Köszönjük a hófordulós köszöntéseket!
Klárikának utólag is boldog másfeledik szülinapot!
Chrissyy,
kösz a kérdésed, nagyon jól elvagyunk!
Jaimee,
éppen akartam kérdezni, hogy esküvővel hogy álltok? De látom, már alakultok! Már csak 5 nap... izgulsz már? Minden el van rendezve?
Betsy,
igen, már csak egy hónap... hihetetlen számomra, hogy amikor egy évesen megvolt a fényképeszkedés, már örültem is, hogy fél évig nem lesz, erre már csak egy hónap, és ismét... nagyon múlik az idő...
Kék háttér még nem volt, nem is rossz ötlet, vagyis volt olyan fehéres-kékes, de nem biztos, de jó ötlet, attól függ milyen ruci lesz rajta, lehet, hogy kék vagy rózsaszin háttér lesz. Gondoltam, hogy most nem ruha lesz rajta, hanem farmer kantáros nadrág, és ahhoz nemtudom mi illene jobban a kék vagy a rózsaszin háttér, melyik hozná ki jobban?!
Judy,
drukk holnap az uh-hoz!
Gyere mihamarabb a hirekkel, már nagyon várom! És sztárfotót is hozz, ha lesz!
Tényleg, Jaimee, sztárfotó???? Nem kaptatok a múltkori uh-n?
Bibi,
mostanában Nikici is cumisüvegből issza reggel a tejcit, már nincs cici, de én nem forralom, bolti tejet kap, mikróban egy kicsit meglangyositva. Házi tejet sosem kapott, azt én sem szeretem, nekem túl zsiros, amúgy meg apa nagyon tejes, minden nap iszik vacsira, igy Nikici is már régóta issza a tejet látva az apjától, olyankor nem is forralom, nem is melegitem, csak simán issza a csészéből, mint apája. Eleinte próbáltam neki inkább joghurtot adni, az kellett is egy ideig, de utána nem volt mit tenni, mutogatott, hogy bizony ő is azt kér, amit apa iszik, azóta csak tejet hajlandó inni.