Sziasztok!
Na, vajon én leszek ma az utolsó?
Ma a Tesco-ban voltunk Lilla babával, azért nem jöttünk. Arra mentem busszal, visszafelé meg nem találtam meg a buszmegállót, így hazatoltam a babakocsit, benne az üvöltő gyerekkel.
Csak vagy 3 km volt... mára is megoldottam a fitneszt.
Nálunk is újra kezdődik a fogzás, kéz a szájban, nyál ömlik ezerrel. Gyerek halad előre, mint a csiga, és közben nedvesíti a terepet, hátha úgy jobban csúszik...
Ja, és tegnap éjjel 5X kelt, kíváncsian várom a ma éjszakát.
Csilla: Nagyon sajnálom, hogy így megjártátok a BCG-vel.
Drukkolok neked és sok lelkierőt kívánok a továbbiakban.
Etetőszék: Én is Stokke-utánzatot szeretnék majd egyszer, de szerintem még nagyon ráérünk vele. Most a férjem a hordozóban eteti, én meg az ölemben. Nekem jobban kézre esik, ha a gyerek az ölemben ül, féloldalt, egyik kezemmel tartom a hátát, a másikkal meg ügyeskedem be a kanalat a szájába. Szóval nem tudom, innen hogyan jutunk el az etetőszékig.
Amúgy én max. 15.000-t szánok rá. A műanyag batárok be se férnének a konyhánkba, így is ki kell majd venni az egyik rendes széket, és annak a helyére talán befér.
Kutacs: Nekünk meg túl nagy, nem akar benőni, 2 csepp Vigantolt kell adjunk emiatt.
Szofi: Én is szopi után kóstoltatok, nem akarok kiváltani étkezést, csak ismertetni szeretném az ízekkel. Meglátod, nagyon vicces fejet tud vágni a baba az új ízeknél.
(Mondom én, mi még csak az almát és a répát kóstoltuk.)
Boldog hófordulót kívánok a szülinaposoknak!
Harapás: Alig várom, hogy kijöjjön az a fog, másfelől meg nagyon félek tőle, amikor ezeket a horror sztorikat olvasom.
Kivált, hogy Lilla baba csak cicin tud elaludni, amióta a cumiját elvettem, és állítólag félálomban gyakori a harapás.
Trixi: Szerintem is nagyon tutti volt a csirkecomb, majd én is megpróbálom majorannával megszórni.
Annus, Tinu: Köszi a képeket, nagyon jó volt visszanézni őket.
Annusnak jó utat!
Mos megyek, bedőlök az ágyba, Lilla baba ma éjfélig szórakoztatott.
Jó éjszakát:
Réka