a nem Kép Olyan erőteljesen és határozottan mondja, hogy meg kell enniKép És bármit kérek, nem

Így zajlik nálunk a párbeszéd: Mi van a kezedben? Kérem!
-Nem
-Gyere ide!
-Nem!
-szereted anyát?
(erre idejön, és átölelKép Én meg kiveszem a kezéből ami benne vanKép)

Mondjuk még: Ha álmosak vagyunk: Csicsi! (cici)( a plédje, amivel alszik)
Ha le akarunk ülni: csüccs (cücc)

Ezenkívül megy a hamm, az anya (ajajajajaja)

Meg az ajjajKépKépKép Ezt nagyon édesen mondjaKép
Ja és Persze a sziaKép Tegnap is, nyitva felejtette vmelyik eszement családtagom a bejáratni ajtót, nézem a gyereket, seholKép Rohanok ki, hát a teraszról mászik lefele. Mondom neki, Gyere vissza! hátra sem fordul, úgy mondja hogy nem! Mikor leért a lépcsőn, visszakuksizott, és beszólt nekem, hogy szia ajaKépKépKép és elvonult a kertbeKép

Annát megröntgenezték szerdán, még 10 nap gipszKépKépKépKép Pedig már nagyon szenved, igaz tökéletesen jár a fekvőgipsszelKépKépKépKép De a gipsz alatt a derekánál olyan a bőre, hogy az iszonyúKép Ugye a gipsz alá folyik minden cucc, nem lehet kitakarítani, kicsípi, és a gipsz még ki is dörzsöliKépKépKép Néhol már az élő húsa látszott kiKép De megszereltemKép Most már sokkal szebbKép

KépekKép

Boci:

Kép

Kép

KettenKép

Kép

PankaKép

Kép

AutóbanKép

Kép

És a mi autónkKép

Kép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Hagnosz: Barninak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!! mesélj majd!

Zsizsa: gyönyörű a lányod!! az ajándék miből van? mármint az anyaga? nagyon szépek, ügyes vagy nagyon. én is úgy szoktam örülni, amikor sk. ajándékot kapok, vagy amihez nem volt elég a boltba bemenni és a pénzt leszámolni. van ilyen az unokaöcsémtől és még tanár koromból Kép

Marcsi: nem hiszem, hogy attól tanul meg jól esni egy gyerek, hogy sokat esik, amikor tanul járni, vagy legalábbis még bizonytalanok a léptei. inkább a veszélyekkel ismerkedik meg, mint esni tanul és edzettebb lesz, de ez se semmi. a kertben egyetértünk, bár nekünk van, mégis járunk játszótérre, amit apa nem mindig helyesel. A kertben ugyanis tök jó, és nehéz terep a járnitanuláshoz (bár már rohangál eszeveszetten, és egészen jól lépeget Kép) a sok fűcsomó, meg a kőkockákból kirakott járda. de a játszótéren van sok gyerek, ami azért itt hiányzik, és Lizi nagyon szociábilis tud lenni, szinte minden korosztállyal.

magunkról: Lizi most már bárhol bármennyit képes menni és igen sokáig bírja szusszal. alig alszik, csak dél körül másfél órát. ám ha hintába, vagy pl. autóba kerül, akkor elnyomja a buzgóság, mert azért még hiányozhat neki a második alvás. vettünk neki egy játékbabakocsit, amit ezerrel tol a fűben is, és feldönti, amikor elege van, majd vizsgálgatja egy kicsit.

apa elzavar, mert az ő gépén írok (ez a kényelmesebb),
mindenkinek jó éjt, panu
panu

Sziasztok!

Bence már alszik, így nekiülök bepótolni a lemaradásom.

Zsizsa!
Naggggyon szép ajándékot csináltál, biztosan az ifjú párnak is nagyon tetszik! Ügyi vagy!
Ezt szalvétatechnikával készítetted vagy mivel? Minden elismerésem hogy Gabi mellett jut idő ilyesmire, főleg hogy az éjszakai alvásodból kellett rá az időt lecsípni. Nekem is van itthon egy komplett üvegfestő- és szalvétatechnikás készletem, de egyszerűen nem jut rá időmKép

Gabi aranyos mint mindig és a kiscipőcske is nagyon helyesKép Hogy viseli a lábán? Tud benne rendesen lépegetni? A neonzöld ruha nem semmiKép

Én most egy kicsit örülök hogy valószínűleg mi az őszt még megússzuk cipővásárlás nélkül, nem hiszem hogy addigra Bence járna. Télre pedig már megvan a Siesta bakancsa, még nyáron vettem leértékelve, 20as, azt hiszem épp jó lesz, mert most olyan 16-18as a lába, nagyon miniKép

Marcsi!
Hogy sikerült a motorozás?Kép Biztos nagyon élvezi Ákos! Általában minden gyerek szereti. Anyukáméknál van egy lestarpált kistraktor, ha Bence meglátja rögtön sikítozik, rá kell tenni és tologatni. Nagyon élvezi csak épp az én derekam szakad le. Bencusnak előreláthatólag szülinapi ajándék lesz egy bébitaxi, kíváncsi vagyok mit szól majd hozzá.

Hát igen, a kertes ház mindennél többet ér, főleg gyerekkel. Nekem is ez az álmom! Majd egyszer...

Panu!
Liza nagyon édes ahogy bealudt a hintában! Én ezt el sem tudom képzelni hogy lehet. Mondjuk Bence meg az etetőszékben aludt már el kaja közben párszorKép
Ma nálunk is megtörtént (volna) az első egyedülevészet. Mivel pár napja Bence alig akar pépes kaját enni, gondoltam ma nem turmixolom össze a répát, krumplit, húst, hanem kis kockákban odatettem elé a tányérkájában. Először csipegette is, meg mi is adtuk neki, egyszer csak megfogta a két szélén a tányért és egy mozdulattal beborította az egészet az ölébe, és még ugrált is rajta egy picitKép Nem tudtunk mást csinálni csak röhögni, nagyon vicces volt ahogy nézett ránk utána meglepettenKép
Előtte mostam fel az egész lakást, kezdhettem elölről. De hát ez hozzátartozik a tanulási folyamathozKép

Ti amúgy miket adtok már darabokban a gyerek kezébe? Ma kapott Bence egész kiflit a babakocsiban, persze úgy hogy végig ott mentem mellette, az apukája tolta hazáig. Kicsit paráztam hogy leharap belőle egy nagyobb darabot, de tök ügyesen elnyammogott rajta. Szoktam még neki adni bulátát, meg néha kenyérhéjat, de eddig ezeket nagyon ügyesen elszopogatta, most meg tömi be az egészet amíg fér(ne). Így inkább nem kap ilyesmit, mert a frász jön rám.
Pedig biztos kellene már, de nem nagyon merek darabokat a kezébe adni. Talán Zit Benijét láttam barackszeleteket enni fotón, az nem csusszan le a torkukon?

Zit!
Nagyon szép Beni a képeken, azon a közelin olyan gyönyörű!Kép Még mindig milyen kék a szemeKép Tegyél csak fel sok-sok képet, szeretjük nézegetni!Kép
A lakásról majd teszek fel képeket, most is rakok fel párat, azokon már látszik belőle valami. De még nincs függönyünk,ami sokat dobna pedig rajtaKép

Batkamano!
Gratula Emmának a pocimutogatáshozKép Olyan édesek ilyenkor (is)Kép Bence a szemét tudja, bár az enyémet még inkább. Szeretné kinyomniKép Meg kapott klassz hőlégbalonos lámpát a szobájába, és azt is bőszen mutogatja ha kérdezzük hol van. Ja, és kapcsolgatni kell, mert hol a lámpára mutat, hol a kapcsolóraKép

Pár napja lehet vele kéremszépen-köszönömszépen-tessék játékot játszani, nagyon élvezi. Mindent odanyújt nekünk, még a kajáját is némi gondolkodás után, csak elengedni nem nagyon akarja mégKép

Emmáról újabb képet nem láthatunk?Kép Tényleg nálatok most milyen idő van?

DBarbi!
Fanni szép kisbabából szép kislány lettKép Jók a képek nagyon, a nyaralósakat is megnézegettem, biztos nagyon jó lehetett a nyaralás, látszik a képeken. Gratula Fannninak az álláshozKép Látod csak be kell jelentkezni a neurológiára, és azonnal csinálnak valami újat a gyerkőcökKép

Barbi!
Ádám annnnyira csinos az öltönyében hogy csudaKép Nagyon vagány kiskrapek lett belőle. Picinek is szép volt, de most is az nagyonKép Szép játékokat kapott, és tök jó hogy épp ott vannak nálatok a férjed szülei, így legalább ők is láthatták az épp 1éves Ádámkát!

Na ennek az oldalnak a végére értem, többet nem írok, mert velem telik meg az oldal, főleg hogy még képeket is szeretnék feltenniKép
Többiek merre vagytok? Igazán írhatnátok jó sokat ha már végre nekem is lenne időm olvasgatni!!!
És akkor a képek:
meccsnézés közbenKép
Kép
Mivel van már fogunk, mossuk isKép
Kép
Jó lenne elkapni azt a lámpát!
Kép

Jó éjt mindenkinek! Írjatok!!!
Vera

KépKép Kép
76vera

Zsófi: közben írtál. a közös kép elképesztően jól sikerült fotó, le a kalappal, persze a fotóalanyok nagyban hozzájárultak a sikerhez Kép fiad már kis gézengúz, és az, hogy ketten vannak Pankával még csak lendíthet ezen a dolgon, és semmiképpen sem tompít, nemde?

panu
panu

Közben Zsófi és Panu is írt végreKép

Zsófi!
Gratula Bence szavaihoz, a képkeen nagyon aranyos, az első tetszik a legjobban, mekkora haja van!!! És amin Annával vannak az gyönyörű!Kép
A mi Bencénk is mondja már hogy Anya (csak ha baja van és azt akarja hogy vegyem fel és panaszkodik) és néha azt is hogy sziaKép

Panu!
Lizi édes lehet a babakocsivalKép Majd tegyél fel képeket! Tök aranyosak mikor bedühödnek egy játékon és elegük van. Legalábbis nekem ilyenkor is nagyon tetszik amit Bencus is művel. Lökdösi a kisautót, mérgében húzgálja ide-oda, és ha felborul meg ha kiborít belőle mindent, akkor jóKép

Na most már tényleg megyekKép
Vera

KépKép Kép
76vera

De még egy dolgot azért csak megejtekKép

Hagnosz Barnijának nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk!!!
Kép

Vera és Bencike

KépKép Kép
76vera

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?