Sziasztok!
Csak pár szóra bekukk, mert késő van, de már nagyon régen írtam és reagáltam.
Ann,
szerintem jó a kvízed, csak én tök hülye vagyok hozzá.
Viszont elvileg tudok franciául, bár nem ártana kissé felfrissíteni. Én Zsizsamaci néven futok, de csak nemrég kezdtem, szóval alig állok valahogy, főleg, hogy nem vagyok túl művelt, inkább csak a nyelvek és a természettudomány terén. Így elég nehéz lesz összeszedni elegendő pontot a kvízíráshoz. A Hamletet Gabi is szereti.
Súlyilag nem vagytok nagyon lemaradva, de egy kicsit azért igen. De ez ne zavarjon.
Gabi75,
gratula a lépésekhez!
Dorki,
Gabinak is nagy rés van a fogai között, de szerintem is elmúlik. Ha meg nem, akkor ott a fogszabályzó, a húgomnak is volt egyetemista korában.
Anita,
gratula Robó fogaihoz! Nagyon cuki a számítógép előtt.
Meg a szókincse is tetszik.
És a haja is csini röviden.
Gabi is olyan, hogy mások előtt sokkal jobban viselkedik, mint itthon, de azt írják a pszichomókusok, hogy ez jó (bár lehet, hogy ezt nagyobbakra írják), mert ez azt jelenti, hogy az otthon tényleg otthon a számára, azaz ott el meri engedni magát, és kiereszti a gőzt.
DBarbi,
örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Képek tutik, főleg a pizzázó Fanni!
Álláshoz gratula!
Gabi,
én is vettem egyrészes fürdőruhát.
Eddig mindig kétrészest hordtam, de ez már a múlté. Látom, a kvízpartot már Ann megírta.
Szófelismeréshez gratula Zsoltinak, nagyon ügyi!
Klarissza,
nyolc foghoz gratula! A halas kép tetszik a legjobban, meg a babakocsiban büszkélkedőn nevető.
De jó, hogy írtad, hogy Jenő szerint nincsen gond az együttalvással hat éves korig! Pont most gondolkodtam rajta, hogy hogyan és mikor kéne Gabit leszoktatni róla. Mondjuk én azt tervezem, hogy veszünk neki matracot, és ott cicivel is el tudom altatni, és el tudok lopódzni, amikor elalszik. A rácsoságy reménytelen. De most már akkor nem aggódom.
Egyébként az én párom babaellenes (nem tudom, honnan hozta, de még a lányunknak sem akar babát venni, csak akkor, amikor majd kéri, én meg itt magyarázom neki, hogy a pszichók szerint a fiúknak is jó, ha van), szóval mutatom neki a képet, hogy Lacának van babája, mire mondja, hogy de a hajánál fogja.
Szopielutasítás.
Szerintem is próbálkozz azért, de ne erőltesd, próbáld esetleg olyankor, amikor már nagyon álmos, vagy félálomban van, akkor talán elfogadja.
Meme,
gratula Nórinak a fogakhoz és az egyedül járáshoz!
Zsófi,
Bence tündéri az esőkabátban, és az őrült feltaláló is nagyon tetszik!
Barbi,
gratula Ádámnak a járáshoz!
(Aki jár, az már Ádám, nem Ádibádi.
) Ez a fűben mászás nagyon tetszik!
Meg anyukádék gifes levele is, én még csak most tanultam meg.
Öltönyös Ádám nagyon nagyfiú.
Vera,
örülök, hogy sikerült a lagzi, a képeken nagyon szépek vagytok!
És a medence is nagyon szupi!
Foghoz és kúszáshoz gratula!
Zit,
nagyon ügyi Beni, hogy ennyi mindent tud már csinálni, az indiánüvöltést meghallgatnám!
És ez az egy-kettő... Tényleg nagyon ügyi!
A dokidat sajnálom.
Tök jó ez a közeli kép.
És nyugodtan árassz el bennünket, én nem bánom!
Hagnosz,
én is Callanetics-et tornázom néha, de nekem Gabi nem hagy egy órát, mindig csak a 15 perces változatot csinálom. Neked sikerül egy órát egyben? Ilyenkor apa vigyáz Barnira? Szép helyen voltatok. Barni nagyon kiterült, biztosan jól kifáradt a friss levegőn, és láthatólag az idegen ágy sem zavarta.
Edit,
pápát átadtam Gabinak.
Tényleg, rögtön itt a bölcsi. Én nem bírnám még ki Gabi nélkül, de mondjuk ő szopik is nappal sokat, szóval eléggé össze vagyunk nőve. Mikor kezdődik a beszoktatás? Most voltunk a barátnőméknél, az ő kislánya 10,5 hónapos, és ő is akkor harap, amikor odabújik. Nagyon kellett vigyázni, hogy Gabit ne harapja meg. Örülök, hogy leköröztünk súlyilag.
Általában fiatalabbnak szokták Gabit gondolni, mert elég karcsú, ezért minden nála karcsúbb babának örülök.
Meg azért is, mert Boti annak ellenére karcsú, hogy szilárdat eszik egy csomót.
Marcsi,
Ákos nagyon ügyes és okos, hogy így tologatja a széket, és mászik fel mindenhová.
Ajjaj, látom már, mi vár ránk is nemsokára. Kakilás méredzkedés előtt.
Gabi is elesett a Balatonnál, ráadásul betonra, sebes is lett az orra neki is.
De adtam neki homeobogyót, és nagyon gyorsan rendbejött.
Brigi,
remélem, azóta Bömbi megjavult. Biztos zavarja szegényt, hogy elfogyott a tejci.
Rövid hajú Bömbi cuki!
Panu,
gratula Lizinek a járáshoz!
Nagyon édes a képen, olyan szép kis(bocsánat, nagy)lány!
Örülök, hogy ízlett a reform-muffin!
Batka,
rosszcsont angyalkád.
Én is úgy tudom, hogy gombát csak két éves kortól lehet, mert nagyon nehéz megemészteni.
Magunkról annyit, hogy Gabi két napja elképesztően nyűgös, pedig front sincsen, a foga sem nő, szóval nem tudom, hogy mitől. Nappal nem hagy számítógépezni, ezért nem is nagyon tudok írni, csak ilyentájt, amitől viszont kipurcanok. És a tejci sem túl sok mostanában, bár éppen itt volt nálam a mikulás, szóval lehet, hogy az kavart be. Most nem is írok többet, inkább futok aludni. Már tízkor elmehettem volna, de képes voltam leülni írni nektek, ejnye-bejnye.
Minden jót!
Zsizsa