Orsi! Boldog névnapot, meg Szofi tesójának is!
Bogyó, Léna, Bogi, Lívia, nektek boldog 5 hónapot! Larának boldog fél évet!
Anyettka, jó, hogy jöttél, mesélsz is?
Esztó, jó látni benneteket, gyönyörűek vagytok! Ha tudsz, azért gyere majd!
Anita szerintem is ugorjatok bele, majd, ha nagyon nem tetszik keressetek jobbat! De addig is kell a megélhetés...
Hanna nagyon ügyes a forgással! És nagyon cuki a képeken!
KicsiLili képe is nagyon aranyos! Niki, ügyi vagy a 7 perccel!!!
Nálatok is minden rendben lesz a kis másdologevésekkel. És megy az a szopi is!
Tinu, sztem sincs semmi gond fiaddal, sokat mocorgott, ennek ellenére hízott is, nőtt is.
Ügyik vagytok!
Annus, akkor remélem, hogy Izusnak holnapra már meglesz a foga!!!
Madame szopi megint vicces... De akkor ez lehetett a tudatalatti. Ne aggódj Csani fejlődése nagyon jó ütemű, ha szeretnéd mással kóstoltatni, nyugodtan, tök izgi lesz neki, de sztem nyugodtan szopizhat még sokat-sokat. A ritka kaki jelentHETi, hogy már nem elég neki a tej, de elégedetlenkedik? Kér gyakrabban kaját? Mert, ha nem, akkor tuti, hogy jól érzi magát! Ha kevés neki, jelezné. KicsiLili is ezt tette, pedig ő nőci.
A pasik nem bírják az éhezést!
(Ez persze nem igaz, én fiaim nagyon bírják, de azért ált. ez a helyzet, ha a kicsit idősebbeket nézed...
)
Kutacsát CSAK megfigyelni kell. Szóval semmi gond. Gondos akar lenni, és minden eshetőségre felkészülni. Ne aggódj, teljesen jó Csani mindenben, nincs semmi gond!
Az, hogy figyelni szeretné, jó.
Etetés: mi Samu levedlett autós hordozójában fogunk, amikor már eszünk, és még nem ülünk. Én sokat csináltam levet teljes gyümölcsből úgy, hogy megfőztem, és a vízzel együtt, amiben főtt (egy picit leöntöttem belőle) összeturmixoltam. Így sok folyadékhoz jut, és teljes gyümölcsöt eszik/iszik.
De amikor kóstoltunk, kapott almapürét Samu, és egyből benyomott egy fél almát. Szóval ezt is lehet. Sztem nem kell félni, dönts ízlésed szerint, figyelni kell, hogy könnyen tudja-e kakilni a szillárdat, ha igen, nem kell varázsolni, ha nem, szüksége van több folyadékra.
Hean! Tutira nincs akkora hasad.
De azért nem fog rosszat tenni, amire készülsz.
Csak légyszi, gyógyulj meg! Nagylány tényleg félthet...
Nagyfiad meg húdemekkorára hízott!!!
Mozza, én elképzelni sem tudom, mi lesz, ha Daninak foga lesz... Sajnálom, és nem tudok megoldást, csak annyit, hogyha szívesen szopizik a baba, akkor megtanulja, hogyan kell, hogy Anyának ne fájjon. De akkor, amikor nem akar, ezután sztem sem lehet erőltetni majd... Na, drukkolok...
Emese, sírt sokat Dani tegnap estefelé. Pedig nem szokott sosem sírni. Szóval baja volt. Éjfélig nem bírt aludni... Asszem kezdjük a fogzást... Csak fura, mert nyálzás nincs olyan jelentős.
No, megyek, mert nagyfiam farkaséhes.