Hamar elaludt. Bár most eléggé gondban vagyok ezzel az alvással, reggel negyed 8-kor kelünk, Nati 10 körül már kidől, alszik 1-2 órát, aztán délután egyre később aludna csak el. Eddig akár 2 körül is elaludt, ha nem aludt nagyot délelőtt, most 3 előtt szinte esélytelen letennem, így meg totál a délutáni balett-oviba menés idején aludna. Tegnap is a balett után, 5 körül aludt csak be az autóban. Csak nem tudom, hogy lenne ebből egy alvás, ha délelőtt meg korán kidől, mint pl. most is.
Tünci, nagyon örülök a jó híreknek!
Most már mardjon is így márciusig! Azért pihenj még mindig sokat! Huh, a pipolphent én is szedtem egy ideig Lilivel, az tényleg kiüt.
Betti, de jó hírek Nálad is, szuper!!!
És örülök, hogy egyre jobban tudsz Te is hinni benne.
Tényleg, tegyél fel képet, ha van, légyszi.
Lara: de jó, hogy Hannus eredménye jó lett és nem kell műtét!
Aranyszíve, hogy félhetett, ha remegett.
Szép a kiscsizma, mi is hasonlót kaptunk Lilinek a barátnőméktől, szinte új, siesta, 2000 Ft-ot kért érte. Ja, gratulálok a bioszdogához, ügyi vagy!
Most jut eszembe, még mindig az influenzáról, mi most elkezdtük az Oscillococcinumot, heti egyszer megelőzésnek. Mikor Lilivel otthon voltam, akkor is szedte a család, nem is voltunk betegek. Natival mi felezünk egyet, Lili, Apa egészet kapnak, ők többet vannak közösségben. Kismamák, esetleg próbáljátok ki.
Anyany: kisbugyikat mi a piacon vettünk Lilinek, ott lehetett kapni mini méretet és nagyon olcsó is, tiszta pamut. Bár nem tudom, hogy Zsófi mini popójára is lehet-e már kapni, Lili egy évvel idősebb volt, mikor elkezdtük.
Ja, és elfelejtettem a múltkor, hogy mi a Lidlben vettünk naptárat, amibe fényképeket lehet ragasztani, 2 db volt 700 Ft. Semmi extra, egyszerű fehér, de úgyis a fényképek a lényegesek. Hátha még van belőle.
Ágy: mi Liliét örököltük, az más típusú, van azon is leesésgátló, nekem ez is tetszik, amit feltettél, praktikusnak tűnik. Ágyneműtartós?
Mancsa: jó, hogy újra tudsz jönni. Jobbulást Levi szemének, szegénykém.
De jó, hogy ilyen sok mindent kaptok, bár én sem panaszkodhatom, most fogjuk megörökölni az ikerlányok ruhatárát, mert a sógornőm kisfiút vár. Cipőkből mi is jól állunk, de Natinak még 18-as kell, Lili meg ilyenkor 19-esben járt, ezért kapott most egy párat. Aztán szerintem szépen belenő a télen a többibe. Bár furi, mert Lilinek így is mini lába van, majdnem 5 évesen 26-os, míg az ovistársaknak legalább 28-as. Natinak akkor még kisebb lesz???
Én tegnap nem bírtam kivárni a feleségeket, bezuhantunk az ágyba... Miért rakták ilyen későre?
Nem baj, majd jövő héten nézem a kórházasokat, a vészhelyzetet talán még végig bírom majd nézni.
Szösz: én is láttam, hogy az újságban angol felirat van a kutyuson, szerintem csak átvették a képet. A miénk is magyarul beszél és a feliratok is magyarok, nem hiszem, hogy itthon angolt árulnának. érdemes volt várni akkor, így már egész jó áron van.
Gégéé: tényleg jó az az oldal, el is mentettem. Köszi.
Mégsem megyünk Sopronba hétvégén, tele van a szálloda, Apa nem tud elszabadulni.
Még a DVSC is náluk száll meg, vasárnap játszanak a Vidivel. Igaz, csak szombaton dolgozik délután, de nem mer elutazni messzire, hátha be kell ugrania. Készülünk viszont fürdőzni, Dunaújvárosba, ha minden igaz. Ti miket csináltok a hosszú hétvégén?
Na, megyek próbálok kis rendet vágni.
Szép napot (most tényleg az, legalább az idő),
Katinka