Sziasztok!
Bettikém: szomorúan olvastam, hogy nem javult anyud állapota, sőt!! De talán tényleg lehet hinni a kedves nővérnek és ő tényleg tudja, hogy ilyen visszaesések előfordulhatnak és helyre jöhet még (reméljük nem csak azért mondta, hogy megnyugtasson).
Viszont sajnos lassan szerintem el kell kezdenetek azon gondolkodni, hogy mi lesz, ha kijön a kórházból, lehet e egyedül hagyni stb. Nem irigyellek most, az biztos. Továbbra is tartom, hogy szólj, ha segíthetek, segíthetünk valamiben!!
Szilvi: igazából Áron hiszti nagyon hasonló, amit Bence szokott végezni, de ő hamar abba hagyja. Szerintem is köze van ahhoz, hogy apa nincs, érzékeli a Te feszkódat is, illetve a cici miatt annyira csak hozzád kötődik, hogy ő minden percedet magának szeretné.Ezért is hisztizik, hogy rá figyelj. De ez hosszú távon sajnos nem egészséges, ezt ahogy beszéltük, érzed is. Ami inkább durva volt, hogy direkt beütötte a kis kobakját a hisztiben, aztán persze fájt neki!
Ha egy pici jó tanácsot elfogadsz, vagy ahogy elnéztelek Titeket, eszembe ötlött, hogy én mit csinálnék másképp, amikor hisztizik, és nyújtogatja Feléd a karját, vedd fel nyugodtan. Van abban is ráció, amit mondtál, hogy nem akarod felvenni sokszor, mert így is csimpaszkodik mindig, de lehet, hogy neki elég lenne, hogy kicsit megölelnéd, vagy ilyesmi. Nálunk legalábbis Bence ilyen. Meg Dóri is, de még Emese is igényli az ölelést, puszikat. Áronnak Te vagy a legbiztosabb pont az életében és sokszor ki akarja ezt harcolni magának!
Jági: nagyon ari a hordozó, biztos tetszeni fog Biusnak. Jó vételt csináltatok!
Engem is mindig apa fog vissza, hogy előre odaadjam az ajándékot a gyerekeknek!
Lolával beszéltem, a hétvégén nem nagyon fog tudni jönni, nem jó a netjük vagy gépük, majd jön, amikor tud.
Ma anyuéknál voltunk ebédelni, isteni finom kacsasültet csinált (imádom). Apa most ment éjjelre dolgozni (szegénykém, nincs hozzászokva, de most muszáj).
Nekem egész nap nem volt jó közérzetem, a karom fájt, olyan érzés, mint mikor megfázott. Komolyan (volt trombózis szerűm és sajnos akkor fájt hasonlóan. Időnként előjön valamelyik végtagomban). Fejem is fáj, fáradt vagyok, jó lenne aludni, de a gyerekek olyan nehezen aludtak el (kicsik). Emese még fent van, tévézik. Dórika csak akkor alszik nyugodtan, ha mellettem van. Király!
Alapból nem lenne ezzel gond, de hát...
Na megyek is, megpróbálok pihenni!
Szilvia
UI: Hugi: voltál dokinál?