Sziasztok Lányok!!
Olyan jó ide jönni, hogy ennyi kismamink van már
Gtunde- Annyira aranyos volt amiket írtál...Tuti, hogy én sem tudtam volna aludni egy büdös percet sem
...Jajj el sem tudom képzelni milyen érzés lehet most neked!!Annyira ügyesek vagytok, látod nem hiába volt az az LH teszt olyan pozi
...Hát én sem bírnám ki, hogy ne mondjam el az tuti....na jó ha csak egy-két nap választana el valami ünneptől ( névnap, szülnap vagy hasonló) akkor talán
Joli- nagyon ügyesen vásároltál, bizti csini kismami leszel az új szerzeményekben!
...Hogy sikerült a krumplis pogi??Milyen volt ma a suli?Mit tanultatok?
Susytunder- Nagyon tekerhettél ha "kinyírtad" a szobacangát
...De látod meg is van a hatása, mert ilyen szépen tartod a súlyod, nagyon ügyes vagy, gratulálok
Zsu- Most már tényleg mi jövünk, először te és Betty, utána meg mi, Csip, Juli, Én és mindenki aki babát szeretne, kívánom, hogy teljesüljön mindannyiunk álma
...A röntgent én sem vállalnám be!
Kírus- Mi volt a fogdokinál?Mikor lesz meg az AFP eredménye?
Jujj fantasztikus lehet érezni, hogy mocorog a babád
Iner- Hogy vagytok???Sokat gondolok rátok!
Onlány- Igen, ma valami ünnepnap van, de ha megfeszülnék sem tudnám megmondani, hogy milyen ünnep
...A lényeg nekem, hogy nem kell menni melózni
...Jössz mi felénk decemberben??Juhuuu!!Bár Bécs van vagy 200 km-re tőlünk, de akkor is közelítesz felém
Irigy vagyok ám, wellness nagyon szuper lesz
Hogy van a malac?Elvitted a dr-hoz?
Csip-Csip- Végre előkerültél csaje
Mi jót csináltál a hétvégén?Ma mi is bundás kenyeret nyomattunk reggelire
-J- Jól mondod, egy pozi teszt és máris felélénkült a topikunk, annyira jóóóó
...Van valami mellékhatása a bromónak?Érzel valamit móta szeded?
Betty- Neked kell hozni Zsu-val együtt a következő teszteket!!
Képzeljétek ma felhívtam a Kaálit, mert a doki bácsival le e-mailoztam , hogy december 8-án megyünk, de nem írta meg, hogy mikor délelőtt vagy délután és én írtam neki, hogy még is mikor, de nem válaszolt egy pár napig...Már tiszta pánikban voltam, hogy lehet nem is mehetünk....Na felhívtam a dokker urat, most először hallottam a hangját, annyira szimpi fej, kedves hang, egyből tudta kivagyok még a párom nevét is, hogy Csaba...Mindenre emlékezett, úgyhogy kiderült, hogy tudjuk ott csináltatni a népszámlálást ( sperma vizsit) is, ráadásul akkor nem kell 2 helyre rohanni, arról nem is beszélve, hogy itt csak 13.000-be kerül a másik helyen meg 20.000
...Úgyhogy megyünk december 8-án fél 11-re sperma vizsire, 12-re meg a doki bácsihoz
Én olyan boldog vagyok csajok, hogy nem is tudom elmondani
Jaaaa, hát a másik dolog....Ma párommal lecseréltük a téli gumikat a kocsin....És hát fogalmunk nincs, hogy de már kész voltunk csak Csabi még egyszer jól ráhúzta a csavarokat a kerekekre és az egyik csavarnak letört a feje
Ilyen meg, hogy lehet???Hát akkora az a csavar, olyan vastag, mint az állat
....Jó hát nem mondom, hogy Apjuk nincs jó erőben, de azért eltörni egy ilyen csavart szerintem még Fekete Lacinak sem menne
...Úgyhogy most mehetünk a szerelőhöz, nem is tudom mit tudnak vele csinálni, lehet ki kell fúrni, hogy új menet legyen benne....Kész vagyunk, velünk mindig történik valami
Na most megyek csajok, filmet nézünk, élvezzük a szabadnapot
Puszi mindenkinek!
Szeretettel:
Ancsa