Új privát üzeneted érkezett!

Biborlány, lenne, de annyira le vagyok maradva tőletek, hogy szinte senkiről nem tudok semmit. Így nem igen tudok kérdezni sajna. De azt sem akarom, hogy mindig csak magunkról írjak, így max nem írok.
Vendég
 


Bibi,
nyugi, nálunk is ez a helyzet a játékokkal, a pakolászós játék a legkedvesebb, mindegy mit, hova, honnan, csak ki és be lehessen pakolni. Pár napja néha épitget, aminek nagyon örülök, néha akar rajzolgatni, meg mostanában rájött végre a meséskönyv nézése, már ha kérdezem, hogy hol van ez vagy az, rámutat, de ennyi, a többi rajtam csüngés, na meg a segitkezés, főzésben, takaritásban, stb...

Chrissyy,
tényleg nem hiztál semmit, szép pocak!

Bambika,
sajnálom, hogy lett egy angyalkátok! :cry:
sirkici
 
 


CHRISSYY: Akkor ezek szerint 2 ujjnyi a méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt. Tényleg pihenj, jobb is talán, hogy a sulit halasztod még. Már az is nagy eredmény, hogy Martin mellett tudtál tanulni,és képesítést szerezni. A bölcsit meg fogja szokni Martin, természetes, hogy anyás, hisz eddig vele voltál mindig.
MIRCI: Hazaértetek már? Szüléstörténet?
CHRISTELL: Boldog 1,5. szülinapot Klárikának!


Kép
Vendég
 

 
 

Betsy, köszönöm kedves szavaidat. Én is jobbnak látom, hogy halasztom a sulit, jó lett volna tényleg megcsinálni, de így, hogy nyitott a méhszáj, meg a bölcsi, meg az itthoni dolgok meg még a suli, sok lett volna. így suli nélkül is sok néha. Csodálkoztam magamon én is, hogy Martin mellett megcsináltam a sulit, ráadásul sikeresen. Ahhoz képest, hogy szóbelire is alig tudtam készülni, plusz vizsga elején már leblokkolt az agyam(előtte 2 nappal teszteltem), lehet azért is, vagy már annyira szerettem volna túl lenni rajta, nem tudom, de a lényeg, hogy így is jobb eredményt értem el mondjuk olyannál, aki évközbe még nálam is aktívabb volt, nincs gyereke stb. Érdekes módon amíg suliba jártam, nem volt ilyen anyás, pedig hétről hétre más vigyázott rá. Remélem hamar beszokik, jó lenne tényleg pihiznem rendesen. Már jó lenne, ha ott aludna, könnyebb lenne. Nem vagyok türelmetlen, csak ott is mondják, hogy gyorsabban kéne beszoktatni.

Sirki, köszi neked is. Ti hogy vagytok?
Vendég
 


Chris: Boldog másfelediket Klári nagylánynak!

Bambika: Na náááá, hogy emlékszünk rád! Angyalkádat nagyon nagyon sajnálom....((((((( )))))))))))

Chrissyy: Szíp nagy pocak!

Heni: Mégismégis...hol tartasz? Naaaa....

Bíbi: Én már hónapok óta nem vettem semmilyen játékot Rékának. Karácsonyra kapja a kiskonyhát, szülinapra még nem tom....de én sem vagyok egy nagy ajándékvásárló. Inkább könyve van neki jóóó sok.
Az igaz, hogy ha belemerülök a játéknet.hu-ba és társaiba, találok jó sok dolgot, amit szívesen megvennék...de nem szoktam végül feladni a rendeléseket....mondván, hogy még alszom rá egyet....
jaimee1
 
 


SIRKICI: Boldog 17. hófordulót Nikinek! Már csak 1 hónap, és újabb csodaszép fotósorozat ;) Kék háttér volt már?
Vendég
 


sziasztok,

Látom nem sok minden történt a topic-ban.Gondolom mindenki lustizik otthon a jó meleg lakásban. :lol: :lol: :lol:

Bambika,
Örülök, hogy jelentkeztél, és nagyon sajnálom kis angyalkátokat. :oops: :oops:
Chris,
Utólag is BOLDOG MÁSFELEDIK SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
Betsy,
Bocsi, hogy nem válaszoltam,. :oops: :oops: Majd ráérsz betenni a tábliba az uh után. :oops: :oops:
Sirkici,
BOLDOG 17. HÓFORDULÓT NIKI BABÁNAK!
Jaimee,
Játékvásárlással én is így vagyok, ahogy te. Mostanában nem vettem semmit. Jobban szeret ő is a partfissal a lapáttal játszani, meg lovazni a porszívón. :lol: :lol: Na meg inkább a fiúk fenekében van és szeretnek kergetőzni meg bújócskázni. :lol: :lol:

Rólam:
Nekem még mindig nincsenek kismamis tüneteim a fáradságon kívül. Jaimee, most már küldhetnél egy-két vukkot, csak hogy megnyugodjak. :lol: :lol: Holnap délelőtt megyek az uh-ra, de nagyon lassan vánszorognak az órák. Bárcsak már holnap lenne.
:oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Móning!

Judy: Drukk az uhuhoz! +++++ Minden oké lesz, ne izgulj! Rókák nélkül is. Rókák mennek....na nem mintha hallgatnának rám.... :roll: :lol: :lol:

Nikinek nagyon boldog 17. hófordulót!
jaimee1
 
 


Boldogságosat a hófordulósoknak!

Egy kérdés-nincs kapcsolatom a védőnővel, szerencsére :lol: - meddig forraljam még a tejet Bíbinek? Tejfölt, joghurtot, kefírt, túrót mindent eszik, most épp a bolti pasztőrözött tejjel van ennyi macera? (nekem állandóan kifut....)
Vendég
 


Bíbi: Én nem adnék tehéntejet 2 éves korig a babának, sőt, sokan azt mondják 3-ig. De oké, ott tartunk, hogy adsz neki.....Én a házi tejet forralom, azt hordja nekünk házhoz egy bácsi, a boltit nem, mert az nekünk dobozos bio tej, agyon van hőkezelve. Szóval én nem forralnám....

Voltam ruhapróbán. Hátttttttttt érdekes lesz, mert bundája nem volt a kölcsönzősnek, csak pelerin, remélem, nem fagyok majd meg.... :? :? :? :? Majd fűt a szerelem, ugye? :P :P

Ja és menyecske ruha helyett vettem egy csini kismamfelsőt, pirosat.
jaimee1
 
 


Köszönjük a hófordulós köszöntéseket! :lol:

Klárikának utólag is boldog másfeledik szülinapot! :D

Chrissyy,
kösz a kérdésed, nagyon jól elvagyunk! :D

Jaimee,
éppen akartam kérdezni, hogy esküvővel hogy álltok? De látom, már alakultok! Már csak 5 nap... izgulsz már? Minden el van rendezve?

Betsy,
igen, már csak egy hónap... hihetetlen számomra, hogy amikor egy évesen megvolt a fényképeszkedés, már örültem is, hogy fél évig nem lesz, erre már csak egy hónap, és ismét... nagyon múlik az idő...
Kék háttér még nem volt, nem is rossz ötlet, vagyis volt olyan fehéres-kékes, de nem biztos, de jó ötlet, attól függ milyen ruci lesz rajta, lehet, hogy kék vagy rózsaszin háttér lesz. Gondoltam, hogy most nem ruha lesz rajta, hanem farmer kantáros nadrág, és ahhoz nemtudom mi illene jobban a kék vagy a rózsaszin háttér, melyik hozná ki jobban?!

Judy,
drukk holnap az uh-hoz! :D Gyere mihamarabb a hirekkel, már nagyon várom! És sztárfotót is hozz, ha lesz!

Tényleg, Jaimee, sztárfotó???? Nem kaptatok a múltkori uh-n?

Bibi,
mostanában Nikici is cumisüvegből issza reggel a tejcit, már nincs cici, de én nem forralom, bolti tejet kap, mikróban egy kicsit meglangyositva. Házi tejet sosem kapott, azt én sem szeretem, nekem túl zsiros, amúgy meg apa nagyon tejes, minden nap iszik vacsira, igy Nikici is már régóta issza a tejet látva az apjától, olyankor nem is forralom, nem is melegitem, csak simán issza a csészéből, mint apája. Eleinte próbáltam neki inkább joghurtot adni, az kellett is egy ideig, de utána nem volt mit tenni, mutogatott, hogy bizony ő is azt kér, amit apa iszik, azóta csak tejet hajlandó inni.
sirkici
 
 


Jaimee: sokan bekaphassák! :twisted: :twisted: Köszi a gyors választ meg Sirkinek is! Érdekes, valahogy az igazi tehéntejtől én is ódzkodom, pedig a szomszéd látja el a környéket, de nem tudom, inkább a bolti lötty... amúgy meg így igaz, bármi jöhet, amit ápá eszik, őrület! :roll: :lol:
Vendég
 


Annyira ráérek!!! 8) 8) 8) ( De Betsy találta ki, bocs! :P )



Kép

Ahhhhhh, fiatalság...
Vendég
 


Sirki: Én sem szeretem a házitejet. :oops: :oops: :oops: Nem is iszom meg csak kakaó formájában. Sőt mostanában leginkább sehogy....Hiába, én már a pasztörizáltra szocializálódtam....

Én még nem voltam uhun (leszámítva a 3 héttel ezelőttit).:wink:

Réka a borunkból is inna simán, csak mert MI isszuk. :lol: :lol:
jaimee1
 
 


Még mindig ráérek...

És mi lesz a neved: Apáné Jaimee Mami, vagy Apa Mami, vagy Apa-Jaimee Mami, vagy miiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
( Még szerkesztgetni is van időm, őrület!
Vendég
 


De szép vagy, Bíbi! Neked se' állt rosszul, sőt!

Nem lesz változás. :wink:
jaimee1
 
 


JUDY: Nem gond, akkor majd holnap teszem fel a táblát, miután végeztél a dokinál. Ne aggódj a tünetek hiánya miatt. Mikor Petivel mentem először dokihoz, végigkérdezte az összes tünetet, hogy van e valamelyik, egyik se volt. Nála 8 hetesen jelentkeztek csak, Bencénél 5 hetes körül. Nagyon kíváncsi vagyok, mit mond a dokid.
BIBI: Micsoda aranyos kiscica :) Sokat változtál! Én sem forralom a tejet.
SIRKICI: Nem hiszed el, de pont farmer szerkóra gondoltam én is, hogy halványkék háttér, farmer szoknya/nadrág, halványkék vagy fehér felső, és valami színben hozzáillő kiegészítő (maci, csiga, virág stb). Kíváncsi vagyok, ezúttal mit alkot apátok :)
JAIMEE: A templomban tuti hideg lesz, de majd apa szorosan melletted lesz. Milyen zenészek lesznek a lagziban? Gyűrű képek?
Vendég
 


Bibi,
nekem tetszik a kép, jól állt az arcfestés! Meg ahogy a hajad állt, pont olyan hozzád illő bohókás! :lol: :lol:

Jaimee,
én is igy vagyok a tejjel, sőt, én legjobban a csökkentett zsirtartalmú tejeket szeretem, nem a zsir miatt, hanem, mert annak valahogy jobb az ize, szóval, minél inkább nem tejből van, az nekem jöhet. Kis koromban anyu meg volt őrülve tőlem, állandóan a kávétejszint akartam inni tej gyanánt! :roll:
Na jó, jó, de akkor is voltál már uh-n, és tényleg jó lenne már látni ketteske első sztárfotóját! :wink: :lol:
Nikici sört inna, de egy a lényeg, azt akarják inni ezek a gyerkőcök, amit mi. Niki is múlt pénteken mindent szétdobált már a vendégségben, kapott szörpöt már két pohárból is ivott, kapott kalácsot, mindent, ő csak mutogatott apa sörösüvegére, hogy az kell... :roll: :lol:

Betsy,
kösz a tippet, ez még jól fog jönni, hogy milyen szinű felső, stb, hát én is kiváncsi vagyok már mi lesz belőle... :D

Judy,
már nagyon izgulok!!!!!!!!!!
sirkici
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm a gratulációkat!

Születéstörténettel jövök hamarosan. Dióhéjban annyit, hogy nagyon gyors szülés volt, cirka két óra alatt megvolt Gergő. Mindenkinek ilyen szülést kívánok!

Kedd óta akklimatizálódunk itthon. Szerencsére eddig Gergő nagyon nyugis baba, áldok minden napot ami így telik, szinte el sem hiszem, hogy van ilyen. Este van egy kis nyűgösebb időszaka, de ez nem vészes. Három óránként eszik, és éjjel általában egyből visszaalszik. Tejcsim is több van mint Bálintnál.

Bálint nagyon komolyan érdeklődve szemléli a kis tesót. Valaki mindig foglalkozik vele úgyhogy egyenlőre nem érzem, hogy féltékeny lenne.

Tudjátok mi már nem tervezünk több babát, és olyan rossz érzésem van, hogy lezárult egy korszak, valószínűleg nem leszek többé várandós, ami a világ legcsodálatosabb állapota, és a szülés élményét sem élem át többé. Szerencsére nekem mindkét szülés nagyon pozitív élmény volt. Szóval valahol már most szomorú vagyok.... :cry:

Na még dobok egy megszülettem képet Gergőről.

Bocsánat de most nem olvastam vissza. Mindkét lurkó alszik, úgyhogy megyek kihasználom a lehetőséget és én is pihizek kicsit. Kép

Kép
Kép
mirci74
 
 


MIRCI: Jaj, nagyon édes a kis Gergő! Teljesen más, mint Bálint. Ő inkább Rád hasonlít! Azok a kis gödröcskék az arcán! :) Örülök, hogy mindkét szülésed gyorsan, simán zajlott. Nem biztos, hogy nem éled át újra ;)
JUDY: Merre vagy már?????? Tűkön ülök!
Vendég
 


Csatlakozom Betsyhez: Judy??

Mirci: Nekem is volt ilyen érzésem az első hetekben (szomorúság, hogy vége egy korszaknak), akkor még nem terveztünk ketteskét....Szerintem el fog múlni. Vagy ha nem akkor még mindig lehet Hármaska... :wink:

Gergő szépséges és tényleg rád hasonlít! Szuper, hogy ilyen nyugis baba! Örülök, hogy könnyű szülés volt. :) :)

A féltékenységhez nem értek, de én úgy hallottam, az akkor kezdődik, amikor Egyeske rájön, hogy Ketteske konkrétan MARAD és nem csak átutazóban van nálatok..... :lol: :lol: :lol: De olyan is van, hogy nem féltékeny egyáltalán Egyeske. :wink:
jaimee1
 
 


sziasztok,

Gyors leszek mert most estem haza. Az én dokim nem volt, Pestre kellett mennie, pedig azt mondta ez az uccsó munkanapja, mert szabira megy.
Na mindegy, ott vártam 3 órát mire nagy nehezen bekerültem ahhoz aki éppen ott volt persze nem volt túl alapos.

A jó hír, hogy van egy 11 mm-es petezsákom, a rossz pedig hogy mindkét ovariumban van 1-1 ciszta, 19 és 30mm-esek, amik nem tudom hogy kerültek oda.
Most e miatt parázok, 1 hét múlva kell kontrollra mennem,

Most kissé aggódok és megint számolgathatom vissza a napokat. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


JUDY: Gratulálok a petezsákocskához! Ezek szerint akkor csak egy babóca van! :wink: A ciszták miatt ne aggódj! Maguktól el fognak tünni, szerintem a closty okozta. A petefészek ciszta nem veszélyezteti a terhességet, ha méhen belül lenne, az más lenne. Nem lesz itt semmi gond, ne parázz!

A táblát akkor mindjárt felteszem, ha valakinek nem jók az adatai, vagy valamit másképp szeretne, szóljon! Remélem, nem hagytam ki senkit :oops: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.20 12:53-kor.
Vendég
 


Judy: Closty lesz ott a "bűnös".......Szerintem sem gond, nyugi! ++++++ Gratula! :lol: :lol: :lol: :lol:

Betsy: Táblit várom. Zene nem lesz, esetleg dvd-ről. :lol: Vacsi, torta, aztán annyi. Gyűrűk? Majd fotózok. Most nem hordom amúgy, mert valamelyik este elhagytam és a mosógépben találtam meg. Ki is mostam. :roll: :oops:
jaimee1
 
 


Kép Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.21 11:52-kor.
Vendég
 


Mirci

Gratulálok Gergőhöz ,nagyon szép baba!
Nekem is ilyen érzéseim voltak,de pár hét alatt elmúlt.Sirdogáltam minden nap, hogy többet nem élhetem át azokat a csodás élményeket.

Betsy köszi a táblát!

Judy

Gratulálok! Ne parázz a ciszták miatt.Gergőnél nekem is voltak,de simán elmúltak.

Jaimee

Még jó, hogy megtaláltad a gyűrüket :)

Remélem hamarosan arra is lesz időm, hogy beleolvassak a blogjaitokba kicsit.


Gergő beteg, hurutosan köhög,antibiotikumot kapott :(

KépKépKép
bambika
 
 


Kép

Kép

Kép

Ezek még júliusi képek. A frissebbek még nincsenek a gépen :oops:

KépKépKép
bambika
 
 


Apám, Betsy, ha mégegyszer születnék, sem tudnám ezt így összeszedni :lol: :lol: Nagyon szép!

Mirci: édes a kölök! 2 óra? Basszus, most mondjátok meg, nekem mi a csoda tartott 36 órán át?:roll: :lol: :lol:

Jaimee: hmmmm, ez a gyűrű dolog, és milyen higgadtan viseled :lol: illetve nem viseled :lol: :lol:

Judy: ha a csajok azt mondják, tényleg elmúlik!
Vendég
 


Betsy: Asztaaaaa! Csodaszééép!! Elismerésem!

Bíbi: Másodszorra neked sem 36 lesz. :wink: :wink: Egyébként meg a lényeg, hogy megszületett "sima" úton és nem lett csaszi, nem? Szerintem.... :wink: Nekem amúgy 10 óra volt, bebebeeee.... :lol:
A gyűrű meg...hát meglett és ez a lényeg. :lol: :lol:

Bambika: Jobbulást Gergőnek! +++++ Micsoda nagyfiú már ő is...

Gyabi: nagyon csendben vagy. Gyanús....

Akartam mondani: én mintha érezném, ahogy kapirgál a picúr. Tuti nem bélmozgás...Volt valakinek ilyesmi ilyen korán?????
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Örülök, ha tetszik a tábla. Majd kérem mindenkitől a hiányzó adatokat, és írjátok meg, ha javítani kell valamit.

JAIMEE: Petit kb. 20 hetesen, Bencét 18 hetesen éreztem először. Szerintem még nagyon pici, hogy érezd.. biztos, hogy az? Ma is csak este mész dokihoz?
BAMBIKA: Ilyen közeli képet még nem is mutattál Gergőről, csak most tűnt fel, hogy micsoda zöld szemei vannak!
Vendég
 


Betsy: Igen, igazad lehet. :oops: :oops: (most megnéztem, mekkora egy 9 hetes baba) Biztosan csak azt érzem, ahogy helyezkedik odabenn. Akkor szokott jelentkezni, ha sokat megyek. Pl. a szupermarketben. Azt Réka is szerette annó.... :) :)

Igen, megint este megyünk, remélem, 9-re azért hazaérek....
jaimee1
 
 


BIBI: Bíborkának boldog 17. hófordulót!
JAIMEE: Mi volt tegnap az UH-n? Bár lehet, mire megírod, már tudni fogom..
Vendég
 


Jó reggelt!

Nem volt monitorunk, ezért nem jelentkeztem!

Betsy: nagyon szép a tábla!!! Köszönjük szépen! Egyébként CD 12-n vagyok....

Jaimee: kíváncsian várom az uh beszámolót!!! Most már mindjárt itt a nagy nap!!!!Esküvő miatt nem izgulsz???? CD 12... Még van időm...

Judy: gratulálok a petezsákhoz!! A ciszták miatt szerintem ne aggódj, tutti, hogy a closty kicsit túlstimulált!

Megérkezett a görög dédi, ráadásul neki 24-én van a szülinapja!! Mostantól ünnepelünk hétfőig:)) Ma megyek bevásárolni, stb...Jaj, nagyon várom már a vasárnapot...

Puszi nektek! Képeket próbálok tölteni...

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Betsy: köszi, hogy szóltál, ezt most teljesen elfelejtettük! :roll: :lol: :lol: Biztos ma még rácsodálkoztunk volna, de így sokkos volt a hír: Hűűűűűű, tényleg! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Most csak távirati stílusban, mert rohanok. Este fél 11-re értem haza. :!: :!: :!: :!: Voltak egy páran betegek, kismamák....

Babó korának megfelelő, 9 hetes, 24mm az ülőmagassága és nagyon cukin bevackolt a kis fészkébe.

Szülés várható időpontja: május 22 (bár ezt már tudtam) :wink:

Bíbinek boldog majdnemmásfelediket! :)
jaimee1
 
 


Édes! Kép???????? Te láttad? Most már lehet örvendeni? :lol:
Vendég
 


Jó reggelt,

Jaimee,
örülök, hogy minden rendben van a picikétekkel, és veled is. Képet kaptál? :lol:
Remélem hamarosan én is fellélegezhetek. :oops:
Heni,
Jó ünneplést kívánok nektek, de azért meg ne felejtkezz a pé-ről. :wink: :wink:
Betsy,
Csuda szép lett a tábla. :lol: :lol: Nem győzöm dícsérni a kreativításodat. :lol: :lol:
Bambika,
Nagyon édesek a gyerkőcök, és hogy megnőtt Gergő. :lol: :lol:

Köszönöm a gratulációkat, előveszem őket, ha már végre szívhangot is hallunk.Beszéltem a szülésznőmmel, aki azt mondta, hogy a cisztákat felejtsem el, szépen fel fognak szívódni. A closti mellékhatása, de ilyen ciszták closti nélkül is előfordulnak Szóval e miatt már nem aggódok Most azon parázok, már miért is ne paráznék, hogy csak petezsák volt és nem mondta a doki, hogy lenne benne valaki. Van olyan akinek már ilyenkor szívhang is van Bár igaz, hogy nem hüvelyi uh-ot csinált és az én hasi zsírrétegemen keresztül nem látni olyan jól. :oops: :oops:

Én elég ramatyul vagyok.Állandóan ehetnékem van, viszont ha egy kicsit eszek akkor refluxszerűen amikor büfizek visszajön a kaja a torkomba. Ha meg vízszintesbe teszem magam akkor totál elviselhetetlen a dolog. Vettem szódabikarbónát, remélem az valamennyire segít.
:oops: :oops:

Ősz révén Barbika és Bazsi köhög és taknyosak. Barbinak már szépen szakad fel, de Bazsi még mindig ugat. Kaptak köptetőt, meg calcimusc-ot. Lázuk nincs, így dokihoz nem mentünk, mert még több nyavaját hozunk haza. Na meg én sem szeretnék semmit összeszedni. :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy: Te rosszabb vagy, mint egy elsőbabás parakismami.... :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: Nyugi már!!! Nekem kerek 6 hetesen sem látszott semmi a petezsákban, az igaz, hogy ezen már nem lepődtem meg, mert tudom, hogy a dokim gépe nem éppen csúcstechnika. Nyugiiiiiiiiiiiiii!

Bíbi/Judy: Enyém doki nem ad képet, mert nem olyan az uhu masinája, akkor lesz képem, ha APa eljön velünk és lefotózza a monitort. Vagy én egy kamerával...

Szép hétvégét!

Drukkoljatok nekem holnapra! :wink:
jaimee1
 
 


Jaimeemami:


Menyasszony, Vőlegény, kik itt ültök ketten,
Éltessen sokáig titeket a kegyes Úristen nagy szeretetben.
Legyetek a földön szerencsések mindig,
Szeressétek egymást úgy, ahogyan illik.
Mivel, hogy két szívet együvé tettetek,
Sok számos éveket így éljetek.
Ha majd egyszer elhagyja lelketek földi sátorát,
Az pedig hízlalni fogja a föld porát,
Vígan szemléljétek egymástok sorsát,
S együtt bővítsétek a szentek táborát.
A házasság szentsége kötött össze titeket,
Hit, remény, szeretet forrassza össze szívetek.
Drága menyasszony! Bokrostól szálljon az áldás a fejedre,
Gyászba borult homály ne jöjjön egedre.
Napjaid teljenek s múljanak kedvedre,
Az ég gondot viseljen becses személyedre!
Drága vőlegény! Boldogítson Isten tégedet,
Krisztus előtt széppé tegye életedet.
Az égig emelje híredet, nevedet,
Segítse építészi dicsőségedet.
Az új pár méltó tiszteletére,
Ürítem poharam az ő egészségükre!
Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Jaimee,

SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK, LEGYEN A HOLNAPI NAP FELEJTHETETLEN EMLÉK SZÁMOTOKRA!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Kedves Jaimee!

Legyen a holnapi nap életetek egyik legszebb eseménye! Kívánok olyan sok boldogságot, mint amilyenben Nekem is szerencsém van élni férjecskémmel!!

Sok-sok boldogságot!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Mirci,
nagyon aranyos Gergő baba, örülök, hogy könnyű szülésed volt, várjuk a szüléstörténetet! :D

Judy,
nyugi, ne parázz, szerintem is csak a closty a hibás a cisztákért, engedd el magad (amennyire lehet három gyerkőc mellett), és élvezd, hidd el, negyedszerre is boldog kismama vagy! :D :D

Betsy,
szuper a tábla, nagyon tetszik (és még lila is :wink: :lol: ), hiába, tényleg nem lehet agyon dicsérni a kreativitásodat! :lol: :lol:

Jaimee,
örülök, hogy minden rendben ketteskével! :D
NEKTEK PEDIG NAGY-NAGY GRATULA, ÉREZZÉTEK MAGATOKAT NAGYON JÓL MA! :lol: :lol: :lol:

Mára csak ennyit, rohanok, Nikici felébredt, meg van egy kicsit fázva, folyik az orra, meg köhög...
sirkici
 
 


Jaimee: gyönyörű szép napot kívánok mára és sok boldogságot!
( Gyabi már mindent elmondott-nagyon szép a köszöntő, meg is hatódtam!)
Vendég
 


Jaimee

Sok boldogságot nektek!

Mulassatok jól!

KépKépKép
bambika
 
 


JAIMEE: Házasságkötésetek alkalmából sok szeretettel gratulálok! Kívánom, hogy legyetek továbbra is nagyon boldogok együtt, és tartogasson az élet még sok kellemes meglepetést számotokra!

Kép

HENI: Nagyon boldog 2. szülinapot Alexinek. Jó ünneplést Nektek!

Kép


JUDY: Boldog 20. hófordulót Barbinak! Képet rég raktál már róla..
Vendég
 


Heni,
ALEXIKÉNEK NAGYON BOLDOG MÁSODIK SZÜLINAPOT KIVÁNUNK! :lol:
sirkici
 
 


Heni: Nagyon sok boldog születésnapot kívánok a Nagyfiadnak!

Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


2009. november 3. kedd

Kép Kép Kép
A hozzászólást 9 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.03 13:07-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Egy gyorsra...

Nagyon szépen köszönjök a köszöntéseket!

Betsy: neked külön köszönöm a képet is!!!

Jaimee asszonyság:)))

Puszi mindenkinek

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Alexinek nagyon boldog születésnapot!!!

Kép
jaimee1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?