Új privát üzeneted érkezett!

Most 8) tetuuuuuuuuuuu :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Apacska irt!!!!Jovohet szerdan jon 8) 9:40kor es megvan a hotel is...aszongya te is ott leszel velem? :shock: ez hule :shock: mondom neki nanaaaa 8) :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget,
aha,azt néztem :lol: Pedig fennt írja,hogy mi micsoda :lol:
Az lett volna a meglepetés,ha a megtekintések számára kaptam volna laptetűt,mi? :lol: :lol: :lol:

Nagyon kíváncsi vagyok apácskának hogy fog tetszeni Bpest 8)

Neeem,én csak azt írtam,hogy nem láttam a Kaálit,de tőlem akár a szomszédban is lehetne,látod milyen lökött vagyok néha. :oops: :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 

 
 

Hello!

Mikor az istenhegyi klinikán voltunk vizsgálaton, felfelé sétáltunk az úton (éttermet kerestünk) és ott láttam a kaáli feliratot, de baromira el van dugva, csak a tábla mutatta, hogy ott van valami épült.
Itt voltál Brid?
Kerületet ne kérdezzetek.
Akkor holnap szuri!!!!
Felfázás megszűnt?

Nálunk végre melegek a radiátor, van vagy húsz fok. de még csak meleg, ez nem fűtés szerintem, mert még mindig megfagyok.
Mondjuk olyan langyos.

Kitty! Annak oka van, hogy nem jön meg a mensid magától. Szerintem menj utána a dolgoknak, Pendi biztos tud segíteni. Ha majd tényleg nagyon akarjátok a babát, arra már legyen rendben a szervezeted működése.

Na megyek aludni!
Hellóka mindenkinek!

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Enis
Hat ahogy olvastad en sem ngyon talaltam :roll: Na akkor most mar megvan a titok ugyhogy hajra a kovi latetu a tied lesz 8)

Kata
Igen az az az Istenhegyin en meg oda a genetikai akarhova mentem be megkerdezni hogy hol van mert nem talalom :oops: jol elvan dugva jah :roll: Igen ott voltam es igen holnaptol szuri 8)
Felfazas megszunt most epp megvgyok fazva :twisted:

Futest sajnalom...nalunk jo meleg van sot olyan meleg mindig nyitva az ablak hogy jojjon be egy kis levego :roll: Most pl 24fok van de nyitva az ablak folyamatosan resnyire :idea:

Gyere ahogy tudsz!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csajok javitok 12.ker nem 2. :lol: :lol: :lol: megneztem mert valahogy a 12 remlett de mondom a 13.ker is pesten van es ezert levittem 2re :lol: meg Patinal is mikor voltam az is 2.ker es jol bezavaroidtam :oops: tevedtem na van ilyen 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Jelentem mi felnöttek már jól vagyunk, csak a manó bacisodott be! Szal köhög meg szivni kell a nózókáját!! És persze a multheti vizsgálaton azt mondták elhagyható a vízhajtó és a kálium erre elhagytuk és persze tegnapra ugy bedagadt a víztől, hogy azt hittem kidurran mint egy vizzel teli lufi! Nos adtam neki megint ezeket a gyogyokat és mára már jobb! Tegnap telefonált a védőnő, hogy holnap azaz mára vár minket fél4-re az első nagy szurira! Félek tőle! Mi lesz ha belázasodik meg egyebek! Bár túl kell rajta esni tudom, csak félek és féltem!

Brid! Megkérdezhetem, hogy melyik lett az általatok válaztott szálloda?? Valami igazán magyarosat kerestél?? Vagy mi volt a szempont??? És hogy kérdezhet apácska olyat hogy vele leszel e!!?? Ez már milyen!! Hisz imádjátok egymást ez lerivodik a fotokon is!! Istenem!
Nos most betuska vagy nem baj! De ha ugy adodoik akkor gyertek a pároddal közösen! Legalább megismerhetném! Ilynere még ugyse volt példa! Na akkor apa is tuti eljönne szabira arra a napra amire nagyon jó lenne! Bár tudom, hogy akkor a család lesz az első, de én azért várlak téged vagy titeket!

Kata! Reméelm mára már nem csak langyosak a radiátorok!!!!!

Enis! Ne bánd a laptetűt ugy is spontán jön össze akkor az igazi!!!! Bár lehet neked pot a közepe hozza meg a várva várt csodát!!!!

Ja csajok! Ados vagyok egy Zsu féle sms-el! Vasárnap délelött jött

Halihó. Nagyon jól vagyunk. Tejem még nincsen, de már fejemfolyamatosan. A cicit már elkapta. Éjszaka az örzöben volt. Nagyon jó baba.Nagyon lassan megy le a víz. Lábamat pocolni kell, napi 4 iter vízet innom. Puszilok mindenkit Ne haragudjatok, hogy megkésve, de nem voltam jól vasárnap!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Most bizti azt mondjátok, hogy hülye vagyok, de az éjjel a zsülésemen járt az agyam! És erre most itt bögök, mert én hülye marha vissza lapoztam a 199. oldalra ahonnan is indul az egész story! A 200. oldalon már éreztem, hogy túl csillog a szemem, mert ott izgultatok velem együtt a szülésemet! És a 201. oldalon már Ginusért imádkoztatok! És innen indult el 7hét és 4 nap kemény aggodása! Olyan könnyünek tünt minden Pedig semmi nem volt az! Ezután végig olvastam a szüléstörténetemet! Hát csajok! Én azt a minap megfogadtam, ha még egyszer valamikor az életben meg történik a csoda, hogy ujra áldott állapotba kerülök akkor az tuti, hogy a 28. héttől fel sem kelek az ágyból nem érdekel, ha megesz a kosz ha nem lesz tiszta tányér, de ha száraz kenyert is kell rágjak, mert nincs itthon friss semmi nem érdekel! Én ezt ünnepélyesen megfogadom, mert ezt a szendvedést még 1x nem fogom kibirni! És ezt mégegyszer egy gyerekemnek sem kivánom! Sőt még a legrosszabb ellenségemnek sem!!! Ez egy kegyetlen fájdalom! Szerintem kicsit sem könnyebb mintha megjönne piri és nincs pozi teszt a kezedben! Sőt tovább megyek! Ez fájdalmasabb mint testileg mint lelkileg! Mert ugy van reményed, hogy egészséges és időre jött babát szülsz! Lehet, hogy fárassztó és kimerítő dolog a szülés, de ez egy csoda amit nem lehet másképp megélni!
Ez a pici kislány aki itt fekszik bennt a szobában a kiságyban és szépen szuszizik az egy csoda aki majdnem csillag lett! Mert hazudnék, ha azt mondanám nem adtam fel egyszer is! De hogy nem! Hányíszor kértem a jó istent, ha Ő szenved akkor inkább vegye el! De nem tette, mert ezek szerint igen is Ő is akarta, hogy az anyukája legyek! És az lettem!
Kivánom, hogy mindannyian éljétek át a sex örömét a pozi teszt kézben tartását az első uhut a nagy pocakot a sok pisilést a sok orvosi nyügöt a szülés fájdalmas és csodálatos pillanatát, mert ez KELL!!


N haragudjatok, hogy ezt így leírtam ne vessetek meg érte, de ezt most ki kelett írnom magamból! A szívem ezt diktálta!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Bridget
gratu a laptetőhöz! :D
De jó, hogy jön apácska! Miért nem nálatok alszik?

Kati
ki akarom vizsgáltatni magam részletesebben is, de most még várom az eredményt. Még nem jött meg.

Nóci
jobbulást mindannyiótoknak!
Nagyon meghatóan írtál a kislányodról meg a szülésről!

Mi tegnap voltunk dokinál, nem találtak semmit anyunál (már mint ami komoly lenne), de megelőzésképpen jövő héten befekszik három napra kemora (ez azért kell, hogy kiírtsa az esetleges parányi rosszat, ami még nem kimutatható, de hamar rosszat okozhat).

Anyóst befektették Pécsen, talán ma megcsinálják a vizsgálatot...

Nekem még nem jött meg az eredményem, pedig már nagyon várom :oops:

Héten dolgozok, szerencsére csak csüt-ig, meg péntek ünnep nap. :oops:
Vendég
 


Hahó Lánykák! :)

Hát Nóci!!!Nagyon szép amit itt utoljára leírtál, nagyon megható!!!!
Gyere majd mesélni mi volt az oltáson!Most hogy beteg, megkaphatja azért?
Mindjárt visszalapozok én is :wink:

Bridg!Gyere te is mesélj, mi volt a szurival!!!!Mától indul,ugye?
Doki adja be?
Vagy te magad?

Kitty, szerintem is járj utána, mi az oka a mensi késésének :?

Kati! Neked még megy a szopi?
Nekem épp most volt egy maratoni elaltatás.A betyár nem akart elaludni, a cicin lógott, de ahogy elvettem, orditott :( Aztán nagy nehezen megadta magát :lol:
Annyira cicifüggő........már nem tudom,hogy jó-e ez így...mi lesz ha el kell választani? :roll:
Nálunk meg baromi száraz és meleg a levegő, már rendeltem uh-s párologtatót, mert szerintem éjjel is azért nyugtalan Marci.Anyuéknál jó kis cserépkályha van, és jó a levegő is a szobákban.Kissé hűvös.De Marci mintha jobban szeretné a hidegebbet.

Beze :) Tündér Alexa-kis meny :)

Ja, apum sokkal jobban lett :)
Vendég
 


Sziasztok!

Nóci, nagyon megható volt, amit leírtál, tiszta könnyesek még most is a szemeim...
Ginuska nagyon stramm kiscsaj, meglátod, sok-sok örömötök lesz még benne!
Drukkolok az oltásokhoz, Lexi egyiknél sem lázasodott be, csak aluszékonyabb volt.

Kitty, örülök, hogy anyukádnál semmi komolyat nem találtak.

Fürtöske, de jó, hogy apukád jobban van! :D
Köszönjük a dicséretet.
A probléma ismerős, Lexi is nagyon cicifüggő, nagyon nehéz lesz az elválasztás. Ha kistesót akarunk, és megint segítség kell, akkor muszáj lesz... :cry:

Bridget, milyen szurit kapsz? Lehet, hogy írtad, szita az agyam, bocsánat... :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


1000bocsi csajok...aludtam 3orat(azizgalomtol nem tudtam)aztan 6:30kor keles,tusolas,klotyo,7:10kor inuladas,8:10re odaertem,8:40re vegeztem szuri beadva vv megcsinalva most mar csak EKG kell amit a korzeti megcsinal majd 8) Aztan Patieknal voltam delutan 2ig aztan mentem anyuert fel 4kor indulas haza aztan elmentunk festeket venni mert szolt a feso,hogy holnap jonnek :shock: meg jo hogy idoben szolt :roll: hazaertunk 7re lecsot osszedobtuk,ettunk leultem szemem mar jojozik :oops: 7tol bekapcsoltam a gepet is de nem tudtam leulni :x 9kor ultem vegre le ettem es aztan pakoltunk mert a falat lekellett csupaszitani konyhat kipakolni...ugyhogy mire idekerultem folyik ossze a szemem :x

Holnap reggel fel 8kor mar jovok es irok jah mert jonnek a festok 8) Puszi es koszonom a hianyolast na meg a szurkokat 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt!

Most csak helyzetet jelentek, mert minjá indulunk a csipőszürésre!
Tegnap szuri nuku, de kaptunk beutalot a délpestibe kardiologiára, mert hogy beödémásodott a mano! Szuri most így nuku! És sajna le is toltak picit, hogy a mano a 2 hét alatt szinte semmit nem hizott tegnap 4110g volt a mért sulya! Szóval van most megint ha jól számolom 4 beutalonk minden felé! Már unom! Meg is jegyeztem, hogy erre igazán járhatna az emelt szintű családi és ebben egyet értettünk! nOS MAJD MEGLÁTJUK MI LESZ! Bocsi caps lockért!!
Amugy tegnap még beszéltem, Zsuval! Már hétfön ottthon voltak! Marha gyorsan kidobták őket! Gyönyörü náluk a családi idil! Minden tökéletes! Lassan alakul nála a tejcsi is addig tápot kap! Megeszik a kis Bence akinek mindig benőkét mondanék még most is :lol: :lol: 100-140g-okat! Én meg örülök a 60-70gnak is!!! DE minden szép és jó! Lassan bekapcsolja a gépét csak még fel kell ocsudniuk!!
És köszönöm mindenkinek aki ha csak addig is, de együtt érzett velem mig elolvasta a hszemet!!!

Brid! Hajrá szurka!!!! És tessék kicsit pihenni!!!!!!!!!!!


Na lépek öltöztetni!!! Puszi

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Én sem értem ide tegnap,egész nap takarítottam,ugyanis
nagyon lassan haladtam a férjem miatt,aki egész nap itthon volt és mindig volt valami kívánsága :evil: Bevásárolni is csak este 7-kor jutottam el miatta :twisted:

Bridget,
akkor te most mindent egyszerre csinálsz :shock: Fúj,én a kinti költözés után már nem szívesen takarítanák az itthoni festés után :oops: :roll:
Szurit hova kapod?Fáj?
Kezd izgalmas lenni,végre van kiért izgulni :wink:

Kitty,
örülök,hogy anyudnál nem találtak semmit :D

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok Lánykák!

Bridg, de jó,hogy előkerültél végre :)
Tényleg apával,hogy hotelben lesztek, azért a családnak bemutatod őt? :)

Nóci :) Basszus!Ez a sokminden!!! :evil: Figyi, még szép,hogy jár az emelt szintű csp!!!!!Itt ahol lakunk, van egy nőci, akinek a kislánya úgy volt hogy vesetágulatos, megműtötték, de semmit nem találtak nála.ÉS NEKI JÁR AZ EMELT SZINTŰ, csak mert egyszer már műtötték!!!!Járj utána, menj utána feltétlenül és ne hagyd annyiban!

Enis :) Milyen kívánságai voltak apának? :wink: Vagy annyira nem jó? :?
Vendég
 


Kép

Minnya jovok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Fürtöske,
kaja...kaja...kaja.Na,meg csönd,nekem meg porszívózni is kellett :roll:

Bocsi :oops: örülök,hogy apud jobban van,ne haragudj,akartam már írni,de mivel kutyafuttában vagyok mostanában... :evil: felét elfelejtem annak,amit írni akartam.

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Csak beadtam az elso szurit :shock: Ment siman nem fajt meg semmi 8)

Furti
Szuri teganp indult mivel voltam vv-n jol beadattam magamnak es meg is mutattak...ma visoznt mar en nyomattam 8) Nana,hogy belesz mutatva apacska a csaladnak!!!! :lol: Itt nem az a baj,hogy nem akar talizni veulk hanem maga az,hogy egyutt aludni a lanyaval a masik szobaban ugy hogy se hazassag semmi es meg nem is talalkoztak ok...tiszteletlenseg es neki ehez nem lenne kepe :roll: De persze mindenkivel fog talalkozni :wink: En is orulok apudnak mondtam eeeen,hogy igy lesz :wink:

Beze
Gonal megy most 300/nap 6napig!Nyugodtan kerdezz en is mindig elfelejtek mindent :oops: :lol: :oops:

Noci
Hogy ment a szuri? 8) Az a kis iromany tenyleg jora sikeredett :) Epp a koraszulottekrol volt szo a teveben par napja egybol rei jutott eszembe :roll: Csiposzuresen mi volt?Tyu Zsuek mar otthon voltak hetfon? :shock:
A SOFITEL-ben leszunk...mindenkeppen a duna menten szerettem volna,hogy ha mar ilyen trutyi ido van akkor legalabb este a kivilagitott duna,kastely hidakt lassa 8) :wink: remelhetoleg a szoba dunara nez :shock: :lol: :shock:

Kitty
Mar elorebb irtam mert o japan es ok konzervativak!Meg ossze se vgyunk hazasodva anyuekkal nem is talizott meg es hogy o itt aludni nalunk?Anyum mellett a masik szobabaaaaan aaaah felejto...de megertem ok mas kultura na de majd 1ev mulva nem tudja igy kivagni magat :twisted: :lol:
Anyudnak megint korhaz jaj mostansag nem valami rozsas akkor neked korhaz utan korhazba latogatasrol latogatasra menni meg meg dodozni is :shock:

Zsu
Tejci majd megindul...csaszi utan gondoltam nem voltal valami hude jol :?

Enis
Akartam is irni,hogy nem jottel de en sem voltam igy ma irom...elfenekelest megkaptad :!: :lol: Ne is mond minden szart levenni a falrol aztan majd most festes utan lemozni es vissza...anyum segit nem kel nekem meg itt van osem is...tudod szuri ota kimelo eletmod van 8) Szuri hajba megy...koldok es gatya kozott es olyan 15-20centi a kozepe oda kell adni...nem fajt megsem ereni ennel meg egy szunyogcsipes is szarabb es en ennke ngyon orulok :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.10.21 09:34-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget,
Kép :wink:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Az jó,ha nem fáj,előszőr úgy értettem,hogy hajba megy,nem hájba :lol:
Miért van elmaradva a vonalzód?NY-i idő szerint készítetted?

Gondoltam,hogy nem egyedül kell takarítanod,de elég kimerítő már maga a felfordulás is :cry: Viszont utána annál jobb érzés a szép, tiszta lakás :wink:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezt honnan vetted? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Google 8)

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Jol megy a vonalziiii 1napja megy a szuri azaz tegnap ota 8) az egy nap :wink: es ha tegnap kezdodott akkor ma van a 2.szuri :wink: hasba szurom szep lenne ha fenekbe kene :lol: naaz nem menne :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Tényleg :oops: ,összetévesztettem a since-t az until-lal :oops:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Az apácska érkezési vonalzija már nem érdekes,mi??? :wink: :lol:(csak viccelek,meg végülis nála van az ász :lol: )

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Nos hazajöttünk csak a kislánykám beájult kaja után pedig mennék át apuékhoz ebédelni jó kis székelykápit!! Így most csokis kekszet majszolok!

Voltunk csípőszürésen! El sem merem hinni, de itt minden rendben! Végre! hipp hipp hurrá!!!!!!!!!! DE mivel kora baba ezért mért ne ide is 3hónap mulva kontrol!!

Brid! Az igen! Az szép kis vityilló! És még jó, hogy a dunára nézzen! Istenem végre te is megmutizhatod a szülőhazád!!!
Szurka nem fájt ennek örülök! Bizti mondtad már, de elfelejtettem nézd el nekem ez hány adagos??? Azaz hány napig adod magadnak??
Ja szuri jól ment mert nem kapta meg a vízesedés miatt! Ehelyett kaptunk egy csomo beutalot mindenfelé! Csak épp a korházakat nem tudom elérni azaz nem veszik fel azt a rohadt telot és így már a faxom ki van!!!

Enis! Hát az sem jó, ha az apácskák itthon vannak, mert akkor vagy nem haladunk vagy rabszolgákat látnak bennünk vaggy ha nincsenek akkor az a baj, hogy nincsenek velünk! Ugy hgy néha én sem tudom mi a jó!!!

Na megyek mert nyöszizik hátha én is jól lakhatok végre!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika
Kép
Örülök,hogy minden rendben :wink:

Mikor nincs házimunka nem bánom,ha itthon van a párom,sőőőt :wink: De nem igaz,hogy nem lehet tőle semmivel haladni,a lányommal soha nem volt ilyen gondom,mikor kicsi volt sem :roll:Rosszabb,mint egy kisgyerek :evil: :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Noci
Hat olyan sokat nem tudok mutatni belole de valamicsket :roll: Igen a hotel szep lesz es a korhazhoz is kozel van azert ez is lenyeges volt :wink: Hat egy tollban van asszem 900 es en ugye 300-at adok 1nap azaz az 3 nap es az volt 30ezer(tb tamogatassal) ebbol vettem kettot es az lesz 6napig aztan jon a tobbi 8) Orulok,hogy minden rendben 8)

Enis
Igen eloszor az volt hogy majd egy nap szuriig aztan \hogy szuri napja es hogy since- :wink:


Festok elmentek...most ettem de mar megyek is es pakolunk vissza anyuval :x este meg jovok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridget, egyszer voltam a sofitel aulájában, el voltam tőle ájulva, komolyan. :oops: Szép helyen lesztek. :D

Nóci, nagyon sajnálom... Nagyon remélem, hogy több megpróbáltatáson már nem kell átesnetek... :cry: Szerintem is nézz utána az emelt csp-nek, ez a minimum, ami jár!!!

Enis, tegnap elfelejtettem írni, hogy nagyon szép neve van a nagylányodnak. :wink:

Zsuékat tényleg hamar kiengedték. :shock: De azért mégiscsak otthon az igazi. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze
En nem jarok itthon hotelbe de mint irtam kozel leszunk a lanchidhoz es ugye budara jarunk majd.Meg szep a kilatas ebben a ramaty idoben legalabb ebben gyonyorkodhessen :wink:

Hogy vgytok?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nocis hirek:
Most telefonalt Noci Heim Palban vannak este bementek Regivel mert 2szer hany es ment a hasa is :? Kulon szobajuk van (3000ert)es minnya vizit...leletek negativak :roll: Ha minden igaz 3napig maradnak :idea:

Nocika jobbulaaaast
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hú, köszi a híreket Nóciékról!

Most akkor Nóci beteg vagy Regi?
Vendég
 


Noci hirek:
Regi beteg...vgyis egyenlore minden negativ voltak voltak uhu-n,rtg-en, es most mennek Kardiologiara :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jajj, szegény Regike!Csak ne legyen semmi komoly!!!!! :shock:
Gyógypuszikák neki!!!
Még jó,hogy az oltást nem kapta meg.
Ha tudsz híreket Bridg, akkor várjuk!!!! :(
Vendég
 


Jo majd irom ahogy Noci kuld valamit mer itthon vgyok takaritok :x negykezlab sikalom a padlot fel konyha mar ragyog most jon az eloszoba meg a kozlekedo aztan van meg a wc es a furdo is.....kozben megy a gep es lassan a konyhaba is vissza kezdunk pakolni vgy lehet avval megvarom anyut mert marha sok ez igy :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridget
ez a hotel nagyon jól néz ki, ide én is elmennék :oops:
Drukk, hogy a szuri hatásos legyen!

Nóci
jobbulást Reginek!

Én a hosszú hétvégén nem dolgozok, majd csak hétfőn.

Anyunál amúgy nincs minden rendben, csak az orvosok nem akarták megijeszteni, de mikor rákérdezett, kiderült, hogy van baj. Erről többet nem szeretnék írni, mert meg fog gyógyulni! Szedi a Béres cseppet, meg C vitamint, jövő héten pedig megy kemora.

én meg felhívtam a dokim, negatív az eredmény, teljesen tökéletes!

Ki mit csinál a hosszú hétvégén?
Mi mamámnál leszünk disznóvágáson, jönnek a rokonok is.
Vendég
 


Sziasztok!

Reginek nagyon-nagyon gyors javulást kívánok, küldöm a gyógypuszikat!

Kitty, örülök, hogy anyukád rendbe fog jönni, és a negatív leleteknek is.

Bridget, hú, jó nagy munkában vagytok. Azért próbálj meg néha pihenni is. Apácska mikor érkezik?
Köszönjük, jól vagyunk, most tanuljuk, hogy essünk úgy, hogy ne üssük meg magunkat...

Hétvégére nem terveztünk semmit, férjem itthon dolgozik, én meg babázok, főzök, sütök, takarítok. Vasárnap jó lenne kirándulni menni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kitty
Micsoda szep vonalzid van :P :P :P :P Ngyon joooooo 8) Anyud meg ahogy mondod megfog gyogyulni majd gyere es hozd a fejlemenyeket a javulasarol :!: Na es a te leleted is negativ tyu az jo ngyon!!!!De mit mond a doki akkor mitol volt ez ha nem a hormonok? :shock:

Beze
Apacska jon szerdan 8) mar alig varom :D tukon ulok :oops: Es hogy kell ugy esni,hogy ne ussetek meg magatokat :?: :shock: mert azt meg en sem tudom :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Noci
Remelem jobban vgytok de azert holnap meg csorgok majd infoert!!! :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Én már túl a takarításon, most pihizek :wink:

Beze
merre szoktatok kirándulni?
Férjed mit dolgozik, hogy még most is kell neki?

Bridget
hormonvizsgálat nem volt, csak rákszűrés+kolkoszkópia (már ha így írják). A többi vizsgálatra azt mondta, ha majd egy évig nem jön a baba. De addigra én már babázni fogok :wink:
Gondolom, Apácska is tűkön ül :D

Pendi, Csucsu???
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Elköszönni jöttem csak, mivel vasárnaptól külföldön leszünk előre nem látható ideig (bár itt sokak nem tudják, de nyáron is külföldön voltunk jó pár hetet munka miatt) és nagyon kevés időm lesz fórumozni.
Mindenkinek kellemes időtöltést (anyukáknak-babáknak-babaváróknak-leendő anyukáknak) kívánok!

Pusszantyú Nektek!

Kép

Csibuc
Vendég
 


Nocis hirek!!!!!!
Ha ma van kaksi holnap mehetnek haza a korhazboool!

Noci anyudeknak nem tudom ma van-e de
Kép

Csibuc
Itt is mondom hianyozni fogol :? :roll: ezek a tappancsok joook :lol:

Kitty
Jaaah de az a lenyeg mostmar megkell jojjon normalisan vgy mi?Mondtad neki,hogy neked hosszuk a ciklusaid? :roll: Nana,hogy spontan jon hisz te meg fiatal vgy es egeszseges semmi baj nem lesz akkor mostantol probalkoztok vgy miota is megy mar? 8)
Hat azt nem tudom,hogy o tukon ul-e :lol: de en igen :lol:

Szep hosszu hetveget mindenkinek :!:

Pendi Kép

Enis :?: :idea: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csibuc
várunk vissza, remélem, akkor már babás leszel!

Bridget
mondtam neki, de ő csak elhúzta a száját és mondta, h várjunk egy évet. Ha addig nem lesz baba, akkor lesznek komolyabb vizsgálatok.
Most neked uh-n a petiket nézik?

Én meg két ujjal pötyögök, mert káposztát gyalultam és csak öt ujjam vágtam szét :oops: Sztem engem megátkozott a gyalu, mert mindig így járok vele, de késsel meg sose vágom el az ujjam :evil:
Vendég
 


Nocis hirek!!!!!
Volt kaksi holnap mennek haza!!!!! :D Kép

Kitty
Hat az okes...hogy varjatok egy evet ezt mondja tuti mindenki de a menzit attol meg beallithatna :roll: Na mind1 :? Ez vegulis a te dolgod...

Igen neznek majd uhu-n egyenlore ugye 6napig szurom magam es akkor lesz elso uhu a 7.nap :wink: aztan meglatjuk mit szurok meg es meddig van-e tuszo mennyi meg hogy :roll: ngyon kellenenek a szurkok a tuszonovelok de valahogy elvan tunve mindenki...nem csak itt ugy mindenhol...bezzeg en jo sok embernek drukkoltam babasan nem babasan anyukakent...dehat ez van... :? ezt most csak ugy mondtam...persze tudom nem ettol no a tuszom de azert jol eset volna :roll: Biztos erted mirol beszelek :wink:

A vonalzid annyira megtetszett meglatogattam az oldalt es csinaltam is egyet ha nem baj :oops:

Elvezzetek ki a hosszuhetveget!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget!
Én drukkolok ezerrel!
Igaz, nem hangosan, csak így magamban, de várom a híreket!
Csak most el vagyok bújva, majd jövök!

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Kata
Kosziiii 8) es ne bujdossal gyere :lol:

Csajok legyszi legyszi ne csabitgassatok masokat ide mas helyekrol :!: Majd jon aki jonni akar nekem nem kell a balhe,hogy ki kit csabitott honnan :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Lányok!

Jelentem megjöttem.

Néha benéztem, olvasgattam, de nem volt igazán hangulatom írni. Ez az igazság. Nagyon el voltam foglalva a betegségemmel. Sajnos. De remlem sikerül túl tennem magam rajta. Igyekszem.

Zsu
Nektek nagyon sok boldogságot kívánok!

Bridget
Köszönöm neked a sok ölelést, amit küldtél!
Nagoyn sokat gondoltam rád! Remélem hamar meglesz a pozi teszt. Apa mikor jön? Vagy már itt van?
Annyira gyorsan repült az idő, hogy már nem is tudom mi is van.

Nócika
Köszönöm a hívást, aranyos vagy!
Remélem Regi hamar felgyógyul!

Kitty
Egyszer olvastam, hogy anyuddal ismét bajok vannak. Remélem hamar rendbe jön minden!

Ne haragudjatok, hogy nem olvasok betűről-betűre vissza. Azért egy hónapot nehéz lenne behozni.
Ha megkérhetlek benneteket, légyszi írjatok egy kis összefoglalót, hogy kivel mi történt! Köszönöm

Nekem a saját bajomra még rájött a szomszéd nénié is. Szegény egyedül él, a fia külföldön, és tegnap hajnalban rosszul lett. Ki kellett hívni hozzá a páromékat. Be is vitték, de délutánra jobban lett a kezeléstől, itthon van. MOst napi többször megyek át hozzá vérnyomást mérni.
De legalább addig sem magammal foglalkozom.
Nem ígérem, hogy napi rendszerességgel leszek, mert nem tudom. De azért igyekszem.

Puszi
Vendég
 


Pendiiiii
Figyeltelek skype-on de nem vgy soha :roll: Jo hogy jottel :!: Hogy vgy?Dodozol mar? :roll:

Apacska 28-an jon szerdan 8) es 1-en mar utazik is vissza :? de ez is ngy szamnak szamit mar :wink:

Nalunk tortent:
Csutin voltam konzin (15-en) aztan ra valo kedden (20-an) indult a szuri 8) piri meg nem jott meg :shock: de a doki aszonta menjen tovabb a szuri ugyhogy most meg annak kell orulni ha nem jon :roll: hetfon megyek uhu-ra tuszoszamlalasra :oops: bevgyok tojva latunk-e egyaltalan valamit :?

Szep hetveget mindenkinek!
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridget, őszintén mondom, nagyon szeretnék mindennap jönni írni, de nem megy. Nem szeretnék panaszkodni, jelenleg elég nehéz Lexivel, de majdcsak lesz jobb is.
Esni úgy kell, hogy emeljük közben a fejünket, hogy azt ne üssük be. :wink:
Mindennap gondolok rád és a többiekre és tiszta szívből drukkolok, hogy minél előbb jöjjön a baba mindenhol!!!

Nóci, örülök, hogy hazajöhettek, hurrá!!! :D

Kutty, férjem itthon fugázza a teraszokat, emiatt holnap sem megyünk sehova. Általában 60 km-es körzetben megyünk kirándulni.

Pendi, de jó, hogy jöttél! :D

További szép hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nocis hirek:
Noci irt...a mai doki megsem engedte haza oket :(

Beze
aranyos ez a tanulunk,hogy kell esni :lol:

Csajok...most en vgyok ugy,hogy nem szeretnek jonni egy darabig... :roll: Kicsit besokaltam :? Ugy teljes egeszeben annyi mindenkinek mindig drukkolok/drukkoltam joban rosszban regen vgy most,pozi tesztert,babaert vgy epp szulesert vgy csak siman barmi masert es ugy erzem most amikor nekem is jol jonne ezektol az emberektol nem kapok vissza "semmit" ami marhara tud fajni(tisztelet a kivetelnek!!!)Tudom ez nem errol szol nem is azert drukkolok,hogy visszakapjam...remelem ertitek :roll: es mint irtam ez ugy az egesz bnetre vonatkozik :? Priviben ellehet majd erni de nem akarok tovabb masok lelkevel foglalkozni...belefaradtam... :roll:

Ngyon szepen koszonom mindenkinek a kedves es biztato szavakat!!!Mindig ngyon jol estek barmirol is volt szo...

Legyetek jok csajok Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.10.24 19:06-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?