Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok!!

Nagy ma a pangás :? ....Bár gondolom mindenki élvezi a szabadnapot, ami disznóság, mert itt kint ez a nap sajnos nem munkaszüneti nap :roll: ....DEEEE viszont most hétfő az igen, úgyhogy akkor meg én fogom itthon lógatni a lábam :lol:

Betty- Nagyon örülök neked, bevallom én már EHCS topikjában olvastalak, így tudtam, hogy mi újság veled :wink: Végre elkezdődött nálatok is, fantasztikus, nagyon megérdemlitek!

Iner- jelentkezz majd a hírekkel mindenképpen, mindannyian nagyon szorítunk értetek!!

Gtunde- lelépsz és meg sem tudom, hogy mit akartál írni??? :shock: Mi lesz ha feldobom a bocskort mire visszajössz, mert kifúrta az oldalamat a kiváncsiság?? :wink:

Hol vagytok többiek???Csip-Csip, Anyci, Zsu, -J-, Joli, Anita, Onlány, Kírus, Susytunder és mindenki!!Tessék jönni!! :wink:

Én ma a munkán kívűl nem sok mindent csináltam, Apjuk elment focizni, úgyhogy egyedül leszek este egy kicsit, bár amúgy is csak fél 10 körül érek haza a melóból.....Addig majd jól megiszom egy pohát gyumis pezsit bánatomban :lol: Csak nehogy egy üveg legyen :roll: :lol:
Puszilok mindenkit!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Suzytündér és Gyancsi
köszönöm szépen a drukkot :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

jó estét :)

Csak bekukk mert apája reklamál, hogy már megint netezek :(
Jó hétvégét mindenkinek!!!!

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Pihentem is meg dolgozgattam is egy kicsit...apája nagyon szorgalmasan takarított, végig csinálta az utasításom szerinti takarítást...kész a heti házi munka!
Holnap megyek még egy belövelésre, utána szorgalmasan fekszem...vasárnap megint pihi...hétfőn munka!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat és nagyon azon vagyok, hogy hozzam nektek is a pozi tesztet 2 hét múlva! :wink:

Betty, puszi :wink:

Szép estét, jó pihenést!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Zsu egy nagy kalappal holnapra!!! :wink:

Betty- Ez természetes, ezért vagyunk itt neked :lol:

Onlány- jó hétvégét nektek is 8)

Ja, el is felejtettem, hogy tetűűűm van gyerekek Kép ....Hátha csoda történik :wink:

Én is kívánok mindenkinek nagyon szép hétvégét.....De azért tuti, hogy még jövök :D Nem szabadultok!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Csodák márpedig vannak :!: :wink:

betty615

Ancsi, köszi eltettem :wink:

Jó éjt Mindenkinek, holnap jövök a klinikai híreimmel! :wink:

Hozzon szerencsét a laptetüüüüüüüü :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Csajok hát hol vagytok :?:

Keretes szerkesztés :?: én fejezem be és én is kezdem a napot :?:

2-kor már itthon voltam a mai nap gyorsabb volt, az orvosom ügyelet után nem ment haza, az andron gyorsan elkészült a "babamix" 10-kor már fel is lettek lövelve a jó helyükre! :wink:

Most még ma pihi és fekvés, de holnaptól nem kell feküdni a vérellátás miatt nem tanácsos!

Nagyon szép hétvégét Nektek!

pusszantás

Kismamik olyan ritkán jöttök!?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Zsu
Akkor mostantól számítva két hét izgalom? Nagyon drukkolok nektek!!!

Én azért nem jöttem túl sűrűn most, mert itt van a hugom, meg a keresztlányom, ma a várost jártuk kabátért meg bakancsért neki télre. Aztán haza jöttünk, jól beebédeltünk, kidőltünk. Erre csöng a telefon, anyósék voltak, hogy mi van már meddig várjanak az ebéddel, mert hogy apával megbeszélték, hogy megyünk ebédre, és 11- től minket vártak, és ekkor már fél 2 volt. Hát össze szedtük magunkat és jól lakottan mentünk ebédelni. :roll:
Karfiol leves volt, brassói meg szilvás és barackos gombóc. Nahát gondolhatjátok.... majd ki pukkadunk mindannyian még most is. :lol:
Nesze neked diéta. :oops:

Mindjárt eltelik a hosszú hétvége és csak előkerülnek a lányok. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok Csajok!!

Zsu- Akkor most megint mennek a drukkok ezerrel neked+++++ :lol: ...2 hét múlva várjuk nagyon a pozi tesztedet és reméljük nem okozol csalódást :wink:

Susytunder- Azta :shock: ...Ennyi minden finomság egyszerre, nem csoda ha tele vagytok :wink: ...akkor te sem unatkozol mostanában, jössz-mész teszel-veszel :lol:

Mi is ma voltunk vásárolgatni ( sapit, webkamerát, kaját), aztán főztünk ketten Apjukkal, utána volt itt egy osztrák baráti pár nálunk, utána meccsen voltunk, most meg várjuk az itteni magyar barátainkat ( akiknél van az 5 hónapos baba), hogy jöjjenek át koccintani egyet, mert ott a fiúnak illetve a páromnak is most volt a szülcsinapja! 8)

Hiányzók tessék életjelet adni!

Nagyon szép hétvégét mindenkinek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Hoztam nektek valamit a wellness hétvégéről!!! :D
Kép

Kép
gtunde75

remeg kezem-lábam!!! :D

Kép
gtunde75

Gtunde- Nagyon nagy gratula, ez egy gyönyörű pozi teszt :lol:
Mióta vártunk már egy ilyenre!!!
Kép

KépKép
gyancsi

Köszi, drága vagy! az normális, hogy bőgök? :D

Kép
gtunde75

Tünde
Újabb kismamink van, hurrá! Gratuálok nektek!
Én is így voltam remegett mindenem. :lol:
Még szép, hogy normális, hogy bőgsz! :lol:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok Lányok!

Az elveszett bárány jelentkezik.

Tünde

Hatalmas gratula!!!!!! Nekem is pont ennyire volt erős az első pozi tesztem! Természetes, hogy sírsz! Apa tudja már?

Onlány

Itt vagyok! Valamit kérdezni akartál még kedden.

Zsu

Nagyon drukkolok az inszem miatt! Talán tényleg szerencsésebb lesz a dolog a repedt tüsző miatt.

Betty

Végre akkor sinen vagytok! Mostantól gyere gyakrabban! Mesélj, hogy bírod a gyógyszereket, meg mikor mi következik!

Susytunder

Nagyon ismerős amit írtál. Üres a hasad és mégis tele érzed. Engem inkább arra emlékeztet, mintha köveket ettem volna. Meg mióta csillapodni látszik a hányinger, kezd a savam a sírba tenni. Kaja után volt, hogy ledöltem, aztán minden előzmény nélkül vissza jött a torkomba a kaja. Nem volt sok híjja a rókának, de hősiesen nyeltem és azóta nem fekszem le, tele hassal.

Azért tűntem el ilyen soká, mert kedd reggeltől, péntek estig Pesten voltam barát körúton. Közben sikerült beszereznem néhány nagyon csini kismama rucit. Két nadrágot+4 felsőt. 25000 Ft volt összesen, de nagyon megérte, mert sok minden akciós volt, és a csaj még engedett is néhány dolog árából. Bp. Baross u. 32. a cím. Aki tud, mindenképpen nézze meg. Tegnap suli volt, meg anyós látogatás délután. Ma pihi. Hamarosan nekilátok a krumplis pogácsa készítésének is. Remélem sikerül.
Köv. hét jó zsúfolt lesz. Hétfő: suli, kedd: védőnő, csütörtök: suli+doki, péntek, szombat: suli. Már most tele a hócipőm!!!

Joli
Kép
Kép
joli83

Köszi csajok!

susytunder akkor jó, mert két vigyorgás és bőgés között már kezdtem azt hinni, hogy meghibbantam... :lol:

joli83 nem, apa nem tudja... tudod elutaztunk a hétvégén, most hazahoztak, és mentek is tovább, mert a kisfiát 4-re kell vinnie a nagyszülőkhöz...
ma kellett volna megjönnie, de én azt hittem reggel, amikor megmértem a hőm, hogy biztos azért van még fent, mert csak holnap vagy holnap után fog megjönni... hiszen még csak a 12.DPO-n vagyok...
aztán itthon maradtam egyedül, és bevillant, hogy csinálok egy tesztet, úgyis van 10 db... még soha életemben nem csináltam terhestesztet... :lol:

nem tudom hogyan és mikor fogom elmondani neki, csak pénteken találkozunk újra... végül is addig még bármi lehet... húúúú, nem tudom, össze vagyok zavarodva... :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde
Ha már ilyen nagy titokban készült a teszt, használd ki az alkalmat és valami különleges módon tudasd vele. :wink:

Joli
Nekem most szilvás gombóccal van tele a hasam, de olyan, mint a kő. :lol:
A savas dolgot nem irigylem, de nekem szerencsére nem volt bajom soha ilyennel.

Ma széthajtottam a szobabiciklimet. Egyszer csak nagyon könnyű lett hajtani, apa azt mondja lejött róla valami ékszíj, szét kell szednie hogy helyre rakja. :roll:

Kép
Kép
susytunder

tünde!
:D :) :o :lol: :P :D :) :o :lol: :P :D :o :lol: :P :D :) :o :lol: :P

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Helló mindenki!

Kezdem össze szedni magam! :lol:

susytunder ha már így alakult, tényleg meg kéne adni a módját a "vallomásnak"... péntekig még van idő kitalálni... :wink: várom az ötleteket! :lol:
Azért a dupla ebéd nem lehetett akármi! :)

suzy78 drukkjaim mennek!!! most már talán duplán számítanak!!! :wink: :lol:

-j- igen! szerintem is!!! :wink: :lol:

joli83 küldheted a rókáidat!!! befogadom őket!!! :lol: :wink:

Kép
gtunde75

Tünde :!: :D

Kép

Ügyik voltatok naon :!: :wink:

betty615

Szép estét!

Hát jól éreztem, hogy jönnöm kell...

Tünde, ez fantasztikus....annyira örülök Neked/Nektek :D még a hideg is futkos rajtam :wink: semmiképpen ne mond még el neki, nem lesz véletlen vmi alkalom :?: esetleg szülinap, névnap, évforduló :?:
Ez az első teszt az életedben, jól olvastam :?: látod-látoda, aki tud az szinte távkapcsolatban is tud :wink: :roll:
Köszi a dupla drukkot, nagyon jól fog jönni, neked is mennek a drukkjaim drága kismami!!!

Suzy, na de ennyit enni...kismami vagy neked lehet nem fogyózni még!

Joli, örülök, hogy megvagy :wink: vártalak már Téged is!köszi a drukkot!

Ancsa, Betty, Juli, Csip...most már mi jövünk!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó éjt csajszik, elmentem aludni...holnap munka :roll: :cry: már előre fáradt vagyok!!!
Na meg ez az óraállítás...utálom ezt az időszakot!!!
pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!
Tünde!
Nagy-nagy gratula!!!!!!! :wink:
Szép meglepi lesz párodnak az tuti!!!

Joli!
Látom te sem unatkozol!? :)
Reggel 8-ra megyek afp-re,aztán du fogdokihoz(végre)..

Zsu!
Megy a drukkocska!!! :)
Pihend ki magad!!! :wink:

Én bennem meg ma tudatosult hogy a bébike mocorgását érzem!!!!!!!!!!!!
Pár napja éreztem már(ritkán) de azt hittem bélmozgás..na de ez tuti nem az!! :wink: Annyira jó újra érezni!!!!

Mindenkinek szép estét!!!
Vendég

Jó reggelt!

Tündeeeeeeeeeeee! Na! Mit látok??? :shock: :lol: :lol: :lol: Gratulálok! Látjátok lányok, csodákra képes a wellneselés.... Mi is elmentünk wellneselni és mi lett a vége? :oops: :wink: :D kistesó! És mi lenne, ha nem is "mondanád" meg, hanem valami jelet adnál rá. Pl: kiscipőt adsz neki át egy kis babás zacsiban a címkére meg ráírod, hogy apának, vagy hasonló?!

Ancsi, hétfőn esetleg osztrákiában valami ünnep?

Kinek hogy telt a hétvégéje?

[quote]a írta:pája nagyon szorgalmasan takarított, végig csinálta az utasításom szerinti takarítást...
:D :wink: Zsu, tanítsd meg kérlek a módszeredet! Hogy érzed magad? Tényleg, akartam már kérdezni, de kiment a fejemből, hogy inszemeseknek érdemes hőmérőzni??? Mert ugye abból az ember szépen ki tudja kalkulálni a végeredményt :roll:

Betty, lehet lemaradtam, de mikor lesz a lombikod?

Suzytunder, már akartam kérdezni tőled, hogy hogy kell csinálni (nem tudom a nevét, csak körül írom) azt a hamikát, ami azt hiszem főtt hús megyszósz szerűséggel van leöntve és főtt krumplival tálalva? Pontosabban a azt a szószt hogy kell csinálni? A többi aszem menni fog :wink:

Jaj Tünde neked még annyit akartam írni, hogy az első terhességemnél annyira remegett kezem lában az izgalomtól, hogy csak na, és annyira "felpörgettem" magam rajta, hogy szó szerint 3 napig nem tudtam aludni!!!!!

Joli, már nem nagyon emlékszem a pontos kérdésre, de majd írok privit, jó? Hát elég sűrű a progid :) A baross utcái üzletet is megkukkolom, köszi az ötletet. Úgy is 4én megyek uhura.

Juli, mi van veled? Lesz valamikor labor, hogy hogyan reagálsz a bogyóra?

Kirus, jó érzés! Nekem is mocorog a pindur, szerintem elég eleven gyerek lesz a pocakban.

Ha van valakinek esetleg tengeri malaca, pls help me! Malacom sztrájkol evés terén és már csont sovány. Halom kaja van előtte, inni nem akar, lehet ma elviszem állatdrhoz, ha van.
Mi 7végén elvoltunk, anyuéknál, nagybevásárlást tartani és apa elvitt kariajit venni! Megkaptam!!!! Jó hogy együtt választottuk ki!

Kép
Kép
onlány

Jó reggelt!

Ma hamar keltem, Kristóf most egész éjjel nem volt fel, reggel olyan 6 körül felsírt, és utána már nem tudtam vissza aludni.
Már ittam egy finom teát.

Onlány
Miből csinálod a szószt? Én meggyből szoktam. Úgy csinálom, hogy felteszem vízbe főni a meggyet, teszek bele pici sót, cukrot, fahéjat, szegfűszeget. 1 evőkanál liszttel és tejföllel csinálok egy habarást rászedek a meggyléből, ami fő, eldolgozom és ráöntöm. Nagyjából ennyi. Egyébként ez a főtt húsos, szószos kaja az egyik kedvencem, imádtam mikor suliba ilyen volt. :lol:

Zsu
Már akartam kérdezni tőled...
Apa fogai nagyon érzékenyek. Ha egy joghurtot eszik a hűtőből arra is. Persze dokihoz nem mer menni. Szerinted ez mitől van? A fogai egyébként jók.

Kép
Kép
susytunder

köszi, én is pont így gondoltam, csak mivel még sosem csináltam, így bizonytalan lettem. Jajaja a suliban én is nagyon szerettem, ilyet csinálok ma, ha minden jól megy....

Kép
Kép
onlány

Jó reggelt mindenkinek!

betty615 köszönöm! húúúúú, de szép gratuláció!!! :) de fura, hogy ez nekem szól!!! :D

suzy78 Neked is köszönöm! 5-én lesz a névnapja, de nem hiszem, hogy addig kibírom!!! az még másfél hét!!! már azért is lelkiismeret furdalásom van, hogy tegnap nem mondtam el este, amikor beszéltünk!

kírus köccci!!! érzed a mozgását? azt tök jó!! :lol: :lol: sok sok rugdalózást Nektek!!! :wink:

onlány köszönöm! :D igen a kiscipő nekem is átfutott az agyamon :) :lol:

susytunder én is így csinálom a meggyszószt, és imádom...meg a fokhagymaszószt is!!! :lol:

Hát csajok, nem mondom, hogy túl sokat aludtam az éjjel... :lol:
kicsit táskásak a szemeim... :lol: :lol: :lol:
és érdekes, hogy ma reggel is csináltam tesztet, és kicsit halványabb lett a tegnap délutáninál... nem tudom, hogy ez jelent-e vmit, mindenesetre a hőm még fent van! :D

Kép
gtunde75

Femibion800at tessék szedni! Nagyon jó kismamvitamin! Jelen pillanatban a legjobb. Ne tesztelgess szerintem, mert az csak stresszel! Mikor jelentkezel be drhoz?

Kép
Kép
onlány

ténleg a névnapjával egybekötött ajándék :)))) ha kibírod, akkor le a kalappal előtted, de szerintem élete legjobb névnapi ajándéka lenne :D

Kép
Kép
onlány

onlány folsav-B6-B12 kombinációt szedek már vagy két hónapja, és multivitamin tablettát, és önmagamhoz képest sok gyümölcsöt...
sztem jövő hétre jelentkezek be dokihoz, de még el kell döntenem, hogy kihez :)

Kép
gtunde75

Szép Jó reggelt...Én is megjöttem, jól el voltam tünve... :oops:

Hát el semm hiszem mit történt: TÜNDE!!!!Sok-sok Grat!!!nem hiszem el!!!Láttod-láttod!!!!Totálissan rázz a hideg :) :)
Na és, hogy nem montad el, le a kalappal....nekem van egy ötletem...Én is pont azt akartam írni, hogy nem lesz-e valami...De az a névnap messze van...Én ugy csinálnám majd, hogy vennék neki egy 56-os bodyt-amire rá van az írva, hogy az én apukám a legerősebb vagy azt, hogy ma este nem alszom otthon...vagy kis ciőt....Szerintem ez nagyon édi...Én ezt fogom majd adni apjuknak, ha kiderül...Rádásul nálam vagy szülinapi ajcsi is lesz vagy kari ajcsi, szóval még az is jó pluszban:) :) :)

Suzytündér: vasárnap reggelim az bundi kenyér volt, citromos teával...Gondoltam Rád...Ennyit bünöztem többet nem...Még folytatom a diéát jól halladok, és iszom mellé még teát is, és nagyon jó...

Kírus: Irigy...irigy...

Zsu: Ancsa, Betty, Juli, Csip...most már mi jövünk!!!Milyen igazad van!!!De biztos te leszel a következő!!!!

Többienek nagy ölelést!!!
Puszi: Kitti

[/b]
csip-csip18

Szép jó reggelt Csajszik!

Sok a munkám nagyon, egy napot nem voltam...és már is felszaporodott a cucc :wink: na de nem baj még most itt vagyok :wink:

Suzy, nagyon sok mindentől lehet: lyukas fog, szimplán csak érzékeny, fontos hogy hogyan fáj, front...hát így nem tudom :?: :oops: :roll:

Tünde, gondoltam Én, hogy nem sokat bírsz aludni, de ez érthető, nem is tudom, hogy Én hogy bírnám ki, hogy nem mondom meg, pedig nekem volt egy ilyen gondolatom a hónap elején, a páromnak szülinapja volt 13-án...de sajnos nem úgy alakult nálunk a helyzet...na de majd most :!: :!: :!:

Onlány, köszi megvagyok, kicsit feszül a hasam!
Nincs külön módszerem erre sajnos! :wink:
Szakdogád hogy halad :?:
Nem tudom, hogy érdemes-e hőmérőzni, de Én nem idegesítem vele magam!tényleg nem tudom...szerintetek :?:

Kírus, atya világ, hogy telik az idő...már 16 hetes vagy, megy a drukk az AFP-hez!!!

Csip, hát legyen igazad!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Elől érzékenyek a fogai. Nem lyukas. Fontos szerinted ezzel dokihoz menni? Hassak valahogy a lelkére. (bár tudom minden problémával fontos menni)

Én sosem hőmérőztem, szerintem pozitív teszt után pláne nem kell, csak nagyon vigyázni, óvatosnak lenni.
Tünde Ez neked szólt! :)
Tényleg nagyon szép névnapi ajándék lenne, ha kibírnád. Én nem bírnám ki. :lol: (jól tartom benned a lelket)

Kitti
Ari vagy, hogy gondoltál rám. Ügyi vagy a diétát illetően, csak így tovább.

Én ma rámerészkedtem a mérlegre, és örömmel láttam, hogy a sok gombós nem nyom többet. :lol:
De most már vissza fogom magam.

Tünde
A Femibiont én is ajánlom, teljesen más összetétele van, mint egy sima multinak. Az nem kismamáknak való. :lol:

Kép
Kép
susytunder

sziasztok!

lám, csak egy + teszt kell, és máris életre kel a topic :)

onlány!
nem hiszem, hogy lesz labor... bár szeretnék már vérvételt, de csak a gyulladás miatt, hormonokat nem hiszem, hogy nézünk. gondoltam, jövő héten rácsörgök a dokira, hogy nézzük meg uh-val, hogy csinált-e valamit a bromó. mert akkor majd úgyis el kell dönteni, hogy szedjem-e tovább.

zsu!
igen, már mi jövünk... pontosabban éppen most te vagy soron :wink:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Suzy, na erre nagyon jó a Sensodyne fogkrém...a betegeink és saját tapasztalat alapján merem ajánlani!Remélem használ, egy hét után várható a változás!
Vagy még az jutott az eszembe, hogy volt-e mostanában fogkő szedésen, mert utána érzékennyé válhatnak a fogak :?:

Juli, igazából mindenki soron van, csak nálam történt újabb esély a babavárásra...de nemsokára Betty is követ, nagy-nagy sikerrel :!: :wink: ...és persze Ti is még nem kismamik :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzytunder, a fogérzékenységgel sajnos a dr nem nagyon tud mit kezdeni. Senzodynet ajánlják ők is! Sajna nekem is volt ilyen és nem akarmáilyen.... Elmentem magán!drhoz és órákat ültem sorba mire a senzoizét ajánlotta :shock: Szal ennyi.

Képzeljétek! Megyünk dec 19én Bécsbe a vásárba!!!! És Sopronban éjszakázunk lehet wellneselünk is kicsit, hu de várom!

Kép
Kép
onlány

Zsu, lehet igazad van, nem kéne még a hőmérőzéssel is stresszelni magadat, de lehet én azért megpróbálnám. Nem tudom :roll:

Kép
Kép
onlány

Onlány, régebben hőmérőztem egy-két alkalommal, de mivel nem volt pé-m, így abba is maradt a dolog, főleg, hogy sok hormont kaptam már...nem tudom, hogy befolyásolná-e :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok, ma kellene mennem éves az üzemorvosi vizsgálathoz mellkas rtg-re...azt hiszem most nem meygek, megvárom az eredményt, szerintetek is :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

én sem mennék!

Kép
Kép
onlány

Én semm mennék, mert már ott van a pocaklakóóóóóóóóóóó
csip-csip18

Ha nem is ott, de úton :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Én ezeket a magzatvédő vitaminokat találtam,amit az itteni nőgyógyik ajánlanak:
* Centrum Materna Atól Z-ig filmtabletta
* Elevit Pronatal filmtabletta
* Eurovit kismama étrendkiegészítő kapszula
* Femibion 800 folsav+metafolin tabletta (Várandós anyukáknak a terhesség 12. hetéig)
* Femibion 400 folsav+metafolin+DHA tabletta (A terhesség 13. hetétől a szoptatás végéig.)
* Folsav 200 tabletta
* Gravida filmtabletta
* Pregnavit kapszula
* HIPP Natal

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Femibion 800 folsav+metafolin tabletta (Várandós anyukáknak a terhesség 12. hetéig) ez nagyon jó! Napjaink legjobb terhesvitaminja, bátran ajánlom mindenkinek!

Kép
Kép
onlány

Tünde
akkor jobb lesz, ha megszokod, hogy a gratuláció neked szól :!: :lol: :lol: 8)

Onlány
a lombikom már tart, gyogyit szedek, 21 cn.-től pedig már szúrom magam 8) :wink:

Puszilok mindenkit :!:

betty615

Sziasztok Lányok!!

Olyan jó ide jönni, hogy ennyi kismamink van már :lol:

Gtunde- Annyira aranyos volt amiket írtál...Tuti, hogy én sem tudtam volna aludni egy büdös percet sem :lol: ...Jajj el sem tudom képzelni milyen érzés lehet most neked!!Annyira ügyesek vagytok, látod nem hiába volt az az LH teszt olyan pozi :lol: ...Hát én sem bírnám ki, hogy ne mondjam el az tuti....na jó ha csak egy-két nap választana el valami ünneptől ( névnap, szülnap vagy hasonló) akkor talán :D

Joli- nagyon ügyesen vásároltál, bizti csini kismami leszel az új szerzeményekben! :wink: ...Hogy sikerült a krumplis pogi??Milyen volt ma a suli?Mit tanultatok?

Susytunder- Nagyon tekerhettél ha "kinyírtad" a szobacangát :lol: ...De látod meg is van a hatása, mert ilyen szépen tartod a súlyod, nagyon ügyes vagy, gratulálok :wink:

Zsu- Most már tényleg mi jövünk, először te és Betty, utána meg mi, Csip, Juli, Én és mindenki aki babát szeretne, kívánom, hogy teljesüljön mindannyiunk álma :!: :wink: ...A röntgent én sem vállalnám be!

Kírus- Mi volt a fogdokinál?Mikor lesz meg az AFP eredménye?
Jujj fantasztikus lehet érezni, hogy mocorog a babád :lol:

Iner- Hogy vagytok???Sokat gondolok rátok! :roll: :wink:

Onlány- Igen, ma valami ünnepnap van, de ha megfeszülnék sem tudnám megmondani, hogy milyen ünnep :lol: ...A lényeg nekem, hogy nem kell menni melózni :D ...Jössz mi felénk decemberben??Juhuuu!!Bár Bécs van vagy 200 km-re tőlünk, de akkor is közelítesz felém :wink: Irigy vagyok ám, wellness nagyon szuper lesz 8)
Hogy van a malac?Elvitted a dr-hoz?

Csip-Csip- Végre előkerültél csaje :lol: Mi jót csináltál a hétvégén?Ma mi is bundás kenyeret nyomattunk reggelire :lol:

-J- Jól mondod, egy pozi teszt és máris felélénkült a topikunk, annyira jóóóó :lol: ...Van valami mellékhatása a bromónak?Érzel valamit móta szeded?

Betty- Neked kell hozni Zsu-val együtt a következő teszteket!! :wink:

Képzeljétek ma felhívtam a Kaálit, mert a doki bácsival le e-mailoztam , hogy december 8-án megyünk, de nem írta meg, hogy mikor délelőtt vagy délután és én írtam neki, hogy még is mikor, de nem válaszolt egy pár napig...Már tiszta pánikban voltam, hogy lehet nem is mehetünk....Na felhívtam a dokker urat, most először hallottam a hangját, annyira szimpi fej, kedves hang, egyből tudta kivagyok még a párom nevét is, hogy Csaba...Mindenre emlékezett, úgyhogy kiderült, hogy tudjuk ott csináltatni a népszámlálást ( sperma vizsit) is, ráadásul akkor nem kell 2 helyre rohanni, arról nem is beszélve, hogy itt csak 13.000-be kerül a másik helyen meg 20.000 :? :wink: ...Úgyhogy megyünk december 8-án fél 11-re sperma vizsire, 12-re meg a doki bácsihoz :lol: Én olyan boldog vagyok csajok, hogy nem is tudom elmondani :D
Jaaaa, hát a másik dolog....Ma párommal lecseréltük a téli gumikat a kocsin....És hát fogalmunk nincs, hogy de már kész voltunk csak Csabi még egyszer jól ráhúzta a csavarokat a kerekekre és az egyik csavarnak letört a feje :shock: Ilyen meg, hogy lehet???Hát akkora az a csavar, olyan vastag, mint az állat :shock: ....Jó hát nem mondom, hogy Apjuk nincs jó erőben, de azért eltörni egy ilyen csavart szerintem még Fekete Lacinak sem menne :lol: ...Úgyhogy most mehetünk a szerelőhöz, nem is tudom mit tudnak vele csinálni, lehet ki kell fúrni, hogy új menet legyen benne....Kész vagyunk, velünk mindig történik valami :wink:

Na most megyek csajok, filmet nézünk, élvezzük a szabadnapot :lol:

Puszi mindenkinek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

ma elég sok dolgom volt, de most már itthon vagyok, és cukorborsó főzeléket fogok főzni!!! :lol: :lol: :lol:

onlány nem stesszelek :) hihetetlen ez a nyugalom, ami "megszállt" :lol: :lol: :lol:

csip-csip18 köszönöm! Tündér vagy! :lol: remélem Neked is úgy jön össze, ahogy szeretnéd!!! :D :wink:
én most hétfőtől szerettem volna elkezdeni a fogyózást :) de most elhalasztom, remélem 9 hónapra!!! meg még egy párra :wink: :lol: :lol:

suzy78 azért sokat segít az abban, hogy tartsam a szám, hogy személyesen nem találkozunk most... ha itt állna előttem, én se tudnám eltitkolni :)
nehogy röntgeneztess!!! majd egy év múlva!!! :wink:

susytunder ok ok, parancs! értettem! :wink: :lol: holnap megyek is és megveszem azt a vitamint! :lol: :lol: :lol:

betty615 ha itt lesz az ideje, hasonlóan szépet kapsz majd Te is! ezt megígérem!!! :lol: :wink: :lol:

gyancsi ne próbáld meg elképzelni!!!
:wink: az érzelmek 100-as skálájának összes fokát végigjártam ma... mindezt úgy, hogy közben tök nyugiban vagyok... elkezdtem nőgyógyászt keresni, aztán abba hagytam azt is, mondván ráérek majd jövő héten... :)
mindeközben már úgy látom, hogy nőtt a hasam, majd jól kinevetem magam... szóval tiszta diliház!!! :lol: :lol: de remélem hamarosan megtapasztalod, megtapasztaljátok!:)
reméljük dec elején kiderül, hogy egy viszonylag eccerű eljárással, mondjuk egy inszemmel sínen lesztek... :lol: :lol:

Anyciról nem tudtok valamit???

Kép
gtunde75

Köszi Tünde, szavadon foglak :wink:

Gyancsi
Apinak üzenem, kevesebb spenótot egyen :lol: :lol:

És mi fogjuk hozni Zsuval a kövi teszteket
ebben biztos vagyok :!: 8)

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?