Új privát üzeneted érkezett!

OK, Böbi, ha ő elárulja nekünk, én dobom neked a sms-t! Persze, ha Panndi szeretné megírni neked, akkor nem veszem el tőle a lehetőséget... :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Ne, megyek MOST. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Na, vajon én leszek ma az utolsó? :D
Ma a Tesco-ban voltunk Lilla babával, azért nem jöttünk. Arra mentem busszal, visszafelé meg nem találtam meg a buszmegállót, így hazatoltam a babakocsit, benne az üvöltő gyerekkel. :? Csak vagy 3 km volt... mára is megoldottam a fitneszt. :lol:

Nálunk is újra kezdődik a fogzás, kéz a szájban, nyál ömlik ezerrel. Gyerek halad előre, mint a csiga, és közben nedvesíti a terepet, hátha úgy jobban csúszik... :D Ja, és tegnap éjjel 5X kelt, kíváncsian várom a ma éjszakát.

Csilla: Nagyon sajnálom, hogy így megjártátok a BCG-vel. :( Drukkolok neked és sok lelkierőt kívánok a továbbiakban.

Etetőszék: Én is Stokke-utánzatot szeretnék majd egyszer, de szerintem még nagyon ráérünk vele. Most a férjem a hordozóban eteti, én meg az ölemben. Nekem jobban kézre esik, ha a gyerek az ölemben ül, féloldalt, egyik kezemmel tartom a hátát, a másikkal meg ügyeskedem be a kanalat a szájába. Szóval nem tudom, innen hogyan jutunk el az etetőszékig. :) Amúgy én max. 15.000-t szánok rá. A műanyag batárok be se férnének a konyhánkba, így is ki kell majd venni az egyik rendes széket, és annak a helyére talán befér. :?

Kutacs: Nekünk meg túl nagy, nem akar benőni, 2 csepp Vigantolt kell adjunk emiatt.
Szofi: Én is szopi után kóstoltatok, nem akarok kiváltani étkezést, csak ismertetni szeretném az ízekkel. Meglátod, nagyon vicces fejet tud vágni a baba az új ízeknél. :D (Mondom én, mi még csak az almát és a répát kóstoltuk.)

Boldog hófordulót kívánok a szülinaposoknak! :D

Harapás: Alig várom, hogy kijöjjön az a fog, másfelől meg nagyon félek tőle, amikor ezeket a horror sztorikat olvasom. :shock: Kivált, hogy Lilla baba csak cicin tud elaludni, amióta a cumiját elvettem, és állítólag félálomban gyakori a harapás. :roll:

Trixi: Szerintem is nagyon tutti volt a csirkecomb, majd én is megpróbálom majorannával megszórni. :D

Annus, Tinu: Köszi a képeket, nagyon jó volt visszanézni őket. :D
Annusnak jó utat!

Mos megyek, bedőlök az ágyba, Lilla baba ma éjfélig szórakoztatott. :roll:

Jó éjszakát:
Réka

rekap
 
 

 
 

Jó reggelt!

Teszt negatív, ennek ellenére tegnap is hánytam, és ma is hányingerrel keltem :roll:
Vendég
 


Na jó reggelt!Hulla vagyok!!!!

Iza megébredt 1kor,de cumival visszaaludt.Aztán kelt 4kor.Cicizett,az egyikből sokat szívott,utána meg csak időzött rajta...szerintem azon nyugodott meg...időt nem is néztem,lehet én is aludtam közben 8) Aztán visszament a iságyba,cumi be...de nem igen aludt.Ide oda forgatta a fejét...nyugtalan volt,szóval én nem tudtam aludni.6 kor keltünk is,kapott pépet,de azóta is nyűglődik...hol felsír nagyon,aztán csak nyafizik,vagy sikít,de olyan fájdalmasan...meg úgy hörög,dörmög....A gélek nem segítenek,most homeost adtam neki ma is,mert nem akarom a nurofent folyton...de nagyon szenved :( És pont most van készlethiány a viburcolból :evil: hátha Szolnokon kapok....

Na amúgy már félig bepakoltam,vagyis a ruháinkat.Meg is telt a hátizsákom!Most már csak a kaja kellékek vannak meg a játékai :roll: meg pár pelus,majd veszek ott!

Na talán most elaludt,2 órája szenved+az előtte levő 2 :cry:

Meddig tart ez még!??????? :roll:


Panndi!
Jaj,ettől még lehetsz terhes.Bár ha régóta tart ez a gyengeség akkor az gyanus....


Na visszaolvasok!Közben tripla kv-t iszok!!!!

annus11
 
 


Na ne is sokat kellett visszaolvasni!

Anita!
Akkor nálatok se jobb a helyzet...lehet h nekünk is most a homeós bogyótól lett ilyen rossz,a viburcolnál nálam nem volt ilyen amúgy.Mármint h erősödtek volna a tünetek!ja ezt Trixi kérdezte!
Nem is tudom mi lehet még a baj Petyánál...mit eszik?Elég neki az?Vagy lehet h amiatt fáj a pocija?Nem tudom mennyire sír,de mért ne lehetne a foga???Ne nyugszik meg sehol?Esetleg babakocsi?

Na haladok a dolgaimmal...amíg alszik ez a pici lányka!

annus11
 
 


Annus!
Tegnap alig evett valamit. Éjjel 1/2 2-kor hamizott egy bazi nagy adagot, utána csend volt, de benne volt egy vibrucol kúp, egy nurofen kúp, és még panadol szirup is. Így is 1/2 12-ig üvöltött!!!! Most sincs nyugodtan...
Lövésem sincs, hogy mi ez, de teljesen magán kívül volt. A doki szerint a foga, de tegnap már frankón azon voltam, hogy kihívom az ügyeletet. Csak közben kijöttünk két hétre halásztelekre, és azok sem jönnek ki, ha nem lázas a gyerek! :twisted:
Uh várok, és meglátjuk a mai napot, hogy milyen lesz,aztán eldöntöm, hogy vetetek e vért, vagy sem!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Jó reggelt!

Dóri,köszi!

Panndi,attól még lehetsz!Nekem szept.4én negatív volt,9-én meg pozitív!Most meg itt van Hanna!!!! :D

Annus,Trixi,akkor nem rózsás nálatok sem a helyzet!Mi alszunk éjjel,párszor mocorog,de ennyi.Viszont nappal,mindig kézben van.Már fáj a hátam.
Csak a kúp olyan kellemetlen,inkább kerülném!Na remélem ma már jobb lesz minden babának!

Ildi,kicsit mesélnél nekem h milyen hely??Akár priviben is!Köszi!
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Az én drága pici kisfiam fél 8kor kelt ma először!! 8)

Tegnap voltunk a svéd babatalin!! :lol: Sajnos időnap előtt haza kellett jönnünk, mert Vili olyan nyűgös volt, hogy úgy gondoltam, sok értelme nincs maradni! Előtte nap kapta ugye a szurikat! Jövő szerdán nálunk lesz a banzáj! Tegnap du amikor aludt Manó 3 órát svédeztünk Apával! 8) :oops: "Iza-Vera" nagyon édi volt most is, szemeztek Vilikével, jó lesz odafigyelni! Azé' csak magyar lyány meny kéne, nem igaz? :lol:

Nagyon édesek a babatalis képek!! Csongi milyen szépen tűri Csani arctapsikolását! :lol:

Tinu-nagyon jó lett a hajad! Be van rakva, vagy dauer nagy csavaróval?

Boró irtó dögös ebben a szerelésben, na és a pelus! Hát azon jót röhögtünk Sanyival! :lol: :lol:

panndi-tök szupi, már ha baba teszi a rosszuléteket!!! :wink: egyébként már nem annyira.... :?

mozza- Lili és a sütőtök! Bláááááblááábláááhihiihihihi :D

Anita-sajnos lemaradtam a visszaolvasással, mert annyit termeltek, hogy akkor költöztök oda ki ami 11 km-re van?? :roll:

CSilla-megy a drukk ezerrel ++++++++++!!!! Nem lesz semmi baj!!!

Annus-jó utat, gondolok rátok, meg a málháitokra! :lol:

Etetőszék-nálunk ez elég képlékeny dolog, főleg mert nagyon nincs választék! :? Legalábbis amiket idáig láttunk az az IKEA-s utánmásolata, ezé...

http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40140046

na meg van fehérben! 8) NAgy választék! ÉN NEM ILYET SZERETNÉK! Azt nem tudom, hogy milyet szeretnék, de nem ilyen gatyit az biztos! :oops:

Hmm, az én gyerököm még mindig húzza a lóbőrt pedig már 9 óra van! :oops: :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Jo reggelt!

Panndi :roll: erdekes... en biztos csinalnek meg tesztet 2nap mulva is :)

Engem meg felhivott 5perce az unokatestverem h mindjart itt van?! csak jatszana egyet Boroval.. mondom o alszik 11ig kb.. aztan kozolte h majd felebreszti aztan aludhat :roll: szegenyke azt hiszi h majd engedem :roll: amugyse vagyunk tul joba, nem is ertem miert bejelentkezes nelkul jon.. azert az 5perc nem angy bejelentkezes... pizsiben vagyok..
abban remenykedem h ha meglatja h nem keltheti fel a gyereket elmegy inkabb :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


A homeosoktol kb egy hetig lehet sokkal sokkal rosszabb is, utana viszont jobb. Nalunk is igy volt amugy! :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Csutortok van!! Gergonek mennek a drukkok!!! ++++++++++

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti-ebben ne bízz, hogy meglátja és nem költi fel, inkább be se engedd! Kapcsold ki a csengőt! :roll: :oops: én már ilyen vagyok, na!

Szofi-ja! Nem ismert meg a férjuram, de az egyik iwiwes képen felismerte a Dokit(?), már nem emlékszem, hogy őt mondta-e! Iwiwen fent megtalálsz bennünket, csak azért nem jelöltelek be, mert ez a fránya mozilla nem enged jelölni, mindig az operán keresztül kell jelöljek, és az éjjel már nem volt lelkierőm... :oops:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


tegnap olyan aranyos emilt kaptam, KISBABA-HASZNÁLATI UTASÍTÁS!
Olvasta már valaki?? Olyan jókat nevettem! Üzemanyagtartály, betöltő nyílás, puki-üzemmód-ami éjjeli és nappali periódusban is bármikor bekapcsolhat, és kikapcsolhatatlan! Nagyon aranyos, ha valamelyikőtök elszeretné olvasni küldjetek mélcímet, és átdobom! Megéri! :wink: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Hát nem tudom, érdekes... most már megvárom a vérvétel eredményét, aztán 4-én úgyis megyek a nőgyógyászhoz.

Na lassan összekapom magunkat, Zsófival el kell sétálni az óvodához, iskolához :)
Vendég
 


na én is megyek, talán még este felnézek! Jók legyetek!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


trixi-ment :wink: :lol: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Jó reggelt!

Annus, csak ügyesen ma!

Panndi, hááááát, én várom azt a következő tesztet. Gyanús vagy... A mi hányós kismamánk (már bocsánat) vlsz előbb észleli a hormonszintet, mint a teszt... :lol: De azért, ha nincs így, még ne haragudj meg rám, légyszi! HA betegség gyötör, drukkolok, hogy ma (ma kapsz laboreredményt, ugye?) kiderüljön, hogy hamar jobban legyél!

Netti! Jaja, nem szeretnék ilyen telefont kapni sosem... Nálunk sokszor olyan állapotok vannak (azért a 2 gyerekkel nem könnyű folytonos rendet tartani, de lehet, csak nekem nem megy), amit 5 perc alatt nem lehet vendégfogadásra alkalmassá varázsolni... :) Remélem, tényleg nem fogja majd zaklatni Borót!

Anita! Mikor kell mennie Apának?

Szegény Petya+Trixi... De nem lehet, hogy éhes volt, de fájt a foga, ezért nem evett, ezért még éhesebb lett, de még mindig fájt a foga, ezért nem evett, és így tovább? Azért, ha nem evett, csak alig teganp, akkor lehetett szegény nagyon éhes, nem?

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri-a Trixinek írt üzidet kb. 5x olvastam el, hogy mi van? züzüzüzü Ezt jól meggbonyolítottad, :lol: :lol: :lol:

trixi-nem rajtatok nevet a smile, mert ez tényleg rossz, hogy ennyire nyűgös! Nálunk is vannak ilyen napok, ilyenkor küzdök a túlélésért, és alig várom, hogy este 6 legyen, mert akkor irány a kád, aztán csicsis, mert legalább az éjszakát mindig átalussza, legalábbis eddig-kopp-kop-kopp-kopp

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Dóri-és az emilcím? mert a link az tud menni, de használati itt nem!! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


kv, kv, kv :arrow: :arrow: :arrow:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nóri,kérhetem? frankoneanita@gmail.com

Netti,én sem szeretem az ilyen látogatókat!Pl én is még pisziben! :lol:

Gergő +++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Gergő!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nóri, na majd levizuálom, hátha én felismerem. Tudod, az ember mindig a felsősöket ismeri jobban, nem csoda, hogy lefele már nem figyeli a kis taknyikat! :lol:

Trixi, ötletem sincs, de nagyon sajnálom! R%emélem jobban vagytok!

Dóri, Anita, köszönöm hogy írtatok még nekem etetőszék témában. És megkönnyebbültem, hogy sikerült dönteni.

Nálunk Csani fél 5 óta fent van kisebb-nagyobb megszakításokkal, nem vagyok nagyon boldog. Főleg, hogy még este 11-kor felkelt, és szopni akart (6odszor!!!??? Ilyen nem volt kb. 3 hós kora óta...)

Annus, ügyesek legyetek az úton. Mi holnap reggeé megyünk Szegedre.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi írtam püt még az este! Megkaptad?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Hi!

4 éjszakai kelés + fülbe zümmögő szúnyog = formában vagyok! :P
Pedig ma nagy készülődés van, jön a férjem meg anyósomék- segítek anyunak takarítani, főzni. Reméljük, nem zúgok le a galériáról vagy a lépcsőről. Alig élek.

Anita, én TUV-ban nőttem fel! Sztem gyerekneveléshez ideális helyszín. Minden van, ami kell, sok a fiatal, de munka nyilván nincs annyi, mint Pesten. Ahol vagytok, annál mindenképp jobb.

Panndi, nagyon kíváncsi vagyok!

Nóri, nem te jelöltél be iwiwen? Csak visszavonták azóta a bejelölést, így nem 'tom, csak arra emlékszem az emilből, h Nóra volt.

Nem forognak a kerekek, muszáj kv-t vennem magamhoz ma. :arrow:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


reggeli!!! Kijön??? :lol: :lol: :lol: :lol: vagy kimegy még??? :lol: :lol: :lol: :arrow: :arrow: :arrow:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Anikó-én egyszer bejöltelek az tuti, de hogy visszavonni én nem voltam az is biztos, ha csak a rendszer nem önállósította magát ezzel az állandó regenerálással... :? :roll: bejelölnél te? :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nóri, privire ment a válasz, csak most láttam... Sajnos én sem ismertem fel az uradat... Na mindegy, legalább Dokit mindenki ismeri! Amúgy az iwiwen nem egy képemen van rajta, hanem kb. 100-on, főleg a partyfotókon, mit ad isten... Ja, és bejelöltelek az iwiwen!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sőt, most látom, hogy az egyik képen még Jézus is ott virít!!! (Profilképek, második oldal)!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok! Jó reggelt!

Mi is 8:30-kor keltünk. Benji rendes gyerek volt most hagyott alukálni. Arra keltem, hogy jól bekakilt.Már messziről megéreztem ő meg telivigyorral várt. Evett és már alszik megint.

Netti
Ne hagyd felkelteni, mert azt nem igazán fogja Boró tolrálni aztán egész nap szenvedhetsz vele. Hozzánk, ha jön valaki és alszik a gyerök én akkor sem engedem felkelteni. Sértődés ide vagy oda, de nekem többet ér a nyűgmentes nap és bazira nem érdekel, hogy éppen melyik családtagom, barátom akarja megmonyózni. Nincs keltés és punktum!

Na ma már jobban vagyok. Este bevetettem az összes segítséget nyújtó gyógyszert, gőzötem és már jobb, hatáozottan jobb. Kapok levegőt. Én mondjuk nem tudok vízszintben aludni, mert akkor eldugul az orrom alapból is így csak sok párnával tökéletes az alvás.

Panndi
Attól még lehet baba. Nekem nem lenne furi, ha mégis. Nálam a terhesteszt mind a 2 gyereknél csak akkor jelzett már, mikor Marcival 6 hetes, Benjinél 5 hetes terhes voltam és közben meg rendesen menstruáltam. Szóval még lehet babóka.

Nóri
Nekem is jöhet a használati utasítás.
pszi@t-online.hu

Kép
Kép
incike
 
 


Jó reggelt,

csak annyira jöttem, hogy megírjam amit Böbi kért:
Anikó,
Böbi megvette a nov-i ADAM magazint és nagyon csini vagy benne. Ezt üzeni :)

Szofi,
és melyik színű etetőszék lesz?

szép napot mindenkinek.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Csillus
Gergőnek nagyon szurkolunk.
Minden rendben lesz a kislegénnyel és kijelentem, hogy nem lesz gebasz a műtéttel. Minden precíz és zökkenőmentes lesz. A híres 6. érzékem azt súgja, hogy innentől már csak jobb jöhet.
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.10.22 09:23-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


Vilike még mindig alszik! Az nomrális szerintetek, hogy esetleg a két nappal ezelőtt megkapott Prevenartól alszik ennyire??? :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nóri
Nem tudom, hogy a Prevenartol aluszékony e, de esetleg nem lett melegebb az idő nálatok, mert még attól is lehet szerintem. Legalább is mikor napsütis melegebb idő van a szeles napok után, nekem Benji tiszta nyugi baby lesz, mint akit kicseréltek.

Kép
Kép
incike
 
 


Drukk-drukk-drukk-drukk...

Nóri: nem kérem, ez az állapotja a hajamnak a normális. Csak tudnám, mi a fenéért daueroltam kamaszkoromban? :lol: :lol: :lol: Igaz, akkor ez volt a divat.

Kép
Kép
tinu
 
 


Esztó, a madaras, mint nektek... Az a legjobb!!! :oops: :lol:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


KÉpzeljétek, mint az igazi nagylányok, voltunk ma Csongival kettesben kocsival bevásárolni! :lol: Parkoltam meg minden. Először bedobtuk TÜcit a bölcsibe, utána meg elmentünk az Intersparba és a DM-be. Igaz, nem szeretek Csongorral vásárolni, mert hamar megunja és utána üvölt, de azért büszke voltam magunkra. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Hahó!

Nóri, megírtam a címem. :lol:

Esztó, akkor mi van a mával? Lesz doki-tali?

Böbi, nagyon aranyos vagy, hogy így útközben is gondolsz az itteniekre! :) Anikó tuti nagyon csini. :)

Szofi! Na, akkor a szerda-szindróma úszás nélkül is megvan... :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Tinu-nagyon szép hajad!! irigyirigy!! Az enyém szálegyenes, bocinyalásokkal tarkítva! ááá :lol: :lol:

incike-hááát, ha az melegedésnek számít, hogy 2-ről 5 fok van?? :roll: :lol: na minegy már felébredt ebben a pillben hozta ki apa, szóval mentem is, reggeli macerára! :wink: Jajj, azért de jó, hogy felébredt!! Nem szeretem ha ennyit alszik! Ez most éppen 15 óra volt egyben!! :shock:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Gergőnek drukk!!!!!!Csillának meg sok erőt és kitartást!!!!!


Na Iza 9 kor felkelt,de nem volt még éhes.Gyorsan lezuhiztam aztán a halakat rendbe tettem,majd Iza is evett,most itt van a szőnyegen!

Múltkor is itt játszott,erre egyszer csak hallom h dobol a lábával a parketten.Na mondom bizti lelóg a lába,hátranézek(szerencse h nem rugtam ki magam alól a széket...)erre itt volt mögöttem
:shock: :lol:
Most épp a piros pólóját vizslatja ami a vasalásra vár :lol:

Dóri!
Füles hogy van?Amúgy jól bekavartalak a templommal :oops: A következő történt.Amikor mondta Ancsi h mikor lesz a keresztelő stb,épp a Bakáts téren voltunk.És mondta h itt lesz a Nagyvárad téren.Erre én bár folyton nagyvárad teret mondtam,de a bakáts térre gondoltam :lol: Aztán vmi nem stimmelt...és azt hittem h rosszat mondok és jóra gondolok,erre jót mondtam csak rosszra gondoltam...na szóval tiszta hüle vagyok :oops: és ráadásul az egyik katolikus a másik református :oops: de én ezt se tudom ugye :oops: Na szóval ezek után nem csodálom ha hülyének nézel :lol: :lol: :lol:


Panndi???Sikeresen megjártátok a kis sétát?Amúgy pont arra gondoltam én is hogy ha a köv terhesség is ilyen hányós lesz+2 pici...nem irigyellek :shock:

Szofi!
Szerintem amúgy front is van,mert este nagyon fájt a fejem....

annus11
 
 


Dóri-na most sikerált úgy néz ki!!! Idétlen vok nem kicsit! :oops: :oops:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


füles=füled :oops:

annus11
 
 


Dóri :shock: :lol:
Mondjuk nem az a brutál változat, mint egy meg két hete. Most azért este 11-től fél 5-ig aludtunk! Az 5,5 óra! 8)

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


A hófordulósoknak utólag is happy-hapy day.

Kép
Kép
incike
 
 


Tinu! Ügyik vagytok! :)

Annus, nem is nézlek hülének! :lol: :lol: :lol: Velem is előfordulhat ilyen... :)

Köszi, Nóri! :)

Nagyon drukkolunk, Gergő!

Izus akkor egy kis kommandós! :)

Igen, Panndit ezért féltem... De azért nagyon jó lesz nekik! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri-megérkezett?? Nézd már meg léccike, mert 3 szor írt ki hibás üzit! :? Most másképp próbálkoztam... na???

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


most is hibát ír, áááá, nem értek én a számítógéphez! De ezek szerint akkor mégis csak elment!! :roll: nem értem, kicsi vagyok én ehhez! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


na most mrá tényleg go, mert a játékból én sem akarok kimaradni, és olyan jókat kacarásznak itt a hátam mögött! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nórinekem megérkezett az üzi. Köszi

Kép
Kép
incike
 
 


Ja és Petyának is boldog 5.hónapot!!!Azt hiszem tegnap kihagytam a felsorolásból!

Ma Csadra Danijának van 5 hós fordulója!!!!!Ennek tiszteletére jelentkezhetne!!!!!!!!

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?