Új privát üzeneted érkezett!

Betti! Húúú de jó hírek! Visszakaptad a régi Anyudat, ahogy szeretted volna! Azért tényleg jól faggasd ki a kezelőorvost, ha kell jegyzeteld le a kérdéseidet, nehogy v.mi kimaradjon!
Amúgy ez olyan agyérgörcs v. ilyesmi miatt nem lehet? Hogy elzáródott v.mi ott az agyban?
Bár lehet hülyeség, csak eszembe jutott.
De sz.tem is a depijével van összefüggésben, az agy lehet így védekezik a sok "rossz" gondolat ellen, nem? Hogy összezavarodik, kikapcsol!
Amúgy ez hétfőn késő este történt és kedden mikor került kórházba? Ki vette észre? Te, vagy hogy-hogy Te hívtál mentőt?

Én is ettől rettegek, hogy pánikolós v.ok és elfelejtem a mentők számát!
Kijöttek minden gond nélkül a mentők?

Szilvianyu szavait a számból vette ki, nagyon megható! Te tényleg nagyon erős csajszi vagy, büszkék v.unk Rád, hát még Anyukád meg a családtagok! Hidd el! És Apukád is az onnan fenntről! :(
Nyugodtabb éjszakát mára!

Na mentem kikészítem az ünneplős cuccot, én már tegnap kivasaltam!

Ja Szilvi én is ebéd után megyek Somáért, de később ebédelnek, 12 után kezdik (be volt írva Nekik) és ők a 3. osztály, szóval lesz fél óra csúszás ám! fél1 felé fogok csak odaérni, sz.tem Te se menj előbb! Normál esetben végeznek 12.10-12.15-kor!

lola77

Sziasztok!

Elnézést az off-ért.

Szakdolgozatomhoz 1 kérdőív kitöltését várnám Tőletek. Élelmiszerallergia témakrében írom a dolgozatot.
Kb. 3-4 perc alatt kitölthető, de Nekem ezzal nagyot sokat segítenál.
Ha vállakozol rá, természetesen név nélkül akkor lcci töltsd le a doc file-t és priviben visszaküldheted.
Köszönöm előre is és még egyszer elnézést...

Gabi 1256152298.1571.doc

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Betti!

Nagyon örülök, hogy minden hozzászólásodban jobbnál jobb dolgokat írsz Anyukád állapotával kapcsolatban és hogy sikerült Őt "visszahozni" nektek. Reméljük ez most már így is marad. Ahogy EDB anyu is írta, olyan rejtett energiákkal és képességekkel rendelkezik az ember ilyen helyzetekben, hogy nem is gondolnánk. Az jó, hogy higgadt tudsz maradni Istike előtt és így jön ki rajtad, hogy jobban "árasztod" a szeretetet.
Jó volt olvasni a legutóbbi hozzászólásodat éreztem már benne a megkönnyebbülést. Többünknek írtál és e helyzet ellenére is nagyon figyelmes vagy.
Sok-sok energia még mindig neked és az egész családnak. Anyudnak továbbra is mielőbbi felépülést.
Lola szomorú szmájlija előtti mondattól kicsit könnybe lábadt a szemem.

Szilviék már biztos az igazak álmát alusszák. Nagyon fárasztó lehetett nekik ez a mai nap és "fájdalmas" is.

Jó ünneplést a sulisoknak, ovisoknak. Tényleg már oviban is "odafigyelnek" az ilyen nemzeti meg egyéb ünnepek megtartására??

Ma nagyon jó napom volt. Ilyen már rég volt, hogy minden ennyire klappoljon. Dani kivételesen segített nekem a konyhában és nem kárt csinált. Káposztát reszelt, tekerős - kurblis reszelővel. Gerivel is nagyon jókat eljátszanak, bírkóznak- haláliak ilyenkor. Délután egyszerre aludtak így Apával is tudtunk kicsit egymással foglalkozni :D (nem jellemző ez az éjszakás hetein) Már délután lefürcsiztem, konyhában rend, így "extra" korán ágyba kerülhetek. Az ebéd is viszonylag jól sikerült. Hangya írtó is letudva két hónapig. Már kezdtek előjönni a hangyócák, de most újra eltakaródhatnak tőlünk.
Holnap pihi, Danival amíg Geri alszik elmegyünk Apa vérvétel eredményéért, meg tüdőszűrő eredményéért, még meglátjuk mit hoz a holnap.

Megyek még kicsit böngészek!

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok Csajok!

Betti: Úgy örülök, hogy jól van Anyukád! Nagyon fontos, hogy sokat légy Vele, olyan klassz csaj vagy!

Gabi: De jó, hogy Neked is szuper napod volt! Kell bizony ilyen a néha borús hétköznapokban!

Cirmike: Ügyi vagy!!!!!!!!

Szilvianyu: Tarhonya: :lol: :lol: :lol: Ez túltesz a múltkori kölesgolyós sztorin is!!! Porszívó nálatok is csapágyasra jár!!! :lol:

Tomikám ma nem volt suliban, mert kézilabda-tornára utaztak Pécs mellé. Reggel fél hétkor indultak a sulitól, és este 8 volt, hogy hazaértek. Eljutottak egészen a döntőig, minden csapatot fölényesen vertek, de a végső csatában alulmaradtak, így egy szép ezüst éremmel tért haza! Olyan büszke vagyok rá! Nem is tudott készülni holnapra, mert hulla fáradt volt, remélem nem bizergálják holnap Őket a suliban. :roll: :lol:

Tamarám még mindíg tesz-vesz az ágyban, már hullik a hajam, hogy nem bír esténként elaludni... Díszkivilágítás stb. A paksi atomerőmű már lassan ránk termel... :lol:

V.erika
v.erika

BETTINEK: (meg mindannyiunknak)

"Egy gyereknek boldog emlékekre van szüksége, hogy ellensúlyozza a felnőtté válással járó normális fájdalmakat."

"Anyákkal gyakran előfordul, hogy felnőtt gyermekükre nézve is kórházi takaróba bugyolált kisbabájukat látják."

"Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Amíg az ember mosolyogni tud, addig képes a további harcra. És aki harcol, az győzhet is."

"Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni."

"A család azt jelenti, megosztjuk egymással a hibáinkat, a tökéletlenségeinket és az érzéseinket, miközben nem szűnünk meg szeretni egymást. De még ha szeretet árad belőlünk, akkor sem vagyunk mindig szeretetre méltók. Ha pedig nem vagyunk tökéletesek, lényeges, hogy meg tudjuk bocsátani önmagunknak és másoknak. Azután másnap reggel elölről kezdünk mindent. Olyan folyamat ez, mint a bimbó nyílása. Virágzás, virulás és virágba borulás."

Nagyon késő van már, vasaltam, tévéztem, meg gondolkodtam. Nem akarok filozófust játszani, meg költőt, de nagyon megindított Betti Anyukájának esete, mert még jobban rádöbbentett, hogy olyan hirtelen változhat valami jóról rosszra vagy fordítva és mindig meg kell állapítanom, közhely, de TÉNYLEG egyszer élünk!!!

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kérdőíves Gabinak!

Szia! Kitöltöttem, elküldtem privben, annak ellenére, hogy kicsit erősnek találtam azt a nyitómondatot, hogy "Szakdolgozatomhoz 1 kérdőív kitöltését várnám Tőletek."
Így ismeretlenül várni nem lehet Tőlünk, maximum megkérni...

Na mindegy, küldtem, bár egy nagyon hasonlót már a védőnő is kitöltetett egyszer velem.

Szia

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na, most már tiplizek aludni....

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, igen Lola, jó lesz a fél egy. Úgyis együtt ebédelnek Soma, meg Emese. Mármint a napközis csopijuk.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

VErika!

Gratulálok Tominak és csapatának az ezüsthöz. Ez nagyon szép eredmény. Szerintem erre való tekintettel, meg ma ünnep is lesz nem hiszem hogy "macerálnák" a suliban.
Jó hosszú napja volt, elhiszem hogy nagyon elfáradt.
Tamaránál mi változott az alvásban? Mit jelent az a díszkivilágítás? Mert nálunk is Dani születése óta egy éjjeli fény ég. Sajna muszáj is, mert ha Gerihez vagy Danihoz kelni kell, ami olykor gyakori akkor egyből "odatalálok". Sőt még nálunk is megy egy éjjeli fény, ez meg csak mióta Geri megszületett, kellett az éjjeli szopikhoz, pelusozáshoz. Most meg sokat segít, hogy Dani betaláljon hozzánk. Mindennapos látogató. :D

Éjjel egész jó volt. Geri is csak egy párszor ébredt.Dani fél háromkor átjött, de 3-kor visszaraktam az ágyába, mert féltem, hogy lelcsusszan az ágyról valahogy, úgy fickándozott.

Megyek reggeliztetni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok, jó reggelt!

Verika: tényleg nagyon ügyesek voltak Tomiék. Reggel azért felbírt kelni?

Nálunk is elég jó éjszaka volt. Dórika mondjuk már lefekvés után 1 órával kijött a szobából és kereste "anyuci", "anyuci". Idejött, itt ragadt. Addig közben tudtam vasalni. De még lenne mit. Bence nem kelt fel éjjel. Asszem!:)

Olyan cuki Dórika, már jó néhány hete mondja, hogy apuci, de pár napja mondja az anyucit is. Teljesen rendesen. Nem is tanítottuk neki, úgyhogy honnan szedte, nem tudom.
Meg annyira bírom, mostanában felvette azt a szokást, hogy gondol egyet és akkor végig kérdezi az általa ismert és szeretett embereket, hogy most mit csinálnak.

Az előbb is volt Anya: Soma? Mondom iskolában. Noa? Mondom neki, otthon. Apuci: dolgozik. Emetye: iskolában. Mama? Dolgozik... na így beszélgettünk. Olyan édi!! Hallod Évi, már mondja mindkét fiad nevét, bár Noét még Noázza! :)

Ma paprikás krumplesz lesz.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Hú csajok Ti megint éjjeli baglyost játszottatok.
Nekünk sem sikerült sokat aludnunk.11után Istike hányására riadtam.Szegénykém teljesen lehányta magát,a falat a kiságyat,utána az ágyunkat.Gyors öltöztetés,ágyneműhúzás.
Kicsikém remegett mint a nyársfalevél.Utána rögtön visszaaludt.
Szerintünk a lilahagyma lehetett a ludas,mert abból nagyon beevett szalonnával a papával.
Persze már köztünk maradt utána,mert az ágya sem volt szalonképes szegényemnek.Mi is kislámpánál aludtunk,szerencsére utána nem volt semmi gond.
Bölibe is elvittem,szóltam hogy mi volt,de szerintük is a kaja.Se láza,se hasmenése nem volt.Reggel is evett,ivott,jó kedélyű volt.

Emeseanyu
Aranyos nagyon Dórikám.Olyan aranyosan mondhatja hogy Emetye.
Köszönjük az idézeteket.
Felelt végül Emese a versből?

Lola
Úgy volt az egész,hogy anyu telefonált nekem hétfőn hogy átjön kedden délelőtt és sütünk palacsintát,meg beakarta kreppelni a hajam.Én kedden reggel megfőztem a borsólevest,takaritottam,és vártam hogy jöjjön.9óra volt nem jött.10óra volt még mindig nem ért át.És akkor telóztam neki.És hogy nem vette fel sokadjára sem ,akkor kezdtem kicsit aggódni.(főleg hogy utolsó hivásomnál,már ki sem csengett)
Ekkor belépett mamám,és kérdezte hogy anyu még nem jött át?Mondtam hogy nem és a telót sem veszi fel.Mondta mama hogy átmegy.Olyan fura érzés keritett hatalmába,tudtam hogy valami történt.És nem mertem átmenni.Csak a mama ment.Jött is vissza pár percen belül,és akkor közölte hogy anyád megőrült.
nyúlott itthoni ruhába,papucsba rohantam át.És ami fogadott az magam sem hittem el.
Szegény anyu este fél 11-től,másnap fél 11-ig egyedül volt ebben az állapotában.Rögtön marcangoltam magam hogy miért nem jöttem át előbb..
Hivtam a háziorvosunkat,ő mondta hogy hívjak mentőt,mondjam hogy teljesen zavart.
Mentők hamar kiértek.Mentem vele kisérőnek.
A kórházban megvizsgálták,majd el is altatták.

Betti

Ui:most megyek be hozzá,majd jövök irni.

Kép
berna23

V.erika! Tominak nagy-nagy gratula, ügyik voltak a csapattal! Nem semmi kis utazásuk volt akkor!
Nálunk is éjjeli fény van évek óta Soma miatt (mostmár Noéhoz is jól jön Nálunk is mint Gabiéknál).

Szilvianyu: Éééééédes Dórika, lassan az egész család nevét mondja! Had gyakoroljon! Nemsoká le se tudjátok "lőni" annyit fog dumálni, figyeld meg! Egyik nap Noit értettem, mikor mondta!
Ma talizunk akkor!

Betti!
húú nem semmi volt a sztori akkor azért basszus!
Istike: el sem hiszem hogy fél éve még pépest evett a fiad, átvágtál bennünket. Lilahagyma??????? :?: :shock: Nem semmi!
Máskor óvatosan akkor! A jobbik tán hogy kijött, mint hogy bántotta volna a kis gyomrát!
Nyársfalevél! :D :lol: Nyárfalevél, nem???

lola77

Ja, Bepagabi: én is kitöltöttem, de priviben nem lehet csatolni dok-ot, én legalábbis nem találtam!

lola77

Sziasztok!

Lola: de, priviben is tudod, melléklet feltöltése és úgy. Nekem sikerült!
Annyira cukker a csajszikám, tényleg. Olyan jó rá mondani, hogy a lányom. Eddig főként Emesére kellett mondanom, suliban, vagy itt-ott.
Jövő héten mentek oltásra? Fú, én a 15 hóst úgy utálom. Dórika is olyan beteg volt utána. Félek Bencénél mi lesz.
Elkezdted adni az oscilot? Én már adom az echninaciat is nekik.

Na, fő a kajci, megy a mosógép, alszik Bence. Gyorsan addig még felsöprök, felmosok.

Betti:
tényleg durva a sztori. Soha nem fogod már megtudni, mi történt aznap éjjel a lakásban, meg délelőtt. Szerintem mielőtt hazajön a kórházból, nézzetek szét nála. Komolyan.
Remélem ma is úgy jössz haza, hogy megint javult az állapota!
Nem semmi Istikéd sem. Szerintem nem csak a lila hagyma, a szalonna is betehetett neki. Legalábbis az is zsíros... Vagy nem? Light szalonnát ettetek? :)

Gabi: mizújs azóta Geri "lyukával"?

Jági:
merre jársz?? :)

Livi:
jobb már a szemed? Nem homályos már?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Betti!

Ez igazán szörnyű, ha így találsz a szerettedre. "Csak" a viselkedésén mutatkozott meg ez a zavart állapot?
Jaj ez az önmarcangolás nagyon csúnya dolog. Ne tedd! Mondom ezt én, aki a mai napig rágódom azon, ami Apuval történt és hogy lehetett volna másképp.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

EDB anyu!

Gerinek azóta nincs lik a popiján. Nem is látom, hogy most fehérlene, vagy dudorodnak, mert a likadás előtt ez szokott történni.
Daninak meg már hat a kenőcs, szépen tágul neki. Még van két és fél hetünk és mehetünk Győrbe a "megoldásért".

Betti!

Istike már így nyomja. Szalonna meg lilahagyma. Nem semmi. Tényleg még év elején írtad, hogy Istike pépeset eszik, meg babakaját most meg....
Danit sem mondanám már pépes evőnek, mert sok mindent megeszik darabosan, de tanácstalanság azon van, hogy a főétkezésekből teljes értékűen egyen darabos formában. Galamb adagokat eszik és olyankor meg hamar megéhezik újból. Szóval azért már nem olyan rossz a helyzet nálunk sem. Ami nehezíti a dolgot az Ő válogatóssága és bizalmatlansága az ételekkel szemben. Van, amit látom hogy megkóstolna, de nem "meri", van amitől meg megrázkódik pedig bele sem "szagolt".

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ahogy EDB anyu is írta, talán arról 12 óráról már sosem tudjátok meg mi történt. Az ilyen "tudatlanság" nagyon rossz, mert az ember ilyenkor elkezd találgatni, meg rémes gondolatokat "gyártani".

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

EDB anyu!

És Bencus kukacának előnyösen hat a kenőcs? Nálatok is van letapadás ugye?

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi: ez jó hír Dani kukacával, ha látják a dokik is a változást, talán még kaptok haladékot és nem tépik fel! A szondás dolog v. mi az milyen módszer, amit Betti írt?
Ha lassan is de haladtok kajaügyben azért! Próbáldd ki azt hogy ha keveset evett főételből, akkor legközelebb is ugyanazt kaphatja, eheti csak, nem túrórudi, joghurt ilyenek, mert ugye az megint csak ideig-óráig lesz elég! Bár tudom Danid elég kis étvágyú. Soma is egy nap többször eszik keveset, csak a kedvencekből tud bekajálni!

Noénak is tök szép már a kukija, félig kinnt van a kis makkja, de még látszik a letapadás, bár nekünk még egyetlenegyszer sem nézte se doki, se senki Rajtam kívül!

Szilvianyu: igen megyünk 28-án oltásra, én már nem is emlékszem mi volt Sománál annó!

Én is már felmostam, ma nem főzök (tegnapról van rakott krumpli) nem mosok, nem vasalok, de bevásárolnom kell menni 2 helyre is+tankolni, délután meg Anyuékhoz megyek át a lurkókkal. Most várom hogy Noé felébredjen, 9 óta alszik.... így csak rohanós bevásárlás lesz.... :(

lola77

Sziasztok!

EDB-Anyu!

Megvagyunk mi is. Előbb értem haza, voltunk a postán, meg a Tescoban, meg az orvosi rendelőben igazolásért..Olyan jól esett most ez a kis séa. Pici fiamnak is, mert ő még mindíg alszik a babakocsiban.Nagyon jó most a levegő.Pedig úgy indultam el, hogy nem tudtam bírom-e, mert nagyon rosszul vagyok ma is. Mostmár nemcsak a lábam, hanem a kezem és a derekam is fáj, a fejem változatlanul és szédelgek..Lázam nincs, se torokfájás, se nátha.. Csaknem influenza..
Ma fűztem anyut, hogy jöjjön el velem a Takkoba, meg a CCA-be, de persze még meggondolja...Ezeken úgy ki tudok akadni, utánna meg sír, hog y ő mindíg otthon ül, nem jár sehova..

Á másik, azt nem is meséltem, amin nagyon kiakadtam..Lebeszéltük, nov. 15-én lesz Antika keresztelője.Felhívta Anti az anyukáját, hogy szeretettel várjuk őket, utánna lesz egy ebéd is. Első kérdés, hogy ki lesz a keresztanya, mondta Anti , hogy a Hugim, ő a Biusé is, egyedül rá számítghatunk, ha a Manókra vigyázni kelle. Erre anyósom annyit mondott, hogy megbeszéli a férjéval..Mit kelle ezen megbeszélni??Az unokájáról van szó???Sógornőméknél ugyanez volt szóról szór a szitu..Bezzeg mi nem gondolkodtunk, hogy megyünk-e a fiúk ballagására.... Ezeken úgy ki tudok akadni....Na mindegy...Meg lesz keresztelve Antó nélkülük is, ha úgy alakul.Megint főzhetek egy raklap kaját... :)

Betti!

Örülök, hogy anyukád javul, remélejük pár hét alatt olyan jól lesz, hogy ezt az egészet elfelejthetitek..Nem semmi, hogy hogy találtál rá, szegénykém, gondolom nem lesz könnyű azt az állapotát elfelejtened.Nekem még mindíg előttem van, amikor látogattuk apósomat és a sok nyugtatótól olyan hülyeségeket beszélt szegény..Teljesen elrugaszkodott a valóságtól, képzelődött, pedig előtte tök tiszta volt, de így könnyebb volt vele...

Kép Kép
joosneagi

Később még jövök, most megpróbálok valami kis rendet csinálni...Meg magamat sem ártana már végre rendbe szedni...:)

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Lola: hú, milyen jó dolgod van akkor ma! És mennyit aludt Noé is! Bár most enyémek is, Dórika azért kevesebbet. De elvégeztem mindent. Hajat is mostam. Most ettek, lassan öltözünk.
Még Emesénél nem volt gond a 15 hós oltás, de azóta variáltak vele valamit.
És tornáztatod Noé kukit, hogy már ilyen?

Gabi: Bence kukija jobb, mint volt, de nem az igazi. Csak a teteje látszik ki, annyi. Eddig gombostűfejnyi volt, már nagyobb. Az az igazság, hogy nem mindennap kenem neki! :oops: Néha kimarad. Ha néha meg jobban tornáztatom, tök piros lesz. Ezért nem merem annyira. Tök kész vagyok a témától! :(
Örülök, hogy Dani is jobban eszik, szerintem ne erőltesd, hogy többet egyen, az is jó, hogy már darabosat, de keveset. Biztos ovira rendeződik neki is.

Jági:
anyud nem semmi, már megint. Biztos az a baja anyósodéknak, hogy nem a sóginőd lesz a keresztanya, nem?
Nálunk is ez a helyzet, ezért nem volt még hivatalos névadó Dórinak és Bencének. Emesének a húgom, és mi azt szeretnénk, ha a másik kettőnek is ő legyen.Nem a sóginőimmel van baj, de nekem is húgom foglalkozik velük a legtöbbet. Meg tudom, hülyeség, de ha netalántán valami történik velünk, szeretném, ha ő nevelné őket, egyben, véletlenül se szakítsák szét őket.
Anyósomék szerint mindháromnak más kéne lenni, de szerintem ez a mi dolgunk eldönteni. És mivel senkit nem akarunk megbántani, ezért nem is tartottunk még. De tavasznál tovább nem húzom, lesz ami lesz! :)

Na megyek, öltöztetem a manókat, nehogy potyára várjon Emese a suliban, meg Lola a suli előtt.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jági!

Lenne Antónak egy naci, ha érdekel. Matyi kapta, mondanom sem kell, hogy átnőtte. Szép, kék mikrokord.

Láttátok az újfajta iwiwes üzenőfalat? Szerintem, ritka sz*r!

Kép
Kép
Kép
eagleszem

ANIKÓ!

sZERINTEM SEM JÓ EZ AZ ÚJ ÜZENŐFAL, TÖK ÁTTEKINTHETETLEN...

Ha küldesz képet meg árat , akkor megnézem a nacit, és szólok, ha kell.Most jó vsatagot szeretnék neki venni, valami béleltet.. Ezt az átnövést ne is mond.. A kabátokkal is így jártam, igaz 23 hós méretűek, de akkor meg még megették Antót..Most meg...

Pár kép még a Drágáimról...Aztán megyek, altatni és végre hajat mosni, takarítással végeztem...

Kép

Kép Így segít a pici fiam..:)

Kép Összeszedte a babákat....

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Jági: még hogy takarítasz, no hiszen! Ilyen segítségek mellett?? Nem vesszük ám be! :)

Anikó:
nekem sem jön be az üzifal, vagyis jók ezek a funkciók, de nem az üzenőfalba való. Szerintem. Ok, most már hírfolyam a neve. Azért megtaláltam a Te "hirdetésedet".

Betti: na mizújs? Nem is válaszoltam, igen, felelt tegnap Emese a versből, ötös lett neki.

Olvastam erről a vírusölővel átitatott maszkról, ami a h1n1-et is megöli, Magyarországon is lehet kapni. Ajánlják. Ha már többen hordanának, esküszöm, én is felvenném rendelőben, boltban, iskolában. De így?? Árát nem találtam mondjuk sehol. Actiprtect a neve.

Olyan jó, hogy most szünet lesz. Holnap mondjuk lesz még egy angol délelőtt Emesének (pótlás), de aztán nyugi van. Bencus most aludt el, lányokkal meg most fogjuk nézni a Shrekket.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Arik a szundis képek is.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

J ÁGi
Biusnak jól látom, hogy rövidebb a haja? Nagyon helyesek amúgy a gyerkőceid. Takkóban láttam bélelt gatyót Biusra valót, de szerintem vékony. Meg arról nem is beszélve, hogy majdnem a bolt végében volt a sor vége. Így én nem vettem semmit, még asszem pár napig van ez a matricás akció ha jól láttam.

Betti
Örülök, hogy jobban van Anyud. Meséltem Anyukámnak mert ő is volt egy ideig depis, meg gyogyót is szedett, de már hál istennek nem, na és azt mondta, hogy a depire kapott gyogyók mellékhatása ez ami Anyukáddal történt. Kitartást.

Szilvi
Köszi a szemem már sokkal jobb. Ma már volt olyan, hogy tökéletesen láttam, tök jó érzés volt. Csak még ez változó állapot. Meg a bal szemem még mindig fáradékony eléggé. De jövő héten meló, majd csak lesz valahogy.

Csajok, akik így többet böngésztek, olyat keresnék, hogy hófehérke törpéi. Én láttam a tesz veszen múltkor a 7 törpét egy csomagban, de már nem találok ilyet. Esetleg ha valamelyikőtök rábukkanna ilyesmire és szólna annak nagyon örülnék. A hófehérke házat megvettem, alig fért be a kocsiba :))), hófehérke is meg a herceg is megvan. A Müllerbe a nő azt mondta Timinek, hogy elmentek a törpék bányászni, ezért nincs most. Azóta ezt mondogatja. :)))
Már gondolatban készülök a szülinapjára, hogy hogy legyen meg ilyenek. Meg idén már az oviban is megtartják elvileg neki, majd kell csinálnom tortát:)) Tök furi, hogy már 4 éves lesz.

Na mentem elég a szófosásomból.
Üdv mindenkinek, jó hétvégét, és sok pihit:)))
Lívia

Kép
slivia

Ez még múltkor a dózsakert szülinapján készült Timiről.
Kép

Kép
slivia

Szilvi!

Biusom is Shrekezik..Na jó, Antika porszívózott, de a többit én csináltam :)

Kép Kép
joosneagi

Livi: örülök a szemednek! Nagyon szép Timike a képen!

Ilyesmire gondoltál?? Ennek elég húzós ára van. Használtat vagy újat vennél?

http://www.teszvesz.hu/item790230432_di ... ml#gallery

http://www.teszvesz.hu/item789177162_ho ... ml#gallery

http://www.seminole.hu/index.php?categoryID=301 A harmadiknál a házhoz figura is van. Nem ilyet vettél figura nélkül a müllerben drágábban??

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lívia!

Igen, jól látod...Biusnak tök rövid a haja, olyan pistikés..muszáj volt, m,ert nagyon gyenge volt, neki, régóta nem is nőtt, így ez volt az egyetlen megoldás, talán majd ettől picit erősödik.Ő meg külön örül, mert a kis barátnőjének is ilyen rövidke a haja...

Timi ismét tüneményes a képen..

Majd tegyél fekl képeket a Hófehérke házról, ha megkapta Timi, mert én még nem is láttam olyat... :oops:

Elkeserítetteél a Takkoval kapcsolatban, gondolom akkor most rendesn kifosztják, este meg gondolom még többen lesznek.. :(

Kép Kép
joosneagi

Szilvi

Igen olyasmire gondoltam mint az első kettő link, csak hófehérke nélkül, mert azt már vettem. Lehet nem kellett volna:(( Annyira nem sürget, mert a törpék már karácsonyra lesznek, így is marha sokba volt.

Ági
Okés majd teszek róla képet, de most Apunál haygtam a szülinapig, mert állandóan rájárna, így meg nem izgatja annyira a fantáziáját:)). Bár minden nap megkérdezi, hogy akkor ma van a szülinapja? Nov 18-án lesz, addig még van egy kis idő.

Na mentem lassan megyek Timiért, aztán este megyek moziba :)))) Ennyi jár nekem is, holnap meg Apa megy el,bár ő nem moziba, így fifti fifti.

Üdv Lívia

Kép
slivia

Azt el is felejtettem írni, hogy megérkezett csomagban a háti hordozó, amit Csabáról kértünk..Igaz még megnézni nem tudtam, mert Bius ott állt mellettem, amikor meghozta a postás, még jó, hogy jól be volt csomagolva. ASzt mondtam neki, hogy apának alkatrész, így amikor ő hazajött rögtön le is vitte az autóba.Majd vissza kell csempésznem.Remélem, hogy jót küldtek.. :)

Kép Kép
joosneagi

Szilvianyu:
köszi a kölcsönrucikat, n.on jópofák, az a csíkos haláli... meg a zöld pulcsi is tök tetszik! :D
4 gyerekkel elbírtál utána?
Ez a maszk? nem is hallottam... és 1-et használhatsz mondjuk hónapokig, vagy mi?

Lívia! A szemednek örülök...
Nem is tudtam, hogy Timinél ennyire Hófehérke láz van! Basszus ezek a Disney termékek rohadt drágák, tök elszállnak az áraik! Bár a fiús játékok is elég gázok...
Hogy-hogy tud Timi a szülinapi ajándékáról? Nem baj Neki, hog y nem meglepi?
Az ovis szülinapok tök jók, sz.tem ezek már igazi élményként maradnak meg Nekik! Sománál legalábbis így volt?
Gyönyörű pofijú Timid kifestve is anélkül is!

J.Ági!
Bius vigyora mindig levesz a lábamról! annyira édes pofa! Magától vigyorog így egyébként? Milyen jó mamuszkája is van!
Antó meg igazi kis rosszcsont-fejű azon a képen! Zabálni való!Lassan a többi házt. géppel is megismertetheted, hátha örök barátságot köt velük majd! :D

Na megyek teregetni, mégiscsak bedobtam fürcsi után egy mosást még...

lola77

Többen kerestek bélelt nacikat a lurkókra!
http://babaszoba.hu/csevego/temak/BELEL ... 2;f_page=1
Ez a csaj gyártótól hozza vadiújan. És sztem jó árban vannak.
Van fiú és lány is. De 92-es mérettől felfelé van.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok,

Bettikém,
szerintem láttalak titeket ma a tescoban. Fekete felsőben voltál. Én meg siettem nagyon.
Anyukádat sajnálom nagyon, remélem már jobban van. Ahogy a Szilvi írta ez tényleg nagyon ijesztő lehetett. Ne mardosd magad, nem tudhattad és nem lehetsz folyamatosan mindenki mellett. Meglátod rendbe jön!!! Szorítok nagyon!

Erika,
gratula a Tominak az ezüstéremhez! NAgyon ügyesek!

Gabi,
mi volt az férjed vérvételével?
Jó hogy jó híreket hoztál a Dani kukacáról. Alakul, ez szuuper.

EDBAnyu,
köszi a híreket a Szilviről.
Nagyon ügyes a Dórika a beszéddel. A Lili már régóta mondja hogy "Aja" - ez az én hívószavam.. :) :)
Nálunk is téma a keresztelés, én szeretném mindkettőt már régóta, de a keresztszülőkkel vagyunk gondba. Nálunk a Zoli tesója segít sokat, az én tesómmal nem nagyon tartjuk a kapcsolatot. Néha beszélünk.

Jági,
nagyon édes az Antó, hogy csillog a szeme! A Bius pedig azzal a göndröcskével!! :) :) nagyon tetszik!
Mi van az albérlettel, sikerült kiadni az érdeklődőnek?

Mifelénk semmi újság. Ma a Máté itthon volt, jó volt nagyon. Mondjuk szerintem egy kicsit unatkozott :).
A Lili már ül egyedül és kinyír, hogy nem lehet sehol sem otthagyni egyedül :) folyamatosan kimászik a pihenőszékből, húzódzkodik a kiságyban. Már le kell tennem a legalsó szintre :) Pelenkázni nem tudom, mert lemászik. :) :) nem semmi csaj :) :) :) egyszerűen nem tudok néha betelni vele.
Költözés: még mindig nem. Csajok el nem tudom mondani, hogy mennyire-mennyire elegünk van ebből. A gázos ma elfúrt egy csövet, a teraszajtó akad, és még sorolhatnám. A vállalkozó szerint ami rossz előjöhet az nálunk előjön... de könyörgöm, így nem fogunk odaköltözni! Holnap szerelik már össze a konyhabútort, és a gardróbot. Áááááá már idegileg tönkrementünk ebbe..

egy két kép a lurkókról
Így ül (csak egy pár percig)
Kép egyszerűen nem tudom pelenkázni Kép
újságot is olvas/széttép
Kép
vigyorim
Kép

sziasztok
jó hétvégét!
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Lola: szívesen. Én azt a csíkosat nagyon szerettem és jól ki tudtam használni, úgy értem, sokáig jó volt. Ha nagy még, derekán is hajthatsz, meg bokánál.
Maszk: én úgy gondolom, igen!

Anikó: köszi a bélelt gatyó tippet, nekünk most nem kell egyenlőre, hál istennek!

Bettikém: mizújs? Anyud?? Istike se hányt azóta?

Livi:
örülök, hogy végre sikerélményed van a szemeddel kapcsolatban. Hajrá!!

Zsanka:
hát hallod, nem semmi Lilid! Kis zsivány! De tiszta Máté szerintem! Ház bosszúság: durva! De lassan csak költözhettek végre.
Enyémek is már ültek ilyenkor, jobban mondva Bence kb. 6,5-7 hósan, ő a legkésőbb, de nála vártam ki egyedül, hogy magától felüljön. Édes kisfickóm!

Na megyek is, Emese volt angolon délelőtt, én vittem, meg hoztam, közben meglátogattam Szilvit és Áront (közel volt). Nagyon édes Áron és úgy hiányzott, rég láttam!

Megyünk anyuékhoz ebédre, Bence közben elaludt, úgyhogy addig pakolok, ilyesmi.
Lehet, hogy este még jövök, későn, mert apa éjjelre megy dolgozni. Úgyhogy ráérek.

Sziasztok

Használjátok ki ezt a szuper enyhe időt!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Nézzétek, ezt a háti hordozót vettük Biusnak..Nézzáétek az árat is!!!Mi 4600-ért vettük postaköltséggel együtt, vagyis maga a hordozó/etetőszék 2940 volt a Csabai Müllerben..Nem semmi különbség, de én annyira örülök neki, legszívesebben már most odaadnám csajszinak, de aopa nem engedi..Megbeszéltük, hogy most a névnapjára ruhákat kap, mert kapott egy rakat játékot szülijére és így nem használja ki őket, a kari legalább így részben letudva..

http://www.kirakat.hu/babaruha__kiegesz ... zo_807927/

Tegnap Takko szörnyű volt..Anyu eljött meg Hugim is, de egyikük sem segített Biusra vigyázni, körül sem tudtam nézni és még ők hisztiztek velem, hogy veszekszem a bolt közepén vele...Meg hogy mindenki engem figyel..Leszarom..Hagyjak rá mindent???Most ott voltunk ebédelni (Anti apámmal melózik ), DE nem voltak túl kedesek Biussal, el is kezdett sírni, hogy haza akar jönni, nem szeret ott lenni, jöttünk is, remélem már alszik..Ígértem neki, hoyg ha ügyesen elalszik, akkor megyünk egyet bicózni...

Végülis a Takkoban vettem Biusnak egy cicás felsőt (én csak nézegettem, kikapta a kezemből, magához fogta a tükör előtt és kijelentette, hogy "ez tetszik nekem,...", így nem volt szívem otthagyni).Meg Antónak vettem egy pasi felsőt...Kb. 25-30 percet álltam sorba..:( C&A-ra már nem is jutott idő, majd talán holnap.Én meg magamnak kinéztem egy farmert, igaz megpróbálni esélyem sem volt..

Zsanka!

Sajnálom, hogy mindíg van valami, ami miatt húzódik a költözés, de annál jobb lesz végre ottlenni..Karácsonykor már a szép új otthonotokban fogtok ünnepelni, elfedve ezeket a napokat.
Gyönyörűségesek a gyerkőcök, Lil nagyon ügyes csajszi..
Antikár is szörnyű pelenkázni, állandóan meglép, forog-pörörg...
Egyenlőre nem sikerült kiadnunk a lakást, elvileg most jelenik meg a Szuperinfóban is a hirdetés, remélem, hogy valaki már kiveszi...:(

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok

Tegnap pont írni akartam a jóhírről,hogy anyu teljesen tiszta volt.Benn voltam nála 5 óra hosszát.Mire jött a telefon hogy teljesen összeomlott az elméje.
Sajnos tegnap délutánra totál dekompenzálódott.
Igy nem is volt erőm már leülni a gép elé.
Most már sajnálatos módon ki is van rögzitve az ágyához.

Nincs rá válasz hogy miért történhetett.Hiszen már annyira jól volt.Mindenre emlékezett,mindenről beszélgettünk.
Mára már nem ismert meg,össze-vissza beszélt.
El is kellett jönnünk,majd telefonon érdeklődhetek.

Pedig annyira mellette lennék.
Próbálok még igy is bízni,hogy lesz újra pozitív változás.

Betti

Kép
berna23

Betti!

Annyit gondolok rátok a napokban..Sajnálom, hogy anyud állapota megint romlott, remélem hogy mihamarabb felépül újra és utána már nem tér vissza neki ez az állapot. Szegénykém, szörnyű lehet, ezt látni, átélni...Nagyon sok energiát és puszit és erőt küldök!!!!! Istike volt bent nálam valamikor? Hiányolja a a mamáját? Arany szívem, biztos érzi azért, hogy baj van..

Kép Kép
joosneagi

Jaj Bettikém annyira sajnálom. Nem is tudok mit mondani! Még mindig kívánom azt a sok-sok energiát neked ehhez az egészhez. Nem lehet jobban kivizsgálni, hogy miért van neki ez? Az agy egy része nem kap ilyenkor elég oxigént, vagy miért?

Nagy-nagy ölelés és még mindig belevaló csajszi vagy!

Pussz!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Jági
Arra a helyre nagyon nem szeretnénk bevinni az Istikét.nem anyu miatt,mert biztosan örülne az unokának.de sajnos vannak ott olyan betegek,akiktől tartanék,nehogy ráordibáljanak vagy még rosszabb.

Gabi
Ma nem is volt bennt az orvosa,csak holnap tudok tüzetesebben felvilágositást kérni.
Vagy odafogok csapni az asztalra,hogy milyen vizsgálatokat lehetne kipréselni az orvosoktól,vagy mélyen a zsebünkbe kell nyúljunk hogy történjen valami!!?

Kép
berna23

Köszönjük a gyógyenergiákat!!
Este jövök írni nektek ám.Kicsit legalább elmozdul nekem is a gondolataim a fejemből.

Betti

Kép
berna23

Elhiszem, hogy oda nem viszed be Istikét, én sem vittem be annó Biust, pedig ő csak a tüdőn volt,. Azok a szagok, emberek..Tényleg szörnyű hely...Csak gondoltam hátha kiengedték az udvarra, amíg jobban volt..
Remélem a dok tud majd vaélami bíztatót mondani, bár én sajnos azt tapasztaltam, hogy amíg nem tömjük a zsebüket, addíg le se sz@rják az embert...De előre minek adjak pénzt? Először bizonyítson, aztán, ha megérdemli, akkor kaphat..Addíg mire vár? Ez így nem is hálapénz!!!!!Kiakaszt ez a téma, hogy ennyire elanyagiasodott a világ,...

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok

Emeseanyu
Tudtam én hogy ötös lesz a versfelelet Emesének.
A család büszkesége.
Dórika is nagyon ügyes a dumálással,és ahogy Lola is irta,egy idő után majd le se lehet vakarni a kérdéseivel.Bence meg lehet hogy hamar fog beszélni,Dóri húzni fogja.

Jági
Elhiszem hogy felhúztad magad a vásárlásnál.Én anyum ugyanilyen.Elhivom hogy figyeljen a gyerekre(például turiban)és ő jobban túr mint én.A végén persze ő megy haza egy zsák ruhával,mert nekem gyerekeznem kellett.
Bius édes lehetett ahogy "kikövetelte" a rucit. :D
Remélem mihamarabb kiveszik a kérót!!!Úgy legyen!!

folyt..

Kép
berna23

Livia
Örülök hogy szuperál már a szemed.
Édes Timea a Disney mániával.
Remélem olcsón jutsz a törpökhöz.

Lola
Hogy megy Somának a suli?
Istenem olyan gonoszak tudnak lenni a gyerkőcök.Gondolom milyen rosszul eshetett Somának a csúfolás.Amilyen kis eleven gyerek,olyan érzelmes is.Istikém is ilyen.

Zsani
Tünemények a gyerkőcök.Tiszta egyforma a két tesó!!
Most egyen frizurátok van.Mindenkinek rövid. :wink:
Bosszantóak lehetnek a szakik.Igazi mekkmesterek.
Én is felfedeztelek tescoban.Utána rám még várt egy jó kis hiszti kisfiam részéről.

Hugiékat is láttam Don pepéztek Virággal.

Gabi
Valószinű nem oxigénhiány ez anyuynál,inkább valóban a depire vezethető vissza.Csak most egyfajta mániába ment át.
Olyan rossz hogy ilyen dolgokról fingja nincs az embernek.Semmit nem értek amit karattyolnak az áplolók.
Na minden rendben az eredményekkel?
Az jó hogy Dani már jókat eszeget.Nem baj ha még kevesebb az adagja.MAjd belejön.
Istimnek a bölcsi hozta meg az igazi sikert.

Betti

Kép
berna23

Amúgy telefonáltam be nemrég,érdeklődtem anyu állapotáról:
Még nincs változás,de szépen evett,mindne rendben volt vele.
Olyan kedves volt az ápolohölgy a telefonba(mindig érdeklődöm)mondta hogy sajna ez egy ilyen lefolyású betegség,hogy hullámzó a beteg állapota.De azt mondta hogy lefog tisztulni teljesen.
De ez egy kis ideig igy fog menni,hogy hol jobban lesz hol rosszabbul.És hogy higyjem el ő nem egy nem két beteget látott már.

Kép
berna23

Sziasztok!!!!!

Hát itt lennék...még nem sikerült teljesen visszaolvasnom, csak néhány dolgot olvastam el.

Betti,
először Neked írok. Nagyon nagyon sajnálom ami anyukáddal történik, én is a legjobbakat kívánom Nektek!!! A hugom ott dolgozik, ápolónő, melyik osztályon van anyukád? Hátha tud valamit segíteni...(bár még nem rég dolgozik ott)

Szilvi,
most láttad milyen hisztéria Áron :? Nem tudom hogy kezeljem :roll: nehéz vele nagyon...megpróbálom a leszoktatásta ciciről és kicsit magamról is, aogy beszéltük.

Zsanka,
végül nem a Ti babakocsitokat vittük el, mert amikor elhoztuk Tőletek, alig tudtam vele eljutni anyuékhoz meg vissza :D Nekem nehéz volt vele közlekedni, mert a kanyarodás nem úgy ment, ahogy én akartam (béna vagyok) és a fék miatt nem tudtam a lépcsőn leengedni, ahogy szoktam, felemelni meg nem tudom Áronnal együtt :lol: Azért nagyon szépen köszönöm, majd egyeztessünk mikor juttassam vissza.
Nagyon édesek a képek amit feltettél, a költözésről nem olvstam, csak láttam, hogy valami gond van, remélem hamar átköltözhettek végre.

Lola,
Nálad is csak a képeket sikerült megnéznem, Úristen, Noé mekkora lett!!! Áron is szereti a plázában azt a kocsit :D

Elnézést a többiektől...nem volt még energiám visszaolvasni :oops:

Rólunk csak röviden most, mert megyünk fürdeni.

A repülőút elég rossz volt, nem a fel és leszállás volt gond, hanem hogy közel három órán keresztül az ölemben kellett tartani Áront. Nehezen viselte a bezártságot. Sétálni nem nagyon lehetett, ez egy extra fapados gép volt :? Visszafelé megmotozták Áront is, az nem tetszett, még a cipőmet is le kellett vennem....Áron közben sírt.Hát...

Az ország gyönyörű, bár csak töredéket láttam belőle. Edinburghban voltunk megnézni a kastélyt, és a Loch Lomond-i nemzeti parkban voltunk. Ja és a tengerparton. Az félelmetes volt, olyan mint valami thrillerben (ha láttátok a félhomályt demi moore-al...na olyan)

A lakás nagyon szuper volt, nagy, kényelmes, Áron élvezte a helyet. Apa sokat dolgozott sajna, a egyik hétvégén is szombat-vasárnap :cry:

Az élet ott tényleg olcsóbb, olyan hihetetlen árudömping van, alig tudtam választani...és jó áron.

Most csak ennyi, még jövök.

Sziasztok!

Jaaaa alegfontosabbat nem is írtam:

KISFIAM ELKEZDETT JÁRNI :lol: 8) (és kinőtt még kettő rágófoga)

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Bettikém: szomorúan olvastam, hogy nem javult anyud állapota, sőt!! De talán tényleg lehet hinni a kedves nővérnek és ő tényleg tudja, hogy ilyen visszaesések előfordulhatnak és helyre jöhet még (reméljük nem csak azért mondta, hogy megnyugtasson). :( Viszont sajnos lassan szerintem el kell kezdenetek azon gondolkodni, hogy mi lesz, ha kijön a kórházból, lehet e egyedül hagyni stb. Nem irigyellek most, az biztos. Továbbra is tartom, hogy szólj, ha segíthetek, segíthetünk valamiben!!

Szilvi: igazából Áron hiszti nagyon hasonló, amit Bence szokott végezni, de ő hamar abba hagyja. Szerintem is köze van ahhoz, hogy apa nincs, érzékeli a Te feszkódat is, illetve a cici miatt annyira csak hozzád kötődik, hogy ő minden percedet magának szeretné.Ezért is hisztizik, hogy rá figyelj. De ez hosszú távon sajnos nem egészséges, ezt ahogy beszéltük, érzed is. Ami inkább durva volt, hogy direkt beütötte a kis kobakját a hisztiben, aztán persze fájt neki! :(
Ha egy pici jó tanácsot elfogadsz, vagy ahogy elnéztelek Titeket, eszembe ötlött, hogy én mit csinálnék másképp, amikor hisztizik, és nyújtogatja Feléd a karját, vedd fel nyugodtan. Van abban is ráció, amit mondtál, hogy nem akarod felvenni sokszor, mert így is csimpaszkodik mindig, de lehet, hogy neki elég lenne, hogy kicsit megölelnéd, vagy ilyesmi. Nálunk legalábbis Bence ilyen. Meg Dóri is, de még Emese is igényli az ölelést, puszikat. Áronnak Te vagy a legbiztosabb pont az életében és sokszor ki akarja ezt harcolni magának! :)

Jági:
nagyon ari a hordozó, biztos tetszeni fog Biusnak. Jó vételt csináltatok! :) Engem is mindig apa fog vissza, hogy előre odaadjam az ajándékot a gyerekeknek! :)

Lolával beszéltem, a hétvégén nem nagyon fog tudni jönni, nem jó a netjük vagy gépük, majd jön, amikor tud.

Ma anyuéknál voltunk ebédelni, isteni finom kacsasültet csinált (imádom). Apa most ment éjjelre dolgozni (szegénykém, nincs hozzászokva, de most muszáj).
Nekem egész nap nem volt jó közérzetem, a karom fájt, olyan érzés, mint mikor megfázott. Komolyan (volt trombózis szerűm és sajnos akkor fájt hasonlóan. Időnként előjön valamelyik végtagomban). Fejem is fáj, fáradt vagyok, jó lenne aludni, de a gyerekek olyan nehezen aludtak el (kicsik). Emese még fent van, tévézik. Dórika csak akkor alszik nyugodtan, ha mellettem van. Király! :( Alapból nem lenne ezzel gond, de hát...

Na megyek is, megpróbálok pihenni!

Szilvia

UI: Hugi: voltál dokinál?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Végszóra megjött Dórika. Komolyan... Anyuci, anyuci... Most itt ül az ölemben. Megyek is...

De mivel holnap nem tudom, hogy tudok jönni géphez (uram ugye reggel jön haza és aludna), így:

Boldog születésnapot kívánok a holnap 4 éves Máténak (Zsanka Mátéja)!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?