Csak beadtam az elso szurit
Ment siman nem fajt meg semmi
Furti
Szuri teganp indult mivel voltam vv-n jol beadattam magamnak es meg is mutattak...ma visoznt mar en nyomattam
Nana,hogy belesz mutatva apacska a csaladnak!!!!
Itt nem az a baj,hogy nem akar talizni veulk hanem maga az,hogy egyutt aludni a lanyaval a masik szobaban ugy hogy se hazassag semmi es meg nem is talalkoztak ok...tiszteletlenseg es neki ehez nem lenne kepe
De persze mindenkivel fog talalkozni
En is orulok apudnak mondtam eeeen,hogy igy lesz
Beze
Gonal megy most 300/nap 6napig!Nyugodtan kerdezz en is mindig elfelejtek mindent
Noci
Hogy ment a szuri?
Az a kis iromany tenyleg jora sikeredett
Epp a koraszulottekrol volt szo a teveben par napja egybol rei jutott eszembe
Csiposzuresen mi volt?Tyu Zsuek mar otthon voltak hetfon?
A SOFITEL-ben leszunk...mindenkeppen a duna menten szerettem volna,hogy ha mar ilyen trutyi ido van akkor legalabb este a kivilagitott duna,kastely hidakt lassa
remelhetoleg a szoba dunara nez
Kitty
Mar elorebb irtam mert o japan es ok konzervativak!Meg ossze se vgyunk hazasodva anyuekkal nem is talizott meg es hogy o itt aludni nalunk?Anyum mellett a masik szobabaaaaan aaaah felejto...de megertem ok mas kultura na de majd 1ev mulva nem tudja igy kivagni magat
Anyudnak megint korhaz jaj mostansag nem valami rozsas akkor neked korhaz utan korhazba latogatasrol latogatasra menni meg meg dodozni is
Zsu
Tejci majd megindul...csaszi utan gondoltam nem voltal valami hude jol
Enis
Akartam is irni,hogy nem jottel de en sem voltam igy ma irom...elfenekelest megkaptad
Ne is mond minden szart levenni a falrol aztan majd most festes utan lemozni es vissza...anyum segit nem kel nekem meg itt van osem is...tudod szuri ota kimelo eletmod van
Szuri hajba megy...koldok es gatya kozott es olyan 15-20centi a kozepe oda kell adni...nem fajt megsem ereni ennel meg egy szunyogcsipes is szarabb es en ennke ngyon orulok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.10.21 09:34-kor.